Finn Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Η ημερομηνία αναφέρεται στο release date του firmware. κανε μια αναβάθμιση δεν έχεις να χάσεις κάτι. ϊσα ίσα θα δεις βελτίωση στην λειτουργία του τηλεφώνου σου Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Θα το βρεις ενσωματομένο στην εφαρμογή: Handy Clock ;) Η οποία εκτός των άλλων σου προσφέρει τη δυνατότητα να βάλεις περισσότερα από ένα alarms (με επιλογές όπως μόνο για τις εργασιμες μέρες κλπ...) PS. Το αναφέρω γιατί την έψαχνα και γω ;) και που το βρεισκουμε αυτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 και που το βρεισκουμε αυτο ??? απο εδω xxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Καλημερα Κανοντας την αναβαθμιση το προβλημα θα διορθωθει ??? Θα σταματησει να χανει το σημα ενω μιλαω και να κολαει κτλ? Γιατι στα αλλα δυο ειχα κανει μονος μου βεβαια την αναβαθμιση σε ...41 και παλι τα ιδια εκανε.Δεν ξερω ειμαι πολυ επιφυλακτικος πλεον... και πατωντας το *#0000# βλεπεις το firmware αλλα το 03-05-2006 νομιζω ειναι η ημερομηνια παραγωγης το V 3.0617.0.6 ειναι το firmware. Ισως κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω τι να πω ... Καλησπέρα... Κάνοντας αναβάθμιση το πρόβλημα μάλλον δεν θα διορθωθεί όσον αφορά το σήμα γιατί και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... Το έκανα αναβάθμιση μόνος μου σε Internet Edition αλλά δεν άλλαξε τίποτα, συνεχίζει να μην έχει καλό σήμα.:mad: :mad: :mad: Όσον αφορά τα κολλήματα που λες πιστεύω να διορθωθούν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Καλησπέρα... Κάνοντας αναβάθμιση το πρόβλημα μάλλον δεν θα διορθωθεί όσον αφορά το σήμα γιατί και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... Το έκανα αναβάθμιση μόνος μου σε Internet Edition αλλά δεν άλλαξε τίποτα, συνεχίζει να μην έχει καλό σήμα.:mad: :mad: :mad: Όσον αφορά τα κολλήματα που λες πιστεύω να διορθωθούν.. Το Ν80 εχει "καλο" σημα αλλα αρκετα πιο αδυναμο απο τα περισσοτερα κινητα γι αυτο σας φαινεται προβληματικο! Ειναι γενικως ετσι και δε νομιζω να τιθεται θεμα λογισμικου! Στην τελευταια αναβαθμιση που εκανα υπηρξε μια βελτιωση στη ληψη σηματος αλλα οχι κατι ιδιαιτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Mporei kapoios na mou pei to Product Code pou prepei na valw gia na valei ellinika kata tin anava8misi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros125 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Καλησπέρα... Κάνοντας αναβάθμιση το πρόβλημα μάλλον δεν θα διορθωθεί όσον αφορά το σήμα γιατί και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... Το έκανα αναβάθμιση μόνος μου σε Internet Edition αλλά δεν άλλαξε τίποτα, συνεχίζει να μην έχει καλό σήμα.:mad: :mad: :mad: Όσον αφορά τα κολλήματα που λες πιστεύω να διορθωθούν.. Το Ν80 εχει "καλο" σημα αλλα αρκετα πιο αδυναμο απο τα περισσοτερα κινητα γι αυτο σας φαινεται προβληματικο! Ειναι γενικως ετσι και δε νομιζω να τιθεται θεμα λογισμικου! Στην τελευταια αναβαθμιση που εκανα υπηρξε μια βελτιωση στη ληψη σηματος αλλα οχι κατι ιδιαιτερο... Καλημέρα σε όλους. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν έχει καλό σήμα η όχι σε κάποια σημεία αυτό δεν θα με ενοχλούσε ... Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ μιλάω χάνει το σήμα στην αρχή κάνει διακοπές μετά ακούω κάτι σαν μπουρμπουλήθρες :lol: και μετά the end βγάζει "σφάλμα σύνδεσης"και κλείνει την γραμμή και όλα αυτά χωρίς να κουνηθώ από το σημείο εκείνο .Αν κλείσω και ξαναπάρω τα ίδια . Μόλις κάνω ένα restart όλα καλά μετά μέχρι την επόμενη φορά. Αυτό με προβληματίζει και όχι αν έχει δυνατό σήμα. Έχω χάσει πάσα ιδέα για τα nokia και μέχρι τώρα άλλο κντ δεν έχω πάρει ποτέ....:( :mad: Αλλά αν δεν διορθώνεται αυτό μάλλον θα πάω στο sony erickson k850i που φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyNet Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Για όσους ενδιαφέρονται για VoIP... http://www.truphone.com/ ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Καλημέρα σε όλους. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν έχει καλό σήμα η όχι σε κάποια σημεία αυτό δεν θα με ενοχλούσε ... Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ μιλάω χάνει το σήμα στην αρχή κάνει διακοπές μετά ακούω κάτι σαν μπουρμπουλήθρες :lol: και μετά the end βγάζει "σφάλμα σύνδεσης"και κλείνει την γραμμή και όλα αυτά χωρίς να κουνηθώ από το σημείο εκείνο .Αν κλείσω και ξαναπάρω τα ίδια . Μόλις κάνω ένα restart όλα καλά μετά μέχρι την επόμενη φορά. Αυτό με προβληματίζει και όχι αν έχει δυνατό σήμα. Έχω χάσει πάσα ιδέα για τα nokia και μέχρι τώρα άλλο κντ δεν έχω πάρει ποτέ....:( :mad: Αλλά αν δεν διορθώνεται αυτό μάλλον θα πάω στο sony erickson k850i που φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Δεν ξερω τι αλλο να κανω :mad: :mad: :mad: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Για όσους ενδιαφέρονται για VoIP... http://www.truphone.com/ ;) ;) Αφορα κλησεις μεσω κινητου αυτο? Υπαρχει χρεωση για κινηση δεδομενων του VoIP! Λιγο ασυμφορο αν λειτουργει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Λογικά θα γίνεται να το χρησιμοποιήσεις μέσω WLAN... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Δεν υπαρχει παντου ομως WLAN! Ανακαλυψε καποιος μεσα απο το site της υπηρεσιας αυτης χρεωσεις προς ελληνικους αριθμους τηλεφωνων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Καλημέρα σε όλους. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν έχει καλό σήμα η όχι σε κάποια σημεία αυτό δεν θα με ενοχλούσε ... Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ μιλάω χάνει το σήμα στην αρχή κάνει διακοπές μετά ακούω κάτι σαν μπουρμπουλήθρες :lol: και μετά the end βγάζει "σφάλμα σύνδεσης"και κλείνει την γραμμή και όλα αυτά χωρίς να κουνηθώ από το σημείο εκείνο .Αν κλείσω και ξαναπάρω τα ίδια . Μόλις κάνω ένα restart όλα καλά μετά μέχρι την επόμενη φορά. Αυτό με προβληματίζει και όχι αν έχει δυνατό σήμα. Έχω χάσει πάσα ιδέα για τα nokia και μέχρι τώρα άλλο κντ δεν έχω πάρει ποτέ....:( :mad: Αλλά αν δεν διορθώνεται αυτό μάλλον θα πάω στο sony erickson k850i που φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Δοκιμασες να το δουλεψεις μονο σε GSM δικτυο και οχι σε διπλο? ΄Οσον αφορα για το W-850i και οχι K850i που ανεφερες μαλλον θα σε απογοητευσω γιατι το πηρα πριν απο μια εβδομαδα και με απογοητευσε και ενω ειχα σκοπο να σκοτωσω το Ν-80 τελικα θα το κρατησω. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 γιατί τώρα τελευταία το κινητό αποφασίζει να αλλάζει τον ήχο κλήσης για κάθε εισερχόμενη κλήση? το πρόβλημα: έχω επιλέξει στο προφίλ έναν ήχο κλήση απο αυτούς που περιέχει το κινητό (εργοστασιακό να τον πω?). 2 βδομάδες περίπου τώρα σε αρκετές εισερχόμενες κλήσεις αντι το κινητό να "χτυπάει" με τον ήχο που έχω επιλέξει, "χτυπάει" με το nokia tune... έχει συμβεί σε κάποιον άλλο? anyone?!:confused: Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 kalispera exei bgei kainourgio firmware gia to ie?(to exw kanei metartropi) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Καλημέρα σε όλους. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν έχει καλό σήμα η όχι σε κάποια σημεία αυτό δεν θα με ενοχλούσε ... Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ μιλάω χάνει το σήμα στην αρχή κάνει διακοπές μετά ακούω κάτι σαν μπουρμπουλήθρες :lol: και μετά the end βγάζει "σφάλμα σύνδεσης"και κλείνει την γραμμή και όλα αυτά χωρίς να κουνηθώ από το σημείο εκείνο .Αν κλείσω και ξαναπάρω τα ίδια . Μόλις κάνω ένα restart όλα καλά μετά μέχρι την επόμενη φορά. Αυτό με προβληματίζει και όχι αν έχει δυνατό σήμα. Σε ποιο δικτυο κινητης τηλεφωνιας ανηκεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 kalispera exei bgei kainourgio firmware gia to ie?(to exw kanei metartropi) Οχι ακομα... αλλα συντομα θα βγει και για αυτο κατι!!;) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 σχετικα με τον μηχανισμο μπορουμε να κανουμε κατι χωρις να το παω σε nokia service ? το slide εχει χαλαρωσει αρκετα.. σχεδον ανοιγει μονο του !!!:lol: καμια ιδεα ? μπορω να κανω κατι απο μονος μου ? το κιν εκτος εγγυησης (αλλαξα μονος μου προσοψη + πληκτρολογιο) ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 σχετικα με τον μηχανισμο μπορουμε να κανουμε κατι χωρις να το παω σε nokia service ? το slide εχει χαλαρωσει αρκετα.. σχεδον ανοιγει μονο του !!!:lol: καμια ιδεα ? μπορω να κανω κατι απο μονος μου ? το κιν εκτος εγγυησης (αλλαξα μονος μου προσοψη + πληκτρολογιο) ευχαριστω.. Αν το "λυσεις" πληρως και το σφιξεις τοτε δεν θα "παιζει" τοσο πολυ!!! Καλυτερα να το πας σε ΝΟΚΙΑ σοπ!!;) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Καλησπέρα παιδία! Επδή έλειπα στο εξωτερικό έχασα λίγο το τι συμβαίνει με το N80 για αυτό ήθελα να ρωτήσω το firmware μου είιναι απο 6/06. Οπότε ήθελα να ρωτήσω 1)πως το κάνεις σε IE . 2)όταν κάνω backup και απο τον υπολογιστή και απο το κινητό στο 99% κολάει και με πετάει. Οπότε τι κάνω για να σώσω τισ επαφές και τα μυνήματά μου για όταν κάνω την αναβάθμιση?? Υπάρχει κάποια άλλο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω backup?? Σας ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Καλησπέρα παιδία! Επδή έλειπα στο εξωτερικό έχασα λίγο το τι συμβαίνει με το N80 για αυτό ήθελα να ρωτήσω το firmware μου είιναι απο 6/06. Οπότε ήθελα να ρωτήσω 1)πως το κάνεις σε IE . 2)όταν κάνω backup και απο τον υπολογιστή και απο το κινητό στο 99% κολάει και με πετάει. Οπότε τι κάνω για να σώσω τισ επαφές και τα μυνήματά μου για όταν κάνω την αναβάθμιση?? Υπάρχει κάποια άλλο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω backup?? Σας ευχαριστώ πολύ!! 1. Πηγαινε στο πλησιεστερο ΝΟΚΙΑ σοπ και κανε το!!! 2. Κατεβασε το ΝΟΚΙΑ cleaner και απεγκατεστησε το PCSuite που εχεις τωρα!! Υστερα κατεβασε το καινουριο(6.82) και κανε backup!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 σχετικα με τον μηχανισμο μπορουμε να κανουμε κατι χωρις να το παω σε nokia service ? το slide εχει χαλαρωσει αρκετα.. σχεδον ανοιγει μονο του !!!:lol: καμια ιδεα ? μπορω να κανω κατι απο μονος μου ? το κιν εκτος εγγυησης (αλλαξα μονος μου προσοψη + πληκτρολογιο) ευχαριστω.. καμια ιδεα για το πως θα ανοιξω το κατω μερος του κινητου ? απο που ξεκουμπωνει ? δεν βλεπω πουθενα βιδες !!(μονο στο πανω μερος -οθονη) διοτι ειναι αδυνατον να το παω σε νοκια σοπ ,(ΣΑΜΟΣ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί η ένταση στο ακουστικό; σε εξωτερικούς χώρους με πολλή φασαρία είναι τέρμα και παρόλα αυτά δυσκολεύομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 2)όταν κάνω backup και απο τον υπολογιστή και απο το κινητό στο 99% κολάει και με πετάει. Οπότε τι κάνω για να σώσω τισ επαφές και τα μυνήματά μου για όταν κάνω την αναβάθμιση?? Υπάρχει κάποια άλλο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω backup?? Σας ευχαριστώ πολύ!! Αν πας σε καταστημα ΝΟΚΙΑ για αναβαθμιση θα σου κανουν backup στην καρτα μνημης και αφου γινει η αναβαθμιση θα κανουν ανακτηση! Δε θα χασεις τιποτα απο τα δεδομενα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Αν πας σε καταστημα ΝΟΚΙΑ για αναβαθμιση θα σου κανουν backup στην καρτα μνημης και αφου γινει η αναβαθμιση θα κανουν ανακτηση! Δε θα χασεις τιποτα απο τα δεδομενα σου! Tα καταστηματα της Νokia με πιο προγραμμα κανουν backup? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts