Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδώ μιλάμε για αναβάθμιση και όχι ανανέωση, δηλαδή κρατάει την ίδια δέσμευση. η αναπροσαρμογή τον 13ο μήνα αναφέρεται στις προϋποθέσεις και μετράει από την ημέρα έναρξης του αρχικού συμβολαίου και όχι της τροποποίησης. αν είσαι ήδη μετά τον 13ο, η τιμή που εμφανίζει είναι χωρίς την προσαρμογή που ήδη έχεις πάρει. αν πχ τώρα η αναπροσαρμογή είναι 0,50, και κάνεις αυτή την προσφορά, τότε το πάγιο θα είναι 20,41 μέχρι τη λήξη 

Μετά από αίτηση φορητότητας στην cosmote, λόγω προβλήματος δικτύου στη vf,  μου έδωσαν το giga unlimited ultra στα 16€. Σε τέτοια τιμή βεβαίως αποδέχθηκα την αντιπροσφορά.

Δεν πέρασαν ούτε 10 λεπτά ανάμεσα στην αίτηση και την κλήση από vf.

Στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενικοί, μου επιβεβαίωσαν μάλιστα ότι είχα το δικαίωμα πρόωρης υπαναχώρησης χωρίς ρήτρα. Διατηρώ επίσης τα 3 εξτρα πάγια δώρο απ' το τεχνικό τμήμα λόγω του προβληματικού δικτύου.

Απλά μπράβο τους. Όσο χάλια είναι το δίκτυο ανά περιοχές, τόσο καλή είναι η εξυπηρέτηση.

Edited by marios239

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

6 minutes ago, marios239 said:

Μετά από αίτηση φορητότητας στην cosmote, λόγω προβλήματος δικτύου στη vf,  μου έδωσαν το giga unlimited ultra στα 16€. Σε τέτοια τιμή βεβαίως αποδέχθηκα την αντιπροσφορά.

Στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενικοί, μου επιβεβαίωσαν μάλιστα ότι είχα το δικαίωμα πρόωρης υπαναχώρησης. Διατηρώ επίσης τα 3 εξτρα πάγια δώρο απ' το τεχνικό τμήμα λόγω του προβληματικού δικτύου.

Απλά μπράβο τους. Όσο χάλια είναι το δίκτυο ανά περιοχές, τόσο καλή είναι η εξυπηρέτηση.

Η εξυπηρέτηση ή έστω η προθυμία εξυπηρέτησης, είναι κάτι που δεν μπορώ να τους το αφαιρέσω, δείχνουν πως κάνουν ότι μπορούν σε αυτόν τον τομέα. 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

6 minutes ago, marios239 said:

Στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενικοί, μου επιβεβαίωσαν μάλιστα ότι είχα το δικαίωμα πρόωρης υπαναχώρησης. Διατηρώ επίσης τα 3 εξτρα πάγια δώρο απ' το τεχνικό τμήμα λόγω του προβληματικού δικτύου.

Εξαιρετικοί, αυτό με το πάγιο Vodafone κ Cosmote το δίνουν στα συμβόλαια πιο εύκολα,με NOVA δε μου έχει τύχει. 

Τιμή χώμα, βουτά τη.

Σε CU με χάλια σήμα μ έδωσαν 12€ ανανέωση τσάμπα ενώ Κοτε πολύδύσκολο, ούτε nova. Ελπίζω να λύσουν τα προβλήματα. 

On 2/1/2025 at 5:40 ΜΜ, elkons said:

Εξαιρετικοί, αυτό με το πάγιο Vodafone κ Cosmote το δίνουν στα συμβόλαια πιο εύκολα,με NOVA δε μου έχει τύχει. 

Τιμή χώμα, βουτά τη.

Σε CU με χάλια σήμα μ έδωσαν 12€ ανανέωση τσάμπα ενώ Κοτε πολύδύσκολο, ούτε nova. Ελπίζω να λύσουν τα προβλήματα. 

Θα συμφωνήσω μαζί σου… επειδή και εγώ είμαι σε περιοχές με μέτρια κάλυψη το κρατάω και τώρα που δεν έχω σταθερό μαζί.

On 2/1/2025 at 10:00 ΜΜ, VIPdriver said:

Η εξυπηρέτηση κρατάει αυτήν την εταιρία. Συνφωνω με όλα τα παραπάνω που γράψατε.

Δεν την κρατάει η εξυπηρέτηση μόνο αλλά ότι είναι ανταγωνιστική σε τιμές και παροχές σε σχέση με τη Nova. Παράδειγμα δες τα καρτοκινητά CU και F2G. 
Εγώ προσωπικά παρόλο που με καλύπτει πλήρως η Cosmote έχω απεριόριστο στη Vodafone λόγω τιμών και εξυπηρέτησης.

Στο εξοχικό μου η Vodafone παίζει καλύτερα, στη Κεφαλονιά που πηγαίνω είναι αξιοπρεπής. Θεσσαλονίκη εκεί που κινούμαι είναι καλά… τώρα που θα μπω στρατό θα τη κρατήσω αναγκαστικά.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μια γνώμη για την παρακάτω προσφορά σε 2 κινητα ;

1ο κινητό

απεριόριστα λεπτά - 6000 σμς - 15 gb 13.01€

2ο κινητο

απεριόριστα λεπτά - 6000 σμς - 15 gb
14.7€

25 minutes ago, akis8607 said:

1ο κινητό

2ο κινητο

14.7€

Εάν προλαβαινεις, φευγεις προς καρτοκινητη κοσμοτέ και με 13 ευρώ/μήνα παιρνεις απεριόριστα λεπτά κ GB για 9 μήνες. 

Just now, VIPdriver said:

Εάν προλαβαινεις, φευγεις προς καρτοκινητη κοσμοτέ και με 13 ευρώ/μήνα παιρνεις απεριόριστα λεπτά κ GB για 9 μήνες. 

Δε μας ενδιαφερει

σαν προσφορά πως σας φαίνεται;

2 minutes ago, akis8607 said:

σαν προσφορά πως σας φαίνεται;

Αρκετά καλή αν σε καλύπτουν οι παροχές 

Πολύς κόσμος έχει δει και με τέτοιες τιμές βέβαια και απεριόριστα όλα.

Έχεις μήπως σταθερή στη Vodafone;

Just now, akis8607 said:

Ναι έχω και σταθερη

Εσένα σε καλύπτουν οι παροχές αυτές;

Τηλεφωνικά προσφορά σωστά; τους ανέφερες πως έχεις σταθερή; εγώ θα έκανα λίγο παζάρι ακόμα ή και για unlimited αν το χρειάζεσαι στην ίδια τιμή.

Σε σχέση τον ανταγωνισμό σαφώς καλύτερες όμως. 

Με καλύπτουν αλλά δε θα με χάλαγε unlimited στην ίδια τιμή ή ελάχιστα ακριβότερα.

ναι το ανέφερα γι αυτο και ο 1 αριθμός βγαίνει φθηνοτερα

Ναι τηλεφωνικά 

πως να το παζαρεύω; Δεν έχω καθόλου εμπειρία σε κάτι τέτοιο και δεν έχω ιδέα από τιμές 

10 ώρες πριν, akis8607 said:

Με καλύπτουν αλλά δε θα με χάλαγε unlimited στην ίδια τιμή ή ελάχιστα ακριβότερα.

ναι το ανέφερα γι αυτο και ο 1 αριθμός βγαίνει φθηνοτερα

Ναι τηλεφωνικά 

πως να το παζαρεύω; Δεν έχω καθόλου εμπειρία σε κάτι τέτοιο και δεν έχω ιδέα από τιμές 

Οπως έχω αναφέρει και στην προηγούμενη σελίδα αν δεις.... εγώ έκανα αίτημα φορητότητας σε Cosmote what'sUp  και σε μισή ώρα με πήραν και μου έκαναν προσφορά το Unlimited στα 15,60. 

Για να πετύχεις τέτοιες τιμές, δυστυχώς χρειάζεται φορητότητα. Αυτό έχει δείξει η εμπειρία.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

11 ώρες πριν, akis8607 said:

1ο κινητό

2ο κινητο

14.7€

Εάν σε καλύπτουν προχώρα. Τώρα αν θες να πιέσεις λίγο μπορείς,αλλά εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα είχα προχωρήσει ήδη 

4 ώρες πριν, one2377 said:

Οπως έχω αναφέρει και στην προηγούμενη σελίδα αν δεις.... εγώ έκανα αίτημα φορητότητας σε Cosmote what'sUp  και σε μισή ώρα με πήραν και μου έκαναν προσφορά το Unlimited στα 15,60. 

Για να πετύχεις τέτοιες τιμές, δυστυχώς χρειάζεται φορητότητα. Αυτό έχει δείξει η εμπειρία.

15.6 με συνδυασμό σταθερής; Ή χωρίς σταθερή;

On 2/1/2025 at 5:31 ΜΜ, marios239 said:

Στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενικοί, μου επιβεβαίωσαν μάλιστα ότι είχα το δικαίωμα πρόωρης υπαναχώρησης χωρίς ρήτρα. Διατηρώ επίσης τα 3 εξτρα πάγια δώρο απ' το τεχνικό τμήμα λόγω του προβληματικού δικτύου.

Στην vodafone είχες συμβόλαιο κινητής όταν έκανες αίτηση για φορητότητα σε whats up? Έκανα ακριβώς το ίδιο με χρόνια στην vodafone σταθερή και χρόνια με καρτοκινητό αλλά δεν ασχολήθηκε κανένας να με καλέσει.

Σαν δοκιμή δεν με χάλασε να δοκιμάσω cosmote μετά απο χρόνια που είδα στις περιοχές που κινούμαι ότι έχω καλύτερο σήμα και πολύ καλύτερες ταχύτητες

18 minutes ago, nexus82 said:

Στην vodafone είχες συμβόλαιο κινητής όταν έκανες αίτηση για φορητότητα σε whats up? Έκανα ακριβώς το ίδιο με χρόνια στην vodafone σταθερή και χρόνια με καρτοκινητό αλλά δεν ασχολήθηκε κανένας να με καλέσει.

Σαν δοκιμή δεν με χάλασε να δοκιμάσω cosmote μετά απο χρόνια που είδα στις περιοχές που κινούμαι ότι έχω καλύτερο σήμα και πολύ καλύτερες ταχύτητες

Ναι. Συμβόλαιο κινητής.

Αν έκανες φορητότητα το σταθερό και δε σε κάλεσαν, μου φαίνεται περίεργο. Για καρτοκινητο δεν ξέρω αν παίρνουν για αντιπροσφορά.

Η cosmote θυμάσαι με είχε πάρει όταν έφυγα απ' το what's up.

Ο μόνος λόγος που ρίσκαρα τη φορητότητα είναι γιατί είχα δωρεάν πρόωρη αποχώρηση και επειδή αν τελικά πήγαινα κοσμοτε είχε καλή προσφορά το what's up.

Η κοσμοτε σε πολλές περιοχές είναι καλύτερη από vf/nova. Αν πήρες την προσφορά με απεριόριστα για 9 μήνες είναι τέλεια.

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

2 ώρες πριν, akis8607 said:

15.6 με συνδυασμό σταθερής; Ή χωρίς σταθερή;

Έχω και σταθερό στη Βόνταφον στο ίδιο ΑΦΜ

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....