Jump to content

[Επίσημο] Nokia N91

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, όντος €488 είναι πολλά. Θα τσεκάρω τις αγγελίες, αν και το ότι έχει σκληρό δίσκο με κάνει να είμαι διστακτικός για μεταχειρισμένο... Θα το σκεφτώ...

Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ του N91 8GB και του Sony Ericsson W910i με κάρτα 8GΒ. Στα ίδια λεφτά έρχονται. Απλά το SE είναι πιο καινούριο, με καλύτερη οθόνη, λεπτότερο, ελαφρύτερο κ.τ.λ. και ίσως έρθει πιο φτηνά σε λίγο καιρό που θα πέσουν οι 8-άρες κάρτες (τώρα είναι γύρω στα €100). Απ' την άλλη έχω πολύ καλή εμπειρία με τα Nokia, να φανταστείτε έχω ακόμα το 8850 που αγόρασα το 1999 και αν το δείτε θα νομίσετε ότι είναι καινούριο (8 χρόνια συνεχούς χρήσης, made in Finland). Γενικά πιστεύω πως τα Nokia είναι πιο στιβαρά και ποιοτικά κινητά, με καλύτερη κατασκευή (ειδικά το N91 με το μέταλλο). Αλλά το W910i είναι όμορφο και μικρό το άτιμο...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, όντος €488 είναι πολλά. Θα τσεκάρω τις αγγελίες, αν και το ότι έχει σκληρό δίσκο με κάνει να είμαι διστακτικός για μεταχειρισμένο... Θα το σκεφτώ...

Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ του N91 8GB και του Sony Ericsson W910i με κάρτα 8GΒ. Στα ίδια λεφτά έρχονται. Απλά το SE είναι πιο καινούριο, με καλύτερη οθόνη, λεπτότερο, ελαφρύτερο κ.τ.λ. και ίσως έρθει πιο φτηνά σε λίγο καιρό που θα πέσουν οι 8-άρες κάρτες (τώρα είναι γύρω στα €100). Απ' την άλλη έχω πολύ καλή εμπειρία με τα Nokia, να φανταστείτε έχω ακόμα το 8850 που αγόρασα το 1999 και αν το δείτε θα νομίσετε ότι είναι καινούριο (8 χρόνια συνεχούς χρήσης, made in Finland). Γενικά πιστεύω πως τα Nokia είναι πιο στιβαρά και ποιοτικά κινητά, με καλύτερη κατασκευή (ειδικά το N91 με το μέταλλο). Αλλά το W910i είναι όμορφο και μικρό το άτιμο...

Έχεις δουλέψει κάρτα με πολλά δεδομένα;Δεν ξέρω για τις 8άρες αλλά μια 2άρα που είχα όταν φόρτωνε πάνω από τη μέση σερνόταν το σύμπαν.

Evolution is the solution... :D

Έχεις δουλέψει κάρτα με πολλά δεδομένα;Δεν ξέρω για τις 8άρες αλλά μια 2άρα που είχα όταν φόρτωνε πάνω από τη μέση σερνόταν το σύμπαν.

Ωχ!!! Όχι δεν έχω δουλέψει καθόλου κάρτα σε κινητό... Πίστευα πως θα ήταν ισοδύναμο με κινητά που έχουν built-in 8GB (Ν91/95 8GB κ.τ.λ.)... Πάντως αν πράγματι είναι τόσο αργό θα είναι η απόλυτη απογοήτευση... :(

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ωχ!!! Όχι δεν έχω δουλέψει καθόλου κάρτα σε κινητό... Πίστευα πως θα ήταν ισοδύναμο με κινητά που έχουν built-in 8GB (Ν91/95 8GB κ.τ.λ.)... Πάντως αν πράγματι είναι τόσο αργό θα είναι η απόλυτη απογοήτευση... :(

Παρε το n91 μεταχειρισμενο απο καταστημα. Δινουν 1 χρονο εγγυηση. Τα σοβαρα μαγαζια (καιζερ, buy&sell) δεν παιζει να μην σε εξυπηρετησουν αν κατι παει στραβα. Ειμαι χρονια πελατης και οποτε (σπανιως) χρειαζομουνα κατι, πηγαινα με την εγυηση μου και ολα καλα ;)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ του N91 8GB και του Sony Ericsson W910i με κάρτα 8GΒ...

Ούτε να το σκέφτεσαι το Sony Ericsson W910i. Πρόσεξε φίλε μου θα χάσεις σχεδόν 5 κατοστάρικα γιατί είναι ομορφούλι το άτιμο.. και μεταξύ μας δεν μ'αρέσει.. σε 5 μήνες θα φαίνεται παλιότερο από το Ν91.. Έτσι την είχα πατήσει εγώ πέρυσι με το W950i. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως με τόσα λεφτά αγόρασα εκείνο το πράγμα που στην τελική να βράσω και την ποιότητα κατασκευής αλλά ρε παιδιά δεν έπαιζε μουσική όπως εννοούμε βάζω ακουστικά και βγαίνω έξω.. Δεν άκουγες τίποτα!!

Μην τα πολυλογώ αν θες από το κινητό σου να ακούς μουσική μην πάρεις το W910i. Το έχω ξαναγράψει σε προηγούμενο post, Ν91 με SE Wκινητό είναι σα να συγκρίνεις Home Stereo με τρανζίστορ.

Για να πάρεις μία αίσθηση από το πρόβλημα των SE με τη μουσική διάβασε αυτό το thread που είχα ανοίξει πέρυσι στο esato http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=141184. Μέχρι και στη Σκωτία το είχα στείλει να μου το flashάρουνε με Generic World1 CDA και πάλι τίποτα.. Τα θυμάμαι και κλαίω..

Τελικά πήρα το Ν91 και τελείωσα εκεί. Πέταξα το ipod (κυριολεκτικά) και έχω περάσει την καλύτερη μουσική χρονιά μου.

Για ανανέωση περίμενα το Ν81 που όλοι πιστεύαμε πως θα είχε την μουσική απόδοση του Ν91 με τα τεχνολογικά καλούδια που όλοι γουστάρουμε, αλλά τελικά φαίνεται πως μείναμε με τα καλούδια.. Πίσω στο Ν91 λοιπόν και να είμαστε ευχαριστημένοι πως υπάρχει. (μάλλον κατά λάθος βγήκε δεν εξηγείται αλλιώς)

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Ν91 δαγκωτό. By the way ψάχνω για πρόσοψη με καπάκια.Έχει κανείς υπόψιν κάτι,κανένα κατάστημα,τιμές κλπ;

Επιστροφή σε Symbian phone :D

New user of n91 εδώ κ μερικές μέρες και έχω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια..

Αρχικά κρατώντας το κουμπί του μενού για μερικά secs πατημένο βλέπω ότι είναι συνέχεια ανοικτή η μουσική, είναι λογικό έτσι? Το καπάκι όταν είναι κλειστό κουνάει λίγο , σαν να μην κουμπώνει καλά. Όσο για wireless υπάρχει κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για περεταίρω ρυθμίσεις ?αυτά για την ώρα :)

Ευχαριστώ.

Επιστροφή σε Symbian phone :D

New user of n91 εδώ κ μερικές μέρες και έχω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια..

Αρχικά κρατώντας το κουμπί του μενού για μερικά secs πατημένο βλέπω ότι είναι συνέχεια ανοικτή η μουσική, είναι λογικό έτσι? Το καπάκι όταν είναι κλειστό κουνάει λίγο , σαν να μην κουμπώνει καλά. Όσο για wireless υπάρχει κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για περεταίρω ρυθμίσεις ?αυτά για την ώρα :)

Ευχαριστώ.

1.λογικο ειναι να ειναι συνεχεια η μουσικη

ενεργη επειδη ειναι music phone.

αμα θελεις να το τερματισεις βαλε το handy taskman.

2.το καπακι κουνιεται και σε ενα φιλο μου μαλλον ειναι

λογικο.

3.τι εννοεις περεταιρω ρυθμισεις??

δες το ανολογο θεμα περι εφαρμογες.:!::)

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.λογικο ειναι να ειναι συνεχεια η μουσικη

ενεργη επειδη ειναι music phone.

αμα θελεις να το τερματισεις βαλε το handy taskman.

2.το καπακι κουνιεται και σε ενα φιλο μου μαλλον ειναι

λογικο.

3.τι εννοεις περεταιρω ρυθμισεις??

δες το ανολογο θεμα περι εφαρμογες.:!::)

Ταχύτατος, σ' ευχαριστώ :).

Για την ώρα ο τρόπος με τον οποίο συνδέομαι wireless σε κάποιο ap η κάνω μια αναζήτηση είναι πηγαίνοντας στον ιστό( Ιστός /Υπηρεσίες τι διαφορά έχουν? :confused:) επιλέγοντας το link και από εκεί αναζήτηση wlan…αυτός είναι ο τρόπος που προτείνετε γενικότερα?

οπως τα ειπε ο aris_21. ποσο λιγο κουνιεται και οταν το πιεζεις πως;

edit: ετσι συνδεεσαι, εκτος αν ειναι μονιμο το ΑΡ στο σπιτι σου, οποτε θα πας ρυθμισεις>συνδεση και θα βαλεις καινουργιο σημειο προσβασης για wifi για να στο βγαζει μονο του οταν το βρισκει.

ιστος ειναι για πληρες web, υπηρεσιες για wap.

οπως τα ειπε ο aris_21. ποσο λιγο κουνιεται και οταν το πιεζεις πως;

edit: ετσι συνδεεσαι, εκτος αν ειναι μονιμο το ΑΡ στο σπιτι σου, οποτε θα πας ρυθμισεις>συνδεση και θα βαλεις καινουργιο σημειο προσβασης για wifi για να στο βγαζει μονο του οταν το βρισκει.

ιστος ειναι για πληρες web, υπηρεσιες για wap.

Αν τα πιάνω από τα πλάγια κ κουνάω το καπάκι μετακινείτε.. θα περάσω από ένα κατάστημα της Nokia να ρωτήσω και να κοιτάξω και κάποιο άλλο να δω αν έχει πρόβλημα η συσκευή μου ή δεν είναι τπτ..

και κάτι τελευταίο για την ώρα, με τις προσόψεις τι γίνεται? Αλλάζει εύκολα? κόστος?

Αν τα πιάνω από τα πλάγια κ κουνάω το καπάκι μετακινείτε.. θα περάσω από ένα κατάστημα της Nokia να ρωτήσω και να κοιτάξω και κάποιο άλλο να δω αν έχει πρόβλημα η συσκευή μου ή δεν είναι τπτ..

και κάτι τελευταίο για την ώρα, με τις προσόψεις τι γίνεται? Αλλάζει εύκολα? κόστος?

Κι εγώ για καπάκια ψάχνω αλλά πουθενά. Βασικά τα χει παίξει και ο μοχλός, έχει τζόγο και δουλεύει ψιλοσκληρά (υπόψιν ότι το κινητό έχει γράψει στην κυριολεξία πάνω από 1000 sms και φυσικά σερφάρει ασταμάτητα μέσω access point). Με ένα service λέτε να στρώσει; Επίσης το καπάκι το μπροστινό δεν κάθεται κλειστό μέχρι πάνω έχει ένα χιλιοστό κενό και κουνιέται. Λογικά πρέπει να φτιάχνει γιατί από όσο ξέρω όλα αυτά έχουν ελάσματα μέσα.

Αν τα πιάνω από τα πλάγια κ κουνάω το καπάκι μετακινείτε..

χμμ... δεν θα επρεπε να το κανει αυτο....:confused:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εγω ακομα δεν το πηγα στη νοκια για το σκληρο δισκο. αφου εβγαλα ~700φωτο μεσα σε 8μερες ο σκληρος τα παιξε κ καποιο sector εγινε corrupted! αμα το συνδεσω με usb στο pc κ δοκιμασω κανενα hdd regenerator πχ λετε να διορθωθει?

PS: Θα το παω μετα τα χριστουγεννα στη νοκια. γτ γιορτες χωρις κινητο δε θελω.

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Παιδιά βοήθεια! Έχω ένα Nokia N91 και όταν πάω να βάλω theme ή πρόγραμμα μου δίνει απάντηση το τηλέφωνο "Το πιστοποιητικό έχει λήξει". Καμιά ιδέα πως να κάνω το εξαλλείψω? Αν έχει απαντηθεί παραπάνω υποδείξτε μου τη σελίδα παρακαλώ. Ευχαριστώ.

Παιδιά βοήθεια! Έχω ένα Nokia N91 και όταν πάω να βάλω theme ή πρόγραμμα μου δίνει απάντηση το τηλέφωνο "Το πιστοποιητικό έχει λήξει". Καμιά ιδέα πως να κάνω το εξαλλείψω? Αν έχει απαντηθεί παραπάνω υποδείξτε μου τη σελίδα παρακαλώ. Ευχαριστώ.

Έχει λήξει το πιστοποιητικό!

Άλλαξε την ημερομηνία του κινητού κανα εξάμηνο πίσω και ξανακάνε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βάλε τη ακόμη πιο πίσω. Θα πρέπει να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγύρνα στη σωστή ημερομηνία.

Επίσης πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, το lifeblog δεν μπορώ να το βγάλω? είναι στην Διαχ.Εφαρμογών και μου το έχει ως εγκατεστημένο στο σκληρό αλλά δεν έχω επιλογή απεγκατάστασης. Ακόμη το SMS_Accel τι κάνει κ αυτό? :confused:

Αν ενδιαφέρεται κανείς για το πρόγραμμα που έψαχνα παραπάνω για το wireless νομίζω το HandyWi είναι αυτό που έψαχνα :)

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, το lifeblog δεν μπορώ να το βγάλω? είναι στην Διαχ.Εφαρμογών και μου το έχει ως εγκατεστημένο στο σκληρό αλλά δεν έχω επιλογή απεγκατάστασης. Ακόμη το SMS_Accel τι κάνει κ αυτό? :confused:

Αν ενδιαφέρεται κανείς για το πρόγραμμα που έψαχνα παραπάνω για το wireless νομίζω το HandyWi είναι αυτό που έψαχνα :)

Είναι το SMS Accelerator και χρησιμέυει...

"This application accelerates the sending of SMS messages. It is recommended that you install this application to prevent slowness in SMS sending, which may occur over time if you send lots of SMS messages."

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

vazw kai tin dikia mou apopsi! loipon...

to kinito einai TELEIOOOO gia mousiki xrisi!!!!

molis to pira to gemisa (apo 8gb emeinan 8mb...)den kolise oute mia fora...!!!! molis omws eipa na tou valw arketa mporw na pw programmata etrwge kati kolllimata...ma kati kollimata!!!!!!!8a simfonisw me ton filo parapanw legontas oti ka8e sigrisi autou tou kinitou me opoiadipote mousiko se einai aplws anwfeli!!!!!!

genika sinistw to kinito an kapoios 8elei na akouei mousiki pou den tin ftanei alli foroti siskeuei me tpt...!alla na tou valei kai kanena duo programmatakia xwris provlimata...

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

vazw kai tin dikia mou apopsi! loipon...

to kinito einai TELEIOOOO gia mousiki xrisi!!!!

molis to pira to gemisa (apo 8gb emeinan 8mb...)den kolise oute mia fora...!!!! molis omws eipa na tou valw arketa mporw na pw programmata etrwge kati kolllimata...ma kati kollimata!!!!!!!8a simfonisw me ton filo parapanw legontas oti ka8e sigrisi autou tou kinitou me opoiadipote mousiko se einai aplws anwfeli!!!!!!

genika sinistw to kinito an kapoios 8elei na akouei mousiki pou den tin ftanei alli foroti siskeuei me tpt...!alla na tou valei kai kanena duo programmatakia xwris provlimata...

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Η Nokia και στον τομέα των μουσικών τηλεφώνων είναι στην κορυφή. Μέχρι να βγει ο αντικαταστάτης των N91/N91-8GB απλά δρουν χωρίς ανταγωνισμό.

Το μόνο για το οποίο θα ένιωθα ανασφάλεια με το τηλέφωνο αυτό είναι η ύπαρξη σκληρού δίσκου και όχι κάρτας μνήμης.

Ως γνωστόν ο σκληρός δίσκος είναι πολύ ευαίσθητος σε κραδασμούς κλπ.

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή στο μουσικό τομέα, ακόμα και τώρα. :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδια, τελικα σε κανενα μαγαζι δεν μπορουμε να το βρουμε καινουριο ??

πω παιδια χθες βρηκα ενα προγραμμα το HDD Regenerator 1.51 εκανα δισκετα εκινησης συνεδεσα το n91 με το usb κ τωρα διορθωνει ολα τα κατεστραμενα sectors!το εχω απο χθες το απογευμα ~20ωρες ως τωρα κ εχει εξετασει μονο 2600mb κ εχει βρει 3000+ κατεστραμενους τομεις κ τους εχει διορθωσει!ελπιζω σε κανα 2-3μερες να τελειωσει!

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Παιδια, τελικα σε κανενα μαγαζι δεν μπορουμε να το βρουμε καινουριο ??

http://www.pixmania.com/gr/gr/668285/art/nokia/n91-4-gb.html

ΤΣΑΜΠΑ!