airb Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 nomizeis! gia pes mu posa pexnidia pu trexun sto 3250 fenonte sosta ke stin othoni tu N80? Όλα τα νέα παιχνίδια που έχουν βγει σε s9.1 (όχι παλιά java) παίζουν τέλεια , άρα… όλα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 As plirosei den to apasxolei, kai na min kalyptete apo tin egiisi poso na plirosei? 30-40 euro? Apla ine krima olokainourgio kinito na "paizei" toso poly... Δεν ξέρω πόσο θα κοστίσει , αλλά 30-40 ευρώ μου φαίνονται λίγα:( Λογικά , θα πρέπει να αλλαχθούν κάποια εξαρτήματα, και αυτά θα κοστίσουν περισσότερο Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmits Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 enjoy all apps for symbianos9.1:D :D ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1409515&posted=1#post1409515 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Επειδη ειμαι και νεος με το κινητο αλλα και με το ασυρματο μοντεμ μου Linksys WAG354G μπορει καποιος να με βοηθησει να κανω συνδεση??Γιατι ενω βρισκω κανονικα το δικτυο μετα οταν παω στο Internet για να μπω σε μια σελιδα μου λεει οτι δεν υπαρχει δικτυο!! Υπαρχει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Επειδη ειμαι και νεος με το κινητο αλλα και με το ασυρματο μοντεμ μου Linksys WAG354G μπορει καποιος να με βοηθησει να κανω συνδεση??Γιατι ενω βρισκω κανονικα το δικτυο μετα οταν παω στο Internet για να μπω σε μια σελιδα μου λεει οτι δεν υπαρχει δικτυο!! Υπαρχει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση?? οσον αφορα το Linksys, αν δεν εχεις βαλει καποιο MAC restrict, τοτε δεν εχεις προβλημα. οσον αφορα το Ν80, κοιταξε λιγο το μανουαλ και σχετικες ρυθμισεις που ισως αναφερει. βαλε πρωτα στα σημεια προσβασης το ασυρματο δικτυο και μετα προσπαθησε να συνδεθεις. νομιζω καπως ετσι παει...ειμαι της παλιας σχολης και δεν γνωριζω απο s60+wifi :p p.s.: εχει αναφερει και ο ng78(νομιζω) καποιες οδηγιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Ακούγεται κάπως χαζό αλλά όταν είναι ανοικτό το Ν80 αναβοσβήνει ένα μπλε φωτάκι .. είναι φυσιολογικό αυτο??? Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Επειδη ειμαι και νεος με το κινητο αλλα και με το ασυρματο μοντεμ μου Linksys WAG354G μπορει καποιος να με βοηθησει να κανω συνδεση??Γιατι ενω βρισκω κανονικα το δικτυο μετα οταν παω στο Internet για να μπω σε μια σελιδα μου λεει οτι δεν υπαρχει δικτυο!! Υπαρχει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση?? Υπάρχουν οδηγίες στις πρώτες σελίδες αυτού του thread! Ακούγεται κάπως χαζό αλλά όταν είναι ανοικτό το Ν80 αναβοσβήνει ένα μπλε φωτάκι .. είναι φυσιολογικό αυτο??? Και αυτό έχει αναφερθεί... Διάβασε το αυτό το thread ή τις οδηγίες χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Kostas Pav τελικα, η γνωμη σου ποια ειναι για το κινητο ? θεωρεις οτι αξιζει τα λεφτα του ? ειμαι μεταξυ του Ν80 και του αναμενομενου Ρ990... Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Γιατι οταν κανω install εφαρμογες η μνημη του τηλ. μειωνεται? αν και τα βαζω στη καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 σημερα εβαλα την καινουρια αναβαθμιση V3.0617.0.6 03-05-2006 RM-92 και ολα διορθωθηκαν! επιτελους!! τωρα εχω κινητο! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Τι καινουργιο εχει η εκδοση RM-92_EMEA_PR_dp_v12.00_SW3.0617.0.6 για το N80; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Τι καινουργιο εχει η εκδοση RM-92_EMEA_PR_dp_v12.00_SW3.0617.0.6 για το N80; Χρησιμοποιησε την http://www.myphone.gr/mp1/sm_search.gifαναζήτηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1374847#post1374847 http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/user/snoozer_08.gif Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 το πλαισιο εχει το Ν80 για online αγορες 609 ενω το ασημι 580,και απο τα καταστηματα και τα δυο 624!λετε να ειναι πιο βαρυ το μαυρο και επιβαρυνονται μεταφορικα??:lol: Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Kostas Pav τελικα, η γνωμη σου ποια ειναι για το κινητο ? θεωρεις οτι αξιζει τα λεφτα του ? ειμαι μεταξυ του Ν80 και του αναμενομενου Ρ990... Πιστεύω ότι αξίζει τα λευτά όταν πρόκειτε να το χρησιμοποιήσεις σωστά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Γιατι οταν κανω install εφαρμογες η μνημη του τηλ. μειωνεται? αν και τα βαζω στη καρτα μνημης? H μνήμη τηλεφώνου μειώνεται γιατί τα αρχεία *.sis ή *.jar που στέλνεις στο κινητό για να γίνει η εγκατάσταση, μένουν στην μνήμη τηλεφώνου. Μπορείς να πας εργαλεία>διαχείρηση εφαρμογών και να σβήσεις αυτά τα αρχεία. Θα καταλάβεις ποια είναι γιατί θα τα βλέπεις διπλά. Να σβήνεις αυτά που από κάτω γράφουν "Μη εγκατεστημένη" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 το πλαισιο εχει το Ν80 για online αγορες 609 ενω το ασημι 580,και απο τα καταστηματα και τα δυο 624!λετε να ειναι πιο βαρυ το μαυρο και επιβαρυνονται μεταφορικα??:lol: Είναι σαν τις τιμές στο χρηματιστήριο , αφού το μαύρο έχει μεγαλύτερη ζήτηση το τιμολογούν περισσότερο!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Ακούγεται κάπως χαζό αλλά όταν είναι ανοικτό το Ν80 αναβοσβήνει ένα μπλε φωτάκι .. είναι φυσιολογικό αυτο??? legetai narkh kai otan to thlefwno einai se anamonh anabosbhnei mporeis ama theleis na to apenergopoihseis.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Kostas Pav τελικα, η γνωμη σου ποια ειναι για το κινητο ? θεωρεις οτι αξιζει τα λεφτα του ? ειμαι μεταξυ του Ν80 και του αναμενομενου Ρ990... φιλε μου εχω το κινητο απο οταν κυκλοφορησε,δηλωνω παρα πολυ ευχαριστημενος απο το N-80 στην ουσια μου τα προσφερει ολα σε ενα ολοκληρωμενο πακετο smartphone και με μαλιστα λογικο μεγεθος περα απο του οτι ειναι λιγο χοντρο στα πλαγια.ευτυχως αρχισαν να σκανε μυτη και οι πολυποθητες εφαρμογες και τωρα πλεον μπορω να πω οτι εχω ενα πολυ καλο smartphone στα χερια μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 τελικα η νεα αναβαθμιση δεν ειπατε τι διορθωνει και εαν μετα την αναβαθμιση χανεις τα αρχεια σου.οσο αναφορα για τον τζογο ολα τα ν80 εχουν ενα μικρο τζογο μπροστα(εαν κανεις δεξια αριστερα το πορτακι ψιλοκουνιεται)και πισω(το καπακι της μπαταριας λιγο πανω κατω και μεσα εξω το εχει)δεν αξιζει να δωθουν λεφτα για να επισκεβαστει κατι τετοιο νομιζω.μια ερωτηση τωρα.η εγγυηση του κινητου που ειναι ρε παιδια?εγω το πηρα απο επιδοτηση εταιρικων τηλεφωνων και μου το εστειλαν με courier.πωσ θα κανω αναβαθμιση χωρισ αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 den su dosan kamia apodiksei oti to pires? ke mia erotisi! xthes evala gia proti fora mp3 mesa ke apo ti ida mono ena ena boro na te pezo den iparxei kapios tropos na pezei ola ta mp3 pu ine mesa se enan fakelo? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLM Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 καλημερα....μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να φτιαχνουμε φακελο στην εκθεση για να μην βγαζει ολα τα αρχεια μαζι???και κατι αλλο γινεται το πορτακι να μην ειναι ενεργο????το εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τιποτα στην σελιδα:ninja: :ninja: .....ευχαριστω προκαταβολικα...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Kostas Pav και Ταξιδιωτης22 , tnx για τις γνωμες σας. Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να περνάει κανείς μουσικά κομμάτια στο Ν80 ? Απευθείας αντιγραφή ως ΜΡ3 στην κάρτα ή μέσω του Νοκια PcSuite με μετατροπή σε Μ4Α ? Με το δεύτερο τρόπο πιάνουν λιγότερο χώρο ? Πάντως μέσω του PcSuite μου φαίνεται ότι τα οργανώνει αυτόματα σε φακέλους στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να περνάει κανείς μουσικά κομμάτια στο Ν80 ? Απευθείας αντιγραφή ως ΜΡ3 στην κάρτα ή μέσω του Νοκια PcSuite με μετατροπή σε Μ4Α ? Με το δεύτερο τρόπο πιάνουν λιγότερο χώρο ? Πάντως μέσω του PcSuite μου φαίνεται ότι τα οργανώνει αυτόματα σε φακέλους στην κάρτα μνήμης. ενας τροποσ υπαρχει για την εκθεση.να φτιαξεις αλμπουμ και να καταχωρησεις τα αρχεια σου ετσι.mp3 τα περναω εγω και οχι σε mp4. οσο για το παλικαρι που ρωτησε εαν μπορει να βαλει ολα τα mp3 να παιξουν πηγαινε στον media player και πατα επιλογες->μουσικη βιβλιοθηκη->επιλογες και ενημερωση μουσικης βιβλιοθηκησ.οτι αρχειο μουσικης εχεισ μεσα στο κινητο θα το περασει στην βιβλιοθηκη.επισης μπορεις να φτιαξεις και λιστες κομματιων.ειναι ωραιο.βολεβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Καλησπερα, και εγω ενας κατοχος n80 με πολλες ερωτησεις... γνωριζετε καποια links που να μπορω να κατεβασω free games και εφαρμογες. Κατεβασα games με καταληξη .sis αλλα δεν τις τρεχει.Γενικα κανει reset(λευκη οθονη και επανεκκινηση)απο μονο του και δεν ξερω γιατι.Επεισεις πειτε μου παρακαλω ακριβως πως ακριβως βαζω ενα url μιας σελιδας. ευχαριστω για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts