Jump to content

arghles

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by arghles

  1. arghles

    iPhone 4

    Καλημερα θα ηθελα να προσθεσω κατι σχετικο με την αντικασταση. Αλλαξα 2 iphone 3g γιατι ειχανε ρωγμες και τα 2 μου τα αντικαταστησαν με συσκευες που ηρθαν σε ενα μικρο κουτακι σκετη η συσκευη και οχι σφραγισμενο(ειμαι στην ιταλια). Καμια φορα δεν πληρωσα κατι και η αντικατασταση εγινε αμεσα. Δεν ξερω αν στην ελλαδα η αππλε εχει διαφορετικη συμπεριφορα.
  2. arghles

    iPhone 4

    αρα το καλυτερο ειναι το invisible shield προς το παρων
  3. arghles

    iPhone 4

    τελικα τιποτα, μου ειπαν να παω σημερα και να γραφτω σε λιστα πληρωνοντας προκαταβολη και οτι το παραπανω συμβολαιο ηταν για το 16αρι και οχι το 32αρι οποτε ακυρο θα περιμενω και οταν εχω τα λεφτα θα το παρω ντουκου.Παντως μια εταιρεια εδω στην ιταλια Η3G το δινει 599 και 699 16αρι και 32αρι αντιστοιχα ξεκλειδωτο και χωρις δεσμευσεις αυτα απο ιταλια
  4. τελικα ακυρο δεν υπηρχε μας κοροιδευουν!!
  5. arghles

    iPhone 4

    Μόλις γύρισα από τα μαγαζιά,μου είπαν να ξαναπαω στις 16:00,θα το πάρω μάλλον με συμβόλαιο γιατι είναι σαν να το παίρνω με δόσεις μου βγαίνει 62 ευρώ το μήνα το 32gb με 500 λεπτά ομιλίας 1 gb data και 200 μυνηματα αρκετά καλό μου φένεται αν σκεφτώ ότι τώρα χαλαω 40-50 ευρώ σε κάρτες το μήνα.
  6. arghles

    iPhone 4

    οχι ειναι οι τιμες στην ιταλια
  7. arghles

    iPhone 4

    659 iphone 4 16GB,779 iphone 4 32GB,539 iphone 3GS 8GB ειναι η επισημες τιμες της apple και αυτες των παροχων στην ιταλια
  8. arghles

    iPhone 4

    απο σημερα αρχιζει η διαθεση στην ιταλια θα παω αυριο μια βολτα στα μαγαζια και θα σας πω τιμες και εντυπωσεις!
  9. Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση απο οτι φενεται δεν τον γλυτωνω το μαραθωνιο αλλα φανταζομαι σε καποιο καταστημα τησ αθηνας θα το βρω,ελπιζω οτι μεσα στις γιορτες θα εχουν παραλαβει αρκετα, οταν το αγορασω θα ποσταρω την εμπειρια μου......
  10. καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους,μενω ιταλια και θελω να παρω το 3gs αφου θα κατεβω ελλαδα και κανει και 50 ευρω φθηνοτερα θα μπορεσω να το παρω χωρις συνδεση η θα μου κανουν ιστοριες?
  11. καλησπερα ειμαι και εγω ιταλια και το ειδα το καινουριο iphone εγω εχω το 3g και σκεφτομαι να το παρω για τους παρακατω λογους καλυτερη καμερα,βιντεο,πιο γρηγορο στο να τρεχει τις εφαρμογες(το χρησιμοποιω και στη δουλεια μου),πιο γρηγορο ιντερνετ κτλπ...Σιγουρα τα χρηματα ειναι πολλα αλλα αξιζει,θα περιμενω ομως μπας και πεσουν οι τιμες.Οταν ειχα αγορασει το 3g μετα απο λιγο καιρο ειχα πει οτι δεν προκειται να αγορασω κινητο αλλη εταιρειας γιατι απλα ειναι το καλυτερο!(το καινουριο ομως...?)
  12. λοιπον τηλεφωνησα στην απλε στην ιταλια γιατι εδω βρισκομαι στειλαν κουριερ το πηρε απο το σπιτι και απο οτι διαβασα θα μου το αλλαξουν και ολα αυτα χωρις να πληρωσω μια
  13. ναι η μια εκει και οι αλλες 2 δεξια οπως το κρατας θα το παω να τους το δειξω
  14. καλησπερα ηθελα να σας ρωτησω εμφανιστηκαν 3 ρωγμες στο πλαστικο στο επανω μερος της συσκευης χωρις να μου εχει πεσει ποτε και απο την πρωτη μερα που το πηρα το εχω σε θηκη.εχει συμβει σε καποιον αλλο αυτο?
  15. καλησπερα διαβασα σε ενα ξενο σιτε οτι η σονυ τα εσπασε με την ΗΤC και για τα μελοντικα μοντελα της σειρας χπερια θα συνεργαστει με αλλη εταιρια το ερωτημα μου ειναι η υποστηριξη θα γινεται κανονικα απο αποψ σερβισ και εφαρμογων?
  16. ξερει καποιος ποσο ειναι η τιμη του σαρ?
  17. 650 με το προγραμμα πλοηγησης της γκαρμιν ειναι καλη τιμη?
  18. εχεις δικιο και εμενα μου φενεται οχι πιο αργο αλλα σαν να κολλαει τεσπα ας ελπισουμε με το καιρο να διορθωθει
  19. και ποιο χαρτη πρεπει να βαλω για ιταλια?
  20. καλησπερα περασα την εκδοση 5 με χαρτη τον destinator europe 2008 μου βγαζει το χαρτη αλλα δεν δουλευει η πλοηγηση ξερει κανεις γιατι?
  21. ευχαριστω για την απαντηση εψαξα αλλα δεν το βρηκα συγγνωμη
  22. καλησπερα το χαρτη σε ποιο φακελο το βαζοyμε και τι καταληξη πρεπει να εχει κατεβασα το σιτι ναβιγκατορ 2008 με καταληξη uif ειναι οκ?το εβαλα στο φακελο του γκαρμιν αλλα οταν τρεχω το προγραμμα μου λεει νο μαπ μπορει καποιος να με βοηθησει?
  23. καλησπερα το ειδα στην ιταλια που ειμαι σε ενα μαγαζι 500 ευρω το 8αρι πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα ειναι μεγαλο σε μεγεθος διπλα στο Ν95 ειναι γυρω στο 20% μεγαλυτερο κατα τα αλλα πολυ καλο και το μενου τ ευχρηστο
  24. ευχαριστω για τις πληροφοριες!
×
×
  • Create New...