Jump to content

covass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by covass

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση! Είχε περάσει απο το μυαλό μου κάποια στιγμή , αλλά δεν ξέρω τί χάνεται όταν κάνεις τη διαγραφή δεδομένων του Play Store, τα οποία είναι μόλις 670Κ. Σχετικά με την cache είχα μείνει μόνο στις επανεκινήσεις της συσκευής, πιστεύοντας οτι αυτό γενικά θα βοηθούσε, αλλά τωρα που την βλέπω στα 4,93ΜΒ, πιστεύω κάτι έχει "μαζέψει". Ωστόσο αν διαγράψω και τα δεδομένα, τί παίζει να χαθεί;;; ξέρουμε;;;
  2. καλησπέρα παιδιά κι από εμένα. Μετά από 2,5 χρόνια που έχω το Ι9100 αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη εφαρμογών και το Google Play. Στο διαχειριστή εφαρμογών φαίνεται πως υπάρχουν διαθέσιμα 647ΜΒ, από τα 2GB. Έχω μεταφέρει αρκετές εφαρμογές, όσες γίνεται δηλαδή, στην SD κι έχω εκκαθαρίσει δεδομένα και cache από άλλες. Επίσης έχω διακόψει την ενημέρωση κάποιων "άχρηστων" εφαρμογών της samsung (Talkback, Chaton, Περίπτερο κλπ). Παράλληλα η Συσκευή αποθήκευσης USB έχει 9,70GB ελεύθερα, αφού έχω 32GB SD, που έχω βάλει τα πάντα εκει. Γενικά δε με παίρνει να κάνω πολλά κοψίματα ακόμα, αλλά πιστεύω κι οτι θεωρητικά τα 647ΜΒ ελεύθερα είναι πάρα πολλά, περίπου το 30% της μνήμης εφαρμογών. Ωστόσο κατά την ενημέρωση εφαρμογών στο Google Play, εμφανίζεται το μήνυμα "Μή επαρκής διαθέσιμος χώρος" για κάποιες εφαρμογές, αλλά και ένα άλλο μήνυμα κατά την εγκατάσταση άλλων εφαρμογών λέει "Λανθασμένη διεύθυνση λήψης UDI", ενώ αρχικά έχει επιτρέψει την λήψη. Γενικά δεν επιτρέπει τις περισσότερες ενημερώσεις λόγο χώρου, ενώ αυτός θεωρητικά υπάρχει. Τέλος να τονίσω ότι το τηλέφωνο έχει Jelly Bean 4.1.2 χωρίς να το έχω Root και τα φαινόμενα αυτά υπάρχουν από τότε που άλλαξε τώρα τελευταία layout το Google Play. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; έχετε καμία εικόνα τί μπορεί να φταίει;;
  3. Καλημέρα σε όλους Είναι η πρώτη φορά που γράφω για το τηλέφωνο κάτι και θα ήθελα βοήθεια. Απο χθές ξαφνικά διαπίστωσα οτι δεν λαμβάνω SMS. Στέλνω κανονικά (τα λαμβάνουν, αλλά δεν επιστρέφει αναφορά) Χρησιμοποιώ το GoSMSPro και απλά υπάρχει το μαμα. Δεν αλλαξα καμια ρυθμιση κι εχω κανει και μερικα ανοιξε κλεισε Εχει καποιος καμια ιδεα? Ευχαριστω
  4. Εγώ απο Vodafone κατέβασα του 6300 γιατί ούτε εκεί υπάρχουν και όλα είναι μια χαρά, τουλάχιστον για τα MMS!
  5. 3o τεστ μπαταρίας απο το βράδυ της Πέμπτης έως σήμερα (πεμπτη) μεσημέρι με 24 ωρη λειτουργία και 58 λεπτά ομιλία. Περισσότερη χρήση bluetooth καθόλου ραδιόφωνο και περίπου 20 μηνύματα. Πιστευω πως γίνεται όλο και καλύτερο. Στη δημιουργία μηνύματος στο χώρο του κειμένου, με κρατημένη τη δίεση, στο μενού που βγάινει επιλέγουμε "με πρόβλεψη"
  6. 2o τέστ μπαταρίας. απο το απόγευμα του Σαββάτου έως το Βράδυ της Πέμπτης, οπότε το φόρτησα πρίν κλείσει. 1.30 ομιλια 24ωρο ανοιχτό με λίγη χρήση bluetooth, 10-15 λεπτά ραδιόφωνο, 2 φωτογραφίες και περίπου 10 μηνύματα. Νομίζω είναι ικανοποιητικό.
  7. 1.Θόρυβος είναι η φωτογραφική έννοια του κόκκου σε μία φωτογραφία. Δηλαδή ενώ τα Pixel είναι μικρά όταν ανεβαίνει η ευαισθησία του αισθητήρα, μοιάζουν να έιναι λίγο θολά και ακανόνιστα. 2. Τα πλήκτρα είναι τέλεια στην επαφή και με ελάχιστο θόρυβο. 3. Ναι έχει κωδικό κλειδώματος για το πληκτρολόγιο. Δε μπορώ να παραθέσω φωτό γιατι δεν έχω link να την φορτώσω.
  8. Λοιπόν το πήρα την Τρίτη (αγορά απο Πλαισιο Μεταμόρφωσης) και οι εντυπώσεις μου, μέχρι τώρα είναι οι εξής: 1. Απο την Τετάρτη το πρωί η μπαταρία τελείωσε το Σαββατο το μεσημέρι με 1.31 ωρες ομιλίας. 2. Η κάμερα είναι αρκετά καλή σε χρώμα, αλλά όπως κάποιος ανέφερε έχει πολύ θόρυβο. 3. Ο ήχος είναι καλύτερος απο το 6300 και στο ηχείο και στα ακουστικά. 4. Πολυ πιο γρήγορο (σχεση με το 6300) στο άνοιγμα εφαργογών. 5. Εξυπνη επιβεβαιωση ΝΑΙ/ΟΧΙ με πληκτρο δεξια αριστερά. Θα σας ενημερώσω για τα επομένα στοιχεία που θα δώ.
  9. Ρώτησα σε Multirama και Κοτσώβολο. Και στου δύο μου είπαν έχουν ανοίξει κωδικό και το περιμένουν. Στον Κοτσώβολο μάλιστα μου είπαν οτι μπορώ να το παραγγείλω και να το πάρω σε 15 ημέρες περίπου. Δεν είναι ωστόσο ελληνικό...!!!!
  10. Αυτή τη στιγμή γράφω μέσα απο το Leroy της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Αν και Αθηναίος το κατάστημα εδώ είναι πολύ καλύτερο, και ο εξωτερικός χώρος απλά δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα στην Ελλάδα.Στην ψηφοφορία δε μπορώ να δώσω απάντηση, λαθώς τα 3 καταστήματα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Φυσικά Το Praktiker με τη Leroy Merlin μοιάζουν σε ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά και πάλι είναι πολύ διαφορετικά. Η ΙΚΕΑ απο την άλλη είναι ένα πολύ διαφορετικό concept και δε συγκρίνεται με κανέναν απο τους 2. Επίσης για την ακρίβεια της πληροφορίας η ΙΚΕΑ είναι συμφερόντων Φουρλή, η Leroy Merlin ναι, αλλά με συμμετοχή. Επίσης ο Υπαίθριος τρόπος αποθήκευσης ισχύει μόνο για τα προϊόντα που είναι εξωτερικού χώρου (φυτά, δομικά υλικά, είδη κήπου)
  11. Χθές δοκίμασα το I.TECH CLIP M BLUETOOTH MEDIA PLAYER HEADSET στο 6300 της κοπέλας μου με v.5.00 RM-217 και δουλευε άψογα σε αντίθεση με το δικό μου που έχει ν.4.71. Το δοκίμασα κινούμενος με το αυτοκίνητο (αρα δεν υπάρχει θέμα κίνησης) και προσπαθούσα να διακόπτω τον συνομιλητή για να διασταυρώσω οτι και εκεί ήταν οκ.
  12. Κι εγώ προσπαθώ να περάσω μαζικά τις επαφές μου (πάνω απο 500) απο το Ν80 στο 6300, κι ακριβως με τον ίδιο τρόπο χάνονται πάνω απο τις μισές στο δρόμο. Τί θα μπορούσα να κάνω, ξέρεις κανείς?!!!!
  13. Γενικά δεν καίγομαι για αναβαθμίσεις. Απο τα προβλήματα όμως που ακούω απο εσάς το μόνο που "επίγει" είναι η διόρθωση του Bluetooth. Για τη μνήμη που λέω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=56583853&product=923745 έχει κανείς νέα?
  14. Άκουσα κάποιος που είπε για θέμα εγγύησης, όταν γίνεται αυτό. Το λέω σε όλους και επίσημα, λόγο της δουλειάς μου, γνωρίζω πολύ καλά τα θέματα εγγυήσεων. Η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία (για οποιοδήποτε πραγματικά προιόν) είναι υπεύθυνη να καλύψει προιον που βρίσκεται σε εγγύηση, ανεξαρτήτου εισαγωγής ή όχι. Πολύ περισσότερο αν έχει αγοραστεί απο "παράλληλη εισαγωγή" (όπως το δικό μου, μαλλον). Αν το κατάστημα δε σου δώσει να υπογράψεις αποδοχή εγγύησης απο άλλον επισκευαστή (το κάνει πχ το e-shop και σε ενημερώνει πολύ καλά γι αυτό) , η αντιπροσωπεία είναι υπόχρεη για την εγγύηση.
  15. Είπα κι εγώ να γράψω τις εντυπώσεις μου απο το 6300. 1. Οθόνη=ολα τα λεφτά! 2. Ποιότητα ήχου=καλή! 3. Καμερα=πολύ μέτρια! 4. Μεγεθος Βαρος Εμφάνιση= Αψογα! 5. Μπαταρία=???? χμ χρησιμοποιώ μια ολοκαίνουργια που είχα απο 6100, δεν έχω κάνει ούτε 1 δευτερόλεπτο συνομιλία, οπότε δε ξέρω. Σε σύγκριση πάντως με το Ν80 που έχω εδώ κι ενα χρόνο, αν είχε καλύτερη κάμερα θα ήταν τελειο. Σίγουρα για τα χρήματά του είναι άψογο. Περίμενα 1 μήνα για να το πάρω απο το Oteshop Ν.Ερυθραίας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι το βιβλίο οδηγιών είναι δεμένες φωτοτυπίες με έγρωμη (φωτοτυπία) εξώφυλο. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον? Κι άν έχει κάποια σχέση, το πληκτρολόγιο είναι μόνο αγγλικό, Η έκδοση software είναι η 04.71. Σήμερα παρήγγειλα αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=56583853&product=923745 έχει κανείς καμία ιδέα αν είναι οκ? Το μόνο που μένει είναι να βρώ μερικές εφαρμγές όμως πολλαπλό ξυπνητήρι. Εχει κανείς καμία ιδέα?
  16. Γέννημα θρέμα Αγιο Παυλίτης (οι κολωνιώτες ξέρουν) Γερμανικό.... Η τέχνη του στατικού ποδοσφαίρου! Λιώναμε στους ώμους (11 ποντοι) και τ ανάποδα ψαλίδια (5 αν θυμαμαι καλά), γι αυτό ακριβώς μετά απο 13 χρόνια είμαι 100+ κιλά! Δεν έτρεχα καθόλου τότε!!!!! Όσο για τα φυσοκάλαμα (φωσκάλαμα πού λεγε κι ένα φιλαράκι) ..... δίκανα όλα και με ξυλο ανάμεσα για να ναι ίσια! Μη μου πείτε οτι δεν είχατε πατίνια!τούμπες και τα γωνατα βισσινί, απο το αίμα και τη βρώμα του δρόμου!!!!
  17. Ψάχνω μανιοδώς Alarm Manager! Έχει βρείς κανείς τελικά προγραμματακια (σπασμένα και τζαμπέ πάντα:cool: )?! Προτείνω να συγκεντρώσουμε λινκ με ότι υπάρχει για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!!!!:happy: (κι εγώ μέσα)
  18. Δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο να διαβαστούν και οι 27 σελίδες λεπτομερώς, αλλά επειδή έχω μια απορία ρωτάω κι αν έχει απαντηθεί... λιθοβολισμος! Δεν μπορώ να καταλάβω τί τύπου κάρτα μνήμης παίρνει?! (θέμα ταχύτητας, voltage κλπ) Επείσης υπάρχει θέμα με τις κάρτες SIM? Ακουσα οτι χρειάζονται καινούργιου τύπου κάρτες, αληθευει? Ευχαριστώ
  19. Αν δεν κάνω λάθος ανέφερε κάποιος τρόπο να κάνουμε αντιγραφή ων στοιχείων της μνήμης τηλεφώνου σ αυτή της κάρτας? Πώς γίνεται αυτό? Ρωτάω γιατί πρίν το στείλω για αναβάθμηση software "νόμιζα" πως έκανα backup των επαφών και των λοιπών του τηλεφώνου με το Nokia PC Suite. Ωστόσο όταν πήγα να τα επαναφέρω γύρισαν τα υπόλοιπα πχ ημερολόγιο, αλλά οι επαφές χάθηκαν.
  20. Σωστός ο christos1! Επίσης δώσε και καμία ιδέα για το πόσα χρήματα διαθέτεις μάξιμουμ!
  21. Το συνήθες πρόβλημα είναι το SP1 να καταλαβαίνει οτι ο κωδικός που χρησιμοποίησες και τα της εγκατάσταση των XP ήταν μούφα! αν λοιπόν σου βγάζει τέτοι μήνυμα υπάρχουν 2 λύσεις: 1. Να χρησιμοποιήσεις το SP2 2. Να μας πείς αν έιναι πραγματικά αυτό το μήνυμα. Θα σου δώσουμε οδηγίες για τη λύση.
×
×
  • Create New...