VIPdriver Δημ. April 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2025 On 12/4/2025 at 6:56 ΜΜ, nif said: Είμαι σε CU και ανανεώνω κάθε μήνα με 13€ για να βάλω το πακέτο των 11,8€ (CU COMBO FLOW). Μαζί με τα data από το shake με καλύπτει. Είδα τώρα μια ενημέρωση-προσφορά στο account μου όπου δίνουν απεριόριστη ομιλία, 6000sms και 5GB με κόστος 10,75/μήνα τελική για συμβόλαιο 24 μηνών. Σκέφτομαι λοιπον να κάνω την κίνηση. Αυτοί σε λίγο θα πάνε την ελάχιστη ανανέωση στα 15€ όπως φαίνεται. Πλέον πιστεύω πως δεν αξίζει η καρτοκινητή. Στην ουσία την έχουν μετατρέψει σε συμβόλαιο. Το συμβόλαιο σε δεσμεύει αλλά και καρτοκινητό που έχω κάθε μήνα ανανεώνω. Οπότε το ίδιο είναι. Ποια η γνώμη σας; Μπορώ να πετύχω κάτι καλύτερο; Επίσης να πω πως έχω και vodafone σταθερό (ADSL 24, δε παέι παραπάνω στην περιοχή μου). Υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν καμια συνδιαστική προσφορά να πέσει ακόμα περισσότερο η τιμή; Δες και αυτά https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&c_source=facebook&c_medium=paid-social&c_content=image&c_name=20201218-cudigitalsales&c_owner=mk-cu&c_phase=performance&c_term=treat-nominal-longvalidity-v3&c_audience=na&utm_id=120220237030870632#/student/false 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 Δεν νομίζω ότι είμαι στο σωστό νημα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο τηλέφωνο να πάρω να ζητήσω προσφορά για vodafone triple play (σταθερο +TV) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 26 minutes ago, thansof_7 said: Δεν νομίζω ότι είμαι στο σωστό νημα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο τηλέφωνο να πάρω να ζητήσω προσφορά για vodafone triple play (σταθερο +TV) Στο site με τα προγράμματα σταθερής κάτω κάτω βάζεις το τηλ σου σε παίρνουν για προσφορά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 Πήρα σήμερα προσφορά από το τηλέφωνο που έχετε αναρτήσει με απεριόριστες κλήσεις, 600 η 6000 SMS (δεν είμαι σίγουρος ότι άκουσα καλά) και 15 gb internet στα 14,3 με 1 ευρώ έκπτωση στο σταθερό. Αρχικά μου είχε προτείνει 10gb αλλά μου έβαλε αλλά 5gb για να κλείσουμε. Έχω άλλες 2 γραμμές σταθερού σε αυτούς. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει το σήμα. 4 Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 (edited) 58 minutes ago, snik said: Πήρα σήμερα προσφορά από το τηλέφωνο που έχετε αναρτήσει με απεριόριστες κλήσεις, 600 η 6000 SMS (δεν είμαι σίγουρος ότι άκουσα καλά) και 15 gb internet στα 14,3 με 1 ευρώ έκπτωση στο σταθερό. Αρχικά μου είχε προτείνει 10gb αλλά μου έβαλε αλλά 5gb για να κλείσουμε. Έχω άλλες 2 γραμμές σταθερού σε αυτούς. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει το σήμα. Έχει κάνει πρόοδο η Vodafone αλλά εξαρτάται το σημείο και οι περιοχές που κινείσαι (για κάθε εταιρία ισχύει).Δεν είναι κακή η προσφορά,θα έχεις και την έκπτωση.Ευχομαι να πάνε όλα καλά. Edited April 17, 2025 by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.. Βλέπω σήμερα στο κινητό μου ένα μήνυμα από την Vodafone ότι το αίτημα μου για Φορητοτητα έχει κατάχωρηθει. Αναρωτιέμαι αφού δεν έχω κάνει κανένα αίτημα φορητοτητας τι συμβαίνει λέω μάλλον λάθος θα έγινε συστήμικο.. Μίλαω στο το chat δίνω το κινητό μου και τον αριθμό αίτηματος, μου αναφερει η ευγενέστατη κοπέλα ότι έχει γίνει αίτημα φορητοτητας από κατάστημα στην Χάλκιδα να γυρίσει το νούμερο μου στο δίκτυο της Vodafone. Κάνει έλεγχο στα στοιχεία και είναι άλλο όνομα στην αίτηση, λογικό αφού εγώ δεν έκανα κάτι. Είναι δυνατόν κάποιος να ζητήσει φορητοτητα το νούμερο του κινητού του και να το κάνει λάθος;;;; Η μήπως κάτι άλλο συμβαίνει... 1 1 1 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 39 minutes ago, snik said: Πήρα σήμερα προσφορά από το τηλέφωνο που έχετε αναρτήσει με απεριόριστες κλήσεις, 600 η 6000 SMS (δεν είμαι σίγουρος ότι άκουσα καλά) και 15 gb internet στα 14,3 με 1 ευρώ έκπτωση στο σταθερό. Αρχικά μου είχε προτείνει 10gb αλλά μου έβαλε αλλά 5gb για να κλείσουμε. Έχω άλλες 2 γραμμές σταθερού σε αυτούς. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει το σήμα. Βασικά, η προσφορά είναι κακή! Ούτως ή άλλως καρτοκινητό σε συνδιασμό με σταθερό, εάν κάνεις ανανέωση με 15 ευρώ σου δίνει δωρεάν 10gb. Ενεργοποιείς το shake με άλλα 4gb και ενεργοποιείς και το πακέτο με τα 11.8€. Οπότε σύνολο έχεις 17gb, απεριόριστη ομιλία και 100sms. Και σου μένουν και χρήματα στην κάρτα ώστε να ενεργοποιήσεις έναν μήνα "δωρεάν" όταν μαζευτούν τα 15€ Και φυσικά όλα αυτά χωρίς δέσμευση συμβολαίου! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 1 minute ago, EllinikoNisi said: Βασικά, η προσφορά είναι κακή! Ούτως ή άλλως καρτοκινητό σε συνδιασμό με σταθερό, εάν κάνεις ανανέωση με 15 ευρώ σου δίνει δωρεάν 10gb. Ενεργοποιείς το shake με άλλα 4gb και ενεργοποιείς και το πακέτο με τα 11.8€. Οπότε σύνολο έχεις 17gb, απεριόριστη ομιλία και 100sms. Και σου μένουν και χρήματα στην κάρτα ώστε να ενεργοποιήσεις έναν μήνα "δωρεάν" όταν μαζευτούν τα 15€ Και φυσικά όλα αυτά χωρίς δέσμευση συμβολαίου! Για όσους θέλουν συμβόλαιο "για να μην ασχολούνται" είναι καλή προσφορά. Για όσους θέλουν να ψάχνονται κάθε μήνα με τα πακέτα στο καρτοκινητό τους και τις προσφορές στα καρτοκινητά των άλλων 2 εταιρειων (και εγώ από αυτούς είμαι) είναι κακή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 Έκανα αίτημα φορητοτητας προς Cosmote και με πήρε 2 φορές τηλέφωνο η Vodafone και έπεφτε η γραμμή.. Αφού πήγε ο αριθμός στην Cosmote με ξαναπήραν και πάλι τα ίδια ώσπου αποφάσισα να καλέσω πίσω... 17,38€ το unlimited και από τον 13ο μήνα +1,5€.Τωρα πλήρωνα 22€.Όταν δεν ξέρεις τι γίνεται με τις αυξήσεις και όλα αυτά,είναι μια πολύ καλή τιμή για διετία,αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στην καρτοκινητη μετά από πολλά χρόνια σε συμβόλαιο και σκέφτομαι να το κάνω CU με την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων που δίνει 10€ και τους 9 μήνες απεριόριστα λεπτά,Data και 200sms.Προς το παρόν είμαι στην Cosmote πάλι με unlimited προσφορά μέσω site και λόγω των ημερών δεν μπορώ να κάνω κάποια κίνηση.Υπάρχει και η εναλλακτική της Q με 99€ για ένα χρόνο απεριόριστα..Δεν ξέρω αν έκανα καλά.. Τι λέτε; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 14 minutes ago, George6633 said: Έκανα αίτημα φορητοτητας προς Cosmote και με πήρε 2 φορές τηλέφωνο η Vodafone και έπεφτε η γραμμή.. Αφού πήγε ο αριθμός στην Cosmote με ξαναπήραν και πάλι τα ίδια ώσπου αποφάσισα να καλέσω πίσω... 17,38€ το unlimited και από τον 13ο μήνα +1,5€.Τωρα πλήρωνα 22€.Όταν δεν ξέρεις τι γίνεται με τις αυξήσεις και όλα αυτά,είναι μια πολύ καλή τιμή για διετία,αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στην καρτοκινητη μετά από πολλά χρόνια σε συμβόλαιο και σκέφτομαι να το κάνω CU με την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων που δίνει 10€ και τους 9 μήνες απεριόριστα λεπτά,Data και 200sms.Προς το παρόν είμαι στην Cosmote πάλι με unlimited προσφορά μέσω site και λόγω των ημερών δεν μπορώ να κάνω κάποια κίνηση.Υπάρχει και η εναλλακτική της Q με 99€ για ένα χρόνο απεριόριστα..Δεν ξέρω αν έκανα καλά.. Τι λέτε; Κοίταξε η τιμή που σου έκαναν είναι εξαιρετική. Δεδομένου ότι ήδη από 30 Απριλίου στα καταστήματα θα πάει 15 ευρώ και λογικά μέχρι το τέλος του έτους ή βαριά αρχές του επόμενου να πάει και online στα 15 ευρώ(στην Cosmote στα καταστήματα έχει πάει 15 ευρω ήδη από 10 Μαρτίου). Και με την αύξηση να σου πάει δηλαδή γύρω στο 18,88 ευρώ τον μήνα για το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου σου πάλι κερδισμένος είσαι. Κοίταξε από την άλλη αυτό με την κάρτα νέων είναι πολύ καλό σαν ιδέα αλλά τα απεριόριστα δεδομένα θα είναι για 9 μήνες. Μετά θα πρέπει να παίξεις κάπως με 15 ευρώ ανανέωση για να βάλεις πακέτο με ομιλία και δεδομένα και μετά με Bing Bang με κρυστάλλους και τα 10 ευρώ της κάρτας νέων και τα υπόλοιπα της ανανέωσης να βάζεις αυτό που έδινε παλιά 200 GB(τώρα δεν θυμάμαι πόσα δίνει). Αυτά που σου λέω θα είναι μετά τους 9 μήνες του απεριόριστου. Εν κατακλείδι εγώ θα επέλεγα το συμβόλαιο με κλειστά μάτια 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 50 minutes ago, Antonio21 said: Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.. Βλέπω σήμερα στο κινητό μου ένα μήνυμα από την Vodafone ότι το αίτημα μου για Φορητοτητα έχει κατάχωρηθει. Αναρωτιέμαι αφού δεν έχω κάνει κανένα αίτημα φορητοτητας τι συμβαίνει λέω μάλλον λάθος θα έγινε συστήμικο.. Μίλαω στο το chat δίνω το κινητό μου και τον αριθμό αίτηματος, μου αναφερει η ευγενέστατη κοπέλα ότι έχει γίνει αίτημα φορητοτητας από κατάστημα στην Χάλκιδα να γυρίσει το νούμερο μου στο δίκτυο της Vodafone. Κάνει έλεγχο στα στοιχεία και είναι άλλο όνομα στην αίτηση, λογικό αφού εγώ δεν έκανα κάτι. Είναι δυνατόν κάποιος να ζητήσει φορητοτητα το νούμερο του κινητού του και να το κάνει λάθος;;;; Η μήπως κάτι άλλο συμβαίνει... Κανονικά έπρεπε να πουν εάν αντιστοιχούν τα στοιχεία. Η Χαλκίδα έχει 2 καταστήματα δεν ανέφεραν κάποια ώρα εκτός ημερομηνία; μήπως καταχώρησε λάθος ψηφιο;... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 23 minutes ago, George6633 said: Έκανα αίτημα φορητοτητας προς Cosmote και με πήρε 2 φορές τηλέφωνο η Vodafone και έπεφτε η γραμμή.. Αφού πήγε ο αριθμός στην Cosmote με ξαναπήραν και πάλι τα ίδια ώσπου αποφάσισα να καλέσω πίσω... 17,38€ το unlimited και από τον 13ο μήνα +1,5€.Τωρα πλήρωνα 22€.Όταν δεν ξέρεις τι γίνεται με τις αυξήσεις και όλα αυτά,είναι μια πολύ καλή τιμή για διετία,αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στην καρτοκινητη μετά από πολλά χρόνια σε συμβόλαιο και σκέφτομαι να το κάνω CU με την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων που δίνει 10€ και τους 9 μήνες απεριόριστα λεπτά,Data και 200sms.Προς το παρόν είμαι στην Cosmote πάλι με unlimited προσφορά μέσω site και λόγω των ημερών δεν μπορώ να κάνω κάποια κίνηση.Υπάρχει και η εναλλακτική της Q με 99€ για ένα χρόνο απεριόριστα..Δεν ξέρω αν έκανα καλά.. Τι λέτε; Καλά έκανες, ίσως άξιζε περισσότερο το frog που είναι για ένα χρόνο. Αν δεν κάνω λάθος της q είναι μόνο για νέους αριθμούς και όχι φορητότητα. Πάντως η φάση έτσι θα πηγαίνει, φορητότητα από τον ένα στον άλλο. Εκτός και αν βγάλουν οικονομικά πακέτα ετήσια, εξάμηνα κτλ. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Κοίταξε η τιμή που σου έκαναν είναι εξαιρετική. Δεδομένου ότι ήδη από 30 Απριλίου στα καταστήματα θα πάει 15 ευρώ και λογικά μέχρι το τέλος του έτους ή βαριά αρχές του επόμενου να πάει και online στα 15 ευρώ(στην Cosmote στα καταστήματα έχει πάει 15 ευρω ήδη από 10 Μαρτίου). Και με την αύξηση να σου πάει δηλαδή γύρω στο 18,88 ευρώ τον μήνα για το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου σου πάλι κερδισμένος είσαι. Κοίταξε από την άλλη αυτό με την κάρτα νέων είναι πολύ καλό σαν ιδέα αλλά τα απεριόριστα δεδομένα θα είναι για 9 μήνες. Μετά θα πρέπει να παίξεις κάπως με 15 ευρώ ανανέωση για να βάλεις πακέτο με ομιλία και δεδομένα και μετά με Bing Bang με κρυστάλλους και τα 10 ευρώ της κάρτας νέων και τα υπόλοιπα της ανανέωσης να βάζεις αυτό που έδινε παλιά 200 GB(τώρα δεν θυμάμαι πόσα δίνει). Αυτά που σου λέω θα είναι μετά τους 9 μήνες του απεριόριστου. Εν κατακλείδι εγώ θα επέλεγα το συμβόλαιο με κλειστά μάτια Εκτός αν μείνω 9 μήνες στην Cosmote ελπίζοντας κάποια δυνατή προσφορά του CU όπως τώρα να έρθω να κουμπώσω την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων να πάει για άλλους 9 με κάτι καλό... Με Big bang και τέτοια δεν έχω καθόλου χρόνο δυστυχώς τουλάχιστον 6-7 μήνες.. @EllinikoNisi Frog δυστυχώς δεν μένω Αθήνα και δεν έχω και κάποιον... Όσο για την Q άνοιξε την προσφορά και για φορητοτητα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 2 ώρες πριν, George6633 said: Εκτός αν μείνω 9 μήνες στην Cosmote ελπίζοντας κάποια δυνατή προσφορά του CU όπως τώρα να έρθω να κουμπώσω την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων να πάει για άλλους 9 με κάτι καλό... Με Big bang και τέτοια δεν έχω καθόλου χρόνο δυστυχώς τουλάχιστον 6-7 μήνες.. @EllinikoNisi Frog δυστυχώς δεν μένω Αθήνα και δεν έχω και κάποιον... Όσο για την Q άνοιξε την προσφορά και για φορητοτητα. 3 ώρες πριν, George6633 said: Έκανα αίτημα φορητοτητας προς Cosmote και με πήρε 2 φορές τηλέφωνο η Vodafone και έπεφτε η γραμμή.. Αφού πήγε ο αριθμός στην Cosmote με ξαναπήραν και πάλι τα ίδια ώσπου αποφάσισα να καλέσω πίσω... 17,38€ το unlimited και από τον 13ο μήνα +1,5€.Τωρα πλήρωνα 22€.Όταν δεν ξέρεις τι γίνεται με τις αυξήσεις και όλα αυτά,είναι μια πολύ καλή τιμή για διετία,αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στην καρτοκινητη μετά από πολλά χρόνια σε συμβόλαιο και σκέφτομαι να το κάνω CU με την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων που δίνει 10€ και τους 9 μήνες απεριόριστα λεπτά,Data και 200sms.Προς το παρόν είμαι στην Cosmote πάλι με unlimited προσφορά μέσω site και λόγω των ημερών δεν μπορώ να κάνω κάποια κίνηση.Υπάρχει και η εναλλακτική της Q με 99€ για ένα χρόνο απεριόριστα..Δεν ξέρω αν έκανα καλά.. Τι λέτε; Με τις προσφορές που τρέχουν θεωρώ πως έκανες καλά. Παίζουν πάντα ρόλο και οι ανάγκες σου. Χρειάζεσαι όντως τα απεριόριστα; Με την κάρτα νέων μπορείς να σου βγει πιο οικονομικά, υπό προϋποθέσεις 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Κανονικά έπρεπε να πουν εάν αντιστοιχούν τα στοιχεία. Η Χαλκίδα έχει 2 καταστήματα δεν ανέφεραν κάποια ώρα εκτός ημερομηνία; μήπως καταχώρησε λάθος ψηφιο;... Η ώρα που έγινε βάση του μηνύματος είναι 12:07 σημερα. Τώρα είδα ότι ήρθε και μήνυμα από την Cosmote. 3 1 1 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 2 minutes ago, Antonio21 said: Η ώρα που έγινε βάση του μηνύματος είναι 12:07 σημερα. Τώρα είδα ότι ήρθε και μήνυμα από την Cosmote. Πως κατάφεραν τέτοιο λάθος ΧΩΡΙΣ ταυτοποίηση και έλεγχο πραγματικά δηλαδή.. 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 18 minutes ago, sou_d said: Με τις προσφορές που τρέχουν θεωρώ πως έκανες καλά. Παίζουν πάντα ρόλο και οι ανάγκες σου. Χρειάζεσαι όντως τα απεριόριστα; Με την κάρτα νέων μπορείς να σου βγει πιο οικονομικά, υπό προϋποθέσεις Τα απεριόριστα τα χρειάζομαι σίγουρα 3-4 μήνες το καλοκαίρι στη δουλειά που φτάνω κοντά στα 150GB.. Τα έβαλα κάτω και δεν με συμφέρει το συμβόλαιο.Ειναι 17.38€ τον πρώτο χρόνο και 18.88€ τον δεύτερο βγαίνει 435€(πες 430€ στρογγυλά).Αν κάνω το πακέτο της Q με τα 99€ για ένα χρόνο και τον δεύτερο (αν δεν συνεχιστεί) γυρίσω σε Vodafone ή Cosmote με προσφορά απεριόριστα δεδομένα ή έστω από 200GB και πάνω για 9 μήνες(αν υπάρχουν οι προσφορές),ακόμα και με 15€ ελάχιστη κάρτα βγαίνει σύνολο 280€(1 χρόνος Q και ένας Vodafone ή Cosmote κάρτα)..Το ότι αλλάζουν πολλά είναι δεδομένο,αλλά πάλι είναι και 150€ μείον και χωρίς τη δέσμευση οπότε αξίζει το ρίσκο..Οπότε θα παραμείνω σε κάρτα... Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγγνώμη όποιον κούρασα,έψαχνα και γω να βρω την καλύτερη λύση. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 5 minutes ago, George6633 said: Τα απεριόριστα τα χρειάζομαι σίγουρα 3-4 μήνες το καλοκαίρι στη δουλειά που φτάνω κοντά στα 150GB.. Τα έβαλα κάτω και δεν με συμφέρει το συμβόλαιο.Ειναι 17.38€ τον πρώτο χρόνο και 18.88€ τον δεύτερο βγαίνει 435€(πες 430€ στρογγυλά).Αν κάνω το πακέτο της Q με τα 99€ για ένα χρόνο και τον δεύτερο (αν δεν συνεχιστεί) γυρίσω σε Vodafone ή Cosmote με προσφορά απεριόριστα δεδομένα ή έστω από 200GB και πάνω για 9 μήνες(αν υπάρχουν οι προσφορές),ακόμα και με 15€ ελάχιστη κάρτα βγαίνει σύνολο 280€(1 χρόνος Q και ένας Vodafone ή Cosmote κάρτα)..Το ότι αλλάζουν πολλά είναι δεδομένο,αλλά πάλι είναι και 150€ μείον και χωρίς τη δέσμευση οπότε αξίζει το ρίσκο..Οπότε θα παραμείνω σε κάρτα... Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγγνώμη όποιον κούρασα,έψαχνα και γω να βρω την καλύτερη λύση. Καρτοκινητό φορέβα! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 Μου έχουν βγάλει και νέα προσφορά από την Cosmote αυτό είναι το θέμα που πλήρωνω το gigamax unlimited 20€ πόσο να το πήγαν;; 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 (edited) 24 minutes ago, George6633 said: Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγγνώμη όποιον κούρασα,έψαχνα και γω να βρω την καλύτερη λύση. Μη ζητάς συγγνώμη πασά μου. Έχουμε πολλοί βίτσιο εδώ με αυτά 🤣🤣 Edited April 17, 2025 by sou_d 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 6 minutes ago, sou_d said: Μη ζητάς συγγνώμη πασά μου. Έχουμε πολλοί βίτσιο εδώ με αυτά 🤣🤣 Εντάξει τότε δεκτο... Είμαστε πολλοί 😁 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 15 minutes ago, Antonio21 said: Μου έχουν βγάλει και νέα προσφορά από την Cosmote αυτό είναι το θέμα που πλήρωνω το gigamax unlimited 20€ πόσο να το πήγαν;; Μα είδαν αίτημα φορητοτητας και σου έστειλε προσφορά για να μείνεις από τη στιγμή που δεν έγινε θεωρώ πως συνεχίζεις κανονικά το συμβόλαιο σου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 44 minutes ago, George6633 said: Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγγνώμη όποιον κούρασα,έψαχνα και γω να βρω την καλύτερη λύση. Γι' αυτό είμαστε εδώ!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Μα είδαν αίτημα φορητοτητας και σου έστειλε προσφορά για να μείνεις από τη στιγμή που δεν έγινε θεωρώ πως συνεχίζεις κανονικά το συμβόλαιο σου. Θα καλέσω από Τρίτη να ρωτήσω.. Αυτό που γράφτηκε πριν κάτι εβδομάδες ότι πλέον δεν δίνουν προσφορές στην Vodafone στα τηλέφωνα που έχουμε δεν ισχύει σωστά; 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 (edited) Σε αναμονή επιστροφής στη Vodafone μετά από λίγες μέρες στην πράσινη,παρέλαβα πριν λίγο την κάρτα sim και περιμένω το μήνυμα για αποδοχή συμβολαίου είτε αύριο είτε μεθαύριο αν δεν προλάβω..Τους εξήγησα την κατάσταση,τους είπα για το σήμα στο χωριό μου,τους είπα ότι δεν έχω κανένα άλλο θέμα,πρώτη προσφορά για το unlimited στα 17.50€(όταν είδαν την φορητοτητα προς πράσινη) ,μιλήσαμε ξανά σήμερα του ζήτησα κάτι καλύτερο και μου το έδωσε 15.80€ (από τον 13ο μήνα θα πάει 17.30€).Ευχαριστω όλα τα παιδιά για τις συμβουλές σας,ίσως δώσω κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προσφορές της κάρτας κλπ αλλά έτσι και αλλιώς 15€ το μήνα θα τα έβαζα. Edited April 22, 2025 by George6633 12 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts