aektzhs 1 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 15 minutes ago, opmgls said: Να υπαναχωρήσει από τι; Από κάτι που δεν έχει αρχίσει να ισχύει; Να μην τον τραβήξει η Vodafone και αν ενεργοποιηθεί στις 12 όπως του λένε θα έχουν περάσει οι 14 ημέρες οπότε θα πάει για πέναλτι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Εφόσον δεν έχει συνδεθεί ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το συμβόλαιο. Να κάνει απλά ακύρωση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 (edited) Υπάρχει ένα πενταψηφιο σε κάθε εταιρεία που καλεις από τον αριθμό που έχεις κάνει την φορητότητα και ακυρώνεις Edited September 26, 2025 by AlexM2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Traxanas1991 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 On 23/9/2025 at 12:34 ΜΜ, user. said: Με κάλεσαν πριν λίγο και μου πρότειναν, 13,67€ απεριόριστα τα πάντα για τους πρώτους 12 μήνες και μετά + 1,50€ ρήτρα Για αυτό σε είπα ότι πάρε τηλέφωνο σε αυτόν τον αριθμό. Και που έγινε η φορητότητα δεν έχει σημασία. Φοβερή τιμή μπράβο και εγώ τόσο ανανέωσα. Τσάμπα μας βγαίνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 (edited) 15 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Να σας πω εγώ μία ιστορία. Ένας γνωστός μου έκλεισε συμβόλαιο τηλεφωνικά για μεταφορά της σταθερής του,καθώς πέτυχε ένα αξιόλογο πακέτο. Έβαλε το vf home double play 100 Mbps στα 19 ευρώ με δώρο το vf TV start για έναν χρόνο το οποίο τον δεύτερο χρόνο θα πάει στα 22 ευρώ,καθώς πάει συν 3 ευρώ λόγω της τηλεόρασης. Φυσικά τον δεύτερο χρόνο θα έχει και το συν 1,5 ευρώ οπότε τον δεύτερο χρόνο θα πληρώνει 23,50 ευρώ. Τίμιο θα το έλεγα. Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα. Η αίτηση έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου και στις 17 του ήρθε μήνυμα για ενεργοποίηση στις 06 Οκτωβρίου. Απόρησε ο γνωστός αλλά λέει εντάξει προκειμένου να φύγει από την πράσινη η οποία του δίνει τα 50 Mbps στα 23 και τα 100 Mbps στα 28 ακατέβατο. Χτες του ήρθε ένα ωραίο μήνυμα πως η ενεργοποίηση θα γίνει έως 15 Οκτωβρίου. Το θέμα είναι πως ο γνωστός τώρα θέλει να κάνει υπαναχώρηση καθώς πρώτον εκνευρίστηκε με την μετάθεση της ημερομηνίας έως και 12 ημέρες αργότερα και δεύτερον η πράσινη τώρα του προσφέρει οπτική ίνα 300 Mbps με το gigabit voucher και δώρο το TV start στα 26 τον μήνα και δώρο 3 GB και 1000 λεπτά σε δύο καρτοκινητό και στο ένα θα έχει πίστωση υπολοίπου 60 εφάπαξ. Ο γνωστός αυτήν την στιγμή είναι σε ADSL το οποίο το πληρώνει χρυσό στα 22. Το θέμα είναι μπορεί να κάνει υπαναχώρηση;;;;Αγανάκτησε ο άνθρωπος και με το δίκιο του Συνεχίζω. Σήμερα στις 9:00 πήρε τηλέφωνο μίλησε με έναν ευγενέστατο κύριος ο οποίος τον ενημέρωσε πως έχει προκύψει θέμα με την Cosmote και δεν προχωράει το πράγμα για αυτό και η καθυστέρηση έως 12 ημέρες από την αρχική ημερομηνία. Ο γνωστός εξήγησε πως ο ίδιος ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους απλά ο χρόνος είναι πολύς και για αυτό θα ήθελε υπαναχώρηση. Ο εκπρόσωπος αφού εξήγησε πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι αίτημα στον ΟΤΕ για περαιτέρω διερεύνηση του είπε πως αν επιθυμεί ακόμα την υπαναχώρηση θα τον πάρει το μεσημέρι το αρμόδιο τμήμα. Ο γνωστός είπε πως το επιθυμεί και το μεσημέρι περιμένει δύο τηλεφωνήματα. Το πρώτο από την κόκκινη για την ακύρωση και το δεύτερο από την πράσινη για την αποδοχή της προσφοράς Και λέω εγώ τώρα αν ήθελαν για μία απλή φορητότητα 2,5 εβδομάδες για μία νέα σύνδεση που είναι κάτι πιο απαιτητικό πόσο θα ήθελαν UPDATE:Στις 12:00 του τηλεφώνησαν και ακύρωσε την αίτηση του. Στις 12:30 του ήρθε μήνυμα πως το αίτημα του έγινε αποδεκτό Edited September 26, 2025 by aektzhs 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Λήγει το συμβόλαιο της κοπέλας μου τον άλλο μήνα. Αυτή την στιγμή πληρώνει 19,50 ευρώ συν 1,5 ευρώ από τον 13ο μήνα και μετά. Τώρα της προτείνουν στο My Vodafone app να ανανεώσει το Red Unlimited στα 22 ευρώ δηλαδή όσο ήταν το πρώτο της συμβόλαιο από τον Οκτώβριο του 2021- έως τον Οκτώβριο του 2023. Μόνο που και το προηγούμενο και το τρέχων συμβόλαιο έχουν απεριόριστα GB σε περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν έχει όριο πολιτικής ορθής χρήσης το Vodafone Πας παντού. Βέβαια στα ταξίδια της στην Ευρώπη την καλύπτουν άνετα και τα 76 GB στην περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και εγώ και η κοπέλα μου το θεωρούμε υπερβολικό να συμφωνήσουμε στην αυξημένη τιμή,καθώς την τρέχουσα τιμή την απέκτησε με κόπο με αίτημα φορητότητας και ακύρωση(δεν πρόλαβε να ενεργοποιηθεί καν στο καινούργιο πάροχο απλά πήρε την vf και τους είπε πως έχει κάνει παραγγελία συμβολαίου στον ανταγωνισμό),αλλά τότε την είχαν καλέσει τηλεφωνικά της πρότειναν ανανέωση στα 27 ευρώ και μετά στα 22 ευρώ για να καταλήξει τελικά στην τρέχουσα τιμή. Τώρα(τουλάχιστον που μπαίνει στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου της)δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια για ανανέωση πέρα από το My vf app. Όταν και αν της τηλεφωνήσουν θα προτείνει να της δώσουν χαμηλότερη τιμή από την τρέχουσα λόγω των παραπάνω λόγων. Ελπίζω να μην χρειαστεί φορητότητα. Όπως και να έχει θα ενημερώσω για κάθε εξέλιξη για να δούμε τι τιμή δίνουν και προφορικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 36 minutes ago, aektzhs 1 said: Λήγει το συμβόλαιο της κοπέλας μου τον άλλο μήνα. Αυτή την στιγμή πληρώνει 19,50 ευρώ συν 1,5 ευρώ από τον 13ο μήνα και μετά. Τώρα της προτείνουν στο My Vodafone app να ανανεώσει το Red Unlimited στα 22 ευρώ δηλαδή όσο ήταν το πρώτο της συμβόλαιο από τον Οκτώβριο του 2021- έως τον Οκτώβριο του 2023. Μόνο που και το προηγούμενο και το τρέχων συμβόλαιο έχουν απεριόριστα GB σε περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν έχει όριο πολιτικής ορθής χρήσης το Vodafone Πας παντού. Βέβαια στα ταξίδια της στην Ευρώπη την καλύπτουν άνετα και τα 76 GB στην περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και εγώ και η κοπέλα μου το θεωρούμε υπερβολικό να συμφωνήσουμε στην αυξημένη τιμή,καθώς την τρέχουσα τιμή την απέκτησε με κόπο με αίτημα φορητότητας και ακύρωση(δεν πρόλαβε να ενεργοποιηθεί καν στο καινούργιο πάροχο απλά πήρε την vf και τους είπε πως έχει κάνει παραγγελία συμβολαίου στον ανταγωνισμό),αλλά τότε την είχαν καλέσει τηλεφωνικά της πρότειναν ανανέωση στα 27 ευρώ και μετά στα 22 ευρώ για να καταλήξει τελικά στην τρέχουσα τιμή. Τώρα(τουλάχιστον που μπαίνει στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου της)δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια για ανανέωση πέρα από το My vf app. Όταν και αν της τηλεφωνήσουν θα προτείνει να της δώσουν χαμηλότερη τιμή από την τρέχουσα λόγω των παραπάνω λόγων. Ελπίζω να μην χρειαστεί φορητότητα. Όπως και να έχει θα ενημερώσω για κάθε εξέλιξη για να δούμε τι τιμή δίνουν και προφορικά Όπως τα περιγράφεις φαίνεται πολύ δύσκολο να πάρει καλύτερη τιμή χωρίς αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρεία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Καλησπερα. Εχω Vdsl 100 Mbps και πληρώνω 20 ευρω. Σε 25 ημέρες λήγει το διετές συμβόλαιο και στην εφαρμογή της Vodafone εμφανίζεται προσφορα ανανέωσης στα ιδια χρήματα και απο τον 13ο μήνα, η γνωστή αυξηση του 1.5 ευρω. Επισης εχω Vodafone Unlimited International με μια sim Internet 4Sharing το οποιο λήγει τέλη Νοεμβρίου.Πληρώνω 22 ευρώ και στην προσφορά ανανέωσης το ποσό πάει στα 23.50. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα για οπτική ίνα και αναγκαστικά θα παραμείνω σε 100αρα Vdsl. Να καλεσω το νούμερο που αναφέρθηκε στην προηγουμενη σελίδα για να προσπαθήσω να κάνω ανανέωση και στα 2 συνβόλαια στα 13-15 ευρώ περίπου ή δεν θα ιδρώσει το αυτί τους; Και να κάνω αίτηση φορητότητας στην Nova Vdsl 100 Mbps με 29 ευρώ και να περιμένω για αντιπροσφορά της Vodafone; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 16 ώρες πριν, ffc said: Καλησπερα. Εχω Vdsl 100 Mbps και πληρώνω 20 ευρω. Σε 25 ημέρες λήγει το διετές συμβόλαιο και στην εφαρμογή της Vodafone εμφανίζεται προσφορα ανανέωσης στα ιδια χρήματα και απο τον 13ο μήνα, η γνωστή αυξηση του 1.5 ευρω. Επισης εχω Vodafone Unlimited International με μια sim Internet 4Sharing το οποιο λήγει τέλη Νοεμβρίου.Πληρώνω 22 ευρώ και στην προσφορά ανανέωσης το ποσό πάει στα 23.50. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα για οπτική ίνα και αναγκαστικά θα παραμείνω σε 100αρα Vdsl. Να καλεσω το νούμερο που αναφέρθηκε στην προηγουμενη σελίδα για να προσπαθήσω να κάνω ανανέωση και στα 2 συνβόλαια στα 13-15 ευρώ περίπου ή δεν θα ιδρώσει το αυτί τους; Και να κάνω αίτηση φορητότητας στην Nova Vdsl 100 Mbps με 29 ευρώ και να περιμένω για αντιπροσφορά της Vodafone; Τελικά μίλησα με το τμήμα φορητότητας, λεγοντας τους οτι εχω δεχθει προσφορα απο Cosmote αλλά δεν ιδρωσε το αυτί τους. Μηπως όντως να κάνω φορητότητα για να το καταλάβουν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Just now, ffc said: Τελικά μίλησα με το τμήμα φορητότητας, λεγοντας τους οτι εχω δεχθει προσφορα απο Cosmote αλλά δεν ιδρωσε το αυτί τους. Μηπως όντως να κάνω φορητότητα για να το καταλάβουν; Δεν μπορούν να δώσουν καποια προσφορά γιατί δεν φαίνεται αίτημα να τραβήξει κάποιος άλλος πάροχος την γραμμή ώστε να ξεκλειδωθεί προσφορά. Δεν μπορούν οι υπάλληλοι να δίνουν προσφορές έτσι χωρίς αφορμή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 2 minutes ago, CaptainNickGR said: Δεν μπορούν να δώσουν καποια προσφορά γιατί δεν φαίνεται αίτημα να τραβήξει κάποιος άλλος πάροχος την γραμμή ώστε να ξεκλειδωθεί προσφορά. Δεν μπορούν οι υπάλληλοι να δίνουν προσφορές έτσι χωρίς αφορμή. Εφυγε αιτηση λεμε στα επομενα λεπτα! fingers crossed να με καλέσουν γιατί πάω σε ακριβότερο πάγιο.😀 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Πριν λίγο ανανέωσα στην κόκκινη το Unlimited Int στα 9,48 ευρώ. Φυσικά αφού είχα κάνει αίτημα φορητότητας στην πράσσινη. Έχω και σταθερό στην κόκκινη. 9 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 6 minutes ago, one2377 said: Πριν λίγο ανανέωσα στην κόκκινη το Unlimited Int στα 9,48 ευρώ. Φυσικά αφού είχα κάνει αίτημα φορητότητας στην πράσσινη. Έχω και σταθερό στην κόκκινη. Στην πρασινη εχει και κοστος φορητοτητας. Αυτο υποθετω δεν μας ενδιαφερει γιατι ουσιαστικα την αντιπροσφορα της Vodafone θελουμε και δεν προχωραει η διαδικασια και καποια χρεωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Καλό μήνα να έχουμε με υγεία. Σε συμβόλαιο κινητής που λήγει στις 07/11/2025 πότε περίπου έρχεται πρόταση ανανέωσης στο app? Νομίζω έχουν αργήσει!! 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 6 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλό μήνα να έχουμε με υγεία. Σε συμβόλαιο κινητής που λήγει στις 07/11/2025 πότε περίπου έρχεται πρόταση ανανέωσης στο app? Νομίζω έχουν αργήσει!! ε λογικά από μέρα σε μέρα θα σου εμφανιστεί. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 12 ώρες πριν, ffc said: Στην πρασινη εχει και κοστος φορητοτητας. Αυτο υποθετω δεν μας ενδιαφερει γιατι ουσιαστικα την αντιπροσφορα της Vodafone θελουμε και δεν προχωραει η διαδικασια και καποια χρεωση. Φαντάζομαι το έκανε με καρτοκινητή (κόστος μόνο sim), εκτός αν έχεις πράγματι πολύ καλή προσφορά και δεν σε εκδιαφέρει αν θα σου κάνει αντιπρόταση η vodafone. Πάντως καθε 2 χρόνια έχουμε το ίδιο σενάριο. Αίτημα φορητότητας και αναμονή αντιπροσφοράς. 6 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλό μήνα να έχουμε με υγεία. Σε συμβόλαιο κινητής που λήγει στις 07/11/2025 πότε περίπου έρχεται πρόταση ανανέωσης στο app? Νομίζω έχουν αργήσει!! Εμένα που λήγει 08/12 στο app δίνει το Unlimited Int στα 19,50 τον πρώτο χρόνο. Ε με την προσφορά που έγραψε ο One2377 παραπάνω στα 9,50 , ήμαρτον..... 6 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Just now, jobous said: Φαντάζομαι το έκανε με καρτοκινητή (κόστος μόνο sim), εκτός αν έχεις πράγματι πολύ καλή προσφορά και δεν σε εκδιαφέρει αν θα σου κάνει αντιπρόταση η vodafone. Πάντως καθε 2 χρόνια έχουμε το ίδιο σενάριο. Αίτημα φορητότητας και αναμονή αντιπροσφοράς. είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις η να μείνεις στα χαμηλά.Αν δεν κάνεις τίποτα θα το πληρώσεις ακριβά το πάγιο με την συμβασή σου ληγμένη. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 9 ώρες πριν, jobous said: Φαντάζομαι το έκανε με καρτοκινητή (κόστος μόνο sim), εκτός αν έχεις πράγματι πολύ καλή προσφορά και δεν σε εκδιαφέρει αν θα σου κάνει αντιπρόταση η vodafone. Πάντως καθε 2 χρόνια έχουμε το ίδιο σενάριο. Αίτημα φορητότητας και αναμονή αντιπροσφοράς. Εμένα που λήγει 08/12 στο app δίνει το Unlimited Int στα 19,50 τον πρώτο χρόνο. Ε με την προσφορά που έγραψε ο One2377 παραπάνω στα 9,50 , ήμαρτον..... Εμένα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα ακόμα.. 99% θα κάνω φορητοτητα!! 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Τελικά έκανα αίτηση φορητότητας για Free 2GO με την προσφορά για 9 μήνες. Αν δεν με καλέσουν θα παραμείνω στην πράσινη. Έχει πολύ καλύτερο σήμα 5G στις περιοχές που ενδιαφέρομαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 (edited) On 1/10/2025 at 6:01 ΜΜ, Antonio21 said: Εμένα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα ακόμα.. 99% θα κάνω φορητοτητα!! Πήγαινε νοντα να σωθεις Να δεις χαιρι Edited October 2, 2025 by Nickchris36 2 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Το κινητό είναι vodafone στην περιοχή του Πειραιά που μέσα στο σπίτι δεν πιάνει τίποτα όπως και η Nova μόνο με wi fi calling. Αρα ότι βγει πιο φθηνό επίσης δεν έχει εμφανιστεί ακόμα προσφορά ανανέωσης!! 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 4 minutes ago, Antonio21 said: Το κινητό είναι vodafone στην περιοχή του Πειραιά που μέσα στο σπίτι δεν πιάνει τίποτα όπως και η Nova μόνο με wi fi calling. Αρα ότι βγει πιο φθηνό επίσης δεν έχει εμφανιστεί ακόμα προσφορά ανανέωσης!! Μονόδρομος η κοσμοτέ για σένα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Ναι ισχύει θα κοιτάξω να δω εάν προλάβω την προσφορά του wu αλλιώς ένα φθηνό συμβόλαιο απλά θα μου ζητάει πάλι εγγύηση 100€ 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Ναι ισχύει θα κοιτάξω να δω εάν προλάβω την προσφορά του wu αλλιώς ένα φθηνό συμβόλαιο απλά θα μου ζητάει πάλι εγγύηση 100€ Φρογκ 12 μηνες 144€, 12€/μηνα απεριόριστο ίντερνετ και απεριόριστη ομιλία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Φρογκ 12 μηνες 144€, 12€/μηνα απεριόριστο ίντερνετ και απεριόριστη ομιλία. Και πρέπει να πάω Αθήνα στο κατάστημα; 3 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts