Guest Tankwart Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 η ΙΕ τι αλλαγές έχει ; Αξίζει δηλαδή η μετάβαση; Συγκεκριμενα θα σε γελασω,δεν το εχω ψαξει ακομα γιατι και γω χτες την εβαλα...απότι ακουω παντως απο τα παιδια εδω μεσα που την εχουν βαλει ειναι ολοι ευχαριστημενοι.. Επισης αν δε κανω λαθος καπου πηρε το ματι μου στο xxxxxxxxxxxxxx forum οτι μπορεις να κανεις και κλησεις voip αν διαθετεις wlan me adsl sto σπιτι σου... μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει?:cool: ρε παιδες το advanced call manager πως το κανω activate? μου ζηταει συνδεση με διακομιστη και τετοιες λακαμιες...το k.....en το εχω παντως αλλα δε μου το ζηταει πουθενα ωστε να το βαλω.... heelpp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Θέλω τη βοήθειά σας. Πήγα το N80 στη Νokia και μου έκαναν firmware upgrade. Δυστυχώς μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να επαναφέρω με τίποτε το backup από το PC Suite. Η επαναφορά γίνεται κανονικά αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν υπάρχει τίποτε. Ξέρει κανένας κανέναν τρόπο να βγάλω από το αρχείο του backup (.nbu) το ημερολόγιο και τα μηνύματα; Τις επαφές ευτυχώς τις είχα και σε vcard και έχουν σωθεί Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Να ρωτήσω κάτι; Όσοι έχετε εγκαταστήσει το Internet Edition firmware παρατηρήσατε καμία διαφορά στο βίντεο και τις φωτογραφίες και κυρίως στη νυχτερινή τους απόδοση; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 αγορασα ενα i tech bluetooth stereo ακουστικο και εχω το ν80 με την τελευταια αναβαθμιση που καποιοι ειχαν γραψει οτι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ το A2DP PROFILE για να ακουμε ασυρματα μουσικη και ΡΑΔΙΟ απο το ενσωματωμενο ραδιοφωνο του κινητου!1)τελικα το ν80 με την τελευταια αναβαθμιση υποστηριζει το A2DP profile 2)αν ναι μπορουμε να ακουσουμε ραδιο(οχι mp3) απο το ενσωματωμενο ραδιοφωνο του κινητου? πλιζ οποιος ξερει ας απαντησει γρηγορα αν ειναι να το επιστρεψω πισω το ακουστικο!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 αγορασα ενα i tech bluetooth stereo ακουστικο και εχω το ν80 με την τελευταια αναβαθμιση που καποιοι ειχαν γραψει οτι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ το A2DP PROFILE για να ακουμε ασυρματα μουσικη και ΡΑΔΙΟ απο το ενσωματωμενο ραδιοφωνο του κινητου!1)τελικα το ν80 με την τελευταια αναβαθμιση υποστηριζει το A2DP profile 2)αν ναι μπορουμε να ακουσουμε ραδιο(οχι mp3) απο το ενσωματωμενο ραδιοφωνο του κινητου? πλιζ οποιος ξερει ας απαντησει γρηγορα αν ειναι να το επιστρεψω πισω το ακουστικο!ευχαριστω! 1) To N80 υποστήριζε από την αρχή το A2DP profile. Εγώ έχω την 3.0617.0.6 και το υποστηρίζει. 2) Ράδιο δεν μπορείς να ακούσεις διότι πολύ απλά δεν έχει κεραία για λήψη ραδιοφώνου. Αν ενσωματώσεις το βύσμα που είχε μέσα στο κουτί το οποίο βγάζει ένα minijack, τότε αυτό μπορεί να παίξει σαν κεραία ραδιοφώνου κ μετά μπορείς να μεταφέρεις ασύρματα τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Παιδια πια η διαφορα μεταξυ Fota και Nsu (εκτος απο τον τροπο ληψης). Γιατι ειναι ποιο μεγαλη σε μεγεθος η εκδοση απο nsu? Μπορουμε να πουμε οτι η μια ειναι καλυτερη απο την αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 1) To N80 υποστήριζε από την αρχή το A2DP profile. Εγώ έχω την 3.0617.0.6 και το υποστηρίζει. Ουπς, ρε παιδιά τι λέτε, όντως ισχύει αυτό???? Ο ήχος που ακούγεται από τα ασύρματα ακουστικά είναι μονοφωνικός ή στερεοφωνικός???? Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος και να μας πει??? Ρωτάω γιατί είναι απορίας άξιο να υποστηρίζει το προφίλ A2DP ένα τηλέφωνο με "απλό" OS9.1, όπως είναι το Ν80. Και αυτό γιατί υποτίθεται ότι αυτή η δυνατότητα θα δινόταν στο Symbian OS μόνο με την έλευση του OS9.1 με Feature Pack 1 (δηλαδή OS9.2), δηλαδή σε συσκευές όπως τα Ν95, Ν76, 6290, Ε90 κλπ. Άραγε θα γίνει το ίδιο με τα υπόλοιπα τηλέφωνα που τρέχουν το ίδιο λειτουργικό με το Ν80, όπως τα N73/N93/N93i κλπ???? :confused: Θα μπορούσε ίσως κάποιος moderator, αν ξέρει, να μας πει υπεύθυνα τι θα ισχύσει σχετικά με αυτό το θέμα???? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2flu Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 το μήνυμα αυτό είναι γραμμένο από το n80 το οποίο είναι συνδεδεμένο με wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 1) To N80 υποστήριζε από την αρχή το A2DP profile. Εγώ έχω την 3.0617.0.6 και το υποστηρίζει. 2) Ράδιο δεν μπορείς να ακούσεις διότι πολύ απλά δεν έχει κεραία για λήψη ραδιοφώνου. Αν ενσωματώσεις το βύσμα που είχε μέσα στο κουτί το οποίο βγάζει ένα minijack, τότε αυτό μπορεί να παίξει σαν κεραία ραδιοφώνου κ μετά μπορείς να μεταφέρεις ασύρματα τον ήχο. ευχαριστω για τις απαντησεις!μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το 2)?τι εννοεις "ενσωματωσεις"?πιο βυσμα εννοεις? και κατι ασχετο:πως (απ)ενεργοποιουμε το screensaver? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 αυτοευχαριστω για τις απαντησεις!μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το 2)?τι εννοεις "ενσωματωσεις"?πιο βυσμα εννοεις? και κατι ασχετο:πως (απ)ενεργοποιουμε το screensaver? το ραδιο για να δουλεψει θελει το hansfree με καλωδιο αντι αυτου βαζουμε http://img340.imageshack.us/my.php?image=imageszv6.jpg και το δουλευουμε με το ηχειο του κινητου. το screensaver που κολαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2flu Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Εγω χθες αγορασα το n80 και εχει το firmaware 4.0623.0.42. Ουτε απο το NSU βρισκει την 4.0632.0.38 ουτε με την αναβαθμιση μεσω του κινητου... Αυτο που θελω να μαθω ειναι πως ακριβως μπορω να το κανω ΙΕ χωρις να παθει τιποτα το κινητο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ουπς, ρε παιδιά τι λέτε, όντως ισχύει αυτό???? Ο ήχος που ακούγεται από τα ασύρματα ακουστικά είναι μονοφωνικός ή στερεοφωνικός???? Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος και να μας πει??? Ρωτάω γιατί είναι απορίας άξιο να υποστηρίζει το προφίλ A2DP ένα τηλέφωνο με "απλό" OS9.1, όπως είναι το Ν80. Και αυτό γιατί υποτίθεται ότι αυτή η δυνατότητα θα δινόταν στο Symbian OS μόνο με την έλευση του OS9.1 με Feature Pack 1 (δηλαδή OS9.2), δηλαδή σε συσκευές όπως τα Ν95, Ν76, 6290, Ε90 κλπ. Άραγε θα γίνει το ίδιο με τα υπόλοιπα τηλέφωνα που τρέχουν το ίδιο λειτουργικό με το Ν80, όπως τα N73/N93/N93i κλπ???? :confused: Θα μπορούσε ίσως κάποιος moderator, αν ξέρει, να μας πει υπεύθυνα τι θα ισχύσει σχετικά με αυτό το θέμα???? :confused: Είμαι σχεδόν σίγουρος (όχι απόλυτα) ότι ο ήχος είναι στερεοφωνικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napotaxia Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 re paidia exw parei to n80 tis nokias alla apo ti exw dei den me oikanopoiei dioti DEN EHEI KALI LIPSI SIMATOS KAI OTAN ME KALOUN KAI AKOUGETE TO MP3 POU EHO VALEI STO KINITO EKEI POU AKOUGETE KANONIKA LES KAI ARXIZEI NA XANEI STROFES.kai min mou peite gia to update giati exei to teleftaio.gia peite ti na kanw????lete na exei provlima to megafono tou (pou den nomizw)na ftaiei tipota allo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 re paidia exw parei to n80 tis nokias alla apo ti exw dei den me oikanopoiei dioti DEN EHEI KALI LIPSI SIMATOS KAI OTAN ME KALOUN KAI AKOUGETE TO MP3 POU EHO VALEI STO KINITO EKEI POU AKOUGETE KANONIKA LES KAI ARXIZEI NA XANEI STROFES.kai min mou peite gia to update giati exei to teleftaio.gia peite ti na kanw????lete na exei provlima to megafono tou (pou den nomizw)na ftaiei tipota allo! σε ολα ετσι γινεται ο ηχος... λογου εναλλαγης απο 3G σε GSM με αποτελεσμα ο ηχος να αλλοιωνεται, ο μονος τροπος ειναι να το βαλεις να ειναι μονιμα σε gsm. οσο για το σημα οταν ειναι σε 3g oντως δεν εχει και το καλυτερο σημα, με αποτελεσμα να σου τραβαει και ποιο πολυ μπαταρια λογω αναζητησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Είμαι σχεδόν σίγουρος (όχι απόλυτα) ότι ο ήχος είναι στερεοφωνικός Τελικά έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε ενημερωθεί επαρκώς για το τι υποστηρίζει το OS9.1 και τι όχι. Υποστηρίζει A2DP χωρίς Feature Pack 1, ναι ή όχι????? Υπάρχει κάποιος που θα μας ενημερώσει επίσημα???? :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 αυτο το ραδιο για να δουλεψει θελει το hansfree με καλωδιο αντι αυτου βαζουμε http://img340.imageshack.us/my.php?image=imageszv6.jpg και το δουλευουμε με το ηχειο του κινητου. το screensaver που κολαειη ερωτηση για το screensaver ηταν "ασχετη" οπως εγραψα!αν μπορει καποιος να μου απαντησει?πως ενεργοποιειται? δηλαδη ραδιο απο ΑΣΥΡΜΑΤΟ bt ακουστικο δεν γινεται να ακουσουμε,ε?το εβαλα αυτο που δινει η νοκια και οντως ακουγεται το ραδιο απο το ενσωματωμενο μεγαφωνο αλλα οχι απο το bt hands free! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 η ερωτηση για το screensaver ηταν "ασχετη" οπως εγραψα!αν μπορει καποιος να μου απαντησει?πως ενεργοποιειται? δηλαδη ραδιο απο ΑΣΥΡΜΑΤΟ bt ακουστικο δεν γινεται να ακουσουμε,ε?το εβαλα αυτο που δινει η νοκια και οντως ακουγεται το ραδιο απο το ενσωματωμενο μεγαφωνο αλλα οχι απο το bt hands free! μαλον δεν γινεται ν ακουγεται απο το b/t h/f δεν εχω h/f και δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δυστυχως ο φορτιστης του Ν80 μου (AC-4E) σταματησε να δουλευει. Απλα τον συνδεω και δεν φορτιζει. Μπορω να φορτιζω το κινητο μου με τον φορτιστη που εχω απο το Bluetooth ακουστικο (AC-3E)? Ενδεικτικα σας βαζω τα νουμερα που εχουν επανω οι φορτιστες AC-4E OUTPUT 5.0V/890 mah (N80) AC-3E OUTPUT 5.0V/350 mah (Bluetooth) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Δυστυχως ο φορτιστης του Ν80 μου (AC-4E) σταματησε να δουλευει. Απλα τον συνδεω και δεν φορτιζει. Μπορω να φορτιζω το κινητο μου με τον φορτιστη που εχω απο το Bluetooth ακουστικο (AC-3E)? Ενδεικτικα σας βαζω τα νουμερα που εχουν επανω οι φορτιστες AC-4E OUTPUT 5.0V/890 mah (N80) AC-3E OUTPUT 5.0V/350 mah (Bluetooth) Στο βιβλίο οδηγιών του Nokia N80 και τις πρώτες σελίδες αναφέρονται οι φορτιστές με τους οποίους μπορείς να κάνεις φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Θέλω τη βοήθειά σας. Πήγα το N80 στη Νokia και μου έκαναν firmware upgrade. Δυστυχώς μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να επαναφέρω με τίποτε το backup από το PC Suite. Η επαναφορά γίνεται κανονικά αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν υπάρχει τίποτε. Ξέρει κανένας κανέναν τρόπο να βγάλω από το αρχείο του backup (.nbu) το ημερολόγιο και τα μηνύματα; Τις επαφές ευτυχώς τις είχα και σε vcard και έχουν σωθεί Το ειχα παθει κι εγω, αυτο που μου ειπαν και δουλεψε ειναι το εξης: Κανε αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση του Nokia PC Suite και δοκιμασε να κανεις μετα επαναφορα του backup. Να εχεις κατα νου ομως οτι ειναι πολυ πιθανο να πρεπει να εγκαταστησεις ξανα ολες σου τις εφαρμογες. Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Δυστυχως ο φορτιστης του Ν80 μου (AC-4E) σταματησε να δουλευει. Απλα τον συνδεω και δεν φορτιζει. Μπορω να φορτιζω το κινητο μου με τον φορτιστη που εχω απο το Bluetooth ακουστικο (AC-3E)? Ενδεικτικα σας βαζω τα νουμερα που εχουν επανω οι φορτιστες AC-4E OUTPUT 5.0V/890 mah (N80) AC-3E OUTPUT 5.0V/350 mah (Bluetooth) Κανει, απλα θα χρειαζεται γυρω στις 2.5 ωρες να σου γεμισει το κινητο. Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 To N80 internet explorer κυκλοφορει σε μαυρο? Γιατι σε οσα καταστηματα ρωτησα μου ειπαν πως κυκλοφορει μονο σε ασημι... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 To N80 internet explorer κυκλοφορει σε μαυρο? Γιατι σε οσα καταστηματα ρωτησα μου ειπαν πως κυκλοφορει μονο σε ασημι... :( Ναι φίλε μου κυκλοφορεί και σε μαύρο..:) Τώρα αν τα καταστήματα στα οποία πήγες δεν το είχαν διαθέσιμο είναι άλλο θέμα. Γιατί και εγώ που το ήθελα σε μαύρο χρώμα περίμενα κάποιες εβδομάδες για να μου το φέρουν...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 και ενώ τα στάνταρ υποτίθεται product codes για Ελλάδα είναι τα 0542814 GREECE, CYPRUS Patina Bronze Internet Edition 0542816 GREECE, CYPRUS Pearl Black Internet Edition έχω 2 γνωστούς με product codes 0535176 και 0526974 ξέρουμε τι διαφορές έχουν αυτά..?? υπάρχει λινκ που να αναφέρει τις διαφορές?? και αν είναι να αλλάξω στο πρώτο το product code(μιας και ακόμα για το συγκεκριμένο βγάζει σαν τελευταία αναβάθμιση την 0.42), ποιο να βάλω?? thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 και ενώ τα στάνταρ υποτίθεται product codes για Ελλάδα είναι τα 0542814 GREECE, CYPRUS Patina Bronze Internet Edition 0542816 GREECE, CYPRUS Pearl Black Internet Edition έχω 2 γνωστούς με product codes 0535176 και 0526974 ξέρουμε τι διαφορές έχουν αυτά..?? υπάρχει λινκ που να αναφέρει τις διαφορές?? και αν είναι να αλλάξω στο πρώτο το product code(μιας και ακόμα για το συγκεκριμένο βγάζει σαν τελευταία αναβάθμιση την 0.42), ποιο να βάλω?? thanks..:) μηπως ειναι αγορασμενα απο γερμανο; παραεισαγωγη δηλαδη; καλυτερα μην τα δοκιμασεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts