Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ζω με το φοβο μην τυχον γρατζουνιστει η οθονη του κινητου μου.Ειναι ευκολο να μου επι κανεις μερικα πραγματα για τη συντηριση του Ν80?

Η πιο απλή ενέργεια που θα μπορούσες να κάνεις είναι η αγορά μίας θήκης για το κινητό σου τηλέφωνο.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η πιο απλή ενέργεια που θα μπορούσες να κάνεις είναι η αγορά μίας θήκης για το κινητό σου τηλέφωνο.

οχι θηκη...ειναι που ειναι χοντρουλι θα γινει πολυ περισσοτερο.Κατι για μια κρεμα ειχα ακουσει αλλα δε ξαρω ανα ισχυει.Υπαρχει προιον το οποιο βγαζει αερα με πιεση ωστε να φευγει η σκονη απο τα δυσκολα σημεια?

Ν80 rocks!

to n80 to aplo ginete N80 internet editions?? kai poies oi diafores tou?

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

to n80 to aplo ginete N80 internet editions?? kai poies oi diafores tou?

Διαβασε το θεμα εχουν απαντηθει πολλες φορες αυτα που ρωτας...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παιδια sos !!! πριν λιγο καιρο ειχα εγκαταστησει στο n 80 μερικα θεματα. εκανα φορματ στην καρτα μνημης και προσπαθω να τα ξαναεγκαταστησω αλλα το τηλ λεει εγκατασταση αδυνατη. τα αρχεια ειναι σε μορφη sisx. απο την διαχειρηση εφαρμογων εχω κανει εγκατασταση λογισμικου ολα και ελεγχος πιστοποιητικου απενεργοποιηση. αλλα τιποτα. καποιος χριστιανος να βοηθησει.........και κατι αλλο εφαρμογες οπως το Tech team.gr που μπορω να βρω ?

οχι θηκη...ειναι που ειναι χοντρουλι θα γινει πολυ περισσοτερο.Κατι για μια κρεμα ειχα ακουσει αλλα δε ξαρω ανα ισχυει.Υπαρχει προιον το οποιο βγαζει αερα με πιεση ωστε να φευγει η σκονη απο τα δυσκολα σημεια?

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΠΡΕΥ.ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,MEDIA MARKT ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΜΕΣ...ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΚΟΝΗΣ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ,LAPTOPS ΠΑΝΤΟΥ

Vodafone 2gether

Πήγα στη vodafone και μου είπανε πως το N80 δεν υποστηρίζει

να έχεις 2 αριθμούς στην ίδια sim...

Είναι δυνατόν; Όποιος ξέρει να μου πει τεχνικά πως λειτουργεί αυτή η ιστορία ας μου στείλει ένα pm

Tech Ministry -> http://techministry.gr

TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace

Vodafone 2gether

Είναι δυνατόν; Όποιος ξέρει να μου πει τεχνικά πως λειτουργεί αυτή η ιστορία ας μου στείλει ένα pm

Σωστά στο είπαν.....δεν την προτείνουν διότι προφανώς ή δεν θα έχει δοκιμαστεί ή δεν θα το υποστηρίζει πλήρως η συσκευή......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Vodafone 2gether

ημουν ο πρωτος που ειχε παρει την νοκια και τους ειχα πει οτι με το ν80 οταν πας να κανεις αλλαγη γραμμης σε περιοχη που δεν εχει καλο σημα ενω δειχνει οτι αλλαξε η γραμμη δεν εχει ομως αλλαξει!και οταν πας στο μενου 2 σε 1 σου δειχνει να πας στην γραμμη που...εισαι!καικαπου εκει πρεπει να κανεις restart για να ερθει στα ισια της η καρτα!

Παιδια εδω και κανενα μηνα εχω 2 γραμμες στο Ν80 μου απο την COSMOTE ομως χωρις κανενα προβλημα! Αλλαζω και πολυ συχνα γραμμες και δεχομαι κλησεις κανονικα! Εχει κανεις 'ανοιξει' το Ν80? θελω οδηγιες για να το 'ανοιξω' γιατι ειναι γεματο σκονη (λογω δουλειας) και θελω να αλλαξω και προσοψη. Ευχαριστω!
mpanos

Εγώ πάντως που αγόρασα θήκη για το n80 'οπως σ'όλα τα κινητά μου στην πρώτη αναβάθμιση μου είπε η nokia να το βγάλω γιατί θα προκαλέσει πρόβλημα στο κινητό που δεν το καλύπτει η εγγύηση.

London for ever

παιδια ξέρει κανέις αν οι χαρτες και το πρόγραμμα πλοηγησης που χρησιμοποιεί το Ν95 κάνει και για το Ν80 με τη χρήση κάποιου εξωτερικού gps receiver φυσικα?

an ginete otan pas na pareis 8iki dokimase an xwraei to kinito sou ka8ws auth pou peira egw apo nokia shop itan gia slim n80 kai palepsa polu gia na to valw mesa... btw i nokia simera anakalupsa oti enw ekane publish new software updater autos kolaei sto detecting device... kapoio provlima? vgike neotero firmware i adika skaw? :|

παιδια ξέρει κανέις αν οι χαρτες και το πρόγραμμα πλοηγησης που χρησιμοποιεί το Ν95 κάνει και για το Ν80 με τη χρήση κάποιου εξωτερικού gps receiver φυσικα?

και βεβαια γινετε.δεν θα εχεις προβλημα.

αρκει να παρεις και ενα GPS.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ημουν ο πρωτος που ειχε παρει την νοκια και τους ειχα πει οτι με το ν80 οταν πας να κανεις αλλαγη γραμμης σε περιοχη που δεν εχει καλο σημα ενω δειχνει οτι αλλαξε η γραμμη δεν εχει ομως αλλαξει!και οταν πας στο μενου 2 σε 1 σου δειχνει να πας στην γραμμη που...εισαι!καικαπου εκει πρεπει να κανεις restart για να ερθει στα ισια της η καρτα!

Παιδια εδω και κανενα μηνα εχω 2 γραμμες στο Ν80 μου απο την COSMOTE ομως χωρις κανενα προβλημα! Αλλαζω και πολυ συχνα γραμμες και δεχομαι κλησεις κανονικα! Εχει κανεις 'ανοιξει' το Ν80? θελω οδηγιες για να το 'ανοιξω' γιατι ειναι γεματο σκονη (λογω δουλειας) και θελω να αλλαξω και προσοψη. Ευχαριστω!

Επομένως μια χαρά δουλεύει...είπα κι εγώ δεν μπορεί να έχει πρόβλημα καινούρια συσκευή είναι..

Το πρόβλημα που λέει ο φίλος με την περιοχή που δεν έχει σήμα είναι καθαρά τεχνικό, δεν έχει να κάνει με την υπηρεσία ή την συσκευή και μου ακούγεται λογικό.

Ψάχνοντας στο internet το μεσημέρι βρήκα ότι κυκλοφορούν στο εξωτερικό κάρτες που μπορούν να έχουν έως 16 sim σε 1 με 30 ευρώ περίπου!

Προφανώς αυτό απευθύνεται καθαρά σε επαγγελματίες που έχουνε 800 νούμερα (βέβαια δε ξέρω αν μπορείς να πάρεις μια τέτοια και να τους πεις μετά στη vodafone να σου κάνουνε δωρεάν εκτροπή lol)

Tech Ministry -> http://techministry.gr

TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace

Ερώτηση.

Πήρα ένα Ν80 χθές και με το που το ανοίγω με κάρτα sim μου βγάζει

ΜΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΡΤΑ sim

Έχει κανένας καμία ιδέα πριν το γυρίσω πίσω???

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

Ερώτηση.

Πήρα ένα Ν80 χθές και με το που το ανοίγω με κάρτα sim μου βγάζει

ΜΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΡΤΑ sim

Έχει κανένας καμία ιδέα πριν το γυρίσω πίσω???

δοκιμασε να βαλεις την καρτα σου σε ενα αλλο τηλ.

η βαλε στο ν80 σου μια αλλη καρτα.

και δες τι φταιει.αμα βαλεις στο ν80 μια αλλη καρτα

και την διαβαζει αρα....δεν φταιει η συσκευη σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δοκιμασε να βαλεις την καρτα σου σε ενα αλλο τηλ.

η βαλε στο ν80 σου μια αλλη καρτα.

και δες τι φταιει.αμα βαλεις στο ν80 μια αλλη καρτα

και την διαβαζει αρα....δεν φταιει η συσκευη σου.

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα.

Δοκίμασα 3 κάρτες Vodafone και 1 Cosmote sto N80. Ενώ οπουδήποτε αλλού δουλεύουν ΟΚ.

Κανένα φώς...

Άλλη ιδέα?

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα.

Δοκίμασα 3 κάρτες Vodafone και 1 Cosmote sto N80. Ενώ οπουδήποτε αλλού δουλεύουν ΟΚ.

Κανένα φώς...

Άλλη ιδέα?

λογικα δεν πρεπει καπου να παταει καλα

στο ν80 η καρτα.

καλο ειναι να το πας σε ενα nokia shop να το δουνε.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δέν είναι πρόβλημα για το αν πατάει η κάρτα μιας και μου ζητάει πρώτα το pin και μετά μου την βγάζει μη έγκυρη.

Επίσης έχω άλλη μια απορία ποιό είναι το τελευταίο firmware?

Το δικό μου φοράει 4.0707.0.7

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.

καλο τοτε ειναι να πας να το κοιταξεις.

το τελευταιο εχεις.

μπορεις να το ελενχεις οποτε θελεις και απο εδω.

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N80 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης έχω άλλη μια απορία ποιό είναι το τελευταίο firmware?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165540 :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πάω στο Γερμανό να δώ τι θα κάνω.

Ευχαριστώ παίδες.

λοιπόν!

παρήγγειλα από τον γερμανό το κινητούλι.

θα μου έρθει την δευτέρα, μέ courrier.

Το διάλεξα βέβαια γιατί θα δώσω μόνο 204 ευρώ επιπλέον. Εχω επιδότηση συσκευής. Είδωμεν. πως θα μου βγεί.