Jump to content

nikl67

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikl67

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

nikl67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλος ο devhook.....αλλα για το 2006:hypno: Βαλε 3xxΟΕ να βρεις την υγεια σου...:D :D :D Ολα τα iso-cso παιχνιδια σου θα τρεχουν "μονα τους"...ΑΨΟΓΑ!!! (συν ολα τα υπολοιπα...:cool: :cool: :cool: )
  2. Eχω το ιδιο προβλημα...f***nokia:angry: :angry: :angry: ANY HELP???:help:
  3. Παιδια καλησπερα,καλη χρονια σε ολους μας. Μολις "κυκλοφορησε" στα γνωστα shops το 3.03 ΟΕ-Α by Dark Alex... Απιστευτη δουλεια ,απο 1.50>0.44 σε 20 sec εχω αλλο psp !!! Δοκιμαστε το & you w'll see...
  4. Φιλε Catantona καλησπερα. Το συγκεκριμενο site το παρακολουθω περιπου 1 χρονο. Ακολουθω πιστα τις συμβουλες τους και πιστεψε με ειναι κορυφη:D Τελεια ενημερωμενο,πολλες φορες πιο αμεσο απο τα ξενα top psp sites:p Για το θεμα του update προτεινουν μεχρι 2.71(μεχρι στιγμης),και οχι για το last fw,ωστε να υπαρχει γυρισμος:shifty: Τωρα για το αν ειναι πρακτορες της SONY ...:lol: :lol: :lol:
  5. Eχω το ιδιο cso (ΕU MULTI 6),τρεχει χωρις προβλημα.:cool: Χρησιμοποιω devhook 0.44>2.71>222Mhz.(χωρις se-b) (Tρεχει και με 0.45,0.46) Πιθανον το συγκεκριμενο iso δεν παιζει με 2.71-se-b:(
  6. http://www.pspgr.uni.cc/ Το καλυτερο site για psp και οχι μονο...:) :p :lol: :D
  7. Με 2.71 τρεχει αψογα!!! ps.(Το game ειναι υπεροχο):yahoo: :yahoo: :yahoo:
  8. with translate http://www.allaboutsymbian.com/news/item/4308_Nokia_5500_survives_Dust_Earth.php
  9. Καλησπερα και απο μενα. Εχω το 5500 εδω και 10 μερες και η γνωμη μου ειναι θετικοτατη. Τα μονα αρνητικα που βρισκω ειναι το μεγεθος των γραματων και η ταχυτητα στο μενου. Τα θετικα εχουν αναφερθει σε προηγουμενα post και συμφωνω απολυτως. Πανεμορφο,βολικο μεγεθος,με πολλες δυνατοτητες και επιλογες. Με παραξενευει η περιπτωση του alexpoim,πιστευω οτι προκειται για ελατωματικη συσκευη(ειχα παρομοια προβληματα με το 5100) το θεωρω μεμονομενη περιπτωση,που λογικα καλυπτεται απο την εγγυηση. Τωρα για το θεμα της ανθεκτικοτητας,ειδα σημερα σε ρωσικο site το crashtest της συσκευης και επαθα πλακα(θετικα ενοειται) Δεν ξερω αν μπορω να βαλω το link αλλα πρεπει να το δειτε!!! Προσωπικα θεωρω το 5500 την καλυτερη επιλογη για "ανησυχα" ατομα(με την καλη εννοια το "ανησυχα").
×
×
  • Create New...