Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει βγει καποια νεα αναβαθμιση?

Εχω παρατηρησει οτι οταν το κινητ ειναι απενεργοποιημενο και χτυπαει ξυπνητηρι, ο ηχος του ξυπνητηριου δεν ειναι αυτος που εχω βαλει εγω αλλα ενας που ειναι μεσα στο τηλεφωνο. Προφανως δεν μπορει να διαβασει απο την Μ2 τον ηχο?

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει βγει καποια νεα αναβαθμιση?

Εχω παρατηρησει οτι οταν το κινητ ειναι απενεργοποιημενο και χτυπαει ξυπνητηρι, ο ηχος του ξυπνητηριου δεν ειναι αυτος που εχω βαλει εγω αλλα ενας που ειναι μεσα στο τηλεφωνο. Προφανως δεν μπορει να διαβασει απο την Μ2 τον ηχο?

Εμένα χτυπάει κανονικά ο ήχος που έχω βάλει και ας είναι κλειστό και ας τον έχω και στην κάρτα.

Παρατήρησα μόνο μια φορά που άκουγα μουσική και είχα βάλει ξυπνητήρι ότι χτύπησε με άλλο ήχο.

Απ'ότι ξερω δεν υπαρχουν για το κινητο σου αντίστοιχα προγραμματα! Τετοια προγραμμα ξερω για τα κινητα με Symbian :)

Σβήστηκε ολο μου το φωτο αλμπουμ του κινητού μου. έχει ιδέα κανείς γιατι? ή το έπαθε κανένας άλλος? έχει κανένα πρόγραμμα να τις ξανα βρω?
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Σβήστηκε ολο μου το φωτο αλμπουμ του κινητού μου. έχει ιδέα κανείς γιατι? ή το έπαθε κανένας άλλος? έχει κανένα πρόγραμμα να τις ξανα βρω?

Με το ραβε/ξηλωνε και αυτο θα γινοτανε.?:!:

πηγε κατι λαθος σε κανενα update :blink: ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το ραβε/ξηλωνε και αυτο θα γινοτανε.?:!:

πηγε κατι λαθος σε κανενα update :blink: ??

Τι σημαίνει με το ράβε ξήλωνε?

Α δεν νομίζω, δεν ασχολούμε και πολύ πλέον με αυτά.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Καλημέρα! Ξέρετε αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να δούμε έγραφα word στο W850? :confused:

to programma doc viewer

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Ευχαριστώ για την απάντηση:) μήπως ξέρεις και που θα το βρω γιατί το έψαξα αλλά δεν κατάφερα να το βρω:wacko:

Ευχαριστώ για την απάντηση:) μήπως ξέρεις και που θα το βρω γιατί το έψαξα αλλά δεν κατάφερα να το βρω:wacko:

δες στο φορουμ για παχνιδια και αλλα στο SE κομματι του φορουμ

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

pffffff...

μετα απο 3 βδομαδες ηρεμιας ραγισε παλι το 5 (η 3η συσκευη που μου ειχαν αλλαξει στο πλαισιο υπενθυμιζω -- δεν ειχε βγαλει τπτ μεχρι στιγμης)... ωραιο τηλ αλλα το προβλημα στα πληκτρα καταντα κουραστικο... σερβις κ μετα πουλημα λοιπον, κ αν ξανακουμπησω εγω SE να με @@@....

Είναι τελικά πιθανό να έρθει και στην Ελλάδα στο χρώμα boulevard black???

Μιλάω για ευρεία εισαγωγή της συσκευής και από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Είναι τελικά πιθανό να έρθει και στην Ελλάδα στο χρώμα boulevard black???

Μιλάω για ευρεία εισαγωγή της συσκευής και από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Σιγουρα θα ερθει...εχω την εντυπωση οτι το :worry: σε καποιο e-shop χθες..αλλα δεν θυμαμαι τωρα..αμα το βρω παλι θα το ποσταρω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μ αρέσει πολύ το κινητό σε γκρί χρώμα αλλα φοβάμαι να το πάρω για τα πλήκτρα:cry:...άραγε στις καινούριες παρτίδες τα χουν διορθώσει?? Δεν έχω όρεξη για τρεχάματα...:mad:

παιδια απο ηχειο τι λεει??

εχει δυνατο??? οταν εννοω αν εχει δυνατο εννοω οταν ακουμε τραγουδια ακουγεται δυνατα η πρεπει να βαλω το κινητο μεσα στο αυτι μου για να ακουσω το τραγουδι???

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εχει κανεις σε ασπρο και θελει να το ανταλλαξει σε Γκρι? Το ασπρο τελικα μου αρεσε πιο πολυ! 3πληκτρο σπασμενο και για μενα! Να το παω η να μην το παω ακομα? Ιδου η απορια!

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μ αρέσει πολύ το κινητό σε γκρί χρώμα αλλα φοβάμαι να το πάρω για τα πλήκτρα:cry:...άραγε στις καινούριες παρτίδες τα χουν διορθώσει?? Δεν έχω όρεξη για τρεχάματα...:mad:

Εγω το πηρα πριν 10 μερες και μεχρι τωρα δεν εχει σπασει κανενα πληκτρο. Οποτε μαλλον στις καινουργιες παρτιδες ειναι οκ.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ...

ΑΚΟΜΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ...ΕΛΕΟΣ!! ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΜΟΝΟ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ...!!!!???

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ?????

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ...

ΑΚΟΜΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ...ΕΛΕΟΣ!! ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΜΟΝΟ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ...!!!!???

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ?????

Σε ποιον το πηγες???

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια επειδη θελω να το αγορασω μπορει κανεις να με ενημερωσει τι ακριβως παιζει με τα πληκτρα και σπανε?

δεν μου ακουγεται λογικο

πρεπει κατι να προσεξω?

ρε παιδια επειδη θελω να το αγορασω μπορει κανεις να με ενημερωσει τι ακριβως παιζει με τα πληκτρα και σπανε?

δεν μου ακουγεται λογικο

πρεπει κατι να προσεξω?

File dn einai kati stantar!!!Kai gw to parigeilla 8a to exw aurio prwi!!!

Einai na min peseis se ellatwmatiko etsi kai peseis meta einai mi xeirotera!!!Perissotero 8a to xeis sto service para sta xeria sou!!!

An 8es na to pareis kai na to kratiseis kairo kalitera dialekse kapoio allo!!!An pali to 8es gia ligo kairo kana mina pou leei o logos tote parto desto kai an saresei kai dn vgalei problem poli apla to kratas!!!

Filika

Scottas:respect: this name:whistle:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Εξαρτάται σε τι παρτίδα και σε τι κινητό θα πέσεις. Το δικό μου είναι w32 και μέχρι στιγμής όλα καλά. Γνωστός μου που το πήρε πριν 5 μέρες με w38 έχει ήδη 2 ραγισμένα πλήκτρα. Γενικά είναι τι θα τύχεις!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W850