aektzhs 1 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 35 minutes ago, TziMmys79 said: Καλημέρα παιδιά. Έχω voda σταθερό 100άρα vdsl που λήγει σε 1 εβδομάδα και πληρώνω 20,16 και κινητό unlimited, από αυτούς που είχαμε την i4s και μετά μας κοπάνησαν και την έκοψα, λήγει σε περίπου 5 μήνες και πληρώνω 23,3. Με κάλεσαν χθες, και μου πρότειναν ανανέωση για τη σταθερή το ίδιο πακέτο, στα 24 ευρώ, δηλαδή πιο ακριβά και από ότι δίνω τώρα, για 100αρα vdsl. Πώς θα με συμβουλεύατε να κινηθω? Θα μπορούσα να ανανεώσω και το κινητό μαζί, αν μου δίναν μία καλή προσφορά και για τα δύο. Θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό που λες σε συνδυασμό ότι σου προτείνουν πχ από την Nova το ίδιο πακέτο στο σταθερό στα 19 ευρώ και στο κινητό στα 21 ευρώ και ότι το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να πας. Πες του επίσης ότι έχεις και τα δυο πρώτα πάγια δώρο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Είχα μιλήσει με τα κεντρικά πριν μερικούς μήνες (νομιζω ηταν τελος Ιανουαριου?) για συνδιαστική προσφορά σταθερού και κινητού. Η τιμή για το σταθερο ηταν καλή (περιπου 23 ευρω για 100αρα χαλκο), αλλα για κινητο απεριοριστα όλα ηταν στα 22 ευρώ (νομιζω). Οπότε τους έριξα πορτα, μιας και που το πεναλτι για να φυγω απο το σταθερο ηταν μεγαλό. Με θυμήθηκαν λοιπόν σήμερα και με πήραν τηλ για να μου κάνουν προσφορά το σταθερό στην ιδια τιμή, συν 2 μηνες δωρο πάγιο για να αντισταθμίσουμε την χασουρα απο τα πεναλτι (που πλεον ειναι πολυ μικροτερο). Και το καλύτερο, χωρις να πρεπει να το συνδιάσω με κάποιο κινητό συμβολαιο. Οποτε προχωράμε και αντε να δουμε..... 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου https://www.instagram.com/p/DHIXRZQsnwO/?igsh=aGl4YXZnNnp0ZXVu Συνεργάτης της Vodafone είναι. Συγνώμη πως μπορεί να εγγυηθεί 200mbps σε βουνά,θάλασσες,λαγκάδια; Προφανώς και έχει μπερδέψει τη κινητή με τη σταθερή, φαίνεται να χει καλές τιμές όμως άμα θέλει κάποιος να τσιμπήσει, φυσικά και δεν εγγυούμαι την αξιοπιστία τους,εξωτερικός Συνεργάτης της Vodafone είναι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 17 ώρες πριν, elkons said: https://www.instagram.com/p/DHIXRZQsnwO/?igsh=aGl4YXZnNnp0ZXVu Συνεργάτης της Vodafone είναι. Συγνώμη πως μπορεί να εγγυηθεί 200mbps σε βουνά,θάλασσες,λαγκάδια; Προφανώς και έχει μπερδέψει τη κινητή με τη σταθερή, φαίνεται να χει καλές τιμές όμως άμα θέλει κάποιος να τσιμπήσει, φυσικά και δεν εγγυούμαι την αξιοπιστία τους,εξωτερικός Συνεργάτης της Vodafone είναι. Δυστυχώς, το μόνο που τους νοιάζει είναι να πουλήσουν. Τα ίδια και στις τρεις εταιρίες με τους εξωτερικούς συνεργάτες. Η μόνη θωράκιση του καταναλωτή σε όλα τα επίπεδα είναι η γνώση. 6 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Η κοντ δεν έχει άλλον συνεργάτη εκτός από τη Value Deals η οποία δεν κάνει διαφήμιση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου παιδια ενας φιλος εκανε συμβολαιο μεσω της hrs ενψ πληρωνε κανονικα μεσω του myaccount ξαφνικα ενω πληρωνε μεσω του myaccount δεν φαινοταν πληρωμες και του κοψανε το τηλεφωνο ειδαμε μετα οτι σε sms η hrs του εδινε αλλο link για πληρωμη 3 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, dimitris15 said: παιδια ενας φιλος εκανε συμβολαιο μεσω της hrs ενψ πληρωνε κανονικα μεσω του myaccount ξαφνικα ενω πληρωνε μεσω του myaccount δεν φαινοταν πληρωμες και του κοψανε το τηλεφωνο ειδαμε μετα οτι σε sms η hrs του εδινε αλλο link για πληρωμη Τα παράπονα στην "HRS"... Και λίγο googlάρισμα και διάβασμα αξιολογήσεων, δεν βλάπτει την επόμενη φορά... Γι' αυτό πάντα μιλάμε και κάνουμε συμβόλαια με επίσημα καταστήματα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών ή απευθείας τηλεφωνικά με την ίδια την εταιρεία (Cosmote, Vodafone, Nova), και όχι με εταιρείες "φαντάσματα' και πλασιέδες... Edited 17 Μαρτίου by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Τι είναι η HRS; 😅 Κάτσε αυτοί βιάζονται έχουν και συνδυασμό ρεύμα με κινητό (Vodafone + Volton) Αλλά λογικά θα είναι Vodafone όχι μέσω εικονικού δικτύου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 10 ώρες πριν, elkons said: Τι είναι η HRS; 😅 Κάτσε αυτοί βιάζονται έχουν και συνδυασμό ρεύμα με κινητό (Vodafone + Volton) Αλλά λογικά θα είναι Vodafone όχι μέσω εικονικού δικτύου. Ναι Vodafone, ΑΛΛΑ έχουν όλα τα συμβόλαια των πελατών τους, στο ΟΝΟΜΑ τους (στο δικό τους ΑΦΜ) και κάνουν ότι μα ότι θέλουν! Διάβασε αξιολογήσεις στην Google. Ξεκάθαρα κοπριές... 2 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Ναι Vodafone, ΑΛΛΑ έχουν όλα τα συμβόλαια των πελατών τους, στο ΟΝΟΜΑ τους (στο δικό τους ΑΦΜ) και κάνουν ότι μα ότι θέλουν! Διάβασε αξιολογήσεις στην Google. Ξεκάθαρα κοπριές... Αα καλά πρώτη φορά το ακούω αυτό άλλοι εξωτερικοί συνεργάτες άλλων εταιρειών δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Στο όνομα τους και άμα γίνει κάτι και θες να αλλάξεις κάτι πρέπει ολόκληρη ταυτοποίηση να πας στο κατάστημα μεγάλη ταλαιπωρία. Εγώ είχα μια Q Roaming sim από τις πιο παλιές πήγα για αλλαγή ξανά δίνω τα στοιχεία μου λένε φαίνεται σε όνομα υπαλλήλου δεν είναι στο δικό μου για αλλαγή τους λέω που είναι ο άνθρωπος να κάνουμε τη διαδικασία και τελικά είχε φύγει από τη δουλειά 2 χρόνια τώρα. Ε τη πέταξα 😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Just now, elkons said: Αα καλά πρώτη φορά το ακούω αυτό άλλοι εξωτερικοί συνεργάτες άλλων εταιρειών δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Στο όνομα τους και άμα γίνει κάτι και θες να αλλάξεις κάτι πρέπει ολόκληρη ταυτοποίηση να πας στο κατάστημα μεγάλη ταλαιπωρία. Εγώ είχα μια Q Roaming sim από τις πιο παλιές πήγα για αλλαγή ξανά δίνω τα στοιχεία μου λένε φαίνεται σε όνομα υπαλλήλου δεν είναι στο δικό μου για αλλαγή τους λέω που είναι ο άνθρωπος να κάνουμε τη διαδικασία και τελικά είχε φύγει από τη δουλειά 2 χρόνια τώρα. Ε τη πέταξα 😅 Ε δεν ασχολείσαι μετά απλά.. Από κατάστημα ήταν στο ίδιο είχες πάει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 minutes ago, johnny_htc said: Ε δεν ασχολείσαι μετά απλά.. Από κατάστημα ήταν στο ίδιο είχες πάει; Ε ναι ρε συ στο πρώην WIND δηλαδή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Ρε παιδια το γραφω εδω αν δεν ειμαι στο σωστο ποστ ας το μεταφέρουν οι moderators ! Εδώ και δεκα μερες δεν εχω ίντερνετ και σταθερο! Υπήρχε μια μεγαλη βλαβη στην περιοχη που μενω που αποκαταστάθηκε ομως την ιδια μερα ! Όλοι εχουν ιντερνετ σε μενα δε συγχρονίζει το μοντεμ με τιποτα ! Και σταθερό γιοκ ! Ε με εχουν βγαλει την πιστη απο τοτε …τους παιρνω τηλεφωνο ολο ενας τεχνικος αναλάμβανει το θεμα καθε 3 μερες ! (βαζουν και ημερομηνία ποτε θα σε παρουν πισω λες και εμεις δεν εχουμε δουλεια να κανουμε με το ιντερνετ) ! μετα απο 3 μερες με ειπαν οτι θα το κοιταξουν απο cosmote γιατι μαλλον εκει ειναι το θεμα ! περνανε παλι 3 μερες σημερα με λενε η cosmote δεν εχει θεμα η βασικα ειχε αλλα το εφτιαξαν ! δειτε τα καλωδια με λεει στο μοντεμ κτλ ! Στο μεταξυ 10 μερες τα καλωδια βλεπουμε ! Τους λεω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ .και μου λεει οκ θα σας παρουν για να κανονίσετε με τεχνικο ΔΙΚΟ μας να ερθει απο το σπιτι ! Και με στελνουν ξανα sms οτι θα επικοινωνήσουμε μαζι σας μεχρι τις 24 …(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ! Τις 3 μερες τις εκαναν εξι τωρα ! Και το θεικοτερο ? αν παω να τους παρω τηλ δε με συνδέουν πλεον με κανενα γιατι βγαινει ο τομπι (αντε να μην πω καμια κουβεντα χοντρη τωρα) και μου λεει το πρόβλημα σας το ξερουμε θα επικοινωνήσουμε μαζι σας μεχρι τις 24 ! ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ να μην μιλησω οτι μου δημιουργησαν τεραστιο θεμα και με την δουλεια μου ! Τα κανεις τωρα ολα λαμπόγυαλο στο μαγαζι τους η οχι ? Στο μεταξύ με ειπαν θα επικοινωνήσει τεχνικός δικος τους μαζι μου ΣΗΜΕΡΑ . Έχουν περάσει 3 ωρες τιποτα ! Δεν εχω λογια πλεον με αυτους ..πραγματικά αν μπλέξεις ΚΑΗΚΕΣ ! Edited 18 Μαρτίου by freddaras 3 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Οντως έμπλεξες πολύ άσχημα. 3 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 13 ώρες πριν, terkos2 said: Οντως έμπλεξες πολύ άσχημα. εμπλεξα ισχύει Edited 19 Μαρτίου by freddaras 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, freddaras said: Ρε παιδια το γραφω εδω αν δεν ειμαι στο σωστο ποστ ας το μεταφέρουν οι moderators ! Εδώ και δεκα μερες δεν εχω ίντερνετ και σταθερο! Υπήρχε μια μεγαλη βλαβη στην περιοχη που μενω που αποκαταστάθηκε ομως την ιδια μερα ! Όλοι εχουν ιντερνετ σε μενα δε συγχρονίζει το μοντεμ με τιποτα ! Και σταθερό γιοκ ! Ε με εχουν βγαλει την πιστη απο τοτε …τους παιρνω τηλεφωνο ολο ενας τεχνικος αναλάμβανει το θεμα καθε 3 μερες ! (βαζουν και ημερομηνία ποτε θα σε παρουν πισω λες και εμεις δεν εχουμε δουλεια να κανουμε με το ιντερνετ) ! μετα απο 3 μερες με ειπαν οτι θα το κοιταξουν απο cosmote γιατι μαλλον εκει ειναι το θεμα ! περνανε παλι 3 μερες σημερα με λενε η cosmote δεν εχει θεμα η βασικα ειχε αλλα το εφτιαξαν ! δειτε τα καλωδια με λεει στο μοντεμ κτλ ! Στο μεταξυ 10 μερες τα καλωδια βλεπουμε ! Τους λεω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ .και μου λεει οκ θα σας παρουν για να κανονίσετε με τεχνικο ΔΙΚΟ μας να ερθει απο το σπιτι ! Και με στελνουν ξανα sms οτι θα επικοινωνήσουμε μαζι σας μεχρι τις 24 …(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ! Τις 3 μερες τις εκαναν εξι τωρα ! Και το θεικοτερο ? αν παω να τους παρω τηλ δε με συνδέουν πλεον με κανενα γιατι βγαινει ο τομπι (αντε να μην πω καμια κουβεντα χοντρη τωρα) και μου λεει το πρόβλημα σας το ξερουμε θα επικοινωνήσουμε μαζι σας μεχρι τις 24 ! ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ να μην μιλησω οτι μου δημιουργησαν τεραστιο θεμα και με την δουλεια μου ! Τα κανεις τωρα ολα λαμπόγυαλο στο μαγαζι τους η οχι ? Στο μεταξύ με ειπαν θα επικοινωνήσει τεχνικός δικος τους μαζι μου ΣΗΜΕΡΑ . Έχουν περάσει 3 ωρες τιποτα ! Δεν εχω λογια πλεον με αυτους ..πραγματικά αν μπλέξεις ΚΑΗΚΕΣ ! Δεν είναι απίθανο να φταίνε πράγματι τα καλώδια, εάν έγινε κάποια ζημιά κατά την επισκευή του γενικού προβλήματος. Δυστυχώς τα καλώδια είναι ΟΤΕ, οπότε χρειάζεται συνδυαστικό ραντεβού. Πάντως είναι σχετικά εύκολο να διαγνωστεί το πρόβλημα, αν και όχι απαραίτητα εύκολο να διορθωθεί. Σου έχουν δώσει τουλάχιστον τίποτα δεδομένα σε κινητό να μπορείς στοιχειωδώς να δουλεύεις; Επίσης να ξέρεις ότι οφείλουν να σου πιστώσουν πάγιο για τις μέρες που δεν έχεις υπηρεσία. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, minast said: Δεν είναι απίθανο να φταίνε πράγματι τα καλώδια, εάν έγινε κάποια ζημιά κατά την επισκευή του γενικού προβλήματος. Δυστυχώς τα καλώδια είναι ΟΤΕ, οπότε χρειάζεται συνδυαστικό ραντεβού. Πάντως είναι σχετικά εύκολο να διαγνωστεί το πρόβλημα, αν και όχι απαραίτητα εύκολο να διορθωθεί. Σου έχουν δώσει τουλάχιστον τίποτα δεδομένα σε κινητό να μπορείς στοιχειωδώς να δουλεύεις; Επίσης να ξέρεις ότι οφείλουν να σου πιστώσουν πάγιο για τις μέρες που δεν έχεις υπηρεσία. μου εχουν δωσει πιστωση και ηδη άπειρα δεδομενα κινητο ...απλα κουράστηκα φιλε ! Edited 18 Μαρτίου by freddaras 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 17 ώρες πριν, freddaras said: μου εχουν δωσει πιστωση και ηδη άπειρα δεδομενα κινητο ...απλα κουράστηκα φιλε ! Όταν είναι συνδυαστικό ο ΟΤΕ το τρενάρει όσο μπορεί για να σπάσει τα νεύρα των συνδρομητών της βοντ/νοντ για να φύγουν. Δεκάδες φορές το έχουμε δει το έργο. 5 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Ναι ισχύει αφού ο ΟΤΕ είναι ένας και μοναδικός!!!! 4 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 40 minutes ago, cmvr said: Όταν είναι συνδυαστικό ο ΟΤΕ το τρενάρει όσο μπορεί για να σπάσει τα νεύρα των συνδρομητών της βοντ/νοντ για να φύγουν. Δεκάδες φορές το έχουμε δει το έργο. Με πηραν τηλεφωνο πριν απο λιγο και με ειπαν οτι θα ερθει τεχνικος αυριο να δει τι γινεται το πρωι ! Αφού πιεσα απειρες φορες με τηλεφωνα τομπιδες κτλ ! Θα ενημερωσω τι εγινε ! Να επισημανω οτι ειμαι κεντρο πολής (πιο κεντρο δεν γινεται) ! απιστευτο που στην καρδια της πολης εχω τετοια θεματα ! το περιμενα οτι η cosmote θα το τρεναρε αλλα δεν περιμενα τοσο πολυ ... 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 17 ώρες πριν, freddaras said: Με πηραν τηλεφωνο πριν απο λιγο και με ειπαν οτι θα ερθει τεχνικος αυριο να δει τι γινεται το πρωι ! Αφού πιεσα απειρες φορες με τηλεφωνα τομπιδες κτλ ! Θα ενημερωσω τι εγινε ! Να επισημανω οτι ειμαι κεντρο πολής (πιο κεντρο δεν γινεται) ! απιστευτο που στην καρδια της πολης εχω τετοια θεματα ! το περιμενα οτι η cosmote θα το τρεναρε αλλα δεν περιμενα τοσο πολυ ... Δυστυχώς συμβαίνει ακόμα με γνωστές περιπτώσεις. Από την άλλη έχει φύγει και πολύ λαός από την κοντ ιδιαίτερα οι 55+ με εθελουσία έξοδο οπότε οι παλαιότεροι τεχνικοί που γνώριζαν τα δίκτυα και τα πρόβληματα στην περιοχή δεν υπάρχουν πια. Από την άλλη αρκετοί από τους τεχνικούς αυτούς έλεγαν ότι οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες πια. Οι περισσότεροι νέοι με τους μισθούς που είναι πολύ χαμηλοί και τις συνθήκες την κάνουν σε μικρό διάστημα. Ψάχνουν κάτι άλλο. Πιστεύω σε δύο με τρία χρόνια που θα γίνει μεγαλύτερη μετάβαση σε πραγματικό fiber θα περιορίσουν αυτά τα θέματα. Edited 20 Μαρτίου by cmvr 7 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 42 minutes ago, cmvr said: Δυστυχώς συμβαίνει ακόμα με γνωστές περιπτώσεις. Από την άλλη έχει φύγει και πολύ λαός από την κοντ ιδιαίτερα οι 55+ με εθελουσία έξοδο οπότε οι παλαιότεροι τεχνικοί που γνώριζαν τα δίκτυα και τα πρόβληματα στην περιοχή δεν υπάρχουν πια. Από την άλλη αρκετοί από τους τεχνικούς αυτούς έλεγαν ότι οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες πια. Οι περισσότεροι νέοι με τους μισθούς που είναι πολύ χαμηλοί και τις συνθήκες την κάνουν σε μικρό διάστημα. Ψάχνουν κάτι άλλο. Πιστεύω σε δύο με τρία χρόνια που θα γίνει μεγαλύτερη μετάβαση σε πραγματικό fiber θα περιορίσουν αυτά τα θέματα. Εργασιακός μεσαίωνας κανονικός σε πάρα πολλά επαγγέλματα πλέον 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Εντάξει παιδια ηρθε το παιδι να ειναι καλα ο ανθρωπος ! Μου αλλαξε τα καλωδια απο την πρίζα και τα καλωδια του μοντεμ γενικως ..έκανε κατι ρυθμισεις με ενα μηχανακι κτλ και τωρα ολα παλι δουλευουν ρολοι ! αλλα μεγαλη ταλαιπωρία ! Και στο θεμα δουλειας (πολλες φορες πρεπει να συνδεθω ονλαιν με την δουλειά ) και στο θεμα τηλεόρασης και 1002 ..και δεκα μερες για λυθει το θεμα απιστευτο (αρχιζω αυτα περι cosmote που λεγατε να τα πιστευω πλεον στο 100%)! τεσπα να ειναι καλα το παιδι ετρεχε σαν τρελος να παει και σε αλλους και γενικα για να βρει πάρκινγκ στο κεντρο της πολης τετοια ωρα αστα! Θα μπορουσε το θεμα να λυθει για μενα πολυ πιο γρηγορα αλλα τελος καλο ολα καλα μην το γκαντεμιασω αλλο τρομαξε το ματι μου ! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Τέλος καλό λοιπόν. Δεν θέλω να στο γκαντεμιάσω το θέμα και εγώ, αλλά επειδή πάντα σκέφτομαι την χειρότερη περίπτωση που μπορεί να μου κάτσει, να σε ρωτήσω κάτι; Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το θέμα τελικά εντοπίστηκε στο χώρο σου; Αν ναι, ρώτησες τον τεχνικό αν θα σου χρεωθεί η επίσκεψή του στο σπίτι; 4 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Εφόσον η βλάβη ήταν στην πλευρά σου, αυτό θα σου συνέβαινε μέχρι και στον ΟΤΕ αν ήσουν. Απλά στον ΟΤΕ θα γινόταν αρκετά πιο άμεσα η επίσκεψη του τεχνικού. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts