nikoskat Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Δηλαδή δε χρειάζεται κάποιος να ψάχνει drivers η να βάζει και να βγάζει διαρκώς τη κάρτα από τη συσκευή; με το καλώδιο που περιέχει μέσα στο πακέτο συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και ο υπολογιστής το βλέπει, απλά και εύκολα; PLUG Ν ΡLΑΥ? Και με τι ταχύτητα γίνεται η μεταφορά δεδομένων; ταχυτητα θα σε γελασω. αλλα ναι ετσι γινεται, μολις το συνδεεις σε ρωταει τι θες να κανεις, μεταφορα δεδομενων, Pc suite και κατι αλλο(δε το θυμαμαι) και επιλεγεις μεταφορα δεδομενων και το βλεπει σα σκληρο. μονο την καρτα μνημης ομως, οχι και τη μνημη τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Δηλαδή δε χρειάζεται κάποιος να ψάχνει drivers η να βάζει και να βγάζει διαρκώς τη κάρτα από τη συσκευή; με το καλώδιο που περιέχει μέσα στο πακέτο συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και ο υπολογιστής το βλέπει, απλά και εύκολα; PLUG Ν ΡLΑΥ? Και με τι ταχύτητα γίνεται η μεταφορά δεδομένων; ταχυτητα θα σε γελασω. αλλα ναι ετσι γινεται, μολις το συνδεεις σε ρωταει τι θες να κανεις, μεταφορα δεδομενων, Pc suite και κατι αλλο(δε το θυμαμαι) και επιλεγεις μεταφορα δεδομενων και το βλεπει σα σκληρο. μονο την καρτα μνημης ομως, οχι και τη μνημη τηλεφωνου. Οκ. Αυτό γίνεται με όλα τα windows ή αποκλειστικά θέλει xp. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου, σκέφτομαι να το αγορασω βλέπεις και το ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 ta pernaei grigora ta arxeia Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 καλησπερα το πηρα το κινητο του εβαλα τις εφαρμογες trial της epocware το μινι οπερα και ολα δουλευουν κανονικα βεβαι η οθονη του κινητου ειναι μικρη για πλοηγηση αλλα την δουλεια σου την κανεις κατα τα αλλα το κινητο ειναι πολυ καλο λιγο το πληκτρολογιο ειναι σκληρο αλλα ειναι μεσα στα πλαισια το οτι ειναι αδιαβροχο πολυ στιβαρο και καλη κατασκευη δεν εχω βρει παντως αλλο αρνητικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpoim Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 5500 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΟΛΛΑ LOGO!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 2Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΩ!! ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ??ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΔΥΔΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ.. ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????? ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ S60??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 5500 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΟΛΛΑ LOGO!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 2Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΩ!! ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ??ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΔΥΔΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ.. ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????? ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ S60??? Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Αφού έχεις εγγύηση, γιατί δεν απευθύνεσαι στους υπεύθυνους; εγώ πάντως μετά από το συμβάν σου ίσως ξανασκεφτώ το ενδεχόμενο να αγοράσω τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikl67 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Καλησπερα και απο μενα. Εχω το 5500 εδω και 10 μερες και η γνωμη μου ειναι θετικοτατη. Τα μονα αρνητικα που βρισκω ειναι το μεγεθος των γραματων και η ταχυτητα στο μενου. Τα θετικα εχουν αναφερθει σε προηγουμενα post και συμφωνω απολυτως. Πανεμορφο,βολικο μεγεθος,με πολλες δυνατοτητες και επιλογες. Με παραξενευει η περιπτωση του alexpoim,πιστευω οτι προκειται για ελατωματικη συσκευη(ειχα παρομοια προβληματα με το 5100) το θεωρω μεμονομενη περιπτωση,που λογικα καλυπτεται απο την εγγυηση. Τωρα για το θεμα της ανθεκτικοτητας,ειδα σημερα σε ρωσικο site το crashtest της συσκευης και επαθα πλακα(θετικα ενοειται) Δεν ξερω αν μπορω να βαλω το link αλλα πρεπει να το δειτε!!! Προσωπικα θεωρω το 5500 την καλυτερη επιλογη για "ανησυχα" ατομα(με την καλη εννοια το "ανησυχα"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Ανέβασε το link. Γιατί να απαγορεύεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Ανέβασε το link. Γιατί να απαγορεύεται; there you go :) http://www.mforum.ru/phones/tests/036591.htm οντως ειναι απιστευτο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikl67 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 with translate http://www.allaboutsymbian.com/news/item/4308_Nokia_5500_survives_Dust_Earth.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michosvet Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Γειά σας παιδιά! Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για το 5500, αλλά με προβληματίζει η μικρή οθόνη και η διάρκεια μπαταρίας, κάτι που το Ε50 είναι πολύ καλό. Εσείς τι προτείνετε; Το Ε50 παίρνει τα radio handsfree της nokia? Θα ήθελα πολύ να έχω και ραδιόφωνο. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 5500 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΟΛΛΑ LOGO!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 2Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΩ!! ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ??ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΔΥΔΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ.. ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????? ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ S60??? ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. Κανενα νοκια δεν αναλαμβανει να κανει κατι για αυτο δεν εχουν ακομα ανταλακτικα και πρεπει να παει κανεις στο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!! μαγαζι στην Βουλιαγμενης στα κεντρικα Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο !!! Εσυ alexpoim τι εκανες?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 δηλαδη δεν ειναι μοναδικη η περιπτωση του φιλου μας πιο πανω...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap20 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Που κατασκευαζεται το τηλεφωνο ξερει κανενας? made in....... Υπαρχει καποια εφαρμογη εγγραφης των κλησεων ? Και εαν υπαρχει καποιος που το εχει να μας πει δυο λογια παραπανω γιατι απο τα post βλεπουμε να υπαρχει καποιο κολλημα γενικοτερο με το τηλεφωνο. Μαλλον απογοητευει του χρηστες του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Που κατασκευαζεται το τηλεφωνο ξερει κανενας? made in....... Υπαρχει καποια εφαρμογη εγγραφης των κλησεων ? Και εαν υπαρχει καποιος που το εχει να μας πει δυο λογια παραπανω γιατι απο τα post βλεπουμε να υπαρχει καποιο κολλημα γενικοτερο με το τηλεφωνο. Μαλλον απογοητευει του χρηστες του? Το κινητό είναι Made in Germany...αλλά τι σχέση έχει αυτό;;; Έχει βγει πρόγραμμα για ηχογράφηση κλήσεων. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Γενικα περα το 5500 δειχνει οτι χρειαζεται λιγακι ακομα χρονο για να ωριμασει. Το βασικο ειναι το θεμα με το keypad. απο εκει και περα, το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπειι συντομα να βγει ενα νεο firmware διοτι το υπαρχον εχει bugs. Αλλα ασχετα με το 5500 η Alpha Copy ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 εγω το εχω 1 εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος δεν μου εχει κολλησει καθολου και του εχω βαλει και της δοκιμαστικες εφαρμογες της epocware προβλημα με το πληκτρολογιο δεν εχω μονο το οτι ειναι λιγο σκηρο ειναι γρηγορο στο ανοιγμα εφαρμογων παιχνιδιων καταλογου με τον υπολογιστη το εχω συνδεσει και ολα δουλευουν μια χαρα και με το bluetooth της motorolla που εχω το ηχειο κανενα προβλημα τα ακουστικα επισης και μπορεις να συνδεσεις και οτι ακουστικα θες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 εγω το εχω 1 εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος δεν μου εχει κολλησει καθολου και του εχω βαλει και της δοκιμαστικες εφαρμογες της epocware προβλημα με το πληκτρολογιο δεν εχω μονο το οτι ειναι λιγο σκηρο ειναι γρηγορο στο ανοιγμα εφαρμογων παιχνιδιων καταλογου με τον υπολογιστη το εχω συνδεσει και ολα δουλευουν μια χαρα και με το bluetooth της motorolla που εχω το ηχειο κανενα προβλημα τα ακουστικα επισης και μπορεις να συνδεσεις και οτι ακουστικα θες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος προς το παρον λιγες τελειες αν θες γιατι μπερδευτηκαμε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Παιδια δεν το πιστευω !! ΑΠΟ ΝΟΚΙΑ "το Keypad υπαρχει και εχει κοστος 6.20. Μα εχει εγγυηση. Δεν καλυπτεται κυριε γιατι ειναι εξωτερικο μερος" ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 λιγες τελειες αν θες γιατι μπερδευτηκαμε. :rolleyes: πρεπει να γραφω με ελληνικα που δεν εχει το πληκτρολογιο μην μου ζητας και τελειες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Άν βάλω micro SD 1.0 G λειτουργεί κανονικά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Η προδιαγραφές αυτό λένε αλλά αν δεν έχει δοκιμαστεί..:X εγώ έχω 512 και όλα καλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rnaish Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Γειά σας παιδιά!αυριο θα εχω στα χερια το 5500. Θα ηθελα να ρωτησω με πιο τροπο μπορω να περασω το τηλεφωνικο καταλογο απο ενα 5100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. October 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1079596 Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1079596 η τιμη του ειναι πολυ υψηλη:!: δε δικαιολογειται απο την υπαρξη μιας καρτας 512mb!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts