Antonio21 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 14 minutes ago, Antonio21 said: Δυνατή προσφορά. Βασικά πληρωνεις ένα simo συμβόλαιο (πολυ χαμηλότερου παγιου) και δόσεις τη συσκευή (και κάτι παραπανω). Όποιος σκέφτεται για συμβόλαιο και θέλει τίμια συσκευή θα το παρει άνετα. 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Σε έχασα λίγο 😊 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 (edited) 28 minutes ago, Antonio21 said: 27.62 αν έχεις σταθερή στο ίδιο ΑΦΜ, αλλιώς 33.2 χωρίς σταθερή. Βάλε +5€/μηνα για i4s Βάλε και +1,5€/μηνα μετά το 12μηνο Edited November 21, 2023 by VIPdriver 4 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: 27.62 αν έχεις σταθερή στο ίδιο ΑΦΜ, αλλιώς 33.2 χωρίς σταθερή. Βάλε +5€/μηνα για i4s Βάλε και +1,5€/μηνα μετά το 12μηνο Καλά σπάνια μην πω και καθόλου έχει τύχει να ακούσω για την ρήτρα μετά το 12μηνο. Στα υπόλοιπα συμφωνώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 17 minutes ago, VIPdriver said: 27.62 αν έχεις σταθερή στο ίδιο ΑΦΜ, αλλιώς 33.2 χωρίς σταθερή. Βάλε +5€/μηνα για i4s Βάλε και +1,5€/μηνα μετά το 12μηνο Τώρα σε καταλαβαίνω πλήρως 😊 Θα πάρω τηλ αύριο να ρωτήσω γιατί δεν με κάλεσαν. Η i4s είναι στα 3€ από ότι βλέπω στον λογαριασμό μου και εάν δεν κάνω λάθος λόγο σταθερής και επιπλέον συνδέσεων κινητής το 27.62€ έχει έκπτωση αλλά 3€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 5 minutes ago, Antonio21 said: Τώρα σε καταλαβαίνω πλήρως 😊 Θα πάρω τηλ αύριο να ρωτήσω γιατί δεν με κάλεσαν. Η i4s είναι στα 3€ από ότι βλέπω στον λογαριασμό μου και εάν δεν κάνω λάθος λόγο σταθερής και επιπλέον συνδέσεων κινητής το 27.62€ έχει έκπτωση αλλά 3€. Στους εταιρικούς 3, στους ιδιώτες 5 και εάν έχεις κ σταθερό δωρεάν. 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 33,20€ μου βγαίνει. Είναι ένα σταθερό για κάθε μία γραμμή κινητού άρα δεν δικαιούται έκπτωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 (edited) Λάθος θέμα Edited November 21, 2023 by nick.76 Λάθος θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Ενοικίαση extenders λοιπόν... Τα σχόλια δικά σας. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 6 minutes ago, p_k said: Ενοικίαση extenders λοιπόν... Τα σχόλια δικά σας. Απαράδεκτο, να κλείσουν άμεσα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Δεν είπα αυτό, αλλά είναι κάπως. 6€ τον μήνα Χ 24 μήνες σημαίνει 144 € στη διετία. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amptou Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 (edited) Να ρωτήσω κάτι αν έχω δηλαδή ήδη σταθερή σύνδεση Vodafone και με φορητοτητα πάω στο unlimited παίρνω έξτρα δωρεάν την i4s και το mifi? Επίσης η ιδιωτική ip τι περιορισμούς έχει? Γιατί ψάχνω παράλληλα μήπως αντικαταστησω μια σταθερή nova που έχω και σέρνεται με ρουτερ συν την έξτρα σιμ. Edited November 21, 2023 by amptou 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 1 hour ago, amptou said: Να ρωτήσω κάτι αν έχω δηλαδή ήδη σταθερή σύνδεση Vodafone και με φορητοτητα πάω στο unlimited παίρνω έξτρα δωρεάν την i4s και το mifi? Επίσης η ιδιωτική ip τι περιορισμούς έχει? Γιατί ψάχνω παράλληλα μήπως αντικαταστησω μια σταθερή nova που έχω και σέρνεται με ρουτερ συν την έξτρα σιμ. Για το mifi δεν ξέρω,αλλά αν θέλεις να μην έχεις σταθερή τότε το unlimited θα το πάρεις 19 ευρώ. Μόνο σε συνδυασμό σταθερής πέφτει πάει στα 17 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poyfi Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Ζήτησα μετατροπή καρτοπρογραματος σε cu με πήραν τηλέφωνο για προσφορά και ζήτησα τα απεριόριστα με 17 ευρο και μου είπαν σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 11 minutes ago, poyfi said: Ζήτησα μετατροπή καρτοπρογραματος σε cu με πήραν τηλέφωνο για προσφορά και ζήτησα τα απεριόριστα με 17 ευρο και μου είπαν σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει Πήρες στο νούμερο πιο έχει δώσει πιο πίσω;;;;Αν όχι πάρε εκεί,αν ναι ξαναπάρε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poyfi Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Πήρα και μου είπαν επειδή είμαι καρτοσυμβολαιο να πάω σε κατάστημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Εγώ από Q καρτοκινητο πήρα τηλέφωνο στη Vodafone στο σταθερό που υπάρχει πιο πίσω. Αν κράτησω το σταθερό το όλα απεριόριστα πάει 17,19 Αν το σταματήσω πάει στα 19,10 Στον χρόνο μπορεί να γίνει αύξηση από 0.70 έως 1.50 ευρω Αν βάλω 4Sharing θα δίνω αλλά 3 ευρώ το μήνα Aν κρατήσω το σταθερό το 4Sharing είναι δωρεάν Δεν ξέρω αν μπλέξω αλλά Ζήτησα να μεταβώ στη Vodafone Σταμάταω το σταθερό με πρόφαση την αύξηση 1 ευρώ από ebil και με 22 ευρώ 19+3 το 4Sharing πιστεύω θα λύσω το πρόβλημα με την κινητή και σταθερή 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 20 minutes ago, patrik said: Σταμάταω το σταθερό με πρόφαση την αύξηση 1 ευρώ από ebil και με 22 ευρώ 19+3 το 4Sharing πιστεύω θα λύσω το πρόβλημα με την κινητή και σταθερή Αρκεί να έχεις καλές ταχύτητες κινητής στην περιοχή σου και φυσικά ένα καλό sim router. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) 25 minutes ago, EllinikoNisi said: Αρκεί να έχεις καλές ταχύτητες κινητής στην περιοχή σου και φυσικά ένα καλό sim router. Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά το μέλλον θα δείξει. Είμαι επαρχία και το σταθερό τώρα πιάνει από 24mpps μόνο 4. Δεν υπάρχει οπτική ίνα (βασικά υπάρχει αλλά δε τη λειτουργούν) Οποτε άχρηστο μου ήταν. Για συσκευή mifi στη Vodafone έχει 60 ευρώ https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-r228t4ghotspotblack/p-149734/ Εχει κάνεις καμιά άλλη πρόταση; Edited November 22, 2023 by patrik 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 9 minutes ago, patrik said: Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά το μέλλον θα δείξει. Είμαι επαρχία και το σταθερό τώρα πιάνει από 24mpps μόνο 4. Δεν υπάρχει οπτική ίνα (βασικά υπάρχει αλλά δε τη λειτουργούν) Οποτε άχρηστο μου ήταν. Για συσκευή mifi στη Vodafone έχει 60 ευρώ https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-r228t4ghotspotblack/p-149734/ Εχει κάνεις καμιά άλλη πρόταση; Σου προτείνω να κρατήσεις το σταθερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 11 minutes ago, patrik said: Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά το μέλλον θα δείξει. Είμαι επαρχία και το σταθερό τώρα πιάνει από 24mpps μόνο 4. Δεν υπάρχει οπτική ίνα (βασικά υπάρχει αλλά δε τη λειτουργούν) Οποτε άχρηστο μου ήταν. Για συσκευή mifi στη Vodafone έχει 60 ευρώ https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-r228t4ghotspotblack/p-149734/ Εχει κάνεις καμιά άλλη πρόταση; Παλιά 4g συσκευή κινητού και χοτσποτ είναι η πιο οικονομική λύση 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 1 hour ago, patrik said: Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά το μέλλον θα δείξει. Είμαι επαρχία και το σταθερό τώρα πιάνει από 24mpps μόνο 4. Δεν υπάρχει οπτική ίνα (βασικά υπάρχει αλλά δε τη λειτουργούν) Οποτε άχρηστο μου ήταν. Για συσκευή mifi στη Vodafone έχει 60 ευρώ https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-r228t4ghotspotblack/p-149734/ Εχει κάνεις καμιά άλλη πρόταση; Αυτές οι συσκευές που δίνει είναι για τα πανηγύρια. Εκεί που με το 5g mifi δίνει 500/60 mbps με αυτό δίνει 10 και με το ζόρι. Το 4g της εταιρίας δεν λέει. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Το 5g mi fi είναι λίγο ακριβό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 27 minutes ago, Antonio21 said: Το 5g mi fi είναι λίγο ακριβό. 10 ευρώ τον μήνα μπορείς να το πάρεις άτοκα 24 δόσεις. αξίζει και να σού μείνει 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts