elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:09 μμ 5 minutes ago, makap said: Στη δική μου περίπτωση (RED 3 GB) που με τα 2 κινητά έγιναν 6GB στο καθένα, η τιμή καταλόγου που γράφει το συμβόλαιο είναι 27,01€ και με τις εκπτώσεις (προνομιακή -54%, αντί επιδότησης συσκευής -4,5€ και οικογ. πακέτου -1,61€) έπεσε στα 13,39€. Για μένα είναι εξαιρετική προσφορά αν σκεφτούμε ότι από σήμερα θα πλήρωνα 14€ στη Nova για τα 2GB με κόφτη ! Μια χαρά η τιμή. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω εκεί που λες 2GB αλλά με κόφτη. Αν φας τα 2GB απλά τελείωσαν τα δεδομένα σου με κόφτη είναι στα απεριόριστα GB. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:12 μμ 1 minute ago, elkons said: Μια χαρά η τιμή. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω εκεί που λες 2GB αλλά με κόφτη. Αν φας τα 2GB απλά τελείωσαν τα δεδομένα σου με κόφτη είναι στα απεριόριστα GB. Ο κόφτης είναι πολύ ισχυρός.. σου ρίχνει την ταχύτητα στα 384kbps. Ουσιαστικά δεν μπορείς ούτε να σερφάρεις με αυτή την ταχύτητα. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:13 μμ Αυτός όταν τελειώσουν τα δεδομένα ;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 08:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:17 μμ 3 minutes ago, elkons said: Αυτός όταν τελειώσουν τα δεδομένα ;; Όταν περάσουν τα 2GB. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Δευτέρα στις 08:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:25 μμ Ναι, τόχω περάσει και αυτό στο στάδιο στα 2 χρόνια του πακέτου. Τον ΙΑΝ 23 μου φάνηκε καλή προσφορά, μετά την εξαγορά της Wind από τη Nova, και έχοντας κουραστεί να κηνυγάω το Countdown της Q, μπήκα σ' αυτό το συμβόλαιο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στα επόμενα 2 χρόνια. 4 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 08:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:47 μμ 53 minutes ago, elkons said: Προφανώς και σύγρινα τα συμβόλαια αν είχε και η Vodafone κάτι αντίστοιχο του Neo θα μπορούσε να γίνει άμεση σύγκριση..τέλος πάντων. Οταν (και εαν) βγάλει και η βονταφον κατι αντίστοιχο, εδω θα ειμαστε και θα το συγκρίνουμε. Μεχρι τότε, η κοσμοτέ δείχνει οτι δεν ειναι "πανακριβη" (οπως νομίζουν μερικοί). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:03 μμ (edited) 19 minutes ago, VIPdriver said: Οταν (και εαν) βγάλει και η βονταφον κατι αντίστοιχο, εδω θα ειμαστε και θα το συγκρίνουμε. Δύσκολο να φέρουν οι άλλες 2 κάτι αντίστοιχο γιατί θα πρέπει να μπουν ακόμα πιο χαμηλές τιμές μετά στη καρτοκινητή τι θα κάνουν; φέτος θάλασσα τα έκανε πάει το cashback και εγώ σκεφτόμουν να πάρω νούμερο να το διατηρώ με Cashback και τις επόμενες μέρες ανακοινώθηκε η κατάργηση.. Και πες βγάζει η Vodafone σε κάνα 6 μηνο θα το καταργήσει 😏 19 minutes ago, VIPdriver said: η κοσμοτέ δείχνει οτι δεν ειναι "πανακριβη" (οπως νομίζουν μερικοί). Οκ αλλά στη σταθερή παραμένει σίγουρα, το θετικό είναι πως έχει προγράμματα όπως 5G Wifi και το άλλο που είναι και καλά σαν το Starlink. Αλλά μην μου λέει τώρα ADSL 26€ ενώ η άλλη εταιρία το δίνει γύρω στα 19-20€ είναι κοροϊδία. Edited Δευτέρα στις 09:07 μμ by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Δευτέρα στις 09:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:25 μμ 34 minutes ago, VIPdriver said: Οταν (και εαν) βγάλει και η βονταφον κατι αντίστοιχο, εδω θα ειμαστε και θα το συγκρίνουμε. Μεχρι τότε, η κοσμοτέ δείχνει οτι δεν ειναι "πανακριβη" (οπως νομίζουν μερικοί). Εάν αναφέρεσαι στο δικό μου post και χαρακτηρισμό, ξέχασες να διαβάσεις και να καταλάβεις όλη τη φράση που έγραψα, δηλαδή "πανάκριβη για τις δικές μου ανάγκες". Είναι λάθος να απομονώνεις ένα τμήμα γιατί χάνεται το συνολικό νόημα...😏 8 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 04:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:17 πμ 6 ώρες πριν, makap said: Εάν αναφέρεσαι στο δικό μου post και χαρακτηρισμό, ξέχασες να διαβάσεις και να καταλάβεις όλη τη φράση που έγραψα, δηλαδή "πανάκριβη για τις δικές μου ανάγκες". Είναι λάθος να απομονώνεις ένα τμήμα γιατί χάνεται το συνολικό νόημα...😏 Συμφωνώ, ποιες είναι οι δικές σου ανάγκες φίλε μου; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Χθες στς 04:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:52 πμ 29 minutes ago, VIPdriver said: Συμφωνώ, ποιες είναι οι δικές σου ανάγκες φίλε μου; Δεν χρειάζεται να σου πω νούμερα, γιατί όταν λέω ότι με κάλυπτε το πακέτο των 2GB της Nova, είναι αυτονόητο ότι θα με καλύπτει και με το παραπάνω το πακέτο με τα 6GB.της Voda. 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 05:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:37 πμ 41 minutes ago, makap said: Δεν χρειάζεται να σου πω νούμερα, γιατί όταν λέω ότι με κάλυπτε το πακέτο των 2GB της Nova, είναι αυτονόητο ότι θα με καλύπτει και με το παραπάνω το πακέτο με τα 6GB.της Voda. Αρα αναφερεσαι σε ειδικη προσφορα της βονταφον με εκπτωση που σου βγαινει 13+€ και ερχεσαι στα λεγομενα μου οτι συγκινεις ειδικές προσφορες έκπτωσης της βονταφον με τις τιμες καταλογου χωρις έκπτωση της κοσμοτε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Χθες στς 06:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:26 πμ 33 minutes ago, VIPdriver said: Αρα αναφερεσαι σε ειδικη προσφορα της βονταφον με εκπτωση που σου βγαινει 13+€ και ερχεσαι στα λεγομενα μου οτι συγκινεις ειδικές προσφορες έκπτωσης της βονταφον με τις τιμες καταλογου χωρις έκπτωση της κοσμοτε. Θεωρώ ότι γνωρίζεις ότι όλες οι εταιρείες τηλεφωνίας κάνουν εκπτώσεις στα αρχικά τιμολόγια που ανακοινώνουν. Δεν σύγκρινα σε κανένα post μου τις τιμές της Voda με έκπτωση τις αρχικές τιμές της Nova και της Cosmote, όπως ισχυρίζεσαι. Αντίθετα, τις συνέκρινα με τις εκπτώσεις που δίνουν και οι τελικές (εκπτωτικές) τιμές της voda ήταν οι φτηνότερες για μένα με περισσότερες υπηρεσίες και εκείνες της Cosmote οι ακριβότερες με το "παραμύθι" της καλλίτερης εταιρείας στην αγορά (!). Τόσο απλά. 2 3 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Χθες στς 08:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:21 πμ Η πολιτική που κάνει η vf να να μη κρατάει σταθερές τιμές σε πελάτες μόνο δυσαρέσκεια προκαλεί. Δηλαδή οι τιμές του συμβολαίου σας, σε κάποιον άλλον τις έχει δώσει χαμηλότερα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 08:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:38 πμ 2 ώρες πριν, makap said: Θεωρώ ότι γνωρίζεις ότι όλες οι εταιρείες τηλεφωνίας κάνουν εκπτώσεις στα αρχικά τιμολόγια που ανακοινώνουν. Δεν σύγκρινα σε κανένα post μου τις τιμές της Voda με έκπτωση τις αρχικές τιμές της Nova και της Cosmote, όπως ισχυρίζεσαι. Αντίθετα, τις συνέκρινα με τις εκπτώσεις που δίνουν και οι τελικές (εκπτωτικές) τιμές της voda ήταν οι φτηνότερες για μένα με περισσότερες υπηρεσίες και εκείνες της Cosmote οι ακριβότερες με το "παραμύθι" της καλλίτερης εταιρείας στην αγορά (!). Τόσο απλά. Ειπες "για τις αναγκες μου ειναι πανακριβη". Αρα σύγκρινες και μάλιστα σύγκρινες την δική σου εκπτωση με μια γενικοτητα της κοσμοτε. Να λεμε τα πράγματα όπως είναι. Οχι οτι θα αλλαξει κατι. Ο πατέρας μου έλεγε "εαν εσένα σου φτάνει, εμένα μου περισσεύει ". Εαν εσυ εισαι χαρουμενος με την επιλογη σου, πολύ καλά κάνεις. Όμως μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. ΥΓ: εννοείται ότι παντα διαφωνούμε με φιλική διάθεση. Ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις ούτε έχουμε προηγούμενα μεταξύ μας. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Χθες στς 11:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:10 πμ 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Αρα σύγκρινες και μάλιστα σύγκρινες την δική σου εκπτωση με μια γενικοτητα της κοσμοτε. 'Αλλο ένα αυθαίρετο δικό σου συμπέρασμα Δεν διαβάζεις ή δεν θέλεις να διαβάσεις τα posts μου. Έγραψα ότι σύγκρινα τις εκπτωτικές προσφορές των 3 εταιρειών και αυτές της Cosmote ήταν πανάκριβες, για τις δικές μου ανάγκες. Πιο απλά δεν γίνεται να το γράψω. Εν πάση περιπτώσει, η συζήτηση αυτή δεν ωφελεί κανένα μέλος που παρακολουθεί το νήμα και αν συνεχίσεις δεν θα ακολουθήσω. 5 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Χθες στς 12:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:27 μμ (edited) 16 ώρες πριν, minast said: Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι εννοείς. Παρά την αρνητική γνωμοδότηση του Συνήγορου του Καταναλωτή, η ΕΕΤΤ έχει εγκρίνει το δικαίωμα των παρόχων να κάνουν μονομερείς αλλαγές σε ισχύουσες συμβάσεις, ακόμη και στους οικονομικούς όρους ώστε να γίνουν δυσμενέστεροι για τον καταναλωτή. Απλά η πρόβλεψη που δίνει υπέρ των καταναλωτών είναι ότι οφείλουν να τους ενημερώσουν εγκαίρως και ο πελάτης μπορεί να διακόψει τη σύμβαση αζημίως. Παλιότερα, η Χ εταιρία αποφάσιζε ότι θα τροποποιήσει την αρχική τιμή τιμοκαταλόγου για το ψ πρόγραμμα. Όφειλε να ενημερώσει τους συνδρομητές με ανακοίνωση και να δώσει το δικαίωμα καταγγελίας σύμβασης, γιατί η τιμή που πλήρωναν θα αναπροσαρμοζόταν. Τωρα η Χ εταιρία θέλει να τροποποιήσει την τιμή τιμοκαταλόγου για το ψ πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να ενημερώσει τους συνδρομητές, γιατί αυτοί μέχρι να λήξει η σύμβαση τους δεν επηρεάζονται. Φυσικα αυτά αφορούν την τιμή και όχι τις παροχές ή τις χρεώσεις εκτός παγίου. Αν αλλάξουν κάτι από αυτά, τότε ναι οφείλει ο πάροχος και να ενημερώσει και να δεχτεί καταγγελία σύμβασης. Edited Χθες στς 12:27 μμ by paanos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. Χθες στς 01:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:53 μμ Παιδιά να ρωτήσω κάτι που δεν είμαι σίγουρος.Αν πάρω στο δικό μου αφμ κινητό άλλου συγγενούς, προφανώς για να πετύχω καλύτερη τιμή,αυτό επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο τις συναλλαγες του με την τράπεζα ή όπου χρειάζεται να δώσει κινητό για να ταυτοποιηθεί; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:59 μμ Όχι 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. Χθες στς 03:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:00 μμ (edited) Edited Χθες στς 03:00 μμ by fotisk13 4 3 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Χθες στς 03:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:03 μμ 2 ώρες πριν, paanos said: Παλιότερα, η Χ εταιρία αποφάσιζε ότι θα τροποποιήσει την αρχική τιμή τιμοκαταλόγου για το ψ πρόγραμμα. Όφειλε να ενημερώσει τους συνδρομητές με ανακοίνωση και να δώσει το δικαίωμα καταγγελίας σύμβασης, γιατί η τιμή που πλήρωναν θα αναπροσαρμοζόταν. Τωρα η Χ εταιρία θέλει να τροποποιήσει την τιμή τιμοκαταλόγου για το ψ πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να ενημερώσει τους συνδρομητές, γιατί αυτοί μέχρι να λήξει η σύμβαση τους δεν επηρεάζονται. Φυσικα αυτά αφορούν την τιμή και όχι τις παροχές ή τις χρεώσεις εκτός παγίου. Αν αλλάξουν κάτι από αυτά, τότε ναι οφείλει ο πάροχος και να ενημερώσει και να δεχτεί καταγγελία σύμβασης. Ο κανόνας όμως είναι ότι οι ισχύουσες συμβάσεις επηρεάζονται. Πριν λίγους μήνες και σε αυτό το θέμα συζητούσαμε για αζήμιες αποχωρήσεις λόγω αλλαγών, το ίδιο και στην Cosmote με τις extra SIM. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts