Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

se vodafone shop, kai se fash neas sundeshs se vf200 kai paketo dwrean pros sta8era, zhtane gia na ginei h sundesh sta8ero thlefwno! tous leei, den exw, to exw koyei, afou 8a exw to kinhto mou. kai tou apantane, kanonika 8eloume duo, alla opwsdhpote ena noumero 8a mas dwseis, estw kai kapoiou sugkenh...!!!! :)

se vodafone shop, kai se fash neas sundeshs se vf200 kai paketo dwrean pros sta8era, zhtane gia na ginei h sundesh sta8ero thlefwno! tous leei, den exw, to exw koyei, afou 8a exw to kinhto mou. kai tou apantane, kanonika 8eloume duo, alla opwsdhpote ena noumero 8a mas dwseis, estw kai kapoiou sugkenh...!!!! :)

Κάντους τη ... διαφήμισή τους και δώστους κινητό !!!

"Aπό αυτό καλώ από το σπίτι ... ΜΟΥ !!!" :lol: :lol: :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Σωστά στο ζήτησαν..........όλοι το ζητάνε ως εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας μαζί σου σε περίπτωση που δεν σε βρίσκουν στο κινητό σου........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Σωστά στο ζήτησαν..........όλοι το ζητάνε ως εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας μαζί σου σε περίπτωση που δεν σε βρίσκουν στο κινητό σου........

nai, den diafwnw... alla einai logiko...

edw sth diafhmish lene "sta8ero... 6944", koinws pane na antikatasthsoun to sta8ero sto spiti, to opoio omws prepei na exeis gia na gineis sundromhths sth voda...:)

Οι συσκευές Vodafone live! έχουν διαφορετική τιμή αν τις πάρεις με επιδότηση; Δηλαδή εγώ έχω επιδότηση 107 ευρώ και θέλω να πάρω το Sony Ericsson K310i που έχει 112 ευρώ. Γι αυτό τώρα θα πληρώσω τη διαφορά ή ισχύει άλλη τιμή. Και το ρωτώ όχι μόνο για τη συγκεκριμένη συσκευή (άλλωστε τι είναι 5 ευρώ διαφορά) αλλά για να ξέρω να ψάξω και για καμία άλλη (π.χ. MOTO-SLVR κλπ.)

Οχι δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα. Με η χωρις vodafone live 4.86 ευρω θα το παρεις

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

ΟΚ ευχαριστώ! Απλά το ρώτησα διότι κάπου είχα ακούσει ότι οι Vodafone live! συσκευές έχουν διαφορετική τιμή και οι Vodafone live! 3G διαφορετική, αν τις πάρεις με επιδότηση.

Κάντους τη ... διαφήμισή τους και δώστους κινητό !!!

"Aπό αυτό καλώ από το σπίτι ... ΜΟΥ !!!" :lol: :lol: :lol:

Και μετά είναι η σκηνή που σε πετάνε έξω -χωρίς το νέο συμβόλαιο !!! Είπαμε να δείχνουμε μαμακίες στις διαφημίσεις, αλλά όχι να τις δεχόμαστε στα δικά μας μαγαζιά !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καλησπερα παιδια ακουσα πριν απο λιγο σε μια διαφημιση οτι η vodafone εχει καποιο προγραμμα για φοιτητες με εκτωση 20% στις συνδεσεις προπληρωμενου χρονου,ξερεις καποιος κατι περισσοτερο?

Ευχαριστω.

Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν.

Είσαι φοιτητής ;

Τώρα η Vodafone σου προσφέρει 20% έκπτωση για έναν ολόκληρο χρόνο σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου.

Κέρδισε και εσύ από 50€ έως 271€ το χρόνο:

* κάνοντας νέα σύνδεση

* μετατρέποντας το καρτοκινητό σου σε σύνδεση

* μεταφέροντας τον ίδιο αριθμό από άλλο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

* Η προσφορά ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις μέχρι τις 18/11/2006, στο μηνιαίο πάγιο του βασικού προγράμματος.

Είσαι φοιτητής ;

Τώρα η Vodafone σου προσφέρει 20% έκπτωση για έναν ολόκληρο χρόνο σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου.

Κέρδισε και εσύ από 50€ έως 271€ το χρόνο:

* κάνοντας νέα σύνδεση

* μετατρέποντας το καρτοκινητό σου σε σύνδεση

* μεταφέροντας τον ίδιο αριθμό από άλλο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

* Η προσφορά ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις μέχρι τις 18/11/2006, στο μηνιαίο πάγιο του βασικού προγράμματος.

Eυχαριστω τις ειχα δει αυτες τις πληροφοριες απο το site της vodafone αλλα ρωτησα και εδω για να δω μηπως γνωριζει καποιος κατι παραπανω για αυτο(πληροφοριακα και μονο),ευχαριστω Vasileios

Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν.

Κάθε πόσο του μηνός μπορώ να αλλάζω τους αριθμούς στο best friends?Επίσης μπορώ να ξεγραφτώ από ένα πρόγραμμα και να γραφτώ σε ένα άλλο?

Panda πρεπει να κανεις συνδεση και να προσκομισεις φοιτητικη ταυτοτητα και βεβαιωση σπουδων σε δημοσιο ιδρυμα. Σε περιπτωση που θελεις μεγαλο προγραμμα (300, 500, 900) θα ζητηθει και εκκαθαριστικο γονεων. Για ενα χρονο θα χεις εκπτωση 20% στο παγιο και μονο.

gallidoyla μπορεις να αλλαζεις τα νουμερα μια φορα το μηνα αν θες. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσθεσεις στο προγραμμα και 100 ή 200 λεπτα ομιλιας για αλλες κλησεις. Εισαι δεσμευμενη για ενα χρονο στο best friends, εκτος βεβαια αν τους επομενους μηνες αλλαξουν τα πραγματα πραγμα που δεν το βλεπω.................

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Panda πρεπει να κανεις συνδεση και να προσκομισεις φοιτητικη ταυτοτητα και βεβαιωση σπουδων σε δημοσιο ιδρυμα. Σε περιπτωση που θελεις μεγαλο προγραμμα (300, 500, 900) θα ζητηθει και εκκαθαριστικο γονεων. Για ενα χρονο θα χεις εκπτωση 20% στο παγιο και μονο.

Ευχαριστω.

Αυτο ειναι ενα απο τα κουφα της υποθεσης που μου ερχονται στο μυαλο. Αρχικα γι αυτο το θεμα να σου πω οτι σκοπος τους ειναι να εχεις σταθερο αλλα να μην το χρησιμοποιεις.

Επισης αν σκεφτει κανεις οτι ολοι ακολουθησουν αυτον τον δρομο ή εστω οι γνωστοι αυτων που χρησιμοποιουν 500 προς σταθερα θα κοψουν το σταθερο αρα δε θα μπορουν να τους καλουν στο σταθερο αφου δε θα εχουν αρα τα 500 ειναι αχρηστα! :p Ελπιζω οτι με καταλαβαινετε! Αν ολοι λοιπον εχουν το κινητο ως σταθερο τοτε δεν θα εχει κανεις σταθερο για να τον καλουμε οποτε ποια η χρησιμοτητα του πακετου προς σταθερα!

Τελείωσε ο 1ος χρόνος σύνδεσης μου στο πρόγραμμα Vodafone 120.

Η επιδότηση μου είναι 101 euro .

Θέλω να αλλάξω το πρόγραμμα μου στο πρόγραμμα Vodafone 200 .

Είμαι επιπλέον και φοιτητής .

Τι με συμφέρει να κάνω ? ? ?

Αλλάζοντας το πρόγραμμα μου σε μεγαλύτερο κερδίζω μεγαλύτερη επιδότηση ?

Από ότι κατάλαβα για να με πιάσει το πρόγραμμα με τους φοιτητές πρέπει να είναι εντελώς νέα σύνδεση , άρα δεν μπορώ να κρατήσω τον παλιό μου αριθμό ?εκτός και αν κάνω μετατροπή σε καρτοκινιτο και πάλι σε σύνδεση ?

Από ότι κατάλαβα για να με πιάσει το πρόγραμμα με τους φοιτητές πρέπει να είναι εντελώς νέα σύνδεση , άρα δεν μπορώ να κρατήσω τον παλιό μου αριθμό ?εκτός και αν κάνω μετατροπή σε καρτοκινιτο και πάλι σε σύνδεση ?

Η επιδοτηση σου για vf120 ειναι αρκετα καλη :) ! Αν θελεις να πας στο 200 αυτο που σε συμφερει περισσοτερο ειναι να μετατρεψεις τον αριθμο σου σε καρτοκινητο και να κανεις νεα συνδεση στο 200 και να βαλεις τα 2 νουμερα σε μια SIM ;)

τα 101 ευρω για επιδοτηση ειναι υπολογισμενα ΜΕ το φπα.

Στη νεα συνδεση στο 200 παιρνεις γυρω στα 90-100 ευρω επιδοτηση , και σου χαριζουν το φπα. Επισης θα εχεις 20 % εκπτωση στο βασικο προγραμμα φωνης για ενα χρονο. Σαφως σε συμφερει να κανεις νεα συνδεση. Αλλα βιασου, Προλαβαινεις δε προλαβαινεις...

:X

Παιδιά πως υπολογίζεται ο φόρος για τα κινητά?

Εννοείς το τέλος κινητής; αν ναι, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152192

;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

τα 101 ευρω για επιδοτηση ειναι υπολογισμενα ΜΕ το φπα.

Στη νεα συνδεση στο 200 παιρνεις γυρω στα 90-100 ευρω επιδοτηση , και σου χαριζουν το φπα. Επισης θα εχεις 20 % εκπτωση στο βασικο προγραμμα φωνης για ενα χρονο. Σαφως σε συμφερει να κανεις νεα συνδεση. Αλλα βιασου, Προλαβαινεις δε προλαβαινεις...

Πραγματι τελειωνει η προθεσμια το Σαββατο ετσι? Μηπως υπαρχει καμια περικοπη στην επιδοτηση των φοιτητικων? Δε νομιζω αλλα λεω...:rolleyes:

Μπορείς να ενημερωθείς πόσο δωρεάν χρόνο έχεις ακόμα υπολοιπο?

στελνεις κενο sms στο 1284

Ρε παιδιά έβγαλα τα 120 SMS του προγράμματος μου (Vodafone 240) και μου είπαν ότι εφόσον βγάζεις τα SMS είναι σαν να αλλάζεις πρόγραμμα και πρέπει να μεταφερθείς στα νέα προγράμματα (αναγκαστικά στο Vodafone 200). Αυτό ισχύει; Αφού δεν θέλω να αλλάξω βασικό πρόγραμμα αλλά συμπληρωματικό.

Ρε παιδιά έβγαλα τα 120 SMS του προγράμματος μου (Vodafone 240) και μου είπαν ότι εφόσον βγάζεις τα SMS είναι σαν να αλλάζεις πρόγραμμα και πρέπει να μεταφερθείς στα νέα προγράμματα (αναγκαστικά στο Vodafone 200). Αυτό ισχύει; Αφού δεν θέλω να αλλάξω βασικό πρόγραμμα αλλά συμπληρωματικό.

Και βέβαια δεν ισχύει...

Εγώ πριν λίγο καιρό έβγαλα τις βραδινές κλήσεις και παρέμεινα στο 120!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών