Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγώ επειδή τα πήρα με κοσμοτέ πήγα στη νοκια και το πήρα προχθές αν και πιστεύω ότι κατι παίζει για να μας αναγκάσουν να το πάρουμε εμάς τους πωρωμένους σαν συσκευή και να τα σκάσουμε. Αν είναι έτσι έπεσα κι εγώ θύμα του (αναγνωρισμένου όμως από εμένα) ψώνιου μου με τα gadgets. :rolleyes:

α δεν μπορώ να μπω με τίποτα στο mobile tv της κοσμοτε ενω έχω full 3g σήμα και όλες τις ρυθμίσεις. μπαίνω wap πατάω sto mobile tv και με ξαναβγάζει στο μενού

anybody????:(

kai egw pou exw vodafone den mporw na mpw kai den exw epiloges live tv!kai kapoies alles o logos einai oti h etairia prepei prwta na bgalei tis ruthiseis epeidh to n80 einai sketh suskeuh kai oxi kapoias etaireias.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγα και είδα το περιβόητο κινητό Ν80 στη Fnac στο Μαρούσι και ομολογώ ότι με ξένισε το υπερβολικό πάχος της συσκευής (26 mm), κάτι που χαλάει την όλη εικόνα της. Πραγματικά, μου φάνηκε σαν "κουτί" και για το ΄λόγο αυτό δεν το αγόρασα.Παράλληλα, διαβάζω και τα μύρια όσα προβλήματα που παρουσιάζει και αναρωτιέμαι βρε παδιά, αν σας έχει πιάσει μαζικό αμόκ για το κινητό αυτό! Μην κάνετε έτσι! Πόσοι από σας το έχουν δει από κοντά; Να έχετε υπόψη σας ότι στα διαφημιστικά το παρουσιάζουν σαν εντελώς slim (υπάρχει βλέπετε και η τεχνική στη φωτογράφηση με όλα τα σχετικά εφέ, κάτι σαν τις χοντρές, που τις βγάζουν αδύνατες), κάτι που δεν είναι αληθινό. Τελικά, μακάρι το Ν73 να είχε Wi-Fi, θα το αγόραζ με κλειστά μάτια. Αλλά, δυστυχώς, είναι αυτό που έγραψε κάποιος φίλος, ότι η Νοκια ποτέ δεν παρουσιάζει ανταγωνιστικά μοντέλα της με ίδια χαρακτηριστικά. Ας περιμένουμε λοιπόν, όσοι δεν βιαζόμαστε για κανένα χρόνο, μια και οι άλλες εταιρίες δεν μπορούν να ακολουθήσουν την Νοκια και έχουν μείνει πολύ πισω, μέχρι να βγει κάτι σαν το Ν73 με Wi-Fi.

Μην ξεχνας οτι προκειται για slide up οποτε δικαιολογειται το παχος του,και πιστευω (ενα μηνα το εχω περιπου)οτι ειναι απο τα καλυτερα κινητα της ΝΟΚΙΑ!!!:)

Johny

kai egw pou exw vodafone den mporw na mpw kai den exw epiloges live tv!kai kapoies alles o logos einai oti h etairia prepei prwta na bgalei tis ruthiseis epeidh to n80 einai sketh suskeuh kai oxi kapoias etaireias.;)

Τις ρυθμίσεις θα τις βρεις μέσα στη συσκευή.

Ο λόγος είναι ότι η εταιρία πρέπει να επιτρέψει την πρόσβαση της συσκευής στο portal (Μετά τα απαραίτητα τεστ).

Μην ξεχνας οτι προκειται για slide up οποτε δικαιολογειται το παχος του,και πιστευω (ενα μηνα το εχω περιπου)οτι ειναι απο τα καλυτερα κινητα της ΝΟΚΙΑ!!!:)

Δεν συμφωνώ, καθώς υπάρχουν άλλα slide-up κινητά με πάχος πολύ μικρότερο (βλ. Benq-siemens EL71 με 17 mm, Samsung SGH-S400i με 21 mm, ίσως και άλλα). Δηλαδή μπορούσε η Νοκια να το σχεδιάσει στενότερο, αλλά δεν το έκανε και δεν επιτρέπεται να υστερεί σε σχέση με τις παραπάνω εταιρίες, που είναι πολύ υποδεέστερες (η Νοκια είναι πρώτη στον κόσμο με μεγάλη διαφορά). Τώρα, ότι είνα κορυφαίο κινητό, δεν το αμφισβητώ, αλλά για μένα παίζει μεγάλο ρόλο η φορητότητα και με 26 mm πάχος... για ποια φορητότητα μιλάμε... Οπότε, περιμένω, ποιος ξέρει για πόσο. Τελικά καμια εταιρία, όσο μεγάλη και αν είναι, δεν είναι τέλεια.

Δεν συμφωνώ, καθώς υπάρχουν άλλα slide-up κινητά με πάχος πολύ μικρότερο (βλ. Benq-siemens EL71 με 17 mm, Samsung SGH-S400i με 21 mm, ίσως και άλλα). Δηλαδή μπορούσε η Νοκια να το σχεδιάσει στενότερο, αλλά δεν το έκανε και δεν επιτρέπεται να υστερεί σε σχέση με τις παραπάνω εταιρίες, που είναι πολύ υποδεέστερες (η Νοκια είναι πρώτη στον κόσμο με μεγάλη διαφορά). Τώρα, ότι είνα κορυφαίο κινητό, δεν το αμφισβητώ, αλλά για μένα παίζει μεγάλο ρόλο η φορητότητα και με 26 mm πάχος... για ποια φορητότητα μιλάμε... Οπότε, περιμένω, ποιος ξέρει για πόσο. Τελικά καμια εταιρία, όσο μεγάλη και αν είναι, δεν είναι τέλεια.

Α, ξέχασα και τα κινητά της ίδιας της Νοκια 6280 με 21 mm και 6270 με 23 mm πάχος.

Καλησπερα και απο μενα. σημερα αποκτησα και εγω το ν80 σε μαυρο. και είμαι πολυ ευχαριστημένος.

εχω δυο ερωτησεις μόνο αν ξερετε.

Μαζι με την καρτα την SD πρεπει να εχει και τον αντπτορα για τον card-reader (εμενα δεν έχει τίποτα!)

επίσης ένα καλώδιο που έχει μέσα (audio adapter) σε τι χρησιμευει??

Καλησπερα και απο μενα. σημερα αποκτησα και εγω το ν80 σε μαυρο. και είμαι πολυ ευχαριστημένος.

Μαζι με την καρτα την SD πρεπει να εχει και τον αντπτορα για τον card-reader (εμενα δεν έχει τίποτα!)

Μεγειές. Αντάπτορα δεν έχει, αλλά όλες οι μεγαλύτερες του εμπορίου έχουν (αν θελήσεις να βάλεις μεγαλύτερη.) Το audio adaptor σου δίνει είσοδο για απλό jack ακουστικό.

In the Flesh?

H Nokia στο ευρωπαϊκό site εκεί που λέει για SD card 128MBytes + adapter έχει * παραπομπής και λέει κάτω κάτω: "Το μέγεθος της κάρτα καθώς και το περιεχόμενο της κάρτας και της συσκευασίας ποικίλει από χώρα σε χώρα."

Η Alpha Copy Ελλάδας αποφάσισε να αφαιρέσει το SD adapter από το κουτί πώλησης.

Το Audio adapter το συνδέεις στη συσκευή και πάνω σ' αυτό συνδέεις κανονικά ακουστηκά.

Παιδιά μια ερώτηση. Πηρα πρόσφατα το Ν80. Ρώτησα τη vodafone τι πρέπει να κάνω για να έχω πρόσβαση σε wap και www σελίδες. Με καθοδήγησαν τηλεφωνικά, άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις με αποτέλεσμα το εξής:

- Έχω κανονικά πρόσβαση στις www σελίδες (και σε Ελληνικά sites)

- Από wap μπορώ να μπω μόνο στο vodafone live. Σε καμία άλλη wap σελίδα, χωρίς να υπάρχει κάποιο κλείδωμα. Στις άλλες wap σελίδες μου λέει "ιστος: μη υποστηριζόμενος τύπος περιεχομένου".

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ξέρετε ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει; Ξαναπήρα τη vodafone, μίλησα με αρκετούς χωρίς αποτέλεσμα. Τα ΝΟΚΙΑ Shops μπορούν να βοηθήσουν; Υπάρχει μήπως κάποιος εδώ στο site που να γνωρίζει;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και καλό βράδυ

παιδια το Ν80 εχει τα quickoffice αλλα αντιθετα με το Ν70 δεν εχει ουτε pdf αλλα ουτε και αντι virus...

υπαρχει τπτ ??:worry:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδια το Ν80 εχει τα quickoffice αλλα αντιθετα με το Ν70 δεν εχει ουτε pdf αλλα ουτε και αντι virus...

υπαρχει τπτ ??:worry:

Δυστυχώς Acrobat reader δεν έχει βγει ακόμα , ούτε anti-virus αλλά προς το παρόν δεν το χρειάζεσαι γιατί δεν υπάρχει ακόμα κάποιος ιός για symbian 9.1 :)

, ούτε anti-virus αλλά προς το παρόν δεν το χρειάζεσαι γιατί δεν υπάρχει ακόμα κάποιος ιός για symbian 9.1 :)

να και κατι ενθαρυντικο για το Ν80 :)

thanks ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Δυστυχώς Acrobat reader δεν έχει βγει ακόμα , ούτε anti-virus αλλά προς το παρόν δεν το χρειάζεσαι γιατί δεν υπάρχει ακόμα κάποιος ιός για symbian 9.1 :)

antivirus έχει βγει http://mobile.f-secure.com/downloads.html, οπότε λογικά δεν θα αργήσουν κ οι ιοί...

antivirus έχει βγει http://mobile.f-secure.com/downloads.html, οπότε λογικά δεν θα αργήσουν κ οι ιοί...

το εχω ηδη βαλει στο τηλ μου :p

αλλα δεν ειναι ****σμενο :X:worry::worry:

Παιδιά μια ερώτηση. Πηρα πρόσφατα το Ν80. Ρώτησα τη vodafone τι πρέπει να κάνω για να έχω πρόσβαση σε wap και www σελίδες. Με καθοδήγησαν τηλεφωνικά, άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις με αποτέλεσμα το εξής:

- Έχω κανονικά πρόσβαση στις www σελίδες (και σε Ελληνικά sites)

- Από wap μπορώ να μπω μόνο στο vodafone live. Σε καμία άλλη wap σελίδα, χωρίς να υπάρχει κάποιο κλείδωμα. Στις άλλες wap σελίδες μου λέει "ιστος: μη υποστηριζόμενος τύπος περιεχομένου".

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ξέρετε ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει; Ξαναπήρα τη vodafone, μίλησα με αρκετούς χωρίς αποτέλεσμα. Τα ΝΟΚΙΑ Shops μπορούν να βοηθήσουν; Υπάρχει μήπως κάποιος εδώ στο site που να γνωρίζει;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και καλό βράδυ

dokimases na allakseis to shmeio prosbashs?p.x.na pas vodafone internet?kai oxi vodafone wap.kai egw ta perasa kai egine xamos mou perasan den kserw kai egw poses epiloges.:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

bgalate kamia foto h video to brady?eleos kai ta 2 htane....afhste.kai h eikona den einai katharh exei kati kokkinadia.otan exei fws den to suzhtw einai wraies.alla to w900i se bradines edine resta.:confused:
[sIGPIC][/sIGPIC]

dokimases na allakseis to shmeio prosbashs?p.x.na pas vodafone internet?kai oxi vodafone wap.kai egw ta perasa kai egine xamos mou perasan den kserw kai egw poses epiloges.:mad:

Ναι, τα άλλαξα. Αυτοί από τη Vodafone μου λένε να επιλέξω το Vf GPRS Postpaid ή το Web Vodafone. Με το Web Vodafone δεν γίνεται τίποτα. Με το Vf GPRS Postpaid έχω www. Το περίεργο είναι ότι τα δοκίμαζα με τον υπάλληλο της Vodafone και σε μια στιγμή δούλεψαν όλα. Μετά μου λέει μπες στο in.gr. Μπαίνω και ήταν κινέζικα. Μου είπε να αλλάξω κάτι, το άλλαξα και είδα το in.gr στα Ελληνικά και είπα ωραία, όλα δουλεύουν. Μόλις έκλεισα όμως είδα ότι δεν δούλευαν τα wap.

Δυστυχώς Acrobat reader δεν έχει βγει ακόμα ,

Acrobat reader υπάρχει για symbian 9.1. Εγω στο Ε61 το κατέβασα μεσα από το πρόγραμμα Catalogs του κινητού (είναι στο μενού Tools). Στο Ν80 δεν υπάρχει αυτό το πρόγραμμα?

Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence.

bgalate kamia foto h video to brady?eleos kai ta 2 htane....afhste.kai h eikona den einai katharh exei kati kokkinadia.otan exei fws den to suzhtw einai wraies.alla to w900i se bradines edine resta.:confused:

Μήπως πρέπει να ρυθμίσεις τη "Σκηνή";

Ναι, τα άλλαξα. Αυτοί από τη Vodafone μου λένε να επιλέξω το Vf GPRS Postpaid ή το Web Vodafone. Με το Web Vodafone δεν γίνεται τίποτα. Με το Vf GPRS Postpaid έχω www. Το περίεργο είναι ότι τα δοκίμαζα με τον υπάλληλο της Vodafone και σε μια στιγμή δούλεψαν όλα. Μετά μου λέει μπες στο in.gr. Μπαίνω και ήταν κινέζικα. Μου είπε να αλλάξω κάτι, το άλλαξα και είδα το in.gr στα Ελληνικά και είπα ωραία, όλα δουλεύουν. Μόλις έκλεισα όμως είδα ότι δεν δούλευαν τα wap.

Αυτά τα λένε γιατί ακόμα δεν έχει προστεθεί η συσκευή στη λίστα συμβατών με το Vodafone Live! συσκευών. Κάτι το οποίο σύντομα θα γίνει...

Το σωστό προφίλ για WAP είναι για συμβόλαια το VF Live! Postpay και για καρτοκινητά το VF Live! Prepay. Για να βλέπετε WEB σελίδες μόνο από συμβόλαια και μόνο από την εφαρμογή "Ιστός" επιλέγετε το προφίλ Web Vodafone.

Μήπως πρέπει να ρυθμίσεις τη "Σκηνή";

Αυτά τα λένε γιατί ακόμα δεν έχει προστεθεί η συσκευή στη λίστα συμβατών με το Vodafone Live! συσκευών. Κάτι το οποίο σύντομα θα γίνει...

Το σωστό προφίλ για WAP είναι για συμβόλαια το VF Live! Postpay και για καρτοκινητά το VF Live! Prepay. Για να βλέπετε WEB σελίδες μόνο από συμβόλαια και μόνο από την εφαρμογή "Ιστός" επιλέγετε το προφίλ Web Vodafone.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Άλλαξα την ρύθμιση αλλά ακόμα wap σελίδες δεν βλέπω εκτός από το vodafone live.

Δίπλα μου έχω ένα καρτοκινητό (sharp GX30) από το οποίο βλέπω κανονικά τις wap σελίδες τις οποίες στο Ν80 δεν μπορώ να δω.

Έχω το τηλέφωνο από την Μ. Παρασκευή. Ενώ προσέχω πολύ πως ανοίγω και κλείνω το πορτάκι, παρόλα αυτά υπάρχει ένας τζόγος (αριστερά-δεξιά), είτε με κλειστό, είτε με ανοιχτό το καπάκι περίπου όσο το πάχος του οδηγού (το λούκι που υπάρχει στις δύο άκρες. Αυτό το παίξιμο δεν γίνεται πάνω ή κάτω, μόνο αριστερά δεξιά και όταν πατάς τα πλήκτρα υπάρχει ένα μικρό «βύθυσμα» προς τα κάτω. Επίσης κουνιέται το καπάκι της μπαταρίας. Φαντάζομαι ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά... ή είμαι εγώ ο άτυχος;

Ευχαριστώ για την απάντηση. Άλλαξα την ρύθμιση αλλά ακόμα wap σελίδες δεν βλέπω εκτός από το vodafone live.

Δίπλα μου έχω ένα καρτοκινητό (sharp GX30) από το οποίο βλέπω κανονικά τις wap σελίδες τις οποίες στο Ν80 δεν μπορώ να δω.

Δοκίμασε τον οδηγό ρυθμίσεων της συσκευής στο φάκελο "Εργαλεία".

Δοκίμασε τον οδηγό ρυθμίσεων της συσκευής στο φάκελο "Εργαλεία".

Δοκίμασα και μάλλον παίζει τώρα αν και σίγουρα θα ξέρω αύριο. Απλά το κουφό είναι ότι μία wap σελίδα, συγκεκριμένα wap.ladbrokes.com ενώ τη βλέπω στο sharp GX30 δεν μπορώ να τη δω στο Ν80. Αλλά αυτό μάλλον δεν είναι παράξενο γιατί για κάποιο λόγο και άλλα κινητα δεν την εμφανίζουν.

Ευχαριστώ πάντως

Δοκίμασα και μάλλον παίζει τώρα αν και σίγουρα θα ξέρω αύριο. Απλά το κουφό είναι ότι μία wap σελίδα, συγκεκριμένα wap.ladbrokes.com ενώ τη βλέπω στο sharp GX30 δεν μπορώ να τη δω στο Ν80. Αλλά αυτό μάλλον δεν είναι παράξενο γιατί για κάποιο λόγο και άλλα κινητα δεν την εμφανίζουν.

Ευχαριστώ πάντως

Μια χαρά μου άνοιξε η σελίδα από την εφαρμογή "Υπηρεσίες".

Καλημέρα παιδιά. Πολύ χρήσιμο το thread για το Ν80 και πολυ καλό το site. Θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να προσθέσω κατά κάποιο τρόπο το Ν80 στο οικιακό δίκτυο. Με λίγα λόγια, έχω ένα router, το usr9108 και το συνδέω στον υπολογιστή φυσικά για να έχω internet μέσω της adsl γραμμής. Το router είναι σε AP (access point) mode και το PC σε station mode. Το PC μπορώ να το γυρίσω σε AP είτε σε station , ή και σε gateway mode (από τις επιλογές της wi-fi κάρτας). Επίσης το router έχει 2επιλογές στο AP mode: access point και wireless bridge και μπορώ να ενεργοποιήσω το Bridge restrict (default απενεργοποιημένο). Ως γνωστόν το Ν80 μπορεί να ανιχνεύσει και να συνδεθεί μόνο με AP (access point). Το Ν80 μπορώ να το συνδέσω με το router κανονικά και πέρνει internet. Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής: Θέλω να συνδέονται και οι τρεις συσκευές μεταξύ τους. Δηλαδή το PC να πέρνει internet κανονικά από το router, το Ν80 το ίδιο, αλλά και αυτά τα δύο μεταξύ τους να μπορούν να ανταλλάσουν αρχεία μέσω WLAN. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο?

(πρώτο μου post και σας κούρασα ήδη..:O )

παρεπιπτόντως, έκανα τις ρυθμίσεις της σελίδας 21, αλλά λάμβανα συνέχεια μήνυμα σφάλματος: καμία απόκριση πύλης, ενώ με τις αυτόματες ρυθμίσεις δεν έχω πρόβλημα. Και μια μικρή παρατήρηση-απορία: δε είναι καλύτερα αντί για WEP να κάνουμε ρύθμιση WPA η οποία υποστηρίζεται από το Ν80?