paanos Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 9 minutes ago, Cris4524 said: Δηλαδή; Τι είναι αυτό; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτι σαν το APN στα κινητά. Το modem κάνει 3 συνδέσεις (στη Vodafone), μια για τηλεόραση, μια για Ίντερνετ και μια τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Κάτι σαν το APN στα κινητά. Το modem κάνει 3 συνδέσεις (στη Vodafone), μια για τηλεόραση, μια για Ίντερνετ και μια τηλέφωνο Σε εμενα με το που ήρθε το μήνυμα για την μετατροπή του 2play 24mbps σε 3play 24mbps ότι τις επόμενες ημέρες θα παραλάβω τον εξοπλισμό κλπ χάθηκε το ίντερνετ. Δεν περνάει IP συγχρονίζει το dsl αλλά δεν βγάζει στο ίντερνετ. Και υπέθεσα ότι δεν δίνει IP επειδή είναι mac locked το ASUS που έχω εγώ και πως θα πρεπει να έχω τις VodafoneΕντομεταξυ μου στέλνουν και ρούτερ ενώ δεν ζήτησα. Μήπως για αυτό το λόγο; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Τα username password μάλλον θέλει αλλά ξέρω ότι δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 6 μέρες και συνεχίζουμε χωρίς τηλέφωνο. 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 1 ώρα πριν, Antonio21 said: 6 μέρες και συνεχίζουμε χωρίς τηλέφωνο. Αν είσαι σε περιοχή οτε Καλές 15 εργάσιμες 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 (edited) 3 minutes ago, cmvr said: Αν είσαι σε περιοχή οτε Καλές 15 εργάσιμες Είναι ADSL οπότε ο ΟΤΕ θα το φτιάξει αν είναι βλάβη στο δίκτυο Edited June 12, 2023 by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 3 minutes ago, AlexM2 said: Είναι ADSL οπότε ο ΟΤΕ θα το φτιάξει αν είναι βλάβη στο δίκτυο Πάντως ADSL στους άλλους παρόχους είναι αυτοκτονία από ταχύτητες. Πας με την μια VDSL. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Η Καλλιθέα Αττικής είναι μια περιοχή που στο ένα τετράγωνο έχει νέα καφαο ταχύτητα 100 έως 200 και σε άλλα τετράγωνα όπως εγώ έως 24 που με το ζόρι πιάνει 8 mbps. 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 με πηραν για το δευτερο νουμερο που εχω σε οικογενειακο στο vodafone red 5gb (10 με τον διπλασιασμο) και μου προτειναν το unlimited play στα 23.50 αλλα επειδη το νουμερο το εχει η μητερα μου και δεν κανει χρηση δεν το δεχθηκα τωρα δινω 18 3 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 6 μέρες και συνεχίζουμε χωρίς τηλέφωνο. Εγώ περίμενα 30 μέρες μέχρι που ακύρωσα. Ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος στην σταθερή. Και μιλάμε για Χανιά κέντρο.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 30 ημέρες για ποιον λόγο; Είχανε κάποια βλάβη; 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 On 12/6/2023 at 4:51 ΜΜ, Antonio21 said: 6 μέρες και συνεχίζουμε χωρίς τηλέφωνο. Κοίτα στο συμβόλαιο σου τι αναγράφεται για την εξυπηρέτηση. Πχ εγώ που έχω adsl στη nova αναφέρεται αυτό "Η αποκατάσταση καλωδιακής βλάβης γίνεται εντός 6 ημερολογιακών ημερών (στο μέτρο του τεχνικά εφικτού). Ενώ η αποκατάσταση μη καλωδιακής βλάβης γίνεται εντός 4 ημερολογιακών ημερών (στο μέτρο του τεχνικά εφικτού)". Κοίτα τι γράφει και αν έχουν ξεπεράσει την προθεσμία βάρα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και φυσικά ζήτα και πίστωση παγίου για τις μέρες που δεν είχες σύνδεση. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 30 ημέρες για ποιον λόγο; Είχανε κάποια βλάβη; Δεν νομίζω δεν ξέρανε ούτε και αυτοί να μου πούνε στο τέλος. Τις πρώτες 2 εβδομάδες περίμενα,την 3η βδομάδα μου λέγανε για συστημικό πρόβλημα και στον μήνα πάνω όταν μου είπαν δεν γνωρίζουν τον λόγο και δεν ξέρουν πότε θα ενεργοποιηθεί η γραμμή τους είπα οκ ακυρώνω και τελείωσε εκεί.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Τραγικά πράγματα 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Τραγικά πράγματα Η εμπειρία μου με την κινητή της vf στα Χανιά είναι η καλύτερη αλλά σταθερό & ίντερνετ η Cosmote είναι μονόδρομος και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με άλλη εταιρεία στον αιώνα τον άπαντα.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Στα Χανιά έχετε καμπίνες για fttc η ακόμα adsl? 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 29 minutes ago, Antonio21 said: Στα Χανιά έχετε καμπίνες για fttc η ακόμα adsl? Στο κέντρο έχουν FTTH. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Αυτά είναι τα ωραία ☺️ 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Αυτά είναι τα ωραία https://fttxgr.eu/mapSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Εδώ αναφέρονται τα κτήρια που έχουν πρόσβαση σε υποδομή FTTx. https://www.broadband-assist.gov.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 9 ημέρες και ακόμα. Ήρθε ο ΟΤΕ είπε ότι το έφτιαξε μετά ήρθε η vodafone λέει ότι έχει βλάβη από τον ΟΤΕ. Και τελικά θα έρθουν και οι δύο μαζί από βδομάδα. Όλα αυτά για μια απλή γραμμή adsl που έγινε απλά φορητοτητα. 9 ημέρες και ακόμα. Ήρθε ο ΟΤΕ είπε ότι το έφτιαξε μετά ήρθε η vodafone λέει ότι έχει βλάβη από τον ΟΤΕ. Και τελικά θα έρθουν και οι δύο μαζί από βδομάδα. Όλα αυτά για μια απλή γραμμή adsl που έγινε απλά φορητοτητα. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 9 ημέρες και ακόμα. Ήρθε ο ΟΤΕ είπε ότι το έφτιαξε μετά ήρθε η vodafone λέει ότι έχει βλάβη από τον ΟΤΕ. Και τελικά θα έρθουν και οι δύο μαζί από βδομάδα. Όλα αυτά για μια απλή γραμμή adsl που έγινε απλά φορητοτητα. 9 ημέρες και ακόμα. Ήρθε ο ΟΤΕ είπε ότι το έφτιαξε μετά ήρθε η vodafone λέει ότι έχει βλάβη από τον ΟΤΕ. Και τελικά θα έρθουν και οι δύο μαζί από βδομάδα. Όλα αυτά για μια απλή γραμμή adsl που έγινε απλά φορητοτητα. Καλά Χριστούγεννα.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 6 ώρες πριν, Antonio21 said: 9 ημέρες και ακόμα. Ήρθε ο ΟΤΕ είπε ότι το έφτιαξε μετά ήρθε η vodafone λέει ότι έχει βλάβη από τον ΟΤΕ. Και τελικά θα έρθουν και οι δύο μαζί από βδομάδα. Όλα αυτά για μια απλή γραμμή adsl που έγινε απλά φορητοτητα. 9 ημέρες και ακόμα. Ήρθε ο ΟΤΕ είπε ότι το έφτιαξε μετά ήρθε η vodafone λέει ότι έχει βλάβη από τον ΟΤΕ. Και τελικά θα έρθουν και οι δύο μαζί από βδομάδα. Όλα αυτά για μια απλή γραμμή adsl που έγινε απλά φορητοτητα. Μάλλον για μπέρδεμα στον βρόχο μυρίζει, λογικά με το συνδυαστικό ραντεβού θα λυθεί... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 19 ώρες πριν, minast said: Μάλλον για μπέρδεμα στον βρόχο μυρίζει, λογικά με το συνδυαστικό ραντεβού θα λυθεί... Ξέχασαν να συνδέσουν το καλώδιο από τον κατανεμητη στο διαμέρισμα. Όλα εντάξει τώρα αλλά με 12 mbps γραμμή adsl δεν πας πουθενά δυστυχώς, όταν στο άλλο τετράγωνο δίνει μέχρι 200 η cosmote. 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Πόσο καιρό θα μείνω χωρίς σταθερό και ίντερνετ εάν μετακομίσω; Ίδια πόλη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts