Chris2k4 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Γινεται καποιος να μου απαντησει σε αυτο το ερωτημα επειδη δεν πηρα καποια απαντηση?:lost::lost: Όχι ισχύει η επιδότηση που σου έχουν πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Πριν λίγο καιρό είχα μετατρέψει το συμβόλαιο σε καρτοπρόγραμμα. Μου ήρθε στο συμβόλαιο €-30,94 και στο καρτοπρόγραμμα €14,46. Τι πρέπει να πληρώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Πριν λίγο καιρό είχα μετατρέψει το συμβόλαιο σε καρτοπρόγραμμα. Μου ήρθε στο συμβόλαιο €-30,94 και στο καρτοπρόγραμμα €14,46. Τι πρέπει να πληρώσω; Ισως επειδη και τα 2 ανηκουν σε μια "καρτελα" συνδρομητη, να σου αφαιρεσουν το ποσο μεχρι ν'αρχισει να εχει θετικο προσημο. Απλα μαλλον θα πρεπει να πας σε ενα καταστημα να το ρωτησεις εκει και να σου πουν πιο εγκυρα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) ΟΚ, πάω τώρα γιατί βλέπω το καρτοπρόγραμμα έχει ημερομηνία λήξεως σήμερα, μην μου έρθει διπλός τον άλλο μήνα... Edit: Τώρα που το κοιτάζω δεν είναι στο ίδιο μητρώο...Οπότε πρέπει να πάω από 'κει... Edited March 8, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Πριν λίγο καιρό είχα μετατρέψει το συμβόλαιο σε καρτοπρόγραμμα. Μου ήρθε στο συμβόλαιο €-30,94 και στο καρτοπρόγραμμα €14,46. Τι πρέπει να πληρώσω; Θα ζητήσεις μεταφορά του πιστωτικού υπολοίπου στο καινούργιο μητρώο, αλλά επειδή πολλές φορές καθυστερεί η διαδικασία πλήρωσε πρώτα το καρτοπρόγραμμα και σε επόμενο λογαριασμό θα μπεί η πίστωση στον λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Γίνεται να τα πάρω σε μετρητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Γίνεται να τα πάρω σε μετρητά; Ναι γίνεται αλλά πήγαινε σε ιδιόκτητο γιατί από francsise δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ναι γίνεται αλλά πήγαινε σε ιδιόκτητο γιατί από francsise δεν γίνεται. Και που ξέρω εγώ ποιο είναι τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Και που ξέρω εγώ ποιο είναι τι; Πάρε τηλέφωνο στο 13830 και ρώτα μήπως μπορείς να το κάνεις και τηλεφωνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Πήγα από το κατάστημα και μου είπαν πρέπει να κάνουμε αίτηση για να σας κάνουμε κατάθεση σε λογαριασμό ή να μεταφερθούν στο άλλο μητρώο. Δεν το έκανα γιατί βιαζόμουν, και αύριο μέρα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donzone Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω ανανέωση στο πρόγραμμα ομιλίας που έχω και να πάω σε κάτι λίγο μεγαλύτερο για να με συμφέρει. Έχω το Unlimited 35 (old) και σκέφτομαι να πάω στο vodafone Unlimited 50. Απλά θέλω να μάθω, πέρα απο τα 50 ευρώ τι τέλη πληρόνω; και πόσο φπα; επίσης τι διαφορά έχει αν πάω σε 12μηνο συμβόλαιο και τί σε 18άμινο; σημειώνω ότι πρόκετιαι για ανανέωση προγράμματος ομιλίας σε ήδη δεσμευμένο συμόλαιο (δηλαδή δεν έχω κλείσει 12άμηνο απο την επιδότηση). Απλά θέλω να το κάνω να με συμφέρει γιατι υπερβαίνω τα όρια ομιλίας. ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) o Φόρος κινητής τηλεφωνίας είναι 12% για ποσά μέχρι 50 ευρώ πρίν τον Φ.Π.Α. Δηλαδή μέχρι 61,50 ευρώ θα πληρώνεις 12% Αν υπερβείς τα 61,5 Ευρώ πάς μετά στα 15% Στο Unlimited 50 , Ο Φ.Π.Α. έχει ήδη υπολογιστεί και θα πληρώνεις ακόμα 12% δηλαδή 6 ευρώ ακόμα , σύνολο 56 ευρώ. Edited March 9, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 o Φόρος κινητής τηλεφωνίας είναι 12% για ποσά μέχρι 50 ευρώ πρίν τον Φ.Π.Α. Είναι εξακριβωμένο αυτό; Δηλαδή σαν 50αρι θεωρούν το ποσό χωρίς το ΦΠΑ; Εγώ έχω διαβάσει για λογαριασμούς κάτω τον 50€ χωρίς να διευκρινίζει με ή χωρίς ΦΠΑ... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Είναι εξακριβωμένο αυτό; Δηλαδή σαν 50αρι θεωρούν το ποσό χωρίς το ΦΠΑ; Εγώ έχω διαβάσει για λογαριασμούς κάτω τον 50€ χωρίς να διευκρινίζει με ή χωρίς ΦΠΑ... Με ΦΠΑ. Το Ελληνικό κράτος είναι τόσο τραγικό που υπολογίζει φόρο επί φόρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 μηπως γνωριζει καποιος να μου πει..θελω να κανω το unlimited 45 για 18 μηνες και να παρω με επιδοτηση καποια συσκευη.σε ποσο καιρο μπορω να αλλαξω το προγραμμα αν δεν με βολευει? (μπορει να θελω με το ιδιο ποσο να μην εχω dataplan η μπορει να χρειαστει να κατεβω παγιο..λεμε τωρα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Είναι εξακριβωμένο αυτό; Δηλαδή σαν 50αρι θεωρούν το ποσό χωρίς το ΦΠΑ; Εγώ έχω διαβάσει για λογαριασμούς κάτω τον 50€ χωρίς να διευκρινίζει με ή χωρίς ΦΠΑ... Σε παραπέμπω στην ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών http://www.e-kyklades.gr/images/pol1102_06_08_2009_F4547.pdf Μεγαλύτερη επιβεβαίωση δεν μπορεί να υπάρξει Ο φόρος υπολογίζεται για μέχρι 50 ευρω ΠΡΟ Φ.Π.Α. στο 12% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Κάθε φορά που ανοίγω τον έντυπο λογαριασμό και βλέπω "Τέλος συνδρομητών Χ ευρώ" και λίγες γραμμές πιο κάτω "φόρος 23% ΠΑΝΩ στο ΦΟΡΟ του τέλος συνδρομητών", τρελαίνομαι. Μα κάθε φορά! Πόσους μήνες έχει που μπήκε αυτός ο φόρος; Καμια 20αριά μήνες; Και ακόμα ταράζομαι. Όπως είπε και ο φίλος, μιλάμε για τρέλα: φόρο επί του φόρου. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Εκανα αιτηση φορητοτητας και με πηραν τηλέφωνο και μου προτειναν 30% εκπτωση στο παγιο. Και δεχτηκα. Έκανα καλά? Μου παν πως θα το περασουν στο συστημα απο τον επομενο λογαριασμο. Με επαιρνε για κάτι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Κάθε φορά που ανοίγω τον έντυπο λογαριασμό και βλέπω "Τέλος συνδρομητών Χ ευρώ" και λίγες γραμμές πιο κάτω "φόρος 23% ΠΑΝΩ στο ΦΟΡΟ του τέλος συνδρομητών", τρελαίνομαι. Μα κάθε φορά! Πόσους μήνες έχει που μπήκε αυτός ο φόρος; Καμια 20αριά μήνες; Και ακόμα ταράζομαι. Όπως είπε και ο φίλος, μιλάμε για τρέλα: φόρο επί του φόρου. Παίζει να είναι 4+ χρόνια. Δίκιο έχεις πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Σε παραπέμπω στην ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών http://www.e-kyklades.gr/images/pol1102_06_08_2009_F4547.pdf Μεγαλύτερη επιβεβαίωση δεν μπορεί να υπάρξει Ο φόρος υπολογίζεται για μέχρι 50 ευρω ΠΡΟ Φ.Π.Α. στο 12% Ευχαριστώ! "εάν (πάγια μηνιαία τέλη + τέλη χρήσης) = 45 ,00 ευρω" Να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Στα τέλη χρήσης εννοεί και τις πιθανές εκπτώσεις; Ή θα έπρεπε να γράφει "εάν (πάγια μηνιαία τέλη + τέλη χρήσης + πιθανές εκπτώσεις) = 45 ,00 ευρω τότε..." Σε ρωτάω γιατί αν κάποιος έχει πάγιο + χρήση στα 55€ και εκπτώσεις 10€ (ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟ ΦΠΑ) δηλαδή πάει ο λογαριασμός 45€ πάλι με 12% φόρο κινητής είναι; Ή δεν μετράνε οι εκπτώσεις; (πίστωση - συνδυασμό σταθερό - ειδικές προσφορές) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Ευχαριστώ! "εάν (πάγια μηνιαία τέλη + τέλη χρήσης) = 45 ,00 ευρω" Να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Στα τέλη χρήσης εννοεί και τις πιθανές εκπτώσεις; Ή θα έπρεπε να γράφει "εάν (πάγια μηνιαία τέλη + τέλη χρήσης + πιθανές εκπτώσεις) = 45 ,00 ευρω τότε..." Σε ρωτάω γιατί αν κάποιος έχει πάγιο + χρήση στα 55€ και εκπτώσεις 10€ (ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟ ΦΠΑ) δηλαδή πάει ο λογαριασμός 45€ πάλι με 12% φόρο κινητής είναι; Ή δεν μετράνε οι εκπτώσεις; (πίστωση - συνδυασμό σταθερό - ειδικές προσφορές) Παιδιά.... με τη λογική σκεφτείτε το και από δική μου εμπειρία ξέρω οτι εξαρτάται το τέλος κινητής τηλεφωνίας από πάγια και χρεώσεις κλήσεων χωρίς το φπα. ΤΕΛΟΣ!!!! δεν έχει καμία σημασία σε ποιό ονομαστικό πρόγραμμα είσαι..... πχ.... μπορεί να είσαι στο 100 άρι πρόγραμμα αλλά να έχεις συμφωνήσει έκπτωση με τη Βοντα 50%, οπότε είσαι στη κλίμακα 12%. Εν τέλει έχει να κάνει με το συνολικό ποσό που συγκεντρώνεται στο λογαριασμό (προ του ΦΠΑ) Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Εν τέλει έχει να κάνει με το συνολικό ποσό που συγκεντρώνεται στο λογαριασμό (προ του ΦΠΑ) Απόλυτα λογικός... Αλλάστο κείμενο που είχε παραθέσει πιο πάνω δεν έλεγε τίποτα για εκπτώσεις για αυτό ζήτησα διευκρίνιση... Και εγώ γνωρίζω πως αφορά το συνολικό (πάγιο-κίνηση-εκπτώσεις) ποσό του λογαριασμού ΠΡΙΝ ΦΠΑ... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 μια ερωτηση απο μενα. Εκανα περσι τον ιουνιο αιτηση φορητοτητας με την εννοια να βγαλω καλυτερη επιδοτηση απο την vodafone και ετσι εγινε. Αναναεωση συμβολαιου τον ιουνιο του 10, το πρωτο συμβολαιο στην βοντα εγινε τον οκτωμβρη του 9. Σημερα λοιπον πηγα να ξοφλησω εναν λογαριασμο και ρωτησα ποτε βγαινει η επιδοτηση. Μου ειπαν τον σεπτεμβριο και την λρω την υπαλληλο : "καλα στα χαρτια που υπογραψα λεει ανανεωση τον ιουνιο του 10, πως θα εχω επιδοτηση τον σεπτεμβριο??" μου λεει , παρτε το 13830 και μιληστε με τους υπευθυνους και πειτε τους για το θεμα και φυσικα με αφορμη αυτο για μενα λεει κανε και μανουρα μπας και παρεις τωρα επιδοτηση... Περνω τηλ και μ λεει απο μσα ενας τυπος οτι το 12μηνο τηρειται με βαση το πρωτο συμβολαιο...και του λεω ε και πως στεκει αυτο ρε φιλε? αφου εκανα ανανεωση τον ιουνιο..το λενε τα χαρτια..Τεσπα παιδες το εκλεισα και ηρθα να ρωτησω..ισχυει κατι τετοιο?? αν κανω φορητοτητα θα κερδισω τπτ απο αυτους η μονο ζημια στην τσεπη μου θα κανω??? Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Αν παρεις προωρη επιδοτητηση, το νεο δωδεακαμηνο ισχυει απο τη ληξη του παλιου συμβολαιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Γειά σε όλους! Ήρθα επιτέλους στο δίκτυο της vodafone μετά από 3-4 χρόνια στην wind.. Έφερα 4 γραμμές, 1 στο vf unlimited 50, 1 στο vf unlimited 25 και 2 στο οικονομικό 25.. Συνολικά τα πάγια βγαίνουν 125€/μήνα τελική και δώρο ένα iphone 4.. Το σήμα σε σχέση με wind αρκετά καλύτερο και γενικά πιο σταθερό.. Ποιότητα κλήσεων πολύ καλή και μέχρι τώρα ευχαριστημένος :) Ερωτήσεις τώρα: Στα unlimited αλλά και στα οικονομικά προγράμματα πως μπορώ να μαθαίνω υπόλοιπο δωρεάν λεπτών, mb, sms κτλ? Έστειλα κενό μήνυμα στο 1284 απόλα τα νούμερα και σε όλα απαντάει ότι δεν είναι διαθέσιμο για το πρόγραμμα μου.. Τι παίζει? Επίσης απενεργοποιήσα τους τηλεφωνητές και άφησα μόνο την ειδοποιήση κλήσεων... Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? Κάποια χρήσιμη υπηρεσία που δεν ξέρω? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts