laios23 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Χμ ...διλημμα 580 ή να περιμενω για 910...θα αξιζει τα λεφτα του? λογικα θα ειναι στο ιδιο μοτιβο και πιθανος με το ιδιο προβλημα εκτος αν το πηρε χαμπαρι η μαμα ΣΕ και αλλαξε εγκαιρα κατασκευαστη πληκτρολογιων... η πλακα θα ειναι να το αγορασεις και μετα απο 1-2 μερες να σου σπασουνε τα πληκτα.να το πας στο σερβις και να σου πουνε οτι φταις εσυ απο την χρηση που του κανεις.εκει σε πιανουνε τα διαολια Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 λογικα θα ειναι στο ιδιο μοτιβο και πιθανος με το ιδιο προβλημα εκτος αν το πηρε χαμπαρι η μαμα ΣΕ και αλλαξε εγκαιρα κατασκευαστη πληκτρολογιων... η πλακα θα ειναι να το αγορασεις και μετα απο 1-2 μερες να σου σπασουνε τα πληκτα.να το πας στο σερβις και να σου πουνε οτι φταις εσυ απο την χρηση που του κανεις.εκει σε πιανουνε τα διαολια Μπορεί και το φτιάχνει και η ίδια η SE, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Η λύση είναι μία, να μην αγοράζουμε οποιοδήποτε βιομηχανικό προϊόν αμέσως μόλις κυκλοφορήσει, είναι σαν να παίζουμε κορώνα-γράμματα. Για να σας δώσω να καταλάβετε, συνεργαζόμουν πρόσφατα με μια αλλοδαπή συνάδελφο (με την έννοια της επαγγελματικής ιδιότητας) σε ένα πρότζεκτ στο πανεπιστήμιο. Γνωρίζοντας ότι δούλευε στη γραμμή παραγωγής ενός από τους 2 κορυφαίους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας την ρώτησα για αυτό το θέμα και μου είπε ότι από την μέρα που παράγεται για πρώτη φορά ένα εξάρτημα αλλάζει συνεχώς ο σχεδιασμός και η διαδικασία παραγωγής του χρησιμοποιώντας ως ανάδραση τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί στη χρήση. Αν αυτό συμβαίνει στην αυτοκινητοβιομηχανία που ένα ελάττωμα μπορεί να επιφέρει θάνατο φανταστείτε τι συμβαίνει στα κινητά που απλώς θα ραγίσουν τα πλήκτρα και κανείς δεν θα σκοτωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Μπορεί και το φτιάχνει και η ίδια η SE, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Η λύση είναι μία, να μην αγοράζουμε οποιοδήποτε βιομηχανικό προϊόν αμέσως μόλις κυκλοφορήσει, είναι σαν να παίζουμε κορώνα-γράμματα. Για να σας δώσω να καταλάβετε, συνεργαζόμουν πρόσφατα με μια αλλοδαπή συνάδελφο (με την έννοια της επαγγελματικής ιδιότητας) σε ένα πρότζεκτ στο πανεπιστήμιο. Γνωρίζοντας ότι δούλευε στη γραμμή παραγωγής ενός από τους 2 κορυφαίους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας την ρώτησα για αυτό το θέμα και μου είπε ότι από την μέρα που παράγεται για πρώτη φορά ένα εξάρτημα αλλάζει συνεχώς ο σχεδιασμός και η διαδικασία παραγωγής του χρησιμοποιώντας ως ανάδραση τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί στη χρήση. Αν αυτό συμβαίνει στην αυτοκινητοβιομηχανία που ένα ελάττωμα μπορεί να επιφέρει θάνατο φανταστείτε τι συμβαίνει στα κινητά που απλώς θα ραγίσουν τα πλήκτρα και κανείς δεν θα σκοτωθεί. συμφωνω και επαυξανω.....αυτο αποτελει για εμενα πανακεια σε ολες τις αγορες μου.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Γνωρίζει κανείς αν η Vodafone έφερε το w580? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 thetoday7 & laios23 θα συμφωνήσω μαζί σας (γενικά) αλλά μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για το πληκτρολόγιο ενός κινητού και όχι π.χ. για τον σούπερ- καινούριο αισθητήρα κίνησης. Θελώ να πω ότι σε κάτι τέτοιο θα περίμενα να μην υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 paidia ego exo t kinito tora k 2misi bdomadas k mou exoun ragisei t koubia 2 4 5 7k i diesi asta an t p pao tha t allaksoun arage?? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 paidia ego exo t kinito tora k 2misi bdomadas k mou exoun ragisei t koubia 2 4 5 7k i diesi asta an t oao tha t allaksoun arage?? 20 μερες το εχεις το κινητο!!! απο που το πηρες?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 thetoday7 & laios23 θα συμφωνήσω μαζί σας (γενικά) αλλά μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για το πληκτρολόγιο ενός κινητού και όχι π.χ. για τον σούπερ- καινούριο αισθητήρα κίνησης. Θελώ να πω ότι σε κάτι τέτοιο θα περίμενα να μην υπάρχει πρόβλημα. κοιτα εγω τουλαχιστον μιλαω γενικα.ειτε ειναι ενα απλο κινητο ειτε ειναι ενα αυτοκινητο ειTαι ακομα και τα καινουργια windows vista...ΠΡΩΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝΕ να δοκιμαστουνε στην πιατσα και μετα παω και χτυπαω....εστω και ενα απλο κινητο να ειναι θα δωσεις ενα σεβαστο ποσο για να το παρεις...γιατι να κλαις τα λεφτα σου μετα???και εγω θα επαιρνα σημερα ενα καινουργιο S500 απο ενα φιλαρακο αλλα μετα απο αυτα που ειδα πρOτιμαω να μεινω με το Κ300 μου για κανα μηνα ακομα να δω πως θα εξελιχθουν τα πραματα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 paidia ego exo t kinito tora k 2misi bdomadas k mou exoun ragisei t koubia 2 4 5 7k i diesi asta an t p pao tha t allaksoun arage?? Εννοείται ότι δικαιούσαι αλλαγή. κοιτα εγω τουλαχιστον μιλαω γενικα.ειτε ειναι ενα απλο κινητο ειτε ειναι ενα αυτοκινητο ειναι ακομα και τα καινουργια windows vista...ΠΡΩΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝΕ να δοκιμαστουνε στην πιατσα και μετα παω και χτυπαω....εστω και ενα απλο κινητο να ειναι θα δωσεις ενα σεβαστο ποσο για να το παρεις...γιατι να κλαις τα λεφτα σου μετα???και εγω θα επαιρνα σημερα ενα καινουργιο S500 απο ενα φιλαρακο αλλα μετα απο αυτα που ειδα πρωτιμαω να μεινω με το Κ300 μου για κανα μηνα ακομα να δω πως θα εξελιχθουν τα πραματα... Ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγώ, συμφωνώ απόλυτα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να φτάσει και μέχρι την κατάργηση κάτι για να το πάρεις αλλά τουλάχιστον μην είσαι και στους πρώτους, να έχει φανεί περίπου τι παίζει και να έχουν γίνει οι σοβαρές διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 κοιτα εγω τουλαχιστον μιλαω γενικα.ειτε ειναι ενα απλο κινητο ειτε ειναι ενα αυτοκινητο ειTαι ακομα και τα καινουργια windows vista...ΠΡΩΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝΕ να δοκιμαστουνε στην πιατσα και μετα παω και χτυπαω....εστω και ενα απλο κινητο να ειναι θα δωσεις ενα σεβαστο ποσο για να το παρεις...γιατι να κλαις τα λεφτα σου μετα???και εγω θα επαιρνα σημερα ενα καινουργιο S500 απο ενα φιλαρακο αλλα μετα απο αυτα που ειδα πρOτιμαω να μεινω με το Κ300 μου για κανα μηνα ακομα να δω πως θα εξελιχθουν τα πραματα... οποιος θελει αμεσα κινητο "χτυπαει" ενα δοκιμασμενο κινητο..:worry: w810i και του χρονου τετοιο καιρο παιρνει το w580i :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μολις το πηρα απο πλαισιο και στα λιγα λεπτα που αραζει στο χερι μου εχω μονο καλα να πω. δεν ξερω γιατι αλλα δεν ειμουν τον κομψον κινητων (ειχα βλεπετε W900i - K800i) ψιλο ογκοδες αλλα Νο1 κινητα και πρωτη φορα μετα απο καιρο εχω ενα τοσο δα και ωραιο κινητο. Design-ατο που λενε, trendy ΧΕ,ΧΕ! Τωρα για τα κουμπια, οταν λετε ραγιζουν εννοειτε οτι σπανε απο αυτο το διαμαντακι που τα ενωνει? Αυτο που το κουνας αριστερα και δεξια και αλλαζει τραγουδι το εχει αυτο το κινητο? Το κουναω απο εδω, το κουναω απο εκει αλλα δεν αλλαζει, βεβαια δεν το ξερω κιολας ακομα και μπορει να κανω *******. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αυτο που το κουνας αριστερα και δεξια και αλλαζει τραγουδι το εχει αυτο το κινητο? Το κουναω απο εδω, το κουναω απο εκει αλλα δεν αλλαζει, βεβαια δεν το ξερω κιολας ακομα και μπορει να κανω *******. Καλορίζικο... κάπου διάβασα ότι πατάς το κουμπί walkman για να αλλάξει τραγούδι. Πιο κουμπί είναι αυτό δεν κατάλαβα αλλά για δοκίμασε το και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μολις το πηρα απο πλαισιο και στα λιγα λεπτα που αραζει στο χερι μου εχω μονο καλα να πω. δεν ξερω γιατι αλλα δεν ειμουν τον κομψον κινητων (ειχα βλεπετε W900i - K800i) ψιλο ογκοδες αλλα Νο1 κινητα και πρωτη φορα μετα απο καιρο εχω ενα τοσο δα και ωραιο κινητο. Design-ατο που λενε, trendy ΧΕ,ΧΕ! Τωρα για τα κουμπια, οταν λετε ραγιζουν εννοειτε οτι σπανε απο αυτο το διαμαντακι που τα ενωνει? Αυτο που το κουνας αριστερα και δεξια και αλλαζει τραγουδι το εχει αυτο το κινητο? Το κουναω απο εδω, το κουναω απο εκει αλλα δεν αλλαζει, βεβαια δεν το ξερω κιολας ακομα και μπορει να κανω *******. Μην το κουνας πολυ...γιατι μπορει να φυγουν ολα τα πληκτρα :ninja: :p περα απο την πλακα..εκανες καλη αγορα..αντε ευχομαι να μην σου παθει τιποτα και περιμενουμε εντυπωσεις :)_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos777 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 na rotiso kati?i ypiresia track id douleuei prepei na exeis karta giana doulepsei?exo vodafone cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 @alexzzz Οντως φιλε ειναι οπως το ειπες. Κρατας το κουμπι του Walkman (ειναι το μικρο κουμπι διπλα αριστερα απο τα κουμπια της πλοηγησης). @Raver Για τα κουμπια ευχομαι να μην χασω κανενα στο δρομο. Ευχαριστω παντως. Ειμαστε και πατριωτες. Και εγω απο Ηγουμενιτσα, πριν λιγο καιρο γυρησα και εγω απο το χωριο. Τελοσπαντως, εντυπωσεις θετικοτατες αλλα επειδη θα το αφησω τωρα να φορτισει το κανονικο 8ωρο του, απο μεθαυριο θα τα πουμε.Παντως για τα λεφτα του μου φαινεται πολυ καλο. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αύριο περιμένω να μου το φέρουν κι εμένα. Ελπίζω να μην πέσω σε προβληματική συσκευή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αύριο περιμένω να μου το φέρουν κι εμένα. Ελπίζω να μην πέσω σε προβληματική συσκευή! Εγώ το περίμενα σήμερα (ίσως και το απόγευμα) από το eshop. Μακάρι να μην έχουμε προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Οποιος ξερει και γνωριζει κατι περι vodafone live και το trackId πως δουλευει ας πει. Δεν μπορω να μπω VF και το Track ID δεν δουλευει? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μπορεί να μας πει κάποιος από αυτούς που το έχουν τι είχε μέσα η συσκευασία και αν ρώτησε κανείς για θήκη (μου έχει καρφωθεί μία σαν αυτές που της δένεις στο χέρι σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Φορτιστης, Μπαταρια, Πισω καπακι μπαταριας, Hands Free, 512micro, Καλωδιο usb, cd, βιβλιαρακια και βεβαια το κινητο! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgopap Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 για μενα ολα θετικα πλην του πληκτρολογιου οντωs πατωνταs τα πληκτρα νιωθειs ενα αγχοs γενικα παντωs σε κερδισει απο εμφανιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 το προβλημα με τα κουμπια επισημο στην Μεγ. Βρετανια συμφωνα με τις ειδησεις του myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181371 αντε και καλες εγγυησεις... (κριμα και το σκεφτομουνα το κινητακι) Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 το προβλημα με τα κουμπια επισημο στην Μεγ. Βρετανια συμφωνα με τις ειδησεις του myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181371 αντε και καλες εγγυησεις... (κριμα και το σκεφτομουνα το κινητακι) Το είπαμε αυτό :mad: !!! Και πάνω που είχα ξεχαστεί μου το ξαναθύμισες. Και αμέσως μετά ξέρεις τι έγινε; Μου ήρθε το μήνυμα από το eshop ότι ήρθε το κινητό. Το έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές (αν και έχω μια μικρή επιφύλαξη για το αν το s500 θα μου άρεσε περισσότερο). Πιο λεπτό απ'ότι περίμενα και πιο ελαφρύ. Λίγο αργό το μενού του μου φάνηκε όμως. Κατά τα άλλα το κόλπο με το κούνημα και την αλλαγή τραγουδιού είναι εφετζίδικο αλλά δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ καθόλου. Τα υπόλοιπα είναι ίδια με όλα τα SE (τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν είδα καμιά διαφορά) Στο μεγάλο θέμα του πληκτρολογίου τώρα... ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ !!! Από φόβο μην πάθει τίποτα το σκέφτομαι να το ανοίξω. Κανά 2 μέρες έτσι θα είμαι, μετά θα στρώσω. Επίσης να πω ότι δεν το είδα και πολύ βολικό. Αυτά για τώρα. Αν έχω κάτι άλλο θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Γενικα μετα απο λιγες ωρες χρησης (οχι ναρκωτικων) αλλα του κινητου εχω να αναφερω οτι: Μου αρεσει απο θεμα ομορφιας και design. Βολευει, μικρο και ελαφρη. Λιγο δυσκολευομαι εως πολυ δηλαδη να ανοιγω το καπακι απο πισω για να αλλαξω sim μιας που ειναι καινουργιο. Δεν ξερω αμα εχει καποιο κολπο απλα δεν μπορω. Καποιες δυσκολιες με Vodafone Live και το track ID. Δεν παιζουν απολυτως σωστα. Για καμερα δεν θα μιλησω μιας που ειχα Κ800 και δεν συγκρινεται με την καμια. Αλλα πολυ φιλικο και γενικα το κατι το διαφορετικο. Μεχρι στιγμης παραμενω χαρουμενος με την επιλογη μου. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Για καμερα δεν θα μιλησω μιας που ειχα Κ800 και δεν συγκρινεται με την καμια. :p Χα! και εγώ από κ810 πήγα σε w580 αλλά δεν την πολύχρησιμοποιούσα την κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts