Jump to content

savaoth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

savaoth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά σε όλους παιδιά! Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω κι εγώ ένα τηλεκατευθυνόμενο.Πιστεύω ότι ειναι πολύ καλή ευκαιρία γιατί ειναι πραγματικά πολύ καλό εργαλείο και το δίνω σε παρα πολύ καλή τιμή.Είναι gm-racing tc4 international pro2.Tετρακίνητο με διταχυτο κιβωτιο,2,11 κυβικά κινητήρα,ισχύ 1,2 αλογα και σασι απο ανθρακονηματα.Οσοι ενδιαφερονται ας μου στειλουν Mail στο jiahfe@yahoo.gr Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος απο εσάς έχει ποτέ οδηγήσει ένα σαν το δικό μου,γιατί έχω κάποιες απορίες.Ευχαριστώ!:)
  2. Η κάμερα το χ-500 είναι η δεύτερη καλύτερη κάμερα σε Ppc για μένα.Πρώτη έρχεται του P3600.Στο χ-500 σε ξεγελάει το γεγονός ότι η κάμερα είναι αργή.Επίσης οι φωτο δεν φαίνονται καλά στην οθόνη του Ppc,όμως αν τις περάσεις σε pc και τις συγκρίνεις με αυτές πχ του artemis,m600+,tytn θα δεις ότι φαίνονται καλύτερα.Αντίθετα,στο Αrtemis ειχα τραβήξει μια παρκαρισμένη φερραρι στο δρόμο και ενω στην οθόνη έδειχνε καλα,οταν την περασα σε ένα λαπτοπ ενος φιλου έδειχνε μαπα..ΜΠορεί να φταίει και ο φωτισμός,δεν ξέρω,όλα παίζουν ρόλο..
  3. η καμερούλα είναι όντως σούπερ;) Μπορώ να πώ ότι είναι και καλύτερη απο του χ-500 όσον αφορά κυρίως την ταχύτητα εστίασης αλλά και τα χρώματα.
  4. Οχι φίλε δεν ταιριάζουν.Και δυστυχώς δε νομίζω ότι έχουν βγει μεγάλες μπαταρίες για χ-500 ακόμα.
  5. Φίλε με μέτρια χρήση η μπαταρία κρατάει 2 μέρες άνετα. Θήκη για ζώνη περιέχεται στη συσκευασία.Τώρα στο κουτάκι απο το χ-500 που πήρα δεν είχε μέσα φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά επειδή ήταν δείγμα και ήταν ανοιγμένο υπάρχει περίπτωση να είχε μέσα και κάποιος να είχε ξεχάσει να το βάλει μέσα..Οπότε δεν ξέρω αν έχει το πακέτο ή αν θα πρέπει να αγοράσεις κάποιον.
  6. Δε δείχνει ευαίσθητο.Το πληκτρολόγιο κλείνει καλά σχετικά και είναι αρκετά στιβαρό.Μόνο η ποιότητα των υλικών είναι πολύ κατώτερη σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της eten.Ισως ήθελαν να γλυτώσουν το βαρός που θα προσέδιδε το πληκτρολόγιο..Πάντως δε φοβάσαι να το αγγίξεις μη σπάσει.Απλά φαίνεται πιο φθηνιάρικο από τα άλλα λόγω υλικών.Ισως είναι και θέμα της προσωπικής αισθητικής του καθενός;) Μπορεί σε κάποιους να αρέσει.Πάντως όσοι το έχουν δει απο κοντά δεν έχουν τρελαθεί κιόλας.
  7. φίλε το κινητό δεν το αγόρασα είναι δείγμα... θα έρθει στην Ελλάδα απο Πλαίσιο με Ελληνική ρομ σε περίπου 2 βδομάδες και σε έκδοση με destinator.
  8. υπάρχει περίπτωση η htc να επανακυκλοφορήσει ένα μοντελο που ήδη υπάρχει, σε βελτιωμένη έκδοση...δεν είναι σίγουρο,μη το πάρετε ως δεδομένο. δε θα έχει τεράστιες διαφορές αλλά θα είναι το πλέον ολοκληρωμένο ppc με ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή και μάλλιστα η νέα έκδοση θα παραμείνει στην ίδια τιμή με αυτή που είναι τώρα...δε λεω κατι παραπανω διότι δεν είναι σίγουρο ακομα.μη φαω και κανα ξυλο αν με δει κανενας απο σας στο δρομο:lol:
  9. Λογικά απο κοντά θα το δεις σε 2 βδομάδες περίπου που θα κυκλοφορήσει. Δεν είναι και χάλια το τηλεφωνό ετσι,μη τρελαινεσαι..Απλα εχω δει τόσα που πλεον είμαι υπερβολικά απαιτητικός...Ισως εγω φταιω που δε μου γεμίζει το μάτι..;) Τωρα ό,τι καλό ή κακό προκύπτει θα το αναφέρω.
  10. Όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...Αν ήξερες τι μοντέλα έρχονται μετά τα Χριστούγεννα θα καταλάβαινες... Εξάλλου και κάποια ήδη υπάρχοντα μοντέλα είναι καλύτερα απο το M-700 . Δε σημαίνει πως επειδή έχει μερικά πολύ καλά χαρακτηριστικά ότι είναι και το καλύτερο....Υπάρχουν αλλα τόσα μηχανήματα που έχουν τα ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά και τα συνδυάζουν με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μικρότερο μέγεθος.. Προσωπικά έχω δηλώσει την προτίμηση μου στην eten και όλα της τα μοντέλα αλλά αυτό είναι το μόνο που δε με εντυπωσίασε.Και είναι το μόνο που δε θα αγόραζα. Α.....βρήκα και σημαντικότατο πρόβλημα στην κάμερα....Κάνει "χιονια" και γραμμες στην οθόνη όταν κεντραρεις με την κάμερα και όταν τραβάς εξαφανίζονται.Μερικές φορές μένουν όμως και στην φωτογραφία..οπως και νά χει είναι πρόβλημα όμως...ίσως φταίει και ότι είναι δοκιμαστική έκδοση βέβαια..;)
  11. όσοι ενδιαφέρεστε για το m-700 έχω κάνει ένα review στο αντίστοιχο θέμα
  12. http://img209.imageshack.us/img209/8803/dc061201005xy3.th.jpg http://img454.imageshack.us/img454/2672/dc061201004oz2.th.jpg http://img104.imageshack.us/img104/2733/dc061201003pd0.th.jpg http://img454.imageshack.us/img454/6547/dc061201002hk7.th.jpg
  13. Λοιπόν εντυπώσεις απο το m-700!!!!!!!!!!!!!! Γενική κατασκευή: Το m-700 έιναι κάπως πιο μακρουλό απο το χ-500 άλλα λίγο στενότερο.Το πάχος του είναι αισθητά μεγαλύτερο όμως μη ξεχνάμε και το πληκτρολόγιο. Κάθεται πολύ ωραία στο χέρι και απίσης είναι αρκετά ελαφρύ. Ομως εδω μας τα χαλάει λίγο...Τα υλικά κατασκευής είναι κάτω του μετρίου και δεν εχει καμία σχέση η ποιότητα κατασκευής με τα παλαιότερα στιβαρα μοντέλα της eten.....Φαίνεται τελείως κινέζικο.... Οθόνη: Εντάξει η οθόνη κλασσικά πλεόν είναι φωτεινότατη με ζωηρά χρώματα και ευανάγνωστη(όπως και στο χ-500)Επίσης έχει μεγάλη γωνία θέασης και φοβερή αίσθηση στο πενάκι. Κάμερα: Ιδια με το χ-500,δηλάδή ότι καλύτερο έχουμε δει σε ppc.Αργεί λίγο στην εστίαση αλλά μόλις κεντράρεις ανάβει το φλασάκι και κάνει θαύματα.η βλακεία είναι ότι το κουμπακι που τραβαει φωτο είναι στην αλλη μεριά σε σχέση με τα κουμπάκια του ζουμ....(όπως στο χ-500) Ηχος: To ηχειάκι είναι αρκετά καλό(σαν του χ-500) αλλά όταν το βάζεις τέρμα τρίζει λίγο...Δεν προλαβα να το δοκιμάσω με υψηλης ποιότητας mp3 κτλ όμως...Με ακουστικά εννοείται πως η ποιότητα είναι πολύ ανώτερη. Ο ήχος στις κλήσεις είναι αρκετά καλός επίσης.Πιστεύω πως μπορεί να βελτιωθεί όμως με κάποια νέα ρομ.. Gps: Ιδιο με το χ-500 σε συμπεριφορά.Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε για το χ-500 αλλα πιστεύω ότι εχει απο τα πιο ισχυρά gps.Το ίδιο και το M-700.Πιάνει στο μπαλκόνι άνετα,ακόμα και κοντά στα παραθυρα στο σπίτι.Το destinator Παει σφαίρα. Επιδόσεις: :lol: 0-100 σε 3 δευτερόλεπτα... Πληκτρολόγιο: Το πληκτρολόγιο όπως είπα "κουμπώνει" στις ακραίες θέσεις με αποτέλεσμα να είναι αρκετά σταθερό.Η αφή των κουμπιών είναι πολύ καλή αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο στην ποιότητα.Επίσης τα κουμπιά όταν τα πατας κάνουν και αυτά "κλικ".Θα προτιμούσα πληκτρολόγιο στυλ qtek 9000 που είναι κλάσης ανώτερο(και ποοολυυυ μεγαλύτερο όμως..) Αυτά σε γενικές γραμμές.Μια μέρα το έχω μόνο και δεν έχω προλάβει να το σκίσω ακόμα.Πάντως κανένα πρόβλημα με τα sms όπως λένε για το χ-500. Ουτε κολλήματα,ούτε τίποτα...;) Πιστεύω πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και πως η glofish το έβγαλε μόνο και μόνο για να έχει ένα μοντέλο με πληκτρολόγιο... Ο ανταγωνισμός(htc) είναι δύσκολος... Μπορεί αν βρω χρόνο να ανεβάσω και καμμια φωτο..
  14. AFTI TI STIGMH GRAFO APO TO M700 MESO WIFI APO TO SALONI...LOIPON AYRIO THA SAS PO PERISSOTERA GIATI DEN PROLABAINO TORA.THA ANEBASO REVIEW KAI PHOTOS
  15. Το site του Πλαισίου λογικά αύριο θα το έχει. Το ηχείο φίλε manos the greek είναι καλύτερο απο το g500 και το m600.
×
×
  • Create New...