Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:!: Και εγώ από outlook αλλά λέω "Μάνος" και βγαίνει η "Κάμερα" :wacko:

Αλλαξε τον σε Μανωλη :lol: Και σε εμενα κανει κατι κουφα. Η δε προφορα του τυπου ειναι αστα να πανε. Σαν Ες-Ες ακουγεται.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια να ρωτησω κατι. Οταν εγκαθιστω ενα θεμα στο κινητο μπαινει κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Οταν ομως παω και συνδεω το κινητο σε λειτουργια Μεταφορα Δεδομενων μολις το ξεσυνδεσω παει και μου σβηνει το εγκατεστημενο θεμα. Επισης κατι αλλο σε αυτη την ιδια λειτουργια οταν γυρνα σε προφιλ εκτος συνδεσεις το κινητο γυρνα στο original θεμα της Νοκια. Εχεις κανεις αλλος αυτα τα προβληματα; Α! Καποια θεματα που δεν τα εχω βαλει με εγκατασταση αλλα με αντιγραφη στο φακελο import του φακελου private παραδοξως δεν σβηνονται!

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

Έχω πρόβλημα με το σήμα. Με το Ν70 έχω 4-5 γραμμές και με το Ν80 είμαι το πολύ 2. Είναι περιοχή με οριακή λήψη αλλά μου βγαίνει πολύ εύκολα εκτός δικτύου. Έχει να κάνει με το sw ή είναι πρόβλημα του κινητού?

Έχω πρόβλημα με το σήμα. Με το Ν70 έχω 4-5 γραμμές και με το Ν80 είμαι το πολύ 2. Είναι περιοχή με οριακή λήψη αλλά μου βγαίνει πολύ εύκολα εκτός δικτύου. Έχει να κάνει με το sw ή είναι πρόβλημα του κινητού?

Και εμενα μου παιζει το σημα. Το πιανω κατι ωρες που ειναι αδικαολογητα χαμηλο στο ιδιο σημειο, χωρις να το μετακινησω. Ειδικα αν μπει σε λειτουργια ναρκης, πεφτει τελειως σε 1,2 γραμμες. Κανεις αλλος; Σημειωση το εχω σε GSM only.

Kalhspera paidia. Skeftomai poli sovara na to parw kai to mono pu me provlhmatizei einai h bataria. Autoi pu to exun ti lene? M endiaferei kyriws periptwh anaparagwghs mp3 as pume gia 3 wres synexomenes, h edatikh xrhsh san smartphone. De me noiazei na to fortizw kathe vrady apla na krataei tulaxiston 3-4 wres mp3 synexomena.

Euxaristw

για δοκιμασε να πεις καμερα μηπως παρει το Μανο.........:D

λογικα δεν πρεπει να εχεις ουτε εσυ φωνητικες εντολες το ιδιο κανει και σε μενα με διαφορα ονοματα

Αααααχ.... δηλαδή μόνο το φορματ ειναι η λύση μας? Γιατι οι φωνητικές εντολές δουλεύουν αλλά όχι για τις επαφές.

"Κάμερα" --> "Κάμερα"

"Μάνος --> "Κάμερα"

"Μανώλης" --> "Αθόρυβο" :rolleyes:

In the Flesh?

Kalhspera paidia. Skeftomai poli sovara na to parw kai to mono pu me provlhmatizei einai h bataria. Autoi pu to exun ti lene? M endiaferei kyriws periptwh anaparagwghs mp3 as pume gia 3 wres synexomenes, h edatikh xrhsh san smartphone. De me noiazei na to fortizw kathe vrady apla na krataei tulaxiston 3-4 wres mp3 synexomena.

Euxaristw

Ανετααααα....:)

Μην σου πω μολις "στρωσει" η μπαταρια θα κραταει και παραπανω!!!:shifty: ;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

επειδη ειμαι λιγο αργος (βλ.ηλικια) θα πρεπει να σβησω περιπου 250 επαφες με 420 αριθμους και να τους περασω με το χερι μετα το φορματ για να εχω φωνητικες κλησεις,καταλαβα καλα?

και πες οτι πληρωνω καποιον και το κανει μετα στον συνχρονισμο θα τα χασω παλι?

βρηκε κανεις αλλη λυση?

Εγώ πάντως έχω αντιγράψει όλες τις επαφές μέσω καλοδίου σε ένα φάκελο στον υπολογιστή και μετά από format τις περνάω στο κινητό!

Οι φωνητικές μια χαρά λειτουργούν!

Κώστα, πριν το φορματ δούλευαν ο φωνητικές κλήσεις στις επαφές ή δούλεψαν μετά το φορματ και ξαναπέρασμα στο τηλέφωνο?
In the Flesh?

Ανετααααα....:)

Μην σου πω μολις "στρωσει" η μπαταρια θα κραταει και παραπανω!!!:shifty: ;)

thelei omws prosoxi stin arxi pou strwneis tin mpataria,giati egw me to 6270 tin patisa k me to zori ebgaza mia mera.twra omws sto n80 proseksa stis 3 prwtes fortiseis k i mpataria einai para poli ikanopoihtiki

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Κώστα, πριν το φορματ δούλευαν ο φωνητικές κλήσεις στις επαφές ή δούλεψαν μετά το φορματ και ξαναπέρασμα στο τηλέφωνο?

Και από πριν είχα που τις πέρασα από το 3650 στο N80 με την εφαρμογή που έχει ήδη μέσα το Ν80! ;)

Παιδια να ρωτησω κατι. Οταν εγκαθιστω ενα θεμα στο κινητο μπαινει κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Οταν ομως παω και συνδεω το κινητο σε λειτουργια Μεταφορα Δεδομενων μολις το ξεσυνδεσω παει και μου σβηνει το εγκατεστημενο θεμα. Επισης κατι αλλο σε αυτη την ιδια λειτουργια οταν γυρνα σε προφιλ εκτος συνδεσεις το κινητο γυρνα στο original θεμα της Νοκια. Εχεις κανεις αλλος αυτα τα προβληματα; Α! Καποια θεματα που δεν τα εχω βαλει με εγκατασταση αλλα με αντιγραφη στο φακελο import του φακελου private παραδοξως δεν σβηνονται!

Τελικα παιδια εχει κανενας το ιδιο προβλημα;

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

ενα καινουργιο που ειδα ειναι οτι σημερα εκανα αναβ.. του pc suite και σταματησε να βλεπει τη συσκευη με κανενα τροπο .. το εκανα unistall εβαλα το παλιο και ολα παλι κανονικα. υπαρχει περιπτωση να φταει οτι δεν εχω την τελευταια version (update) toy N80?
Samsung Note II

καλησπέρα σας,

Εγώ παρατήρησα το εξής.......

Το έχω να κλειδώνει με κωδικό ασφαλείας....

Αν έχω αναπάντητη και δώσω κωδικό να ξεκλειδώσει το κινητό, χάνετε η αναπάντητη... και πατάω το yes και πάω από κει για να την δω....

Το πρόσεξε κανείς?

ενα καινουργιο που ειδα ειναι οτι σημερα εκανα αναβ.. του pc suite και σταματησε να βλεπει τη συσκευη με κανενα τροπο .. το εκανα unistall εβαλα το παλιο και ολα παλι κανονικα. υπαρχει περιπτωση να φταει οτι δεν εχω την τελευταια version (update) toy N80?

Μάλλον δεν φταίει αυτό. Και εγω εκανα αναβάθμιση του PCSuite και δουλεύει κανονικά με το αρχικο firmware του Ν80.

In the Flesh?

Τελικα παιδια εχει κανενας το ιδιο προβλημα;

koita ayto pou feygei to thema pou exw balei otan kanw syndesh me tto kalwdio mou symbenei k mena alla to thema den sbhnete,apla mprepei na ti ksanabalo apo ta themata.epishs k emena moy gyrnaei se ''ektos syndesis'' alla nomizw oti etsi prepei na ginete.tespa den einai k kati fobero ayto pou symbenei

Παρακατω θα σας γραψω τα προβληματα που βγαζει σε μενα,με την τελευταια firmware.

1 Στο slideshow μου λεει ανεπαρκης μνημη κλειστε αλλες εφαρμογες κ ξανασυνεχιστε.Ενω δεν εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη.

2 Στην εκθεση οταν παω να κανω μεγεθυνση πανω απο 50% παλι το ιδιο μηνυμα,με ενεργοποιημενη την επιλογη εκτεταμενης μεγεθυνσης.

3 Οταν παω να σβησω μια εφαρμογη απο την διαχειρηση,μετα δεν τις βλεπει τις υπολοιπες κ πρεπει να κανω restart για να τις δει.

4 Το κλασσικο οτι οταν κανουν πολυ συντομη αναπαντητη δεν τη βγαζει κ πρεπει να πατισω το yes για να την δω.

5 υπαρχουν καποια θεματα τα οποια δεν μπορω με τιποτα να σβησω ενω τα εχω περασει ολα με τον ιδιο τροπο

αν θυμηθω κατι αλλο η λιστα θα συνεχιστει...

Γεια σε ολους

Ρε παιδια μια ερωτηση και απο εμενα:

Οταν το κινητο εισαι συνδεδεμενο μεσω Wi-Fi πανω σε Router, στο οποιο υπαρχουν και PC, μπορει να τα "δει";

Μπορει να κανει map drive ενος κοινοχρηστου δισκου;

Ή εν πασει περιπτωσει με ποιους τροπους μπορει να "αλληλεπιδρασει" με PC δικτυου?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Δεν εχω παρει ακομα το κινητο (δεν το φερνει η Κοσμοτε) και εχω πολυ χαμηλο σημα σπιτι μου. Ας με διαφωτισει καποιος γιατι μεσα στις σελιδες εδω εχω διαβασει αφ ενος οτι εχει την καλυτερη λυψη που υπαρχει σε κινητο και αφετερου οτι ειναι απαραδεκτο. Τι παιζει?

εγω μεσα στο φυλακιο ενω ολοι εχουμε κοσμοτε το δικο μου κ ενα ν70 πιανουν πολυ καλυτερα απο ολα

εγω μεσα στο φυλακιο ενω ολοι εχουμε κοσμοτε το δικο μου κ ενα ν70 πιανουν πολυ καλυτερα απο ολα

Κάτι μου λέει ότι το δικό μου είναι DOA.

Γεια σε ολους

Ρε παιδια μια ερωτηση και απο εμενα:

Οταν το κινητο εισαι συνδεδεμενο μεσω Wi-Fi πανω σε Router, στο οποιο υπαρχουν και PC, μπορει να τα "δει";

Μπορει να κανει map drive ενος κοινοχρηστου δισκου;

Ή εν πασει περιπτωσει με ποιους τροπους μπορει να "αλληλεπιδρασει" με PC δικτυου?

Μπορεί να τα δει αλλά δεν μπορεί (προς το παρόν) να κάνει map drives. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει το κινητό να υποστηρίξει πρωτόκολλο SMB (το πρωτόκολλο με το οποίο λειτουργούν οι κοινόχρηστοι φάκελοι στα Windows), κάτι που δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει εκ των υστέρων με πρόσθετη εφαρμογή. Κατά 99% θα μπορεί να γίνει. Ή τουλάχιστον αν βγει FTP client για N80 (για προηγούμενα Series 60 υπήρχε) θα μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο PC έναν FTP server και να βλέπουμε τα αρχεία του από το κινητό, μέσω του τοπικού δικτύου. Προς το παρόν όμως περιμένουμε.

Αυτό που έχω δοκιμάσει και γίνεται ήδη από το N80 είναι να βλέπω σελίδες ή να κατεβάζω αρχεία από τον Apache (web) server που τρέχει σε άλλο PC του εσωτερικού μου δικτύου. Επίσης συνδέομαι με remote desktop ή SSH σε PC που τρέχουν Windows XP και Linux αντίστοιχα. Όλα αυτά βέβαια δίνοντας στο N80 την εσωτερική IP των PC (192.168.x.x ή 10.1.x.x). Για το SSH χρησιμοποιώ στο κινητό το γνωστό freeware πρόγραμμα PuTTY και για το remote desktop το TSMobiles.

this signature is under heavy construction

(Ελπίζω να μη με κατηγορήσει πάλι κανένας :whistle: ότι έχω το N70 και μπήκα σ' αυτό το topic να παραπλανήσω τον κόσμο... :confused: )

Aν δε βγεις φωτογραφια με το Ν80 στο ενα χερι και στο αλλο την αποδειξη αγορας με τ' ονομα σου...δεν προκειται να σε πιστεψει κανεις!!!

Τους εβαλα ολους στο κολπο μα πολλαπλα ΡΜs....χαχαχαχαχαχα...την πατησες moderator!!!!!!:lol:

ελπιζω να μην παρεξηγεις το χιουμορ μου...

στο κατω-κατω γουσταρουμε το χομπι μας και το κανουμε

πιο οργανωμενα ολοι εδω μεσα...δεν ειναι αναγκη να χαλιόμαστε

ενω κανουμε κατι τοσο ευχάριστο...