AlexM2 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Αυτοί με πήραν. Σου το έστειλα με πμ. Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 11 ώρες πριν, dasnowy said: Από την vodafone μου είπαν ήταν. Ολοι οι συνεργάτες λένε ότι καλούν "από την εταιρία", ενώ το σωστό είναι να λένε "για λογαριασμό της εταιρίας". Επίσης είναι πολυ σπάνιο να δίνει τόσο καλές προσφορες η ίδια εταιρία. 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 - Q Τέλος διαθεσιμότητας 05/01/2025 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Έχει δοκιμάσει κανείς να μείνει εξωτερικό Ε.Ε. περισσότερο από 4 μήνες με unlimited Ulta? Υπάρχει έξτρα χρέωση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 1 hour ago, Cris4524 said: Έχει δοκιμάσει κανείς να μείνει εξωτερικό Ε.Ε. περισσότερο από 4 μήνες με unlimited Ulta? Υπάρχει έξτρα χρέωση; Το ανάφερα σε παλαιότερο post έχω δικούς μου ανθρώπους που έχουν μεταναστεύσει Ευρώπη και δεν έχει θέμα μέχρι στιγμής. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Το ανάφερα σε παλαιότερο post έχω δικούς μου ανθρώπους που έχουν μεταναστεύσει Ευρώπη και δεν έχει θέμα μέχρι στιγμής.Πόσο καιρό είναι έξω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Το ανάφερα σε παλαιότερο post έχω δικούς μου ανθρώπους που έχουν μεταναστεύσει Ευρώπη και δεν έχει θέμα μέχρι στιγμής.Μεγάλο +. Μονόδρομος για ΕΕSent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Μεγάλο +. Μονόδρομος για ΕΕSent from my iPad using TapatalkΑν λειτουργεί και σωστά μεγάλο +. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Λειτουργεί χωρίς θέμα τσεκαρισμένο.Μακάρι να μείνει έτσι.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Λειτουργεί χωρίς θέμα τσεκαρισμένο.Μακάρι να μείνει έτσι.Sent from my iPhone using TapatalkΜωρέ και εμένα λειτουργεί αλλά μου έχουν βάλει όριο στην ταχύτητα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 11 minutes ago, AlexM2 said: Μωρέ και εμένα λειτουργεί αλλά μου έχουν βάλει όριο στην ταχύτητα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν χειροκίνητα αλλάξεις φορέα; Δεν ξέρω, απλά μία σκέψη έκανα. 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 - Q Τέλος διαθεσιμότητας 05/01/2025 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Εάν χειροκίνητα αλλάξεις φορέα; Δεν ξέρω, απλά μία σκέψη έκανα. Τι άλλο δίκτυο δοκίμασα,αλλαγή σε esim άλλη συσκευή τίποτα. Έχω ταβάνι τα 12Mbps. Όπου και να κινηθώ το ίδιο Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Τι άλλο δίκτυο δοκίμασα,αλλαγή σε esim άλλη συσκευή τίποτα. Έχω ταβάνι τα 12Mbps. Όπου και να κινηθώ το ίδιο Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜυστήρια πράγματα.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Καλήσπερα στην όμορφη παρέα θα ήθελα την βοήθειά σας εάν γνωρίζετε και σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Έχω στον αφμ μου μια γραμμή unlimited ultra και ένα σταθερό αυτά τα δύο μαζί μου δίνουν και μια έξτρα sim data δωρεάν. Προχτές έκανα άλλη μια σύνδεση στον ίδιο αφμ για το Unlimited business ultra, πήγα σε κατάστημα για να κάνω αίτηση για έξτρα sim data και μου είπαν ότι είναι 3€ πάγιο κάθε μήνα και ας έχω σταθερό. Τελικά τι ισχύει γνωρίζουμε δεν είναι τα 3€ το θέμα, που τελικά δεν μπόρεσα να παραλάβω την sim πρέπει να περιμένω. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλήσπερα στην όμορφη παρέα θα ήθελα την βοήθειά σας εάν γνωρίζετε και σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Έχω στον αφμ μου μια γραμμή unlimited ultra και ένα σταθερό αυτά τα δύο μαζί μου δίνουν και μια έξτρα sim data δωρεάν. Προχτές έκανα άλλη μια σύνδεση στον ίδιο αφμ για το Unlimited business ultra, πήγα σε κατάστημα για να κάνω αίτηση για έξτρα sim data και μου είπαν ότι είναι 3€ πάγιο κάθε μήνα και ας έχω σταθερό. Τελικά τι ισχύει γνωρίζουμε δεν είναι τα 3€ το θέμα, που τελικά δεν μπόρεσα να παραλάβω την sim πρέπει να περιμένω. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ Η δωρεάν extra sim ισχύει για ένα κινητό unlimited ανά σταθερό, δηλαδή για το ίδιο σταθερό μπορείς να πάρεις μόνο μια δωρεάν extra sim. Edited July 27, 2023 by terkos2 4 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Ευχαριστώ πολύ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 8 ώρες πριν, terkos2 said: Η δωρεάν extra sim ισχύει για ένα κινητό unlimited ανά σταθερό, δηλαδή για το ίδιο σταθερό μπορείς να πάρεις μόνο μια δωρεάν extra sim. Εγώ πάντως με ένα σταθερό και δύο unlimited έχω δύο έξτρα σιμ μια για κάθε αριθμό κινητού. Δωρεάν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 14 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλήσπερα στην όμορφη παρέα θα ήθελα την βοήθειά σας εάν γνωρίζετε και σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Έχω στον αφμ μου μια γραμμή unlimited ultra και ένα σταθερό αυτά τα δύο μαζί μου δίνουν και μια έξτρα sim data δωρεάν. Προχτές έκανα άλλη μια σύνδεση στον ίδιο αφμ για το Unlimited business ultra, πήγα σε κατάστημα για να κάνω αίτηση για έξτρα sim data και μου είπαν ότι είναι 3€ πάγιο κάθε μήνα και ας έχω σταθερό. Τελικά τι ισχύει γνωρίζουμε δεν είναι τα 3€ το θέμα, που τελικά δεν μπόρεσα να παραλάβω την sim πρέπει να περιμένω. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ Δοκίμασε σε άλλο κατάστημα. Εμένα μου έλεγαν όλες τις εκδοχές. Από κατάστημα μέχρι τηλεφωνική εξυπηρετηση πελατών. Μου είχαν πει για δωρεάν κάρτα άνευ σταθερού, κ επέμεναν με ονοματεπώνυμο να τους καλέσει ο υπάλληλος του καταστήματος. Μετά μ ειπαν για σταθερό μαζί με το κινητό για να τη πάρω δωρεάν, μετά μου έλεγαν 3€ ο μήνας, μετά άλλος πάλι δωρεάν. Είναι που θα πέσεις. Επισης εμένα, δεν ξέρω αν ήταν θέμα καταστήματος, ενώ πήρα τη κάρτα κ μ λέει σε 20 λεπτά περίπου θα ενεργοποηθει, με κάλεσε πίσω αφού εφυγα και μ είπε να μιλήσω εγώ με το τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών γιατί υπάρχει ένα θέμα επειδή το πρόγραμμα είναι εταιρικό, αλλά ανήκει σε κάποιο “project” λόγω της ειδικής τιμής και το αφμ που δεν εμπίπτει σε εταιρία, δεν τον αφήνει να κάνει την ενεργοποίηση. Θα την κάνουν από το 1399. Οντως κάλεσα εγώ. Μου ζήτησαν τον αριθμό της καινούριας κάρτας και την συνέδεσαν με τον αριθμό μου. Επειδή μεσολάβησε Σάββατο ενεργοποιήθηκα Δευτέρα. Δοκιμασε πάλι σε άλλο κατάστημα λέγοντας ότι θες έξτρα σιμ δωρεάν. Δωσε τους τον αριθμό, θα σε ρωτήσουν αν υπάρχει σταθερό, πες ναι και δες τι θα σου πουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 2 ώρες πριν, noter said: Δοκίμασε σε άλλο κατάστημα. Εμένα μου έλεγαν όλες τις εκδοχές. Από κατάστημα μέχρι τηλεφωνική εξυπηρετηση πελατών. Μου είχαν πει για δωρεάν κάρτα άνευ σταθερού, κ επέμεναν με ονοματεπώνυμο να τους καλέσει ο υπάλληλος του καταστήματος. Μετά μ ειπαν για σταθερό μαζί με το κινητό για να τη πάρω δωρεάν, μετά μου έλεγαν 3€ ο μήνας, μετά άλλος πάλι δωρεάν. Είναι που θα πέσεις. Επισης εμένα, δεν ξέρω αν ήταν θέμα καταστήματος, ενώ πήρα τη κάρτα κ μ λέει σε 20 λεπτά περίπου θα ενεργοποηθει, με κάλεσε πίσω αφού εφυγα και μ είπε να μιλήσω εγώ με το τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών γιατί υπάρχει ένα θέμα επειδή το πρόγραμμα είναι εταιρικό, αλλά ανήκει σε κάποιο “project” λόγω της ειδικής τιμής και το αφμ που δεν εμπίπτει σε εταιρία, δεν τον αφήνει να κάνει την ενεργοποίηση. Θα την κάνουν από το 1399. Οντως κάλεσα εγώ. Μου ζήτησαν τον αριθμό της καινούριας κάρτας και την συνέδεσαν με τον αριθμό μου. Επειδή μεσολάβησε Σάββατο ενεργοποιήθηκα Δευτέρα. Δοκιμασε πάλι σε άλλο κατάστημα λέγοντας ότι θες έξτρα σιμ δωρεάν. Δωσε τους τον αριθμό, θα σε ρωτήσουν αν υπάρχει σταθερό, πες ναι και δες τι θα σου πουν. Τελικά, εσένα στη χρέωσαν ή όχι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 3 ώρες πριν, katsiletra said: Τελικά, εσένα στη χρέωσαν ή όχι; Είχα ανοίξει τεχνικό θέμα με μη επαρκή κάλυψη δικτύου στη περιοχή μου. Τους ανέφερα ότι ή μου δίνουν την έξτρα σιμ χωρίς χρέωση να τη βάλω σε ένα mifi να έχω κλήσεις μέσω Wi-Fi calling ή θα εκανα υπαναχώρηση σύμβασης ατελώς. Το τεχνικό τμήμα έδινε ότι δεν θα λειτουργήσει μέσω mifi το Wi-Fi calling κάτι που τους απέκλεισα εγώ γιατί το είχα δοκιμάσει με άλλη συσκευή. Γι αυτό το λόγο μου έδωσαν δωρεάν την κάρτα και μου πιστώσαν και τα χρήματα από την αγορά του mifi. Τουλάχιστον έτσι μου ειπαν. Θα φανεί στο λογαριασμό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Δεν γνωρίζω για την χρέωση ακόμα στην δική μου περίπτωση. Πάντως και εγώ που πήγα σε κατάστημα δεν μπορούσε να την συνδέσει για το business και έτσι δεν την πήρα ποτέ. Θα μου την στείλουν από τα κεντρικά την κάρτα με πάγιο 3 € τον μήνα και ας έχω σταθερό με άλλο ένα Unlimited 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Έχω μια υποψία ότι η Vodafone βάζει κόφτη στο εξωτερικό στα unlimited και μάλιστα κάνει διαχωρισμό σε ιδιώτες και business. Tο δικό μου ιδιωτών είναι καρφωμένο στα 13Mbps business συναδέλφου 50Mbps. Το Cu που κουβαλάω μαζί μου 100+Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, AlexM2 said: Έχω μια υποψία ότι η Vodafone βάζει κόφτη στο εξωτερικό στα unlimited και μάλιστα κάνει διαχωρισμό σε ιδιώτες και business. Tο δικό μου ιδιωτών είναι καρφωμένο στα 13Mbps business συναδέλφου 50Mbps. Το Cu που κουβαλάω μαζί μου 100+ Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομιζω ότι τα business lite και max έχουν μέχρι συγκεκριμένη ταχύτητα. Το ultra business είναι με τη μέγιστη. Edited July 28, 2023 by noter 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Νομιζω ότι τα business lite και max έχουν μέχρι συγκεκριμένη ταχύτητα. Το ultra business είναι με τη μέγιστη. Και τα δύο ultra είναι το ένα ιδιώτες και το άλλο business Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας TapatalkMιλαω για εκτός Ελλάδος όχι για εντός που λέει ο πίνακας Και πάλι πως γίνεται το CU να δίνει 100+ ενώ τα άλλα όχι;Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Παράξενα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts