Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε μήνυμα για τους νέους όρους στο i4s

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 17/11/2024 ΘA EΦAPMOΣTOYN METABOΛEΣ ΣTHN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING. EIΔIKOTEPA, H XPEΩΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA ΔIAMOPΦΩΘEI ΣTA 5,04€ ME Φ.Π.A./MHNA KAI H ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΣTA 40GB/MHNA. ΓIA THN ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΔEITE ΠEPIΣΣOTEPA EΔΩ https://bit.ly/internet4sharing_pox MΠOPEITE NA ΔIAKOΨETE ATEΛΩΣ THN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING OΠOTEΔHΠOTE. ΓIA ΔIAKOΠH THΣ YΠHPEΣIAΣ ME SMS, ΣTEIΛTE TO ΓPAMMA X ΣTO 1235 MEXPI 15/10/2024

Edited by belial
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εμένα δεν μου ήρθε κάτι λες επειδή έχω φραγή σε 5ψήφια μεσω του vodafone app?
Το SMS το στέλνουμε απο τον αριθμό της γραμμής που ειναι  συνδεμένη η i4s να φανταστώ
(πχ εγω έχω 5 unlimited και στα 3 εχω και i4s κάρτα και φυσικά θα καταργήσω τα 2 σίγουρα.

2 ώρες πριν, belial said:

Ήρθε μήνυμα για τους νέους όρους στο i4s

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 17/11/2024 ΘA EΦAPMOΣTOYN METABOΛEΣ ΣTHN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING. EIΔIKOTEPA, H XPEΩΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA ΔIAMOPΦΩΘEI ΣTA 5,04€ ME Φ.Π.A./MHNA KAI H ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΣTA 40GB/MHNA. ΓIA THN ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΔEITE ΠEPIΣΣOTEPA EΔΩ https://bit.ly/internet4sharing_pox MΠOPEITE NA ΔIAKOΨETE ATEΛΩΣ THN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING OΠOTEΔHΠOTE. ΓIA ΔIAKOΠH THΣ YΠHPEΣIAΣ ME SMS, ΣTEIΛTE TO ΓPAMMA X ΣTO 1235 MEXPI 15/10/2024

Μου ήρθε και εμένα σήμερα. Εν τω μεταξύ λήγουν τα συμβόλαιά μου σε σταθερό και κινητό τον άλλο μήνα, οι προσφορές που μου έκαναν για ανανέωση μέχρι τώρα είναι πιο ακριβά απ ότι πληρώνω, ήρθε και αυτό σήμερα, μάλλον μου δείχνουν την πόρτα της εξόδου. 

The day is my enemy, the night my friend

Έστειλα το μήνυμα σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 

ΛABAME TO AITHMA ΣAΣ. H YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING ΘA AΠENEPΓOΠOIHΘEI EΩΣ 17/11/2024 OΠOY KAI ΘA ENHMEPΩΘEITE ME SMS. 

51 minutes ago, zananiro said:

Μου ήρθε και εμένα σήμερα. Εν τω μεταξύ λήγουν τα συμβόλαιά μου σε σταθερό και κινητό τον άλλο μήνα, οι προσφορές που μου έκαναν για ανανέωση μέχρι τώρα είναι πιο ακριβά απ ότι πληρώνω, ήρθε και αυτό σήμερα, μάλλον μου δείχνουν την πόρτα της εξόδου. 

Καλά για την προσφορά έχεις χρόνο για να διαπραγματευτείς. Για την i4s δεν έχεις εναλλακτική αφού από 21 Νοεμβρίου θα κάνει το ίδιο και ο πράσινος ανταγωνισμός 

3 ώρες πριν, zerokill said:

Εμένα δεν μου ήρθε κάτι λες επειδή έχω φραγή σε 5ψήφια μεσω του vodafone app?
Το SMS το στέλνουμε απο τον αριθμό της γραμμής που ειναι  συνδεμένη η i4s να φανταστώ
(πχ εγω έχω 5 unlimited και στα 3 εχω και i4s κάρτα και φυσικά θα καταργήσω τα 2 σίγουρα.

Η φραγή στα πενταψήφια αφορά συγκεκριμένες κατηγορίες αριθμών υψηλής χρέωσης του τύπου 54xxx ή 14xxx. Τα άλλα πενταψήφια τα λαμβάνεις κανονικά. Βέβαια αν μπορεί κάποιος ας λύσει την απορία από ποιο πενταψήφιο έστειλε η vodafone την ανακοίνωση? Γιατί τουλάχιστον στα καρτοκινητά έρχονται με αποστολέα vodafone, cu offer, cu info κλπ.

Καλησπέρα,επειδή δεν έχω καταλάβει η χρέωση με το i4s ισχύει για όλους;

Εγώ μέχρι πρότινος το είχα δωρεάν λόγω συνδιαστικου πακέτου σταθερου και κινητού.🤔

2 ώρες πριν, ReaperX said:

Καλησπέρα,επειδή δεν έχω καταλάβει η χρέωση με το i4s ισχύει για όλους;

Εγώ μέχρι πρότινος το είχα δωρεάν λόγω συνδιαστικου πακέτου σταθερου και κινητού.🤔

Ναι, τέλος το δωρεάν.

5€ για 40GB.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Καλημέρα! Η υπηρεσία vodafone double (2 κάρτες με ίδιο αριθμό ) ισχύει ακόμα; παθών με internet4share και εγω. Για να ξέρω αν θα πρέπει να μαζέψω τα μπογαλάκια μου σε άλλο μαγαζι που ισχύει αυτή η υπηρεσία ακομα (nova-cote)....

Edited by haforce

Στο vodafone double δεν δουλεύουν και οι δυο σιμ ταυτόχρονα όμως...

Ουτε και στους άλλους. Νοβα μονο σε συμβολαιο με πάγιο κιολας, ασύμφορη.

12 minutes ago, kmpatra said:

Στο vodafone double δεν δουλεύουν και οι δυο σιμ ταυτόχρονα όμως...

Ουτε και στους άλλους. Νοβα μονο σε συμβολαιο με πάγιο κιολας, ασύμφορη.

Αν εχεις 2 καρτες στο κινητό και κάνεις προώθηση στην άλλη των κλήσεων της μιας καρτας double και την κλείνεις, μπορεις να χρησιμοποιήσεις την έτερη για data μόνο απεριόριστα. είναι μια λύση μεχρι να βρεθεί κάτι πιο εύκολο. Το θέμα είναι υπάρχει; Στην nova υπαρχει με 3 ευρώ πάγιο.

Edited by haforce

Ξέρω ότι μέχρι πρότινος υπήρχε και δεν έχει ανακοινωθεί κατάργησή της. Άρα λογικά υπάρχει ακόμα. Με κόστος 5 ή 7€ εφάπαξ αν θυμάμαι καλά.

Edited by kmpatra

Αυτήν την υπηρεσία χρησιμοποιούσα στην τότε wind για 3 χρόνια. Μια χαρά με είχε βολέψει, μέχρι που είδα το φως το αληθινό με τις extra sim στις voda-cote . Και από ότι είδα στην cosmote υπάρχει (twin sim) με μηδενικό πάγιο. Στην nova με €3.07.

Edited by haforce

Ναι. Στην κοσμοτε καπου στα 16 εφαπαξ ειναι (πληρώνεις το κόστος 2 σιμ ουσιαστικά)

Στην λύση που προτείνεις όμως δεν μπορείς να έχεις εξερχόμενες, κάνω λάθος? Εκτός αν η δεύτερη κάρτα δεν πάει σε κάποιο router πχ αλλα την χρησιμοποιείς με τα απεριόριστα σε κινητό. Οπότε έχει νοημα?

Edited by kmpatra

Αν το έχεις σε κινητό κάνεις κλήσεις κανονικά από το κινητό hotspot. Εγω έχω 4g mifi και δεν χρησιμοποιώ κλήσεις για το χρονικό διάστημα που το έχω ενεργο. Αν απαιτηθεί ενεργοποιώ εκ νέου την sim του κινητού  και μιλάω. Αλλιως με το δευτερο νούμερο του κινητού.

Το μονο disadvantage είναι η προώθηση των sms που δεν γίνεται, αλλά πάνε στην εκάστοτε ενεργή sim.

Edited by haforce

Μου εστειλαν στο ξεκαρφωτο (εχω 10 μήνες ακόμα συμβόλαιο) πρόταση να παω από το RED 5 GB (που ειναι 5+5 λογω σταθερης) στο RED 10 GB  (10+10 δλδ) με αυξηση 1,5 Ευρώ στην τελική τιμή και φυσικά το αποδεχτηκα .

Από 11.5  Ευρώ πληρώνω 13 Ευρώ / μήνα τελική τιμή  πλεον.

εκανα και εγω αιτημα για καταργηση του 4sharing θα μπορω να ενεργοποιησω ξανα στο μελλον για 3 μηνες πχ η αχρηστευεται τελειως η sim?

υπογραφή εκτός ορίων

58 minutes ago, haforce said:

Αν το έχεις σε κινητό κάνεις κλήσεις κανονικά από το κινητό hotspot. Εγω έχω 4g mifi και δεν χρησιμοποιώ κλήσεις για το χρονικό διάστημα που το έχω ενεργο. Αν απαιτηθεί ενεργοποιώ εκ νέου την sim του κινητού  και μιλάω. Αλλιως με το δευτερο νούμερο του κινητού.

Το μονο disadvantage είναι η προώθηση των sms που δεν γίνεται, αλλά πάνε στην εκάστοτε ενεργή sim.

Τα χρόνια περνάνε και κάποιες υπηρεσίες υπάρχουν ακόμα για να μας κάνουν λίγο καλύτερη τη ζωή... COSMOTE Multisim | COSMOTE

Εγω θα μετακομίσω αλλού πλέον... και σε πολύ καλύτερο δίκτυο σε όλα τα επίπεδα.

Edited by haforce

On 3/10/2024 at 4:11 ΜΜ, zananiro said:

Που ήρθε το sms στην I4S ή στο κύριο συμβόλαιο; Εμένα δε μου ήρθε τίποτα.

5 ώρες πριν, haforce said:

Τα χρόνια περνάνε και κάποιες υπηρεσίες υπάρχουν ακόμα για να μας κάνουν λίγο καλύτερη τη ζωή... COSMOTE Multisim | COSMOTE

Εγω θα μετακομίσω αλλού πλέον... και σε πολύ καλύτερο δίκτυο σε όλα τα επίπεδα.

Nova θα πας από ότι κατάλαβα  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣