Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ώρες πριν, kmpatra said:

Αν μπορεις τις μπλοκαρεις απο το κινητο του (υποθετω βέβαια οτι μπορει να τις ξεμπλοκαρει) ή απλά του λες να τις κοψει γιατί χρεώνονται. Τροπος απο τη vodafone νομίζω δεν υπάρχει.

Απο το κινητό (Android) πως μπορείς να μπλοκάρεις κλήσεις σε συγκεκριμένα νούμερα;  απο ότι έψαξα υπάρχει φραγή μόνο διεθνών κλήσεων ή να επιλέξεις με FDN κλήσεις μόνο σε συγκεκριμένα νούμερα.

Υπάρχει τρόπος φραγής συγκεκριμένων αριθμών;

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 minutes ago, vassar said:

Απο το κινητό (Android) πως μπορείς να μπλοκάρεις κλήσεις σε συγκεκριμένα νούμερα;  απο ότι έψαξα υπάρχει φραγή μόνο διεθνών κλήσεων ή να επιλέξεις με FDN κλήσεις μόνο σε συγκεκριμένα νούμερα.

Υπάρχει τρόπος φραγής συγκεκριμένων αριθμών;

Υπάρχει η black list.. η λίστα αποκλεισμένων αριθμών...

Screenshot_2024-11-12-17-25-25-558_com.android.server.telecom.jpg

11 ώρες πριν, paanos said:

Στο pdf δες τι λέει, όχι στην εφαρμογή. 172,51GB βγαίνει πάντως 

Άρα, είναι λάθος οι μετρήσεις. Ο λογαριασμός εκδόθηκε 10/11 & μόνο από την 1/11 είχα 170gb

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

39 minutes ago, Teiresias_ said:

Υπάρχει η black list.. η λίστα αποκλεισμένων αριθμών...

Screenshot_2024-11-12-17-25-25-558_com.android.server.telecom.jpg

Αυτό όμως είναι για εισερχόμενες μόνο, σωστα; 

Εμένα με ενδιαφέρουν οι εξερχομενες. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστούμε που είστε πελάτης της Vodafone. Θα θέλαμε πολύ να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τη Vodafone, μέσα από μια πολύ σύντομη έρευνα. Θα χρειαστείτε περίπου 3 λεπτά! Για να συμπληρώσετε την έρευνα στο κινητό σας, κάντε κλικ εδώ *************** το αφαίρεσα για ευνόητους λόγους. Έχει έρθει το sms αυτό και σε κάποιον άλλο; Τους στόλισα για τα Χριστούγεννα. 

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

21 minutes ago, belial said:

Σας ευχαριστούμε που είστε πελάτης της Vodafone. Θα θέλαμε πολύ να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τη Vodafone, μέσα από μια πολύ σύντομη έρευνα. Θα χρειαστείτε περίπου 3 λεπτά! Για να συμπληρώσετε την έρευνα στο κινητό σας, κάντε κλικ εδώ *************** το αφαίρεσα για ευνόητους λόγους. Έχει έρθει το sms αυτό και σε κάποιον άλλο; Τους στόλισα για τα Χριστούγεννα. 

Εμπειρία από εξυπηρέτηση πελατών;

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

24 minutes ago, belial said:

Ήρθε και σε μένα το πρωί.

52 minutes ago, vassar said:

Αυτό όμως είναι για εισερχόμενες μόνο, σωστα; 

Εμένα με ενδιαφέρουν οι εξερχομενες. 

Όχι.. υποτίθεται καλείς με τη θέλησή σου..

Το μόνο που υπάρχει είναι η φραγή από τα 5ψηφια..

45 minutes ago, belial said:

Τουλάχιστον έδωσε η έρευνα κάνα gb; 😅

Μπα, τι το περασες,αυτα σε άλλα μαγαζιά...δεν αποκλειω βέβαια στο ξαφνικο να πέσει κανενα δωρακι ή προσωπικη προσφορά οπως συμβαίνει συχνα πυκνά σε πολλούς.

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Εμπειρία από εξυπηρέτηση πελατών;

Όχι αλλά τώρα είδα και το cashback που έκοψαν δεν το έγραψα. Αλλά οι Διευθυντές των εταιριών πρέπει να φέρνουν έσοδα παραπάνω (υπερκέρδη) ή να λανσάρουν νέα είδη προσφορών π.χ. Το drops   Για να δικαιολογούν και τα Μπόνους τους. Ενώ εμείς οι πελάτες τί θέλουμε; Καλές τιμές και καλή παροχή υπηρεσιών. 

Edited by belial
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

6 ώρες πριν, opmgls said:

Επειδή είμαι καινούργιος στο νήμα, εξηγείστε μου γιατί μοιράζεστε τα έντυπα των λογαρισμών.
Για ποιο πράγμα ψάχνουμε; :classic_blush:

*Προσαυξήσεις 13 μήνα 😄

Ανανέωση συμβολαίου σταθερού . 50mbps, απεριόριστα σταθερά , 240´´ κινητά και εξωτερικό στα 21€ λόγω χαμηλής ταχύτητας και εγγύηση δικτύου . Είναι καλά ?

Επίσης θέλω να αλλάξω το κινητό από καρτοκινητό και να πάω σε πρόγραμμα red ή κάποιο άλλο με αρκετά gb. Ο υπάλληλος που μου κάλεσε μου είπε είναι ανεξάρτητο και να προβώ στην ανανέωση του συμβολαίου της σταθερής και μετά κοιτάζω για το κινητό 

1 ώρα πριν, nexus82 said:

Ανανέωση συμβολαίου σταθερού . 50mbps, απεριόριστα σταθερά , 240´´ κινητά και εξωτερικό στα 21€ λόγω χαμηλής ταχύτητας και εγγύηση δικτύου . Είναι καλά ?

Επίσης θέλω να αλλάξω το κινητό από καρτοκινητό και να πάω σε πρόγραμμα red ή κάποιο άλλο με αρκετά gb. Ο υπάλληλος που μου κάλεσε μου είπε είναι ανεξάρτητο και να προβώ στην ανανέωση του συμβολαίου της σταθερής και μετά κοιτάζω για το κινητό 

Σου έδωσαν κάποιους μήνες δωρεάν πάγιο;

1 ώρα πριν, nexus82 said:

Σαν τιμή καλή είναι. Για το κινητό πίεσε να σου δώσουν γύρω στα 20 ευρώ(πχ 16-17 ευρώ)απεριόριστο συμβόλαιο. Αρκεί να είναι μέχρι 21-22 ευρώ το μέγιστο αυτό που θα σου προτείνουν

7 minutes ago, opmgls said:

Σου έδωσαν κάποιους μήνες δωρεάν πάγιο;

Όχι . Μου είπαν ότι τον 2ο χρόνο θα έχει μια μικρή αύξηση γύρω στο 1 ευρώ 

2 minutes ago, aektzhs 1 said:

Σαν τιμή καλή είναι. Για το κινητό πίεσε να σου δώσουν γύρω στα 20 ευρώ(πχ 16-17 ευρώ)απεριόριστο συμβόλαιο. Αρκεί να είναι μέχρι 21-22 ευρώ το μέγιστο αυτό που θα σου προτείνουν

Αυτό πρέπει να γίνει λογικά  πριν αποδεχθώ το συμβόλαιο σταθερής γιατί μετά δεν νομίζω να μου δώσουν και πολύ σημασία 

Πόσο χρόνο έχω μέχρι να αποδεχθώ το συμβόλαιο με το μήνυμα που μου στάλθηκε στο κινητό ?

13 ώρες πριν, nexus82 said:

Όχι . Μου είπαν ότι τον 2ο χρόνο θα έχει μια μικρή αύξηση γύρω στο 1 ευρώ 

Γιατι; 

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μου έκανε η Vodafone προσφορά για ανανέωση προγράμματος κινητής,όλα απεριόριστα, 34 ευρώ τον μήνα και 236ευρω επιδότηση ή 29 ευρώ με έκπτωση παγίου! Πως σας φαίνεται η προσφορά; 

55 minutes ago, manolog3 said:

Γιατι; 

Είχα διαβάσει ότι ίσχυε για τα κινητά . Μάλλον ισχύει και για τα σταθερά  

Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

2 minutes ago, nexus82 said:

Είχα διαβάσει ότι ίσχυε για τα κινητά . Μάλλον ισχύει και για τα σταθερά  

Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Ναι πραγματι ισχυει αυτο και εφαρμοστηκε, αλλα νομιζα πως ηταν fix για μια συγκεκριμενη περιοδο και οχι για καθε νεο συμβολαιο.

Αντε να δουμε τις επενδυσεις των δικτυων που κανουν...

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

5 ώρες πριν, Giwrgos8 said:

Μου έκανε η Vodafone προσφορά για ανανέωση προγράμματος κινητής,όλα απεριόριστα, 34 ευρώ τον μήνα και 236ευρω επιδότηση ή 29 ευρώ με έκπτωση παγίου! Πως σας φαίνεται η προσφορά; 

Ακριβή κατά την γνώμη μου. 

Με φορητοτητα το 29€ μπορεί να γίνει 17-19€