Gataros Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Χθες ανανέωσα μετά από φορητοτητα σε κοσμοτε 2 Red 1 τα οποία είχα με πάγια 34 ευρώ και 42 ευρω αντίστοιχα. Τελική τιμή μέσα σε 5 λεπτά 27.5 ευρώ η κάθε γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλησπέρα, πρόσφατα έκανα αίτηση φορητότητας σε ενα κατάστημα vodafone για 3 νουμερα απο cosmote. Τα προγραμματα είναι ένα red 1 και 2 με 700 προς όλους όλα με 85 ευρώ νομίζω (όχι και τρελή προσφορά αλλα το προσπερνάμε). Αφού πήγα ταυτότητα και λογαριασμό cosmote για να ξεκινήσει η φορητότητα, μετά απο κανα 2 μέρες αφού μου είχε έρθει ήδη μήνυμα στο κινητό απο vodafone ότι έγινε το αίτημα φορητότητας μου ζητάνε να πάω να υπογράψω το συμβόλαιο ΠΡΩΤΟΥ κοπούν οι γραμμές και ΠΡΩΤΟΥ παραλάβω τις νέες κάρτες και τους απαντάω ότι θα υπογράψω το συμβόλαιο όταν κοπεί η σύνδεση cosmote και πάω να πάρω τις νέες κάρτες για να ενεργοποιήσω τη vodafone (όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δηλαδή). Με αφήνουν για 2-3 μέρες και με ξανακαλούν απο το κατάστημα λέγοντας πως πρέπει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να κοπούν οι γραμμές απο cosmote πρέπει να παω να υπογράψω το συμβόλαιο ενώ ακόμα δουλεύουν και έχω cosmote! και αυτό για να μη μπορώ να μετανιώσω μετά και να μείνω cosmote μετά απο πιθανή αντιπρόταση που μου γίνει. Παλιά ήξερα πως υπέγραφες μόνο όταν κοβόταν η παλιά σύνδεση και έπαιρνες τις νέες κάρτες για ενεργοποίηση έχει αλλάξει κάτι πλέον στη διαδικασία; Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί το κατάστημα εδώ είναι γνωστό για τέτοιου είδους ''μα*****ές'' για να σε δένει. Ποιά είναι η προβλεπόμενη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω εγώ; Πότε πρέπει να υπογράψω το συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Δηλαδή θες να σου ολοκληρώσουν φορητότητα χωρις να εχεις υπογράψει; (Κόβω γραμμή = ολοκλήρωση φορητότητας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Συγγνώμη φίλε μου αλλά αυτά που λες δεν γίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Τι να σας πω παιδιά, ίσως θυμόμουν λάθος.. Βασικά αν έκανα το συμβόλαιο απο τηλεφωνική προσφορά δε θα υπέγραφα όταν έφερνε ο κούριερ τις κάρτες που σημαίνει θα κοβόταν προσεχώς η παλιά σύνδεση; Εκεί μπερδευόμουν.. Βασικά να πω την αλήθεια ήμουν επιφυλακτικός και με το κατάστημα γιαυτό ρώτησα εδώ να σιγουρευτώ γιατί κατα καιρούς πολλά έχω δει που παν με βάση την άγνοια του άλλου να του ζητάν πράματα που δεν προβλέπονται και δε θέλω με τίποτα να είμαι ένας από τα ''κορόιδα''. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τελικά υπέγραψα και μου είπαν αύριο μετά το μεσημέρι θα αλλάξει σε vodafone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 καλημερα! να ρωτησω επειδη εχω προβλημα με τους λογαριασμους μου πολλες φορες δεν ερχονται καν... ποιος ειναι υπευθυνος για την παραδοση τους? τα ελτα? ή αλη εταιρια courier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Λογαριασμούς vodafone στην Αθήνα παραδίδει η ACS ( φαντάζομαι και στην Πάτρα το ίδιο θα γινεται ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ναι. ACS παντού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ναι. ACS παντού. Αλήθεια γιατί όχι τα ΕΛ.ΤΑ.? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ναι. ACS παντού. Εμένα πάντως με τα ΕΛΤΑ μου έρχονται οι λογαριασμοί χρόνια τώρα...! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 και εμενα με ΕΛΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εγώ δεν έχω καμία σύνδεση Vodafone για να μου έρχεται λογαριασμός, όμως μια hol που υπάρχει στο εξοχικό εδώ και κανένα 2μηνο έρχεται με ACS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) Εγώ δεν έχω καμία σύνδεση Vodafone για να μου έρχεται λογαριασμός, όμως μια hol που υπάρχει στο εξοχικό εδώ και κανένα 2μηνο έρχεται με ACS. Εκτός Αθήνας δε ξέρω, αλλά και η hol με τα ΕΛΤΑ μου έρχεται... Πάντως περίεργο μου φαίνεται να πληρώνει η vodafone-hol την acs για να τα στέλνει ενώ μπορεί να το κάνει τζάμπα μέσω ΕΛΤΑ... Edited June 23, 2015 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εκτός Αθήνας δε ξέρω, αλλά και η hol με τα ΕΛΤΑ μου έρχεται... Πάντως περίεργο μου φαίνεται να πληρώνει η vodafone-hol την acs για να τα στέλνει ενώ μπορεί να το κάνει τζάμπα μέσω ΕΛΤΑ... Με ειδική συμφωνία για μαζική αλληλογραφία τα στέλνει, είτε με ΕΛΤΑ, είτε με ACS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Όχι, στην Αθήνα είμαι και εδώ μου έρχεται ο λογαριασμός του εξοχικού (με ACS όπως είπα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Με τις κουριερ εδω και κανα διμηνο έχω διαπιστώσει το εξής: ο λογ/σμός λήγει στις 30/6 και η ειδοποίηση φτάνει γύρω στις 10/7 παράδειγμα. Αυτοί (η χολ) από τις 3 του επομένου αρχίζουν το ψαλτήρι, "έχετε αμελήσει την εξόφληση - κάντε το άμεσα". Ελεος δηλαδή, στην επόμενη που θα γίνει αμέσως μέϊλ, μην με ενοχλείτε για εξόφληση εφόσον δεν βρίσκεται στα χέρια μου το έντυπο με το ποσό οφειλής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Εκτός Αθήνας δε ξέρω, αλλά και η hol με τα ΕΛΤΑ μου έρχεται... Πάντως περίεργο μου φαίνεται να πληρώνει η vodafone-hol την acs για να τα στέλνει ενώ μπορεί να το κάνει τζάμπα μέσω ΕΛΤΑ... Τζάμπα; Έχω την εντύπωση οτι ειναι φθηνότερα μέσω acs. Άσε που τα ΕΛΤΑ δεν σε παίρνουν τηλ αν δεν μπορέσουν να σε βρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Mε ΕΛΤΑ ειδικα στα νησια συνηθως ληγει ο λογαριασμος και μετα ερχεται με τα ΕΛΤΑ... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 καλημερα. Συνδρομητης Cosmote me 3 γραμμες στο Cosmote 65 ( 32ευρω/γραμμη ) και 1 γραμμη cosmote 45 ( 26υερω.) . Το συμβολαιο μου ληγει τον Αυγουστο και με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα να ανανεωσω με τιμες +5 ευρω σε ολες τις γραμμες. Προς το παρον αρνουμε. υπαρχει κατι αξιολογο στην Vodafone (Red1 ) ? τρεχει κατι αυτην την περιοδο ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 καλημερα. Συνδρομητης Cosmote me 3 γραμμες στο Cosmote 65 ( 32ευρω/γραμμη ) και 1 γραμμη cosmote 45 ( 26υερω.) . Το συμβολαιο μου ληγει τον Αυγουστο και με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα να ανανεωσω με τιμες +5 ευρω σε ολες τις γραμμες. Προς το παρον αρνουμε. υπαρχει κατι αξιολογο στην Vodafone (Red1 ) ? τρεχει κατι αυτην την περιοδο ? Ευχαριστω. Εκει γυρω παιζουν οι τιμες για φορητοτητα και στην vodafone ... απο 24-37 ευρω ανα γραμμη αναλογως αλλα για να βεβαιωθεις θα πρεπει να καλεσεις το τμημα φορητοτητας της vodafone ωστε να μαθεις ακριβως τι προσφορα θα σου κανουν για να κανεις φορητοτητα τα νουμερα εκει.Λογικα αν σου κανει προσφορα καλυτερη η vodafone και κανεις αιτημα φορητοτητας θα σε ξαναπαρει η κοσμοτε να σου προτεινει κατι καλυτερο και εκει κανεις παιχνιδι εσυ. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 ναι το θεμα ειναι οτι τα νουμερα τα ειχα κλεισει στα 33 ευρω και τωρα η ιδια η cosmote μου τα ανανεωνει στα 37 ευρω. και την vodafone Που την πηρα τηλ. μου ειπε για red 1 38 ευρω..... χαζομαρες δηλαδη. μπορω να πιεσω την vodafone Να μου δωσει το red με κανα 30 αρι ? ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο θεμα με παρει δεν με παρει πισω η cosmote.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Οκ οι προσφορες ειναι παντα αναλογες μπορει να στα δωσουν τιμη ξεφτιλα μπορει και οχι.Σε κανεναν δεν κανουν τις ιδιες τιμες αν δεις το ιστορικο και με αναλογες εμπειριες των παιδιων θα το δεις.Εκτος απο φορητοτητα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.Δοκιμασε να πεις οτι θα το κανεις καρτα.... και ο θεος βοηθος.Εφοσον δεν σε συμφερει απλα δεν προχωρας. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 τους λογαριασμους της βονταφον και της wind τους μοιραζει η ACS. Τωρα που η χολ εγινε βονταφον και αυτους τους λογαριασμους τους μοιραζει η ACS.Και ναι εδωσε πιο φθηνη τιμη απο τα ελτα γι αυτο και πηρε τη δουλεια. στα ελτα ειναι ακομα η cosmote και τα σταθερα οτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 καλημερα. Συνδρομητης Cosmote me 3 γραμμες στο Cosmote 65 ( 32ευρω/γραμμη ) και 1 γραμμη cosmote 45 ( 26υερω.) . Το συμβολαιο μου ληγει τον Αυγουστο και με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα να ανανεωσω με τιμες +5 ευρω σε ολες τις γραμμες. Προς το παρον αρνουμε. υπαρχει κατι αξιολογο στην Vodafone (Red1 ) ? τρεχει κατι αυτην την περιοδο ? Ευχαριστω. με πηραν τηλ απο καταστημα Βονταφον της περιοχης μου για να μου κανουν προσφορα. Αυτο τον καιρο κανουν προσφορα σε συνδρομητες Κοσμοτε αποτι μου ειπαν. Λογω του οτι μετεφερα το τηλ σε Wind ειμαι στο επομενο ταργκετ γκρουπ. Θα με παρουν τηλ την αλλη εβδομαδα. Κανε μια ερωτηση σε ενα καταστημα Βονταφον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 εχεις μηπως αριθμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts