Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κάθε περίπτωση το συμπέρασμα είναι ότι η Cosmote πέρα ότι έχει καλύτερο σήμα προσφέρει έξτρα sim με πραγματικά απεριόριστα δεδομένα, πράγμα το οποίο η αγαπημένη Vodatfone αγνοεί. 

Είχα δύο αριθμούς στην οικογένεια της Vodafone με συμβόλαιο, τον έναν τον μετέφερα ήδη στη Nova και ο άλλος θα φύγει λίαν συντόμως προς Cosmote. Δεν υπάρχει λόγος να παινευέτε ορισμένοι τη Vodafone. 

Την αναφορά που έκανα πριν 2 σελίδες για το φιλαράκι στη Cosmote, του έδωσαν unlimited οικογενειακό (2 άτομα) στα 21€ και extra sim unlimited για όσους δεν θέλετε να το πιστέψετε δικό σας θέμα. 

Η ουσία είναι ότι κάποιες εταιρείες σέβονται και εκτιμούν περισσότερο τους συνδρομητές τους ενώ κάποιες άλλες τους θεωρούν δεδομένους.

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

30 minutes ago, dsgeo said:

Σε κάθε περίπτωση το συμπέρασμα είναι ότι η Cosmote πέρα ότι έχει καλύτερο σήμα προσφέρει έξτρα sim με πραγματικά απεριόριστα δεδομένα, πράγμα το οποίο η αγαπημένη Vodatfone αγνοεί. 

Είχα δύο αριθμούς στην οικογένεια της Vodafone με συμβόλαιο, τον έναν τον μετέφερα ήδη στη Nova και ο άλλος θα φύγει λίαν συντόμως προς Cosmote. Δεν υπάρχει λόγος να παινευέτε ορισμένοι τη Vodafone. 

Την αναφορά που έκανα πριν 2 σελίδες για το φιλαράκι στη Cosmote, του έδωσαν unlimited οικογενειακό (2 άτομα) στα 21€ και extra sim unlimited για όσους δεν θέλετε να το πιστέψετε δικό σας θέμα. 

Η ουσία είναι ότι κάποιες εταιρείες σέβονται και εκτιμούν περισσότερο τους συνδρομητές τους ενώ κάποιες άλλες τους θεωρούν δεδομένους.

Φανατικός δεν είμαι και ούτε παινεύουμε την voda απλά βλέπουμε το άλμα που έκανε στο δίκτυο. Φυσικά και η i4s θα έπρεπε να ήταν πραγματικά απεριόριστη 

Φαντάζομαι επίσης ότι γνωρίζεις ότι η Nova δεν έχει extrasim

Edited by aektzhs 1

4 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Φανατικός δεν είμαι και ούτε παινεύουμε την voda απλά βλέπουμε το άλμα που έκανε στο δίκτυο. Φυσικά και η i4s θα έπρεπε να ήταν πραγματικά απεριόριστη 

Φαντάζομαι επίσης ότι γνωρίζεις ότι η Nova δεν έχει extrasim

Οι σοβαροί πάροχοι πρώτα φτιάχνουν και αναβαθμίζουν το δίκτυο και μετά βγάζουν extrasim αλλιώς λόγω συμφόρησης κινδυνεύει να "πέσει"! Έχουμε δρόμο για την περαιτέρω βελτίωση των δικτύων και δη της Vodafone. Φέτος χρονιά κομβικής σημασίας.

Edited by Chrischal1908

Κάλεσαν κοντινό μου φίλο για ανανέωση συμβολαίου. 
20GB 25€ ακατέβατο. Είναι δυνατον να κάνουν τέτοια προσφορά; Νομιζα ηταν λαρτζ η Vodafone. Ο συγκεκριμένος φιλος ειναι στην εταιρεία μόνιμα από το 2005 

27 minutes ago, panos.k2 said:

20GB 25€ ακατέβατο. Είναι δυνατον να κάνουν τέτοια προσφορά; Νομιζα ηταν λαρτζ η Vodafone. Ο συγκεκριμένος φιλος ειναι στην εταιρεία μόνιμα από το 2005 

ας κάνει μια μεταφορά σε cosmote neo και τέλειωσε πολύ τους παρακαλάει

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

29 minutes ago, panos.k2 said:

Τηλ όποτε μπορεί και να απειλήσει ότι θα φύγει(να τους πει και ότι ο ανταγωνισμός του δίνει με 18 ευρώ τα πάντα απεριόριστα πχ η Nova). Θα δεις για πότε θα πέσει η τιμή. Γενικά είμαι λαρτζ εταιρεία. Αν είναι ευχαριστημένος από την vf να κάνει αυτό που έγραψα παραπάνω και αν δεν πιάσει να πάει σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας για να τον πάρουν για προσφορά. Πρώτα όμως να πάρει τηλ

2 ώρες πριν, dsgeo said:

με πραγματικά απεριόριστα δεδομένα, πράγμα το οποίο η αγαπημένη Vodatfone αγνοεί. 

Και η voda δεν δίνει απεριόριστα; Περιορισμό στην ταχύτητα βάζει. Κάνω λάθος;

10 minutes ago, cmvr said:

ας κάνει μια μεταφορά σε cosmote neo και τέλειωσε πολύ τους παρακαλάει

Δεν τον εξυπηρετεί το δίκτυο. Του το πρότεινα αλλα λέει να μην το ρισκάρει. 

6 minutes ago, aektzhs 1 said:

να τους πει και ότι ο ανταγωνισμός του δίνει με 18 ευρώ τα πάντα απεριόριστα πχ η Nova)

το είπε, και όντως ισχύει γιατί έχει την προσφορά αυτή, αλλα δεν ίδρωσε το αυτι της Vodafone. 
Λογικα θα κάνει φορητότητα εκεί και θα δείξει. 

Edited by panos.k2

7 minutes ago, panos.k2 said:

Δεν τον εξυπηρετεί το δίκτυο. Του το πρότεινα αλλα λέει να μην το ρισκάρει. 

το είπε, και όντως ισχύει γιατί έχει την προσφορά αυτή, αλλα δεν ίδρωσε το αυτι της Vodafone. 
Λογικα θα κάνει φορητότητα εκεί και θα δείξει. 

Εγώ λέω να ξανά πάρει τηλ μια τελευταία φορά να τους πει ότι είναι 18 χρόνια συνδρομητής και ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την εταιρεία καθώς η Nova του προσφέρει με 18 ευρώ τα πάντα απεριόριστα. Να τους ρωτήσεις ευθέως τι μπορούν να κάνουν σε προσφορά για τις ίδιες παροχές. Αν δεν ιδρώσει και πάλι το αυτάκι τους να πάει Free2go για να κινηθεί η vf

24 minutes ago, sou_d said:

Και η voda δεν δίνει απεριόριστα; Περιορισμό στην ταχύτητα βάζει. Κάνω λάθος;

Το 2024 ο περιορισμός που θέτει είναι σαν να σου κόβει τα δεδομένα. Εκτός και αν το έχεις για να διαβάζεις μόνο forums άντε και να σερφαρεις σε κανένα blog... Δεν είναι για κάτι περισσότερο. 

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

4 ώρες πριν, sgatzo said:

αν μου την έδιναν δωρεάν όντως θα ήταν χάρη, από τη στιγμή που δίνω επιπλέον 4 σχεδόν ευρώ το μήνα όμως με ποια λογική μου κάνουν χάρη; 

Για το ευεργετηθέντος ακόμα γελάω, δεν θα το έγραφα ούτε εγώ που ήμουν υπάλληλος 3 χρόνια στην voda...

Βρείτε μου μια χωρα της Ευρώπης που δινει σε unlimited προγραμα extrasim με 3 ευρώ/μηνα βρε τσιπιδες και unlimited data η τελεκομ δινει στα συμβόλαια magenta εξτρα σιμ στο συμβολαιο με 9,95  Zusatzkarten im Überblick: Unsere PlusKarten | Telekom γερμανική vodafone αντίστοιχο unlimited θες 69 ευρω + 5 τον μηνα για εξτρα sim Handy-Vertrag mit Allnet Flat und 5G im Angebot | Vodafone  και οριο ακομα και στα unlimited τα 200 γιγα και μολις τα φας η ταχυτητα κοβεται αυτοματα στο 0,03mbps up/down απλα για την χρηση Messaging! 
Μηπως να σας δινουν και κανα 5G ρουτερ δωρο οεο ? 😄😄 

Screenshot_1.bmp

14 minutes ago, zerokill said:

Βρείτε μου μια χωρα της Ευρώπης που δινει σε unlimited προγραμα extrasim με 3 ευρώ/μηνα βρε τσιπιδες και unlimited data η τελεκομ δινει στα συμβόλαια magenta εξτρα σιμ στο συμβολαιο με 9,95  Zusatzkarten im Überblick: Unsere PlusKarten | Telekom γερμανική vodafone αντίστοιχο unlimited θες 69 ευρω + 5 τον μηνα για εξτρα sim Handy-Vertrag mit Allnet Flat und 5G im Angebot | Vodafone  και οριο ακομα και στα unlimited τα 200 γιγα και μολις τα φας η ταχυτητα κοβεται αυτοματα στο 0,03mbps up/down απλα για την χρηση Messaging! 

Screenshot_1.bmp 2 MB · 3 downloads

Όντως εδώ σε σχέση με Ευρώπη δίνει καλύτερες τιμές παροχές. Μην ξεχνάμε και ότι η Cosmote όταν φορτώνεται ο σταθμός πέφτει η ταχύτητα 

19 minutes ago, zerokill said:

Screenshot_1.bmp 2 MB · 4 downloads

Ξεχνάς την Cosmote ρε κουβαρντά.... Χωρίς περιορισμό ταχύτητας ή όγκο! 

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας λέει ο σοφός λαός... 

7 minutes ago, dsgeo said:

Ξεχνάς την Cosmote ρε κουβαρντά.... Χωρίς περιορισμό ταχύτητας ή όγκο! 

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας λέει ο σοφός λαός... 

Καμία δεν είναι αγία. Η Cosmote όταν εχει φόρτο η κεραία σου ρίχνει στα τάρταρα την ταχύτητα 

2 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Οι σοβαροί πάροχοι πρώτα φτιάχνουν και αναβαθμίζουν το δίκτυο και μετά βγάζουν extrasim αλλιώς λόγω συμφόρησης κινδυνεύει να "πέσει". Έχουμε δρόμο για την περαιτέρω βελτίωση των δικτύων και δη της Vodafone.

Οπότε η νόβα δεν πρόκειται να βγάλει ούτε τέτοια extrasim σύντομα με όριο έστω τα 300gb γιατί βλέπουμε πως αποφεύγει ο διάολος το λιβάνι να δώσει unlimited σε γιορτές κλπ στα καρτοκινητα. Αν θέλεις extrasim πας cosmote και τελειώνει το θέμα.

Της vodafone το συμβόλαιο απλά είναι καλό και για αυτόν που θέλει να περνάει τα σύνορα και να πηγαίνει στην ΕΕ.

4 minutes ago, hercoulis said:

Τα χάλια της Ευρώπης. 
Καμία δεν είναι Αγία σωστά το λες

IMG_4967.jpeg

στη σταθερή είναι αυτά

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

Εγώ λέω να ξανά πάρει τηλ μια τελευταία φορά να τους πει ότι είναι 18 χρόνια συνδρομητής και ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την εταιρεία καθώς η Nova του προσφέρει με 18 ευρώ τα πάντα απεριόριστα. Να τους ρωτήσεις ευθέως τι μπορούν να κάνουν σε προσφορά για τις ίδιες παροχές. Αν δεν ιδρώσει και πάλι το αυτάκι τους να πάει Free2go για να κινηθεί η vf

Εγώ θα πρότεινα Cosmote για να μπορεί να γυρισει. Στο F2G ενδέχεται να τον υποχρεώσουν να μείνει 3 μήνες στο δίκτυο…

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

54 minutes ago, zerokill said:

Screenshot_1.bmp 2 MB · 5 downloads

τον χαρακτηρισμό τσίπιδες στον επιστρέφω και να προσέχεις τι γράφεις οπως και τις ειρωνείες για τα ρουτερ.Προφανώς καρτοκινητή έχεις σαν τον blizzard υποθέτω, μόνο που εκείνος έγραψε με επιχειρηματα για την εγχώρια αγορά ενώ εσύ... 

δεύτερον φίλε μου έχω business συμβόλαιο στη voda και όταν το έκανα, κανείς δεν μου είπε τπτ περί επικείμενου κόφτη. Πρόβλημα της εταιρείας να το υποστηρίξει,  από τη στιγμή που με χρεώνει είτε 4 είτε 14 ευρώ, είναι υποχρεωμένη να μου παρέχει αυτό που πλήρωσα και μου είχαν ξεκάθαρα πει i4s unlimited!Βεβαίως επειδή εγώ δεν την έχω για νετφλιξ την i4s δεν έχω φτάσει τα 300 gb,αν τα φτάσω και όντως δω κόφτη καταγγελία και διακοπή συμβολαίου στο καπάκι...

τρίτο δεν με νοιάζει φίλε μου το παράδειγμα σου της γερμανικής εταιρείας, μιας και ζω στην Ελλάδα και εδώ η cosmote το έχει εντελώς απεριόριστο. Αν εσύ ζεις εκει,τοτε για σένα έχει νόημα το παράδειγμα σου. Εγώ βλέπω τι γίνεται στη χώρα μου και στη τσέπη μου.

τέταρτο φίλε ήμουν στην πρώην cyta σχεδόν δύο χρόνια και κοντά τέσσερα στην voda, τόσο φανατικός σαν εσένα δεν υπήρξα ποτέ. Επίσης δεν περιμένω με την εμπειρία που έχω,  μαθήματα χρεώσεων από εσένα. Λες στα 51 μου, να θέλω μετά από συνολικά 20 χρόνια και βάλε εργασίας στη κινητή από panafon ακόμα, μαθήματα από εσένα; 

υγ και για να σε προλάβω δεν με έδιωξαν, παραιτήθηκα για κάτι πολύ καλύτερο γιατί κοιτάω μπροστά. Επειδή δούλεψα στην εταιρεία την προτιμώ προφανώς, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι ως καταναλωτής έχω απαιτήσεις. 

υγ2 το λήγουμε εδώ για να μην σπαμάρουμε το νήμα. Μη δω νέο χαρακτηρισμό όμως, να εξηγούμαστε. 

1 ώρα πριν, dsgeo said:

Το 2024 ο περιορισμός που θέτει είναι σαν να σου κόβει τα δεδομένα. Εκτός και αν το έχεις για να διαβάζεις μόνο forums άντε και να σερφαρεις σε κανένα blog... Δεν είναι για κάτι περισσότερο. 

Άρα το 2024, έχουμε από πλευράς voda:

1. Απεριόριστα data

2. Απεριόριστη πλοήγηση.

3. Απεριόριστο streaming .

4. Απεριόριστο gaming.

5. Πτώση της ταχύτητας στα 4 mbps, αν και εφόσον ξεπεράσεις το όριο των 300gb , μηνιαίως; Και αυτό αφορά την δεύτερη κάρτα μόνο; Ή και την κύρια;

Εμένα προσωπικά με καλύπτει, μη σου πω και το 2025 😉

Υ.Γ: Όχι, δεν ειρωνεύομαι. Ωστόσο βρίσκω υπερβολικές κάποιες αντιδράσεις και περιττές. Οι περιορισμοί δεν αφορούν την πλειοψηφία πιστεύω, αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις. Καλό θα ήταν, να μην υπάρχουν, αλλά δεν είναι και τόσο τραγική η κατάσταση, όπως κάποιοι πιστεύουν

Edited by sou_d

3 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Οι σοβαροί πάροχοι πρώτα φτιάχνουν και αναβαθμίζουν το δίκτυο και μετά βγάζουν extrasim αλλιώς λόγω συμφόρησης κινδυνεύει να "πέσει". Έχουμε δρόμο για την περαιτέρω βελτίωση των δικτύων και δη της Vodafone.

Η Vodafone όμως έβαλε κόφτη και αναβαθμίζει και στην επαρχία έχει ενα αξιοπρεπές δίκτυο ακόμα και σε μη τουριστικά μέρη. Παράδειγμα Ημαθία και Πέλλα παίζει καλύτερα από τη Nova όχι όμως στα επίπεδα Cosmote. Ενώ Πιερία και Χαλκιδική είναι πιο ισορροπημένα. Το ίδιο ισχύει και για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με μετρήσεις που βλέπω και προσωπική εμπειρία στην Αλεξανδρούπολη που εχω. Τα ίδια δείχνει και η εμπειρία χρήσης που ειχα στη περιοχή Κεφαλονιάς και στη Πάτρα. Τουλάχιστον η Vodafone έδωσε μαζικά απεριόριστα και με τα παράπονα που έκανα εγώ αλλά και άλλοι συνδρομητές για τις χαμηλές ταχύτητες να πιάνουν τόπο. Η Nova αντίστοιχα δεν δίνει απεριόριστα δεδομένα στις γιορτές εδώ και χρόνια και τραβάει μια πορεία στα συμβόλαια. 
Φανατικος καμίας εταιρείας δεν είμαι, εχω περάσει και από τις τρεις και είμαι 10 χρόνια με dual sim συσκευές. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

5 ώρες πριν, dsgeo said:

O σεβασμός είναι θέμα οπτικής γωνίας ... 

1) Ολοι συμφωνούμε οτι στο μεγαλο ποσοστό χαμηλότερων εισοδημάτων η voda δίνει 5-10 φορές περισσότερα σωστα ? ( μην τα γράφω μπορω τα εχω ετοιμα στο liquid) και οι αλλοι 2 τους ρουφανε το αίμα  ?
(Ενας λόγος που γίνεται αυτό είναι πως ΄όσο ξεσκίζεις το κόσμο ανεβαζεις τα έσοδα σου και την ταχύτητα)

2) Ολοι συμφωνούμε οτι με cosmote παλευουν  να φτάσουνε το ελάχιστο πάγιο για εισερχόμενα σε κινητό στα 15-20 ευρω με πανάκριβες χρεώσεις ώστε να καταφέρουμε να έχουν αδειο δίκτυο και να έχουμε απεριόριστα με πολλές καρτουλες οικογενειακες , σωστα ?  

3) Ο μόνος τροπος δηλαδή για να πετύχεις το 2 και το θάυμα cosmote με απίστευτες υπηρεσίες σε τρελές ταχυτητες και πολες καρτούλες είναι να πατήσεις στο λαιμό τους πολλούς ... δεν νομίζω να διαφωνεί κανενας εδω και κυρίως εσυ ετσι ? καταλαβαίνεις πιστέυω και δεν θα σου εξηγήσω επιπλέον οτι με εσοδα απο καρτούλες δεν κανεις δίκτυο αλλα με το πατημα χωρις κανενα έλεος (μετά μοιράζεις το αδειο δίκτυο σε λιγους για επιπλέον κερδη και οταν οι ταχυτητες πεφτουν πατάς περισσότερους και χειρότερα)

4) Οι Ελληνες πάντα βλέπουμε ως σεβασμο τα  1-2-3 τουλάχιστον μεχρι τα 25-30 (παντα υπαρχουν εξαιρέσεις) αλλά έχουμε και φιλότιμο που κάποια στιγμή αρχίζει να δουλέυει και το ξέρει αυτό η vodafone και βοηθάει τον κόσμο και σας περιόρισε στα 4mbps μετα τα 300gb ... ξέρει οτι θα τα ακούσει αλλά κάποια στιγμή θα λειτουργήσει το φιλότιμο και θα λειτουργήσει το σκεπτικο αναποδα.

ΥΓ
Πχ Ακόμα και στα πιο χαμηλά κομμάτια απο πλευράς μόρφωσης και δικαιωμάτων στην κοινωνία μας υπάρχει βαθιά κρυμένο φιλότιμο ...
Αν προσλάβεις 10 ατομα πεταμενα κοινωνικά στην δουλεια σου, τους φερθείς σωστά, με δώρα, τους ανοίξεις το σπίτι σου , εισαι χαλαρος όπως η vodafone και τους αφήσεις να μπαινο βγαίνουν απο το παράθυρο για να παιρνουν πράγματα κλπ κλπ .... ξέρεις οτι θα σε βρίσουν και θα ζητάνε περισσότερα μεν , το θεωρούν δικαίωμα και δεν καταλαβαίνουν στην αρχη την μεγάλη εικόνα αλλά καποια στιγμή και αυτοί αποκτούν φιλότιμο και λένε έ οχι πια στοπ   ...  Ο άνθρωπος έκοψε στα 300gb την ταχυτητα  σε καποιους και ετσι να μας προσφέρει πράγματα που δεν ειχαμε πριν και δεν καταλαβαιναμε οτι θα αποκτήσουμε  ... αλλα τώρα που το είδαμε αλλάξαμε και ως χαρακτήρες  , ειναι μεγάλη δουλεια αυτο.

Δλδ δεν ειναι το τελος του κόσμου που σου μειωσαν την ταχυτητα στην καρτούλα σου (εμενα το έκαναν στο cu και με πόνεσε αλλα ξέρω γιατι εγινε )θα το καταλαβεις καποτε και θα το δεις αναποδα

Edited by blizard

19 minutes ago, Nikolas14 said:

Η Vodafone όμως έβαλε κόφτη και αναβαθμίζει και στην επαρχία έχει ενα αξιοπρεπές δίκτυο ακόμα και σε μη τουριστικά μέρη. Παράδειγμα Ημαθία και Πέλλα παίζει καλύτερα από τη Nova όχι όμως στα επίπεδα Cosmote. Ενώ Πιερία και Χαλκιδική είναι πιο ισορροπημένα. Το ίδιο ισχύει και για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με μετρήσεις που βλέπω και προσωπική εμπειρία στην Αλεξανδρούπολη που εχω. Τα ίδια δείχνει και η εμπειρία χρήσης που ειχα στη περιοχή Κεφαλονιάς και στη Πάτρα. Τουλάχιστον η Vodafone έδωσε μαζικά απεριόριστα και με τα παράπονα που έκανα εγώ αλλά και άλλοι συνδρομητές για τις χαμηλές ταχύτητες να πιάνουν τόπο. Η Nova αντίστοιχα δεν δίνει απεριόριστα δεδομένα στις γιορτές εδώ και χρόνια και τραβάει μια πορεία στα συμβόλαια. 
Φανατικος καμίας εταιρείας δεν είμαι, εχω περάσει και από τις τρεις και είμαι 10 χρόνια με dual sim συσκευές. 

Στα συμβόλαια η Nova δίνει απεριόριστα. Στα καρτοκινητά το καλοκαίρι συνήθως. Επίσης αναβαθμίζει και εκείνη στην περιφέρεια.

16 minutes ago, Chrischal1908 said:

Στα συμβόλαια η Nova δίνει απεριόριστα. Στα καρτοκινητά το καλοκαίρι συνήθως. Επίσης αναβαθμίζει και εκείνη στην περιφέρεια.

Η vodafone περσι είχε 9 μηνες απεριόριστα στο CU .. και υπόλοιπους μήνες με 200gb (2 μερες 1 ευρω κλπ για συμπλήρωμα , σκ 2,7 κλπ)  , με κόστος απο 1-2 ώς 10-11 ευρω ανάλογα την ηλικία σου η αν πήρες τις προσφορές .... μιλάμε για χαος. 

Και το πιο βασικο το liquid ώς ομιλία αλλά και για απολυτη ευελιξία σε χαμηλότερες αναγκες
Πχ για να παρεις τα απεριοριστα το καλοκαίρι της  vodafone δεν είσουν αναγκασμένος να παρεις και το κανονικό σου πακετο ταυτοχρονα για ομιλία και για να μην χάσεις το roll over . Ασε που σου εδινε και φαγητο τζαμπα και το ξέσκισε και στα bug (πιστευω επίτηδες ποντάροντας στο φιλότιμο των πολλων που θα το δουμε και θα το αναφέρουμε εδω παρα σε αυτούς που θα το υποτιμούν) 

Edited by blizard

6 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Στις γιορτές γιατί δεν δίνει ούτε στα μη απεριόριστα συμβόλαια ούτε στα καρτοκινητά;;;;Επαρχία έχει μείνει πίσω 

9 ώρες πριν, dsgeo said:

Μην γενικεύεις τη δίκη σου χρήση. 
Εγώ κάνω πάρτυ αν ξεπεράσω τα 5 GB το μήνα. Άρα από τη δίκη μου οπτική απεριόριστα για το 2024 θα ήταν και τα 10. Αλλά δεν γενικεύω. 

Εσυ από την άλλη θεωρείς πρόβλημα τα 300 στη δευτερεύουσα.