Jump to content

[S60 3rd Edition] Παιχνίδια

Porfyras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

hallo guys and girls!

υπαρχει κανα παιχνιδακι (ποδοσφαιρακι πχ) με το οποιο να μπορω να παιζω "διπλο" μεσω bluetooth? αν υπαρχει και κανενα σε java ειναι ευπροσδεκτο.

thanx!

Πολλά νομίζω μπορούν. Έχω το pes2009 και υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά δεν τα κατάφερα να παίξω με ένα φίλο μου:(. Γιατί δεν λειτούργησε αυτή η δυνατότητα? (σημειωτέον ότι ο φίλος μου είχε SE):O

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 916
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι ρε παιδιά.. τί γίνεται με αυτού του είδους τα παιχνίδια! Εδώ στο παλιό μου το SE είχα το worms και το έπαιζα με bluetooth με μια φίλη μου στην σχολή :p Αλλά στο νοκια δεν μπορώ να το περάσω και το worms που βρήκα δεν έχει επιλογή για διπλό μέσω bluetooth..

Loukas_94 to dokimasa to pro alla sto kinito moy (nokia 3250) den leitoyrgei kai etsi den ksero sigoura an paizetai diplo.

navi55 prepei na einai kali fasi ta dipla games! exo na paikso diplo game me kinito apo tin epoxh poy eixa to 8310 kai i ksederfi moy to 6510 kai paizame to fidaki se diplo :p

*sorry gia ta greeklish alla evala neo leitoyrgiko sto pc kai den exei tin elliniki glossa.

ακόμα κανείς για το paris nights??

και θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα αλλά μην γελάσετε.......:O

έχει τελειώσει κανείς το pokemon fire edition;;;;;;;;:ninja:

plz plz reply.......................................:cry:

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

ακόμα κανείς για το paris nights??

και θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα αλλά μην γελάσετε.......:O

έχει τελειώσει κανείς το pokemon fire edition;;;;;;;;:ninja:

plz plz reply.......................................:cry:

Τι θέλεις για το paris nights?:what:

Μόλις τώρα το έπαιζα από το κινητό του φίλου μου.:lol:

έχω κολλήσει στο carax puzzle................δεν ξέρω αν έχεις φτάσει εκεί,αλλά αν ναι πες μου πως το πέρασες...........:O plz
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

έχω κολλήσει στο carax puzzle................δεν ξέρω αν έχεις φτάσει εκεί,αλλά αν ναι πες μου πως το πέρασες...........:O plz

Η αλήθεια είναι πως δεν το πολυξέρω το παιχνίδι αλλά νομίζω ο φίλος μου προχώρησε αρκετά.:p

Θα τον ρωτήσω και θα σου απαντήσω με pm.;)

Πολλά νομίζω μπορούν. Έχω το pes2009 και υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά δεν τα κατάφερα να παίξω με ένα φίλο μου:(. Γιατί δεν λειτούργησε αυτή η δυνατότητα? (σημειωτέον ότι ο φίλος μου είχε SE):O

και γω το εβαλα το pes 2009 αλλα δεν βλεπω καπου επιλογη για 2πλο...

κανα παιχνιδι που να υποστηριζει 2πλο υπαρχει?

θενξ:)

και γω το εβαλα το pes 2009 αλλα δεν βλεπω καπου επιλογη για 2πλο...

Δηλαδή δεν υπάρχει η επιλογή multiplayer?:confused:

Έκανα εγκατάσταση τον VbagX 1.25 gameBoyAdvance emulator αλλά έχω πρόβλημα με την οθόνη, ενώ τον ρυθμίζω σε landscape για να πιάνει όλη την οθόνη(στο οριζόντιο) μόλις το γυρνάω οριζόντια η εικόνα γυρνάει λόγω του αισθητήρα κατακόρυφα να κοιτάει προς τα πάνω. Διορθώνετε καθόλου η θα φάει unisntall;

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Μην το έχεις σε landscape. Να το βάλεις Size Full έτσι ώστε όταν γυρνάς το κινητό οριζόντια θα γυρίζει αυτόματα και η εικόνα.

Τότε και πάλι δεν είναι σε όλη την οθόνη, αφήνει ένα χώρο δεξιά που δείχνει το backround του κινητού.

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

MooLan

http://symbianresources.com/projects/moolan/t_moolan1.jpg

The Moolan mobile game is the phenomenal result of the idea to combine as many features of a modern cell phone as possible in one application. It uses most of the new sensors which are built into your mobile device, as well as the front camera.

The main Goal of this exciting game is to stay clear of land and fly your own little space shuttle trough dangerous levels. Over four different planets are ready to be explored. But it's not easy at all. Master this under time pressure, and break the highscore without crashing into the surroundings.

Steer with the accelerometer by tilting your phone left or right, fuel your tank through shaking your phone. Accelerate by holding your palm over the new proximity sensor of the Nokia 5800 (S60 5th Ed) or the front camera (S60 3rd Ed). You can play wherever you are and whenever you want, but don't be surprised by the wondering faces around you while watching you playing.

Κατεβασμα

πηγη:symbianresources.com

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Τότε και πάλι δεν είναι σε όλη την οθόνη, αφήνει ένα χώρο δεξιά που δείχνει το backround του κινητού.

Δεν ξέρω.. σε μένα που κάνω χειροκίνητα περιστροφή την οθόνη με το rotate me, λειτουργεί μια χαρά. Στο παιχνίδι φυσικά έχω την επιλογή για πλήρη οθόνη..

Δεν ξέρω.. σε μένα που κάνω χειροκίνητα περιστροφή την οθόνη με το rotate me, λειτουργεί μια χαρά. Στο παιχνίδι φυσικά έχω την επιλογή για πλήρη οθόνη..

Το έψαξα και κάτι στο κινητό μου φταίει. Τέσπα μετά το επόμενο φορμάτ θα ξαναμπεί.

• 2 weeks later...

καλησπέρα σε όλους

μόλις άρχισα να παίζω το παιχνίδι (zeus quest) και είμαι στην αρχή ακόμα...έχω κολλήσει στο σημείο που δίνουμε το κρασί στον ιερέα...τι κάνουμε μετά???

• 3 weeks later...
Έχω σύνδεση Vodafone...Κατέβασα παιχνίδι από το Vodafone live αλλά δεν βρήκα πού έχει αποθηκευτεί...έψαξα στην κάρτα μνήμης,αλλά δεν το βρήκα...

Μεσα στο φακελο εφαρμογες εψαξες?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Όταν το κατέβασες δεν έκανε και εγκατάσταση? Αν έκανε κοίτα μέσα στον φάκελο με τις εφαρμογές. Κάπου εκεί χύμα θα είναι.

• 1 month later...

Καλημέρα παιδιά. να κάνω μία ερώτηση

Γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Prince of Persia μου βγάζει πάντα αυτό το μήνυμα

Activation tailed because that Activation code is invalid for this game

Κωδικό βάζω αυτό που είχε μέσα στο κουτί

Καλημέρα παιδιά. να κάνω μία ερώτηση

Γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Prince of Persia μου βγάζει πάντα αυτό το μήνυμα

Activation tailed because that Activation code is invalid for this game

Κωδικό βάζω αυτό που είχε μέσα στο κουτί

Ο κωδικός ενεργοποίησης αφορά την επιλογή συγκεκριμμένου παιχνιδιού(Asphalt Urban GT,FIFA 08,και άλλο ένα-τα παιχνίδια απεικονίζονται στο περίβλημα του κουτιού,ένα από αυτά μόνο μπορείς να διαλέξεις) και όχι όλων των υπολοίπων που διατίθενται μέσα από την εφαρμογή.

• 1 month later...
καλημερα παιδια!! μηπως καποιος καλος ανθρωπος μπορει να με βοηθησει να βρω το Meteor for S60 3rd Edition σε full εκδοση?? Ακομα καλυτερα αν καποιος μεσω pm με βοηθουσε να μαθω και εγω σε ποιους δρομους βρισκονται τα περιφημα μαγαζακια..Ευχαριστω πολυ!!!!

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

• 1 month later...

Δε βρήκα θέμα για παιχνίδια S60, οπότε ρωτάω εδώ...

Μήπως έχει πέσει στην αντίληψή σας κανένα παιχνιδάκι τύπου worms? Δηλαδή που είναι πχ 2 τανκς και το ένα προσπαθεί να πετύχει το άλλο με διάφορα οπλάκια, χωρίς να κουνιούνται από τη θέση τους.

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Δε βρήκα θέμα για παιχνίδια S60, οπότε ρωτάω εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124562

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2