Nrg Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Δοκιμασε το http://www.smsbug.com ή το http://www.mobisms.com. Δες επισης εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=3194&page=16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 εγώ ζήτησα πρίν λίγες μέρες να πληρώνω με κάρτα, να φεύγουν τα λεφτά δηλαδή κατευθείαν απο κεί ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνω κάθε μήνα στην Vodafone και αφού περίμενα περίπου 1 ώρα μου λεεί το παιδί εκεί έλα ξανά το απογεύμα γιατί θ'αργήσει η εγκριση. Τελικά ξαναπήγα μετά και μου είπαν πως δεν εγκρίθηκε αλλά δεν ήξερε να μου πεί τον λόγο, ξέρει κανείς να μου πεί γιατί μπορεί να συναίβει αυτό? Εχω δηλώσει ότι δουλεύω κανονικά ώς υπάλληλος. Εμένα πάλι μου το γύρισαν να πληρώνω με κάρτα χωρίς να τους το πω εγώ!Ξαφνικά στον 3ο μήνα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ 'ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ' ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές με συμβόλαιο σε προγράμματα ομιλίας Vodafone, ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν πληρωμές με δύο τρόπους, από δύο διαφορετικές περιοχές της επίσημης ιστοσελίδας: α) Μέσω της εφαρμογής e-billing. Οι χρήστες που έχουν εγγραφεί και ζητήσει την πρόσβαση στην ηλεκτρονική ανάλυση των κλήσεων τους (γνωστή και ως εφαρμογή e-billing), με την είσοδο τους στην εφαρμογή, θα μπορούν να κάνουν πληρωμές στο λογαριασμό τους άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια, εισάγοντας το πόσο που επιθυμούν να καταβάλουν και τα στοιχειά της πιστωτικής η χρεωστικής τους κάρτας. Μέσα στην ιδία εφαρμογή θα μπορούν να βλέπουν το τελευταίο ενημερωμένο υπόλοιπο τους καθώς και ένα πλήρες ιστορικό όλων των πληρωμών που έχουν κάνει μέσα από την εφαρμογή αυτή. β) Μέσω της σελίδας ‘Aμεση Πληρωμή Λογαριασμού’. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν πληρωμές στο λογαριασμό τους άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια, εισάγοντας το μητρώο συνδρομητή τους, το πόσο που επιθυμούν να καταβάλουν και τα στοιχειά της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας. Η πληρωμή θα γίνεται με πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard ή χρεωστικές κάρτες Visa Electron και Maestro όλων των τραπεζών, σε συνεργασία με την Εμπορική Τράπεζα. Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί εφαρμόζει τα ύψιστα πρωτοκολλά ασφάλειας προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων στις συναλλαγές πλευρών. Site: https://eservices.vodafone.gr/clm/epayment/insertBillDetails.do Ανακοίνωση: http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006200000&vars=0000000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μπαινω σημερα στο online billing και βλεπω ενδιαφερουσε αλλαγες, οπως η πληρωμη online μεσω καρτας visa/mastercard/visa electron/maestro. Και απο οτι φαινεται και απο την αρχικη σελιδα, μπορουμε πλεον να πληρωσουμε οποιοδηποτε λογαριασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis01 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 20/02/2007 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ 'ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ' ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η εταιρεία Vodafone- Πάναφον ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 20/02/2007 έναρξη της εμπορικής διάθεσης μίας νέας υπηρεσίας πληρωμής/ εξόφλησης λογαριασμών. Η πληρωμή/ εξόφληση λογαριασμών συνδρομητών με προγράμματα ομιλίας Vodafone θα είναι δυνατή και από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας στην διεύθυνση http://www.vodafone.gr . Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές με συμβόλαιο σε προγράμματα ομιλίας Vodafone, ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν πληρωμές με δύο τρόπους, από δύο διαφορετικές περιοχές της επίσημης ιστοσελίδας: α) Μέσω της εφαρμογής e-billing. Οι χρήστες που έχουν εγγραφεί και ζητήσει την πρόσβαση στην ηλεκτρονική ανάλυση των κλήσεων τους (γνωστή και ως εφαρμογή e-billing), με την είσοδο τους στην εφαρμογή, θα μπορούν να κάνουν πληρωμές στο λογαριασμό τους άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια, εισάγοντας το πόσο που επιθυμούν να καταβάλουν και τα στοιχειά της πιστωτικής η χρεωστικής τους κάρτας. Μέσα στην ιδία εφαρμογή θα μπορούν να βλέπουν το τελευταίο ενημερωμένο υπόλοιπο τους καθώς και ένα πλήρες ιστορικό όλων των πληρωμών που έχουν κάνει μέσα από την εφαρμογή αυτή. β) Μέσω της σελίδας ‘?μεση Πληρωμή Λογαριασμού’. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν πληρωμές στο λογαριασμό τους άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια, εισάγοντας το μητρώο συνδρομητή τους, το πόσο που επιθυμούν να καταβάλουν και τα στοιχειά της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας. Η πληρωμή θα γίνεται με πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard ή χρεωστικές κάρτες Visa Electron και Maestro όλων των τραπεζών, σε συνεργασία με την Εμπορική Τράπεζα. Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί εφαρμόζει τα ύψιστα πρωτοκολλά ασφάλειας προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων στις συναλλαγές πλευρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi_nrg Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Μπορειτε λιγο να μου εξηγησετε πως μπορει να αυξηθει η επιδοτηση μου χρησιμοποιωντας τη φορητοτητα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Η επιδοτηση σου θα αυξηθει αναλογως ποσες γραμμες εχεις και σε τι προγραμμα θα τις βαλεις. Επειδη κανεις φορητοτητα δεν σου δινουν καποια εξτρα επιδοτηση λογω αυτης, πληρωνεις μαλιστα και 15 ευρω για την καθε μια Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi_nrg Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Θενκς bianca... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Παιδιά εγώ που έχω μια σύνδεση(1 χρόνο και 6 μήνες) στο Vodafone 240, πόση είναι περίπου η επιδότηση μου; Με αυτήν την επιδότηση μπορώ να πάρω οτιδήποτε από τα Vodafone shop ή μόνο κινητό; Η επιδότηση αυξομειώνεται ανάλογα με αυτό που θα αγοράσεις ή είναι σταθερή; Εάν μου αρέσει ένα κινητό το οποίο δεν έχουν (και δεν φέρνουν) τα καταστήματα Vodafone (πχ το έχει ο Γερμανός) δεν μπορώ με κανένα τρόπο να αξιοποιήσω την επιδότηση μου από τον Γερμανό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Παιδιά εγώ που έχω μια σύνδεση(1 χρόνο και 6 μήνες) στο Vodafone 240, πόση είναι περίπου η επιδότηση μου; Με αυτήν την επιδότηση μπορώ να πάρω οτιδήποτε από τα Vodafone shop ή μόνο κινητό; Η επιδότηση αυξομειώνεται ανάλογα με αυτό που θα αγοράσεις ή είναι σταθερή; Εάν μου αρέσει ένα κινητό το οποίο δεν έχουν (και δεν φέρνουν) τα καταστήματα Vodafone (πχ το έχει ο Γερμανός) δεν μπορώ με κανένα τρόπο να αξιοποιήσω την επιδότηση μου από τον Γερμανό; Ο Γερμανός δεν συνεργάζετε πλέον με την VODAFONE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Ούτε τα beeep. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Παιδιά εγώ που έχω μια σύνδεση(1 χρόνο και 6 μήνες) στο Vodafone 240, πόση είναι περίπου η επιδότηση μου; Με αυτήν την επιδότηση μπορώ να πάρω οτιδήποτε από τα Vodafone shop ή μόνο κινητό; Η επιδότηση αυξομειώνεται ανάλογα με αυτό που θα αγοράσεις ή είναι σταθερή; Εάν μου αρέσει ένα κινητό το οποίο δεν έχουν (και δεν φέρνουν) τα καταστήματα Vodafone (πχ το έχει ο Γερμανός) δεν μπορώ με κανένα τρόπο να αξιοποιήσω την επιδότηση μου από τον Γερμανό; Η "επιδότηση" είναι απλά μια έκπτωση για την αγορά νέας συσκευής, δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτε άλλο. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο σε καταστήματα Vodafone. Το ποσό της έκπτωσης που αντιστοιχεί σε κάθε συνδρομητή είναι ανάλογο κυρίως του ύψους των λογαριασμών και κάποιων άλλων παραμέτρων. Εαν ολοκληρωθει η φορητοτητα προς αλλο δικτυο ενα μηνα πριν τη ληξη του συμβολαιου, ξερει κανεις αν θα πληρωσω μερος της επιδοτησης στη vodafone και αν ναι ποσο; Το συμβολαιο δεν το εχω προχειρο... 16% Της επιδότησης που έλαβες για κάθε μήνα που λείπει από το συμβόλαιο ( Μέχρι 6 μήνες ) Θα πρέπει να ρωτήσεις πρώτα στην Vodafone (13830) αν υπάρχει αναπόσβεστο ποσό επιδότησης. Αν υπάρχει θα πρέπει να το πληρώσεις αλλιώς δεν θα ολοκληρωθεί η φορητότητα, θα απορριφθεί και δεν θα ξέρουν το λόγο στην TIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Eϊδα στο λογαριασμό μου 4 μηνύματα προς το 1213,χωρίς χρέωση βέβαια.Τι είναι αυτό ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Καλησπερα. Μπορω να κανω χρηση της επιδοτησης που εχω, απο καποιο μαγαζι που συνεργαζεται με την βονταφον (π.χ πλαισιο)? Ρωταω γιατι θελω καποιο μοντελο που δεν το εχει η βονταφον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Eϊδα στο λογαριασμό μου 4 μηνύματα προς το 1213,χωρίς χρέωση βέβαια.Τι είναι αυτό ρε παιδιά? To 1213 είναι η ενημέρωση που λαμβάνεις με μνμ ενώ είναι κατειλημμένη η γραμμή σου. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Καλησπερα. Μπορω να κανω χρηση της επιδοτησης που εχω, απο καποιο μαγαζι που συνεργαζεται με την βονταφον (π.χ πλαισιο)? Ρωταω γιατι θελω καποιο μοντελο που δεν το εχει η βονταφον. only Vodafone Shop.................μόνο εαν η σύνδεσή σου έγινε απο συνεργάτη της Vodafone τότε μπορείς να πας σε αυτόν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Εχω την εντυπωση οτι αλλαζει κατι στο roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Εχω την εντυπωση οτι αλλαζει κατι στο roaming. Σαν τι δλδ;;; :confused: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 1) Το roaming ειναι ανοικτο σε ολους τους συνδρομητες χωρις προυποθεσεις. 2) Με τη νεα συνδεση, ο συνδρομητης μπορει μετα τους 3 πρωτους μηνες να αλλαζει πακετο ανα μηνα, χωρις περιορισμο και χωρις χρεωση αλλαγης πακετου. 3) Η τιμη του Passport παει σε 1 ευρω με ΦΠΑ (απο 1,19) και προστιθονται νεες χωρες. Αυτα απο σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 1) Το roaming ειναι ανοικτο σε ολους τους συνδρομητες χωρις προυποθεσεις. xwris kamia apolutws proupo8esh? isxuei kai gia palious sundromhtes? pws kai auth h allagh, 3eroume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 2) Με τη νεα συνδεση, ο συνδρομητης μπορει μετα τους 3 πρωτους μηνες να αλλαζει πακετο ανα μηνα, χωρις περιορισμο και χωρις χρεωση αλλαγης πακετου. Μπορείς δηλαδή μετά από τρεις μήνες να κατέβεις πάγιο;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Ναι ακόμα και αν είσαι στον πρώτο χρόνο σύνδεσης χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψεις επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Που το άκουσες αυτό?Εγώ ήθελα να το κάνω,να κατέβω πρόγραμμα,στους 4 μηνες αλλά η εξυπηρέτηση πελατών μου πε ότι θα χρειαστεί να δώσω μέρος επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 H πολιτική αυτή ισχύει απο 1/3/07. Συνοπτικά αλλαγή προγράμματος σε νέα σύνδεση μπορεί να γίνει μετά το πρώτο 3μηνο και έπειτα μία φορά το μήνα είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 καλα ειναι απαραδεκτο η vodafon στο προγραμμα 100 να μην εχεις το δικαιωμα να μεταφερεις χρονο ομιλιας στον επομενο μηνα.. δεν το ηξερα κ :X :X οταν το εμαθα...ελεος πια Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts