nemos Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Το πήρα και γω χθες το απόγευμα σε μαύρο(σε ασημί το ήθελα άλλα δεν το είχε).Δεν το δούλεψα πολύ ακόμα και δεν έχω άποψη για τα μενού.Πάντως πλήκτρα δεν τρίζουν,το slide προς το παρόν άψογο,η οθόνη ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό,καπάκι μπαταρίας δεν κουνιέται.Το μόνο που με ενοχλεί πολύ στην όλη κατασκευή του είναι το ότι δεν έχει κάποιο προστατευτικό του φακού της κάμερας και έτσι είναι εκτεθιμένος σε "εξωτερικούς κινδύνους".Τόσο πολύ τους κόστιζε εκεί στην Νόκια να τον προστατέψουν λιγάκι? Φώτο θα βγάλω και θα γράψω αργότερα εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ρε παιδια κατι εκανα μαλλον και στην εκκινηση δεν ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος της Nokia εκει με τα χερακια ...:mad: :mad: :mad: Μηπως αλλαξες προφιλ σε αθορυβο ? @nemos: Καλοριζικο! :happy: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Μηπως αλλαξες προφιλ σε αθορυβο ? @nemos: Καλοριζικο! :happy: Τελικα μαλλον επειδη ειχα απενεργοποιησει τους ηχους προειδοποιησης εφταιγε.Ευχαριστω.:) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 @nemos: Καλοριζικο! :happy: Ευχαριστώ πολύ nervous:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 προσθεστε και μενα στην λιστα των κατοχων φιλοι μου :lol: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Καλησπερα. εχει ακούσει κάνεις ποτε θα έχουν σε διαθεσιμότητα το κινητό στα Vodafone Shops? Και επισης θα το φέρουν χωρις live menu ή θα το έχουν μόνο με live (Θελω να το παρω απο εκεί γιατι έχω την αναβάθμισει και θα γλιτώσω περίπου 150 €.) Καμια ιδέα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ακόμα τουλάχιστον δεν νομίζω να υποστηρίζει το Vodafone LIVE...Έτσι νομίζω... Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ρε παιδια κατι εκανα μαλλον και στην εκκινηση δεν ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος της Nokia εκει με τα χερακια ...:mad: :mad: :mad: απενεργοποίησες τους "ήχους προειδοποίησης" στο προφιλ σου. :cool: Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 paidia kalhspera.eimai k egw katoxos tou n80 apo to prwi.tha mporouse kapoios na mou pei oso pio analytika ginetai thn olh diadikasia gia na mporw na mpw sto internet apo opoudhpote.thanks ek twn proterwn!:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Λοιπόν στο θέμα των φωτο το κινητό όντως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί άλλα.Το Κ750i της γυναίκας μου βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες.Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει μια αναβάθμιση αλλά προς το παρόν δεν τα καταφέρνει στον τομέα αυτό.Εμένα βέβαια δεν με πειράζει αυτό διότι δεν με ενδιαφέρουν οι φωτο και για άλλη δουλειά πήρα το Ν80.Απλά να τόχουν υπόψη τους αυτοί που αγοράζουν κινητά με πρώτο κριτήριο τις φωτο.Κατά τα άλλα πετάει στην κυριολεξία.Δεν κόλλησε ούτε μια φορά και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delis7 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 quik office exei? kai an nai einai simvato me tou 6630 gia na metafero ta arxeia apo auto sto N80?? Παράθεση Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του... Greece Photos http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 delis7 Γιαννη γεια :D εχει QuickOffice αλλα απο το λιγο που προλαβα να δω ειναι αδειο ,εννοω δεν εχει μεσα τους υποφακελλους word, excell, powerpoint :mad: η κανω λαθος παιδια :blink: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 delis7 Γιαννη γεια :D εχει QuickOffice αλλα απο το λιγο που προλαβα να δω ειναι αδειο ,εννοω δεν εχει μεσα τους υποφακελλους word, excell, powerpoint :mad: η κανω λαθος παιδια :blink: Όλα υπάρχουν κανονικότατα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Μόλις ανοίγεις την εφαρμογή, αυτή ψάχνει για αρχεία αποθηκευένα στο τηλέφωνο. Στο δικό σου, δεν υπάρχουν τέτοια αρχεία, και γι'αυτό, είναι άδεια η λίστα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για επεξεργασία αρχείων παρά μόνο για ανάγνωση αυτών. Μόνο στα Ε φαίνεται πως ενσωματώσαν ολοκληρωμένα office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Τί έχει παραμείνει όπως στο....6670 μου...??....Δε γίνεται δηλαδή να επέμβεις σε κάποιο word π.χ αρχείο? Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟ Ν80 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΖΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 2ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΡΗ? ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΗΠΩΣ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ :worry: :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Aυτο για να μην λεμε κουταμαρες για την φωτογραφικη του Ν80... http://www.gsmarena.com/3mp_test_nokia_n80_se_k800-review-79.php -Κοιταχτε τα μεγεθη των 3 κινητων στην 1η σελιδα!!! -Βεβαια το αρθρο λεει οτι το Ν80 εχει τελικη εκδοση λογισμικου αλλα εδω ειμαστε και θα δουμε... ποσο καλυτερο μπορει να γινει το Ν80 στον τομεα αυτο με 1-2 αναβαθμισεις!!!;) :) Καλυτερο απο Ν90 & Κ750 και κοντραρετε στα ισα με το Κ800... αλλα στο βιντεο... καμια συγκριση!!! Βεβαια εχει καλυτερο φλας το Κ αλλα στη νυχτα και τα 2 ειναι... οπως ολα τα κινητα αλλωστε! ------------------------------------------------------------------------ Απορω το Ν73 (δεν μιλαμε για το ιερο τερας το Ν93, ειναι αλλη φαση) τι φωτο θα βγαζει?? Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Μόλις ανοίγεις την εφαρμογή, αυτή ψάχνει για αρχεία αποθηκευένα στο τηλέφωνο. Στο δικό σου, δεν υπάρχουν τέτοια αρχεία, και γι'αυτό, είναι άδεια η λίστα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για επεξεργασία αρχείων παρά μόνο για ανάγνωση αυτών. Μόνο στα Ε φαίνεται πως ενσωματώσαν ολοκληρωμένα office. ευχαριστω Γιωργο :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Όλα υπάρχουν κανονικότατα. ;) ευχαριστω και σενα συνονοματε :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Προσπαθώ να συνδεθώ με τον router μου.Εκανα τις ρυθμίσεις που έδωσαν τα παιδιά στισ προηγούμενες σελίδες.Βρίσκει το δίκτυο μου αλλά μόλις πάω να συνδεθώ μου βγάζει μήνυμα "Υπηρεσίες:Καμια απόκριση πύλης".Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosf Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ρε παιδια σε ολα τα βιντεακια που εχουν τραβηχτει απο το Ν80 οπως και σε αυτα του προηγουμενου λινκ παρατηρω ενα μικρο κολλημα της εικονας καθε 1-2 δευτερολεπτα!!! τι ακριβως ειναι αυτο?? Ας μας πουν οσοι το εχουν το κινητο αν το εχουν προσεξει στα δικα τους βιντεακια που εχουν περασει στον υπολογιστη. στο λινκ της προηγουμενης σελιδας στην τριτη σελιδα εχει 2 βιντεακια του Ν80. στο πρωτο απο αυτα ειναι αρκετα εμφανες. και το ειχα προσεξει και σε αλλα που ειχαν δοθει πριν την κυκλοφορια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 στο λινκ της προηγουμενης σελιδας στην τριτη σελιδα εχει 2 βιντεακια του Ν80. στο πρωτο απο αυτα ειναι αρκετα εμφανες. και το ειχα προσεξει και σε αλλα που ειχαν δοθει πριν την κυκλοφορια του Αυτό συμβαίνει μόνο στα βιντεάκια που έχουν τραβηχθεί από το κινητό ή γενικά σε κάθε βιντεάκι που το κινητό αναπαράγει?? Στο pc να φανταστώ δεν υπάρχει αυτό το κόλλημα ε? Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Αυτό συμβαίνει μόνο στα βιντεάκια που έχουν τραβηχθεί από το κινητό ή γενικά σε κάθε βιντεάκι που το κινητό αναπαράγει?? Στο pc να φανταστώ δεν υπάρχει αυτό το κόλλημα ε? H αληθεια ειναι πως περισσοτερα "κολληματα" δειχνει να κανει την ωρα που τραβαει βιντεο παρα την ωρα που τα ιδια βιντεο τα παιζει..Εγω ειχα διαπιστωσει κατι παρομοιο οταν ειχα το Ν70...Σκεφτηκα να διωξω ολες τις εφαρμογες που μπορει να ετρεχαν απο κατω την ωρα που τραβαγα βιντεο.Διαπιστωσα πως δεν το ξανακανε-Ισως να ηταν και τυχαιο...δοκιμαστε το κ σεις καλυτερα. Αλλη παραμετρος που μπορει να παιζει ειναι η γεματη μνημη,ή στην καρτα ή στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 H αληθεια ειναι πως περισσοτερα "κολληματα" δειχνει να κανει την ωρα που τραβαει βιντεο παρα την ωρα που τα ιδια βιντεο τα παιζει..Εγω ειχα διαπιστωσει κατι παρομοιο οταν ειχα το Ν70...Σκεφτηκα να διωξω ολες τις εφαρμογες που μπορει να ετρεχαν απο κατω την ωρα που τραβαγα βιντεο.Διαπιστωσα πως δεν το ξανακανε-Ισως να ηταν και τυχαιο...δοκιμαστε το κ σεις καλυτερα. Αλλη παραμετρος που μπορει να παιζει ειναι η γεματη μνημη,ή στην καρτα ή στο τηλ. Μα γι αυτό ρωτάω! Ίσως να είναι θέμα αδυναμίας του επεξεργαστή να ανταποκριθεί (ή εξαιτίας εξαντλησης της RAM),θέμα hardware δλδ και όχι λογισμικού;) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 ρε παιδια..ξερετε αν παιζει αρχεια .mov k wmv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts