skiace Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Oτι δεν υπαρχει πλεον αυτο το τμημα.Αντιπροσφορες φυσικα και γινονται αλλα απο την μερια του συνδρομητη , μονο καλωντας στο 1227 απο κινητο που ειναι το τμημα διακοπω-μετατροπων σε καρτοκινητων.Στο 13830 πλεον σε παραπεμπουν σε καταστημα για να παρεις προσφορα οπου εκει μου ειπαν να καλεσω στο 1227 , οπου πηρα -50% σε 2 προγραμματα. Οκ σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Πληροφορηθηκα οτι με την ανανεωση του συμβολαιου μου (τον αλλο μηνα) θα αλλαξει η εκπτωση απο την συνδυαστικη hol απο 10 ευρω (5+5) σε 10%. Δεδομενου οτι εχω το 45 unlimited με 50% εκπτωση, το ποσοστο αυτο θα αφαιρειται απο το αρχικο ποσο η απο το πληρωτεο αφαιρουμενης της εκπτωσης ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 πρωτα θα αφαιρεται το 10% της hol, μετα απο το ποσο που προκυπτει θα αφαιρειται το 50%. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Έληξε το συμβόλαιο μου , unlimited 60 , με λογαριασμους σχεδον απο 100 εως 90 ευρω καθε μηνα , πηρα το 1227 για μετατροπη σε καρτοκινητο , η προσφαρα που πηρα ηταν 1.Εκπτωση στο ιδιο πακετο που ειμαι -25% 2.RED 1 με 47ευρω τελικη τιμη ( μεσα φοροι τελη και κερατιατικα ) Κατι μου λεει οτι μπορουσαν και καλυτερα , ειδικα στο red 1 , ειδικα με αυτα που εχω διαβασει εδω , εκτος αν δεν ειναι ετσι οπως μας τα λενε καποιοι . Εννοειτε πως και για τις 2 προσφορες ισχυει 12 μηνο συμβολαιο. Περιμενω τις αποψεις σας οσοι θελετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Έληξε το συμβόλαιο μου , unlimited 60 , με λογαριασμους σχεδον απο 100 εως 90 ευρω καθε μηνα , πηρα το 1227 για μετατροπη σε καρτοκινητο , η προσφαρα που πηρα ηταν 1.Εκπτωση στο ιδιο πακετο που ειμαι -25% 2.RED 1 με 47ευρω τελικη τιμη ( μεσα φοροι τελη και κερατιατικα ) Κατι μου λεει οτι μπορουσαν και καλυτερα , ειδικα στο red 1 , ειδικα με αυτα που εχω διαβασει εδω , εκτος αν δεν ειναι ετσι οπως μας τα λενε καποιοι . Εννοειτε πως και για τις 2 προσφορες ισχυει 12 μηνο συμβολαιο. Περιμενω τις αποψεις σας οσοι θελετε. καλα στο δωσανε το red, 50€ τελικη το εδιναν σε 18-μηνα για νεους πελατες. αν δεν μιλας πολυ σε σταθερα παρε το red. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Με αυτα που διαβαζω εδω νομιζω οτι μπορουσαν να κανουν και κατι καλυτερο , τα 50% εκπτωση τα εδιναν ευκολα απ οτι καταλαβα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Στο red δεν κάνουν τόσο μεγάλες εκπτώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Με αυτα που διαβαζω εδω νομιζω οτι μπορουσαν να κανουν και κατι καλυτερο , τα 50% εκπτωση τα εδιναν ευκολα απ οτι καταλαβα ... Στα Unlimited να ζητήσεις μεγαλύτερη έκπτωση,πολύ κόσμος παίρνει 50 και 55% κάτω..............όσο για τα red δε σου κάνανε τίποτα το διαφορετικό από ένα καινούργιο πελάτη που θα πάει τώρα Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Πολυ σωστο αυτο που λες Imperia , για να ειμαι ειλικρινης δεν προσπαθησα να πιεσω για παραπανω στο unlimited , μου ειπε απλα -25% και μετα μου προσφερε το red1 στην αρχη με λιγοτερη εκπτωση , αλλα μετα απο μια μικρη αναμονη στο τηλ μου ειπε για τα 47 ευρω σαν τελικη τιμη και σαν τελευταια της προσφορα , αν και μου τονισε οτι με συμφερει πιο πολυ το πακετο unlimited για την χρηση που κανω στο κινητο μου.. Δεν πιεσα ομως για καλυτερη εκπτωση στο unlimited μιας και την ακουσα να μην ειναι προθυμη να κανει κατι καλυτερο γι αυτο και μου ειπε για το red 1 , και για χαμηλοτερα πακετα unlimited Αρα να ξαναδοκιμασω για το unlimited 60 παλι με μια καλυτερη προσφορα ? Δεν θελουν στα red να βαλουν ηδη πελατες τους και τους κανουν ιδιες εκπτωσεις οπως και στους καινουργιους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μια απορια και εμενα: Πηγα σε ενα καταστημα της βονταφον και ζητησα παραπανω πληροφοριες για το red1. Συγκεκριμενα μου ειπαν πως στα 1500 λεπτα προς αλλα δικτυα συμπεριλαμβανονται και κλησεις προς σταθερα τηλεφωνα. Ισχυει η δεν ειχε ιδεα η υπαλληλος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ισχύει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Πολυ σωστο αυτο που λες Imperia , για να ειμαι ειλικρινης δεν προσπαθησα να πιεσω για παραπανω στο unlimited , μου ειπε απλα -25% και μετα μου προσφερε το red1 στην αρχη με λιγοτερη εκπτωση , αλλα μετα απο μια μικρη αναμονη στο τηλ μου ειπε για τα 47 ευρω σαν τελικη τιμη και σαν τελευταια της προσφορα , αν και μου τονισε οτι με συμφερει πιο πολυ το πακετο unlimited για την χρηση που κανω στο κινητο μου.. Δεν πιεσα ομως για καλυτερη εκπτωση στο unlimited μιας και την ακουσα να μην ειναι προθυμη να κανει κατι καλυτερο γι αυτο και μου ειπε για το red 1 , και για χαμηλοτερα πακετα unlimited Αρα να ξαναδοκιμασω για το unlimited 60 παλι με μια καλυτερη προσφορα ? Δεν θελουν στα red να βαλουν ηδη πελατες τους και τους κανουν ιδιες εκπτωσεις οπως και στους καινουργιους ? πάνε σε ένα κατάστημα Vodafone και κανε αίτηση για καρτοκινητό......μετά από λίγες μέρες θα πάρουν τηλέφωνο για να κάνουν προσφορα.....εσύ θα ζητήσεις ότι περισσότερο μπορείς...πέστους ότι γνωρίζεις κόσμο που παίρνει 50-55% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 χωρις να θελω να θιξω κανεναν εχω την αισθηση οτι παιζει ρολο στη διαμορφωση της προσφορας και ο "προτερος εντιμος βιος". Δηλαδη ποσο συνεπης οικοννομικα εχεις υπαρξει. Σιγουρα πρεπει να παιζει καποιο ρολο και σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις. Αφου μεν θα υπαρχει ενα γενικοτερο πλαισιο αλλα εχω δει και μια γενικοτερη ευελιξια/ακαμψια αναλογα με τον ανθρωπο. Σε οτι με αφορα διαπιστωσα πως το συμβολαιο μου ληγει τον αλλο μηνα (θα ορκιζομουν πως εληγε Μαιο) και ηπρωτη κρουση που θα κανω θα ειναι μεσω φορητοτητας. Δεν το συζητω περισσοτερο γιατι ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα σε ενα μηνα μπορει να εχουν αλλαξει παλι πραγματα. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Αυριο θα μας φερουν τις 2 καρτες σιμ σε μενα και τη γυναικα μου.ποτε να περιμενω ολοκληρωτικη μεταβαση στο κοκκινο δικτυο?η ονλαιν αιτηση ειχε γινει πριν καμμια δεκαρια μερες αλλα πεσαμε στο πασχα!καλως σας βρισκω! εμας μας δωσανε το red και σε μενα και στη γυναικα μου μαζι με σταθερο απο wind ολα σε ενα ονομα,οικογενειακο ολα 82 ευρω.37 το καθε red και οσα μενουν το σταθερο.μαζι με φορους και τελη κινητης. Edited May 8, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 πάνε σε ένα κατάστημα Vodafone και κανε αίτηση για καρτοκινητό......μετά από λίγες μέρες θα πάρουν τηλέφωνο για να κάνουν προσφορα.....εσύ θα ζητήσεις ότι περισσότερο μπορείς...πέστους ότι γνωρίζεις κόσμο που παίρνει 50-55% οκ θα το κανω ετσι για να δω τι θα γινει , η τυπισσα που μιλησα μου ειπε οτι την σημειωσε την αποκλειστικη προσφορα που μου εκανε μονο για μενα ( δηλαδη για το 47 ευρω στο red1 ) , λες αν παω στο καταστημα να φανει αυτο και να εχουμε κανενα θεμα ? @skiace , στις πληρωμες ημουν τυπικοτατος , χωρις καμια καθυστερηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 οκ θα το κανω ετσι για να δω τι θα γινει , η τυπισσα που μιλησα μου ειπε οτι την σημειωσε την αποκλειστικη προσφορα που μου εκανε μονο για μενα ( δηλαδη για το 47 ευρω στο red1 ) , λες αν παω στο καταστημα να φανει αυτο και να εχουμε κανενα θεμα ? @skiace , στις πληρωμες ημουν τυπικοτατος , χωρις καμια καθυστερηση πας κανεις την αίτηση για καρτοκινητό γραπτώς,δηλαδή συμπληρώνεις κάτι χαρτιά και πας σπίτι σου :p....μετά περιμένεις τηλέφωνο λέγοντας ότι δε σου κάνει η προσφορα που σου είχαν κάνει και θέλεις κάτι περισσότερο. φυσικά παίζει και η περίπτωση να μη πάρουν τηλέφωνο αν δούνε ότι έχεις μιλήσει πρόσφατα μαζί τους. φαντάζομαι ότι θα πάρουν γιατί τους έδινες αρκετά κάθε μηνα όπως είπες 90-100 euro,οποτε θα είναι βλάκες να μη ξαναπάρουνε και να χάσουνε ένα τέτοιο ποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Θα περασω απο εκει αυριο να κανω την χαρτουρα να δουμε τι θα γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeDux Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μια ερώτηση..... Έχω το προς όλους 400 γίνεται να το μετατρέψω σε προς όλους 700; 18 μηνό συμβόλαιο υπέγραψα πριν 1 μήνα λέτε να μου το κάνουν; Και κάτι ακόμα ισχύει 3 λεπτή χρέωση για κλήσεις κάτω του ενός λεπτού η 1 λεπτό χρέωση; ;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Προς τα πάνω αλλάζουν όλα τα προγράμματα... Για τα υπόλοιπα ας απαντήσει κάποιος άλλος με μεγαλύτερη βεβαιότητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μια ερώτηση..... Έχω το προς όλους 400 γίνεται να το μετατρέψω σε προς όλους 700; 18 μηνό συμβόλαιο υπέγραψα πριν 1 μήνα λέτε να μου το κάνουν; Και κάτι ακόμα ισχύει 3 λεπτή χρέωση για κλήσεις κάτω του ενός λεπτού η 1 λεπτό χρέωση; ;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! προς τα πανω γινεται να το πας προς τα κατω μονο μετα το 18-μηνο γι'αυτο σκεψου το. ισχυει ελαχιστη χρεωση 1 λεπτου. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Προς τα πάνω αλλάζουν όλα τα προγράμματα... Για τα υπόλοιπα ας απαντήσει κάποιος άλλος με μεγαλύτερη βεβαιότητα :) θα ισχυουν κανονικα οι εκπτωσεις που εχω στο τωρινο πακετο και στο επομενο? Οπως και να έχει θα ενημερώσω αν εχω νεότερα. Τελικα και σε μενα τα ιδια ειπαν!:mad: Edited May 9, 2013 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Θα περασω απο εκει αυριο να κανω την χαρτουρα να δουμε τι θα γινει Περασα σημερα απο καταστημα , μονο ακρη δεν εβγαλα , επρεπε και απο το καταστημα να ξανατηλεφωνησω στο 1227 για να γινει η αιτηση και μετα απο το καταστημα να γινει η διαδικασια , οπως και να εχει ομως μου ειπαν οτι παιρνει 30 ημερες η ολη φαση να ολοκληρωθει , δεν το ηξερα αυτο και ουτε το περιμενα , οταν για φορητοτητα θελει 3 μερες , και απο vodafone συμβολαιο να πας σε vodafone καρτοκινητο θελει 30 μερες , ημαρτον ρε παιδια , και για αυτες τις 30 ημερες να πληρωνω και παγιο , επειδη αυτοι δεν θελουν να πιστωσουν χρηματα πισω , εμεις που προπληρωνουμε δηλαδη το παγιο τι ειμαστε ? οι μ @ λ @ κες τις υποθεσης ? Εν παση περιπτωση επειδη και με την κοπελα στο καταστημα δεν βρηκα ακρη μου ελεγε οτι να ναι , εφυγα και πηγα Κοσμοτε και εκανα φορητοτητα να τελειώνει η υπόθεση ( σε 3 μερες μου ειπαν ολα θα ειναι οκ ) , γιατι μερες που ειναι και ειναι ολων τα νευρα μας τσιτωμενα δεν ειμαι για συζητησεις χωρις νοημα και καμια λογικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Σημερα πρωι ελαβα το παρακατω sms ΓIA TH ΔIKH ΣOY EΞYΠHPETHΣH ΣE ENHMEPΩNOYME OTI O ΛOΓAPIAΣMOΣ AΠPIΛIOY ΠΛHΣIAZEI ΣTH ΛHΞH TOY.ΠAPAKAΛOYME AΓNOHΣE TO MHNYMA AN TO EXEIΣ HΔH EΞOΦΛHΣE Δεν ξερω αν και αλλοι εχουν λαβει το <νεο> αυτο sms αλλα αφ ενος εκνευριστηκα ,και αφ ετερου το θεωρησα τουλαχιστον προκλητικο. Δηλαδη αρχισανε να μας πριζουνε για τις μελλοντικες μας οφειλες; υπ οψιν οχι μονο δεν τους χρωστω ,αλλα ειμαι καπου μισο ευρω πιστωτικος,και οι πληρωμες μου γινονται κατα 99,5 % εμπροθεσμα.Δηλαδη στα 10 χρονια να εχω αργησει 5 -6 φορες για μια -δυο μερες.Δεν ξερω ποιος ηλιθιος σκεφτηκε το sms αυτο ,αλλα προφανως θελει να διωξει πελατες απο την vodafone.Να σου στειλουν υπενθυμιση οταν εισαι ληξιπροθεσμος το καταλαβαινω ,αλλα προτου ληξει η μερομηνια ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εγώ το θεωρώ πολύ λογικό. Αν και δεν το έχω λάβει ποτέ, δεν θα με ενοχλούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εμενα δεν μου εχει ερθει και δεν το θεωρω καθολου λογικο για μη ληξιπροθεσμους λογαριασμους . Δεν νομιζω στο συμβολαιο που εχουμε να τους δινουμε αυτη την ... δυνατοτητα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts