anniw Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Παιδια μια ερωτηση.Πηρα χθες το 580 (με γεια μου! :)) αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι δουλευει η ανακίνηση στο walkman. Θέλει μηπως καμια ρυθμιση γιατι το κουναω μια απο δω , μια απο κει αλλα τπτ. Βεβαια υπεθεσα οτι με την ιδια λογικη δεν θα δουλευει και ο βηματομετρητης αλλα αυτος ειναι μια χαρα....δεν ξερω τι συμβαινει. Καμια βοήθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
widenet Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Παιδια μια ερωτηση.Πηρα χθες το 580 (με γεια μου! :)) αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι δουλευει η ανακίνηση στο walkman. Θέλει μηπως καμια ρυθμιση γιατι το κουναω μια απο δω , μια απο κει αλλα τπτ. Βεβαια υπεθεσα οτι με την ιδια λογικη δεν θα δουλευει και ο βηματομετρητης αλλα αυτος ειναι μια χαρα....δεν ξερω τι συμβαινει. Καμια βοήθεια?? Με γεια σου λοιπον!!!! Λοιπόν πρέπει να έχεις πατημένο το πλήκτρο με το σηματάκι του Walkman (W) Και να κουνας το κινητο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Καλημέρα, σε ενα W850 που έχει αγοραστεί απο Αγγλία, μπορύμε να περάσουμε Ελληνικά και αν ναι, πώς? Μπορεί να γίνει μέσω Davinci ή πρέπει να πάει αντιπροσωπεία? Στη δεύτερη περίπτωση, για τί κόστος μιλάμε? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ο γερμανος κυπρου με 20 ευρω τα βάζει. πιθανων ναχει το ιδιο και της ελλαδας Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anniw Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Χαχα! Ευχαριστω! φαση εχει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Λοιπόν από το απόγευμα έχω μια 2gb m2 πάνω. Μέχρι τώρα μου κρατούσε 2.5 μέρες. Θα σας πω μόλις βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για το πόσο κρατάει τώρα... (αν και με κόβω να αγοράζω ηλιακό φορτιστή :p ) Να ρωτήσω κάτι... screen protector (και κάνα λουράκι....) που μπορώ να βρω. Έχω ψάξει όλα τα μαγαζιά (της Καβάλας μεν αλλά όλα) και δεν βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ. Α ρε wind πάλι το κανες το θαύμα σου!!!! σε ενημέρωσαν μηπως ποτε θα ερθει? Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 σε ενμερωσαν μηπως ποτε θα ερθει? Όχι γιατί ούτε οι ίδιοι δεν ξέραν. Σύντομα διαθέσιμο! Έως τότε αναμένουμε...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
widenet Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Να ρωτήσω κάτι... screen protector (και κάνα λουράκι....) που μπορώ να βρω. Έχω ψάξει όλα τα μαγαζιά (της Καβάλας μεν αλλά όλα) και δεν βρίσκω. Εγω για screen protector κρατησα το υπαρχον sticker που ειχε πανω...απλα εβγαλα το Λευκο sticker που το τραβαγες για να βγει! και δεν φαινεται καθολου!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasia2006 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Όχι γιατί ούτε οι ίδιοι δεν ξέραν. Σύντομα διαθέσιμο! Έως τότε αναμένουμε...... Πάντως εγώ το παρέλαβα την Τρίτη 4/9 από κατάστημα Wind. Το είχα αγοράσει όμως 31/8 (με επιδότηση), είχε βγει ελαττωματικό και το επέστρεψα. Το συγκεκριμένο κατάστημα μου είπε ότι θα έκαναν παραλαβή όλα τα καταστήματα Wind την Τρίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Πάντως εγώ το παρέλαβα την Τρίτη 4/9 από κατάστημα Wind. Το είχα αγοράσει όμως 31/8 (με επιδότηση), είχε βγει ελαττωματικό και το επέστρεψα. Το συγκεκριμένο κατάστημα μου είπε ότι θα έκαναν παραλαβή όλα τα καταστήματα Wind την Τρίτη. εγω κανονικα θα το επαιρνα χτες 5/9 και σημερα θα μ ανοιγε η συνδεση...(εκανα φορητοτιτα..)και με παιρνουν τηλ την τριτη το βραδυ και με λεν πως δεν ειναι διαθεσιμο...... να ρωτησω αμα το βρω σε αλλο μαγαζι μπορω να παρω την επιδοτηση απο εκει....δηλ να την χρησιμοποιησω απο αλλο μαγαζι....δεν μπορω να περιμενω αλλο....αυτη την στιγμη εξυπηρετουμε με ενα siemens c55 ασπρομαυρο....ελεος..... Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Εγω για screen protector κρατησα το υπαρχον sticker που ειχε πανω...απλα εβγαλα το Λευκο sticker που το τραβαγες για να βγει! και δεν φαινεται καθολου!:p Ναι αλλά εγώ το έβγαλα τελείως και τώρα δεν ξανακολλάει. Τι κάνουμε τώρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Πάντως εγώ το παρέλαβα την Τρίτη 4/9 από κατάστημα Wind. Το είχα αγοράσει όμως 31/8 (με επιδότηση), είχε βγει ελαττωματικό και το επέστρεψα. Το συγκεκριμένο κατάστημα μου είπε ότι θα έκαναν παραλαβή όλα τα καταστήματα Wind την Τρίτη. Και μένα για 4/9 μου είχανε πει, αλλά δυστυχώς τίποτα. Τέλος πάντων θα περιμένω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Και μένα για 4/9 μου είχανε πει, αλλά δυστυχώς τίποτα. Τέλος πάντων θα περιμένω... Δεν χτυπας κανα τηλ.... Επιτελουσ ειμαι και επισημως στην wind.... ανοιξε ι καρτα μου ......500 λεπτα .....ερχομαι..... Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Τελικα παιδια αποφασισα να παρω το W580. Ηρθε ο καιρος να αποστρατευθει το Κ750 μου, αντεξε πολλα, το εχω 2 χρονια. Δεν με πειραζει το φλας που δεν εχει, ουτε ισως το autofocus. Μονο η μπαταρια με ψιλοπροβληματιζει:confused: Παντως δεν του κανω τρελη χρηση, αντε να μιλαω 5-10 λεπτα την μερα. Ελπιζω να με βγαζει 3-4 μερες... Μηπως ξερετε αν θα βρω themes κ games? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ρε παιδιά... η sim πως σκατά βγαίνει;;; Την πιέζω πρός τα μέσα αλλά δεν βγαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Κ ηρθε κ η δικια μου ωρα... 4 μερες την εβγαλαν τα πληκτρα, κ σημερα το 4 παρεδωσε πνευμα... Πηγα στο πλαισιο (μεσα σε 7 εργασιμες στο αλλαζει ακομα κ αν δεν εχει προβλημα λεει, με πληρη συσκευασια κ αποδειξη μονο!) κ μου δωσαν καινουριο... :O Το καινουριο ομως ειναι κ αυτο ιδια παρτιδα (w32) κ χειροτερο απο το προηγουμενο (τζογος στο slide κ τριξιματα στο κατω μερος)... Οποτε αν δεν ραγισει μονο του κανα κουμπι με βλεπω με σφυρακι στο 5ημερο. Α ρε SE σε τι μπελαδες μας βαζεις.. :secret: BTW, εγω την σιμ δεν καταφερα να την βαλω ποτε μεσα μεσα... Απλως την τοποθετησα στην υποδοχη ως εκει που πηγαινε κ οπως μπηκε η μπαταρια την πατησε μεσα κ την κρατησε εκει. Οποτε λογικα δεν πρεπει να υπαρχει καποια δυσκολια στο βαλε/βγαλε της...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anniw Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ρε παιδιά... η sim πως σκατά βγαίνει;;; Την πιέζω πρός τα μέσα αλλά δεν βγαίνει... Αν δεν εχεις νυχακια δεν γινεται τπτ.περιμενε καμια βδομαδα να μακρυνουν! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 λετε γι αυτο να καθιστερουν στιν γιντ λετε να φερνουν καινουργιες παρτιδες,,,,,,μπα δεν μπορω αυριο θα τους παρω τηλ..... πως καταλαβαινεις πια παρτιδα εχεισ απο το ιμει? Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Αν δεν εχεις νυχακια δεν γινεται τπτ.περιμενε καμια βδομαδα να μακρυνουν! :p Μισο, δλδ η sim κρατιεται εκει? σαν την καρτα μνημης? εγω μεχρι στιγμης την εχω free... @alexis2004: οχι, πρεπει να ανοιξεις το κουτι δυστυχως, αρα το βλεπεις αφου το φορτωθεις... Πισω κ πανω στην συσκευη, κατω απο κει που κουμπωνει η μπαταρια, εχει ενα κωδικο του στυλ "07w32" (07=2007, w32=week 32). Οσο πιο προσφατο λεει, τοσο καλυτερα, παιζει να εχει διορθωθει το προβλημα. Εγω παντως κ τα 2 που πηρα w32 ειναι/ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
widenet Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ναι αλλά εγώ το έβγαλα τελείως και τώρα δεν ξανακολλάει. Τι κάνουμε τώρα;;; Απλα δεν προβλεψες!αγορζεισ νεο!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
widenet Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 κανα theme klp που μποροθμε να βρουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Απλα δεν προβλεψες!αγορζεισ νεο!:p :happy: Δεν είπα όχι... αλλά από πού; κανα theme klp που μποροθμε να βρουμε ? Κάτι λίγα βρήκα εδώ και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Πολύ ωραία themes. Bravo Alexzzz και χρόνια σου πολλά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Πολύ ωραία themes. Bravo Alexzzz και χρόνια σου πολλά! Ευχαριστώ πολύ. Να'σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
widenet Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παντως ειχα παει στο πλαισιο και μου ειπαν απο 20/9 θα φερει η αποθηκη τους ξανα!ισως να φερουν καινουργια παρτιδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts