Jump to content

klslg04

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by klslg04

  1. Γεια σας παιδιά! Λίγο την βοήθειά σας... Ενώ στο facebook είμαι offline στους φίλους μου φαίνομαι online... Πως και γιατί γίνεται αυτό;;;; Ηelp pleaseeeeeeeeee!!! :rolleyes:
  2. Καλησπέρα παιδιά, Πήρα σήμερα από Forthnet το router Thomson TG585 v8. Γνωρίζει κάποιος εάν το κουμπάκι μπροστά για το wifi μπορεί να λειτουργήσει ως on-off? Αν ναι, με ποιον τρόπο? Προσπάθησα να το απεργοποιήσω και από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν μπορέσα... Ας μου πει κάποιος αν γνωρίζει... Thx olga
  3. klslg04

    iPhone 4

    Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το iphone4, αλλά διάβασα ότι κάποιοι που το αγόρασαν(δεν θυμάμαι από που το προμηθεύτηκαν) είχε μέσα μη γνήσιο φορτιστή! Από που με συμβουλεύετε να το παραγγείλω? Σκέψεις για getitnow.gr, you.gr? thx
  4. Πατάω άνοιγμα στο αρχείο που μου έστειλαν με Bluetooth και μου βγάζει μνμ "Η εγκατάσταση του x.sis δεν υποστηρίζεται". Πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα?
  5. 1. Ενώ γράφτηκα κανονικά στη σελίδα http://www.n-gage.com (από το pc μου) για την απόκτηση player name και password, δεν μπορώ να συνδεθώ από την εφαρμογή του κινητού για να κατεβάσω παιχνίδια... Βγάζει μήνυμα error. Τι φταίει? 2. Μου στέλνουν αρχεία με κατάληξη .sis και δεν μπορώ να τα ανοίξω. Γιατί?
  6. Κατέβασα ένα παιχνίδι από το Vodafone Live και δεν ξέρω που έχει αποθηκευτεί... Έψαξα την κάρτα μνήμης αλλά δεν το βρήκα(εκεί το αποθήκευσα..).... Πού μπορεί να είναι????
  7. Έχω σύνδεση Vodafone...Κατέβασα παιχνίδι από το Vodafone live αλλά δεν βρήκα πού έχει αποθηκευτεί...έψαξα στην κάρτα μνήμης,αλλά δεν το βρήκα...
  8. Ενώ οι ρυθμίσεις του Ίντερνετ στη συσκευή μου είναι σωστές, γιατί δεν μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο μέσω Ίντερνετ?(από το ραδιόφωνο δικτύου?) Ευχαριστώ...
  9. Εννοώ οτι η ταπετσαρία του θέματος και τά άλλα φόντο που έχει πηγαίνουν αυτόματα και στις εικόνες και εναλλάσσονται...αυτά σε μία φωτο.....
  10. Όταν κατεβάζω νέα θέματα,γιατί αποθηκεύονται και στις φωτογραφίες σαν screen savers κατα κάποιον τρόπο??? Γίνεται να μην συμβαίνει αυτό?
  11. Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν μπορώ να διαγράψω θέματα που έχω φορτώσει εγώ???
  12. Το gps... είναι δυνατόν να εντοπίσει κινητά???
  13. Για να δείχνει προορισμούς ταξιδιών εννοώ, χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο από τα προγράμματα που ανέφερες? Δεν υπάρχει στην κάρτα μνήμης? Και καμία σελίδα για παιχνίδια?
  14. Για το GPS... Έχει εντοπίσει το κινητό μου, για να δείχνει προορισμούς, πρέπει να κατεβάσω κανένα πρόγραμμα? Και κάτι άλλο, υπάρχει η δυνατότητα να εντοπίσει άλλα κινητά...?
  15. Και για τα παιχνίδια????
  16. Ευχαριστώ πόλύ...έκλεισε... Και κάτι ακόμα... Υπάρχει καμιά σελίδα που να έχει Free games για το Ν85? Τα Ν-Gage πώς θα τα ενεργοποιήσω...? Δεν μου ζήτησε τον κωδικό που είχε στην συσκευή... Επίσης,στις ανοιχτές εφαρμογές "η αναμονή" ΄κλείνει?
  17. Ο φάκελος της μουσικής... Ευχαριστώ..
  18. Nα ρωτήσω κάτι για τις ανοιχτές εφαρμογές? Γιατί ο φάκελος της μουσικής είναι μονίμως ανοιχτός και δεν μπορώ να τον κλείσω? Επίσης,ο δορυφόρος σε πόσο καιρό θα αναγνωρίσει τη συσκευή μου?
  19. Τα 4 πλήκτρα γύρω από το D-pad του τηλεφώνου είναι αφής???
  20. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο είναι προσαρμοσμένοι στους λατινικούς. Δηλαδή το "γ" είναι στο "c" ή στο "g"? :confused:
  21. Μήπως γνωρίζετε κάποιο site για να κατεβάσω free listening -cd- για proficiency???? Eυχαριστώ! :happy:
×
×
  • Create New...