Jump to content

ekamitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ekamitis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

ekamitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κ το client mode π εχει τι σημαινει?Δλδ αν συνδεσω το router sto pc μέσω της θύρας ethernet δε μπορω να το βάλω να μ ψάχνει ασύρματα δίκτυα?
  2. Επειδη ο δεν μπορω να βάλω dsl στο σπιτι μ συμφωνησα με το γειτωνα μ να μ πει το pass της ασύρματης συνδεσής του.Πηγα λοιπον κ αγορασα ένα rooter το TP-LINK TL-WA601G ομως επείδη ειμαι τελείως ασχετος με τα ασυρματα δίκτυα δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω:(Μπορει καποιος να με βοηθησει κ να μ πει τι ριθμίσεις πρεπει να κανω για να συνδεθω?
  3. χθες πηρα το καινουργιο μ ipod i <3 it!.Μπορείτε να μ πειτε π μπορώ να βρω καποιες εφαρμογές για αυτο κ αν πρεπει να το σπασω ή 'οχι?Αν ναι με ποιο ποργραμμα σπάει?
  4. να στε καλα,μαλλον θα το ακουμπουσα κατα λάθος,γιατι σημερα που το κουνούσα προσεκτικά ήταν όλα καλα.Παρεγγειλα ομως κ ενα ασυρματο ποντικι για να μη το ζορίζω κιολας:p :p
  5. καλησπερα,προσφατα αγορασα ενα λαπτοπ της toshiba 1700 euroulakia και μ παρουσιαζει ενα προβλημα...χρησιμοποιω το ποντικι αφης που περιεχει κ πολλες φορες ο κορσορας,ο δεικτης ή οπως αλλιως το λενε εχει μετακινηθει μονος του σε μια γωνια της οθόνης:mad: :mad: Ειναι ελλατωματικο το λαπτοπ ή εγω δεν εχω κανει καποια ρυθμιση επειδη ειμαι παντελως ασχετος?
  6. ναι μα το θεμα ειναι οτι ποτε φεν εχω συνδεθει...μηπως πρεπει να κανω καποιες ριθμίσεις?
  7. ρε παιδια παω να μπω με wi-fi στο πλοηγο του Ν80 αλλα δυστυχως μου γραφει καμια απόκρηση πύλης...Μπορείτε να μου πειτε τις οδηγιες αναλυτικα ωστε να μπορεσω να συνδεθω?
  8. πηρα το παρακάτω λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905074 ,αντιμετωπίζω όμως ενα προβληματάκι στο bluetooth κ γενικά στο wirless lan.Oταν πατάω ενεργοποιήση στο bluetooth μου βγαζει το παρακάτω:Wireless communication is disabled.Please turn on the wireless communication switch.Mετα με πηγαινει σε ενα παραθυρο στο οποιο φορτίζει μια μπαρα κ λεει switching network device now.Μετα ομως με βγαζει παλι σε ένα αλλο παράθυρο που λεει:the following item did not switch(κ απο κατω λεει Devices) παταω λοιπον στο details κ μου ΄παρουσιάζει τα παράκατω:The following items may be causing the failure. Wireless LAN Utility is active(Please close the utility) Network Property window is open(Please close the eindow) Interner Option window is open(Please close the option window) Σας παρακαλώ αν ξέρει καποιος να με βοηθήσει ας το κάνει σας παρακαλώ!
  9. το κινητό μου έχει wi-fi.Σήμερα πήρα κ γω ενα λαπτοπ με wifi τι ακριβώς πρεπει να κανω για να συδεθει το κιν μου με το internet(exw valei usb dsl sto laptop)?
  10. http://img299.imageshack.us/img299/7848/638024118qz7.jpg http://rapidshare.com/files/37142532/Symbian_AntiViruses_2007.rar
  11. (*#7370# ) μου φαινεται πως αυτο δεν ειναι το καλυτερο format,εγω πατησα *+3+πρασινο κουμπι και εφτασε μεχρι και στο αρχικο firmware...
  12. http://img365.imageshack.us/img365/2246/tnjtzhuohgzmyywmjznlhp2.gif Ένα φοβερο παιχνιδι απο τη gameloft για ολα τα κινητα,το εχω ανεβασει σε ολες τις αναλυσεις... http://rapidshare.com/files/35897709/die_hard.rar
  13. εχει κανει κανεις αναβαθμισει στο n80?Ποσα λεπτα κραταει περιπου?
  14. ρε παιδια το gps του Ν95 πως λειτουργει?Λειτουργει μονο του ή πρεπει να συνδεθει με μια συσκευη gps με bluetooth ή πρεπει να συνδεθει με το ιντερνετ?
  15. η λογικη λεει πως το οινοπνευμα δε βλαπτει αλλιως σκ**α στα λευτα που πληρωνουμε αν τα κινητα μας βαφονται με χρωματα κακης ποιοτητας.Ποιο κινητο εχεις?
×
×
  • Create New...