Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα εχω το Red 1 στα 25 ευρω περιπου. Το συμβολαιο ληγει τον Μαιο. Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την Vodafone για να μου προτεινουν να ανανεωσω το συμβολαιο στην ιδια τιμη. Περιεργο δεν ειναι? Θελω να πω, ανανεωση απο τωρα ενω ληγει το συμβολαιο σε 4 μηνες?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπερα εχω το Red 1 στα 25 ευρω περιπου. Το συμβολαιο ληγει τον Μαιο. Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την Vodafone για να μου προτεινουν να ανανεωσω το συμβολαιο στην ιδια τιμη. Περιεργο δεν ειναι? Θελω να πω, ανανεωση απο τωρα ενω ληγει το συμβολαιο σε 4 μηνες?

Τελευταία το κάνουν αυτο .. Και μενα έληγε το Μάρτιο. Και με πήραν τηλ απο Νοέμβριο να ανανεώσω με την ίδια τιμή (26 ευρώ μαζί με έξτρα 750mb 4sharing)

εμενα το συμβολαιο για 2 red 1 ληγει στις 27 μαρτιου. τα εχω με 19,50 το ενα.

αν συνεχισει αυτη η τιμη και με παρουν τηλεφωνο ανανεωνω αμεσως...:)

αλλα βλεπω να με ταλαιπωρουν με φορητοτητες κτλ...

ειχα ζητησει 24 μηνο συμβολαιο και μου λενε οχι. θα κανουμε 12 μηνο

Edited by patrik

Τελευταία το κάνουν αυτο .. Και μενα έληγε το Μάρτιο. Και με πήραν τηλ απο Νοέμβριο να ανανεώσω με την ίδια τιμή (26 ευρώ μαζί με έξτρα 750mb 4sharing)

Να σου πω την αληθεια τους ειπα πως θελω να το σκεφτω λιγο. Μου κανει μεγαλη εντυπωση το οτι θελουν να σε δεσουν το συντομοτερο. Ενδεχομενως να αλλαξουν τιμολογιακη πολιτικη οr something την ανοιξη και να θελουν τους συνδρομητες να εχουν συμβολαιο διαρκειας? Εικασια δικη μου ε, ισως ειμαι πολυ δυσπιστος και να βλεπω φαντασματα, αν μπορει καποιος συμφορουμιτης να γραψει αν γινοταν και στο παρελθον αυτο?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπέρα παιδιά. Τελικά με πήρε η cyta και μου έκανε καλύτερη προσφορά(16,90€). Μου ζήτησαν να ακυρώσω το αίτημα στη vodafone με το να πάω σε ένα κατάστημα. Να περιμένω λίγο για αντιπρόταση τις vodafone ή πρώτα πρέπει να πάω να ακυρώσω την αίτηση? Πιστεύεται ότι μπορώ να πετύχω καλύτερη προσφορά? Να θυμίσω ότι αφορά για σταθερή γραμμή.

Σήμερα έλαβα αυτό το μήνυμα .στις 27/3 λήγει το συμβόλαιο.

ΘA ΘEΛAME NA ΣE ENHMEPΩΣOYME OTI H ΠPONOMIAKH EKΠTΩΣH ΠOY EXEIΣ ΣTO ΣYMBOΛAIO ΣOY ΦTANEI ΣTHN ΛHΞH THΣ! ΣE ΠEPIMENOYME ΣE ENA AΠO TA VODAFONE KATAΣTHMATA MAΣ ΓIA NA ANANEΩΣOYME TO ΣYMBOΛAIO ΣOY ME THN IΔIA EKΠTΩΣH H, ENAΛΛAKTIKA ΓIA NA AΠOKTHΣEIΣ ΔΩPEAN MIA 4G SMARTPHONE ΣYΣKEYH!

Το έχει πάρει κανείς άλλος;

Και μενα τελος Μαιου ληγει.

Αλλα ουτε τηλεφωνο ουτε μηνυμα ....

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Να σου πω την αληθεια τους ειπα πως θελω να το σκεφτω λιγο. Μου κανει μεγαλη εντυπωση το οτι θελουν να σε δεσουν το συντομοτερο. Ενδεχομενως να αλλαξουν τιμολογιακη πολιτικη οr something την ανοιξη και να θελουν τους συνδρομητες να εχουν συμβολαιο διαρκειας? Εικασια δικη μου ε, ισως ειμαι πολυ δυσπιστος και να βλεπω φαντασματα, αν μπορει καποιος συμφορουμιτης να γραψει αν γινοταν και στο παρελθον αυτο?

Καλησπέρα και απο εμένα ...

και μένα με πήραν τηλ την προηγούμενη βδομάδα ενώ λήγει το συμβόλαιο 16/4 και μου πρότειναν ανανέωση με τις ήδη ισχύουσες τιμές, οι οποίες είναι 19 και κάτι για το voda400 , 20 και κάτι για το voda 700 και 25 για το RED ....

επιπλεόν στο οικογενειακό υπάρχει και HOL...

Τέλος δίνουν και 260 επιδότηση ...

Μου φαίνονται πολύ καλά και εμένα ... διάβασα ότι κάποιοι έχετε βέβαια και καλύτερες τιμές σε κάποια αλλά με μικρή διαφορά.

Τι λέτε εσείς ? Βαριέμαι να ξανακάνω φορητότητα οπως τα 3 τελευταία χρόνια να είμαι ειλικρηνής αλλά σκέφτομαι και αυτό που είπε ο φίλος ότι σαν πολύ βιάζονται να μας κλείσουν...

Τέλος για την επιδότηση, στο πλαίσιο σου κάνουν πιστωτικό υπόλοιπο για ρώτησα στο ΜΜ και μου είπαν ότι πρέπει να ξοδέψω με μιας το ποσό ...

Xalllara!

Πριν 1 μιση μήνα μου τηλεφώνησαν και εμένα από vodafone να κάνω ανανέωση στης γυναίκας το red1 που το είχα με 24 ευρώ στην ίδια τιμή για 18 μήνες.

Το δέχτηκα και ο επόμενος λογαριασμός ήρθε 46.

Κάλεσα να μάθω το γιατί και μου είπαν πως με την νέα ανανέωση ο πρώτος μου λογαριασμός εκδόθηκε σε 14 μέρες από την ανανέωση και μέσα σε αυτόν ήταν οι 9 μέρες που το χρησιμοποίησα από το προηγούμενο συμβόλαιο και οι 14 μέρες του νέου συμβολαίου στις οποίες όμως δεν δικαιούμαι την έκπτωση του προγράμματος αλλά τις χρεώνομαι με την αρχική τιμή του.

Είπα οκ και έκανα φορητότητα σε cosmote.

Με τον γνωστό τρόπο που έκανα και πάντα πήρα αντιπροσφορές ταυτόχρονα από vodafone και από cosmote και κατέληξα το plus65 στα 22 και 1000΄ προς το σταθερό μου και άλλα 1000 από το σταθερό προς το κινητό μου επειδή έχω και ΟΤΕ.

Όποιος χρειαστεί βοήθεια για να έχει ταυτόχρονα αντιπροσφορά και από τις 2 εταιρίες ευχαρίστως να βοηθήσω

Σήμερα έλαβα αυτό το μήνυμα .στις 27/3 λήγει το συμβόλαιο.

ΘA ΘEΛAME NA ΣE ENHMEPΩΣOYME OTI H ΠPONOMIAKH EKΠTΩΣH ΠOY EXEIΣ ΣTO ΣYMBOΛAIO ΣOY ΦTANEI ΣTHN ΛHΞH THΣ! ΣE ΠEPIMENOYME ΣE ENA AΠO TA VODAFONE KATAΣTHMATA MAΣ ΓIA NA ANANEΩΣOYME TO ΣYMBOΛAIO ΣOY ME THN IΔIA EKΠTΩΣH H, ENAΛΛAKTIKA ΓIA NA AΠOKTHΣEIΣ ΔΩPEAN MIA 4G SMARTPHONE ΣYΣKEYH!

Το έχει πάρει κανείς άλλος;

Μου το εστειλαν προχτες,πηρα επιτοπου τηλεφωνο την εξυπηρετηση και ανανεωσα δυο red1 στα 18 ευρω το καθενα για 24 μηνες.

Τους ζητησα για παραπανω μηνες με αυτη την τιμη αλλα δεν δεχτηκαν,24 μου ειπε το μεγιστο.

Μου το εστειλαν προχτες,πηρα επιτοπου τηλεφωνο την εξυπηρετηση και ανανεωσα δυο red1 στα 18 ευρω το καθενα για 24 μηνες.

Τους ζητησα για παραπανω μηνες με αυτη την τιμη αλλα δεν δεχτηκαν,24 μου ειπε το μεγιστο.

Δεν πιστευω να τους εκανες και παραπονο που σου αφησαν το ρεντ με 18 ευρω και για τα επομενα 2 χρονια σε αυτην την τιμη ε?:D

Υπάρχει κανένα τηλ να μας κάνουν προσφορά το RED1 για φορητότητα με κανένα 25άρι;

Κατά 99.9% όχι σε αυτά τα χρήματα από τα τμήματα φορητότητα

Μου φαίνεται είμαι μ@λ...ας, πληρώνω red1 με 1500 για όλους, 1500 SMS, 3 giga Internet στα 50 €. Απλά στην ανανέωση μου βάλανε 300 € να πάρω ότι θέλω και από ότι φαίνεται τα παίρνουν πίσω με τρόπο
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Μου φαίνεται είμαι μ@λ...ας, πληρώνω red1 με 1500 για όλους, 1500 SMS, 3 giga Internet στα 50 €. Απλά στην ανανέωση μου βάλανε 300 € να πάρω ότι θέλω και από ότι φαίνεται τα παίρνουν πίσω με τρόπο

ποσο χρονο δεσμευση εχεις?

ποσο χρονο δεσμευση εχεις?

24 μήνες αλλά ο ένας πέρασε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

είναι αρκετα μεγαλο το ποσο οντως.... αν ηταν για 12μηνο η εστω 18 μηνο τα 300 € θα μπορουσαν να ισχυουν ως "αντιστάθμισμα" αλλα σε 24μηνο ειναι ψιχουλα

300 ΕΥΡΏ δια 24 μήνες=12,5 ευρώ. Αρα 50-12,5=37,5 ευρώ σου έρχεται ο μήνας

Σχετικά μεγάλο το νούμερο για red 1. Εμενα τον προηγούμενο μήνα, μετά από αίτηση φορητότητας βεβαίως, μου το δώσανε τελική τιμή 22,4 ευρώ (με την οικ. έκπτωση και έκπτωση hol).

Οταν μου έκαναν την άνω πρόταση τους είπα να μου πούνε και με επιδότηση συσκευής τι παίζει και μου έδιναν 390 ευρώ επιδότηση αλλά το πάγιο πάνω από 55 ευρώ τελική τιμή για 24 μήνες. Φυσικά τους απάντησα αρνητικά. Τα 390 ευρώ ήταν το τυράκι. Βασικά και η κοπέλα μου είπε ότι δεν με συνέφερε! Ο κανόνας είναι ότι σχεδόν πάντα (υπάρχουν και εξαιρέσεις) συμφέρει να μην πάρεις επιδότηση συσκευής, να την ρίξεις στο πάγιο και να πάρεις κινητό είτε από αγγελία είτε από σκρουτζ!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Γιατι δεν μπορουμε απο το κινητο να καλεσουμε Αμεση Δραση (100) παιδια ενω απο cosmote γινεται ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γιατι δεν μπορουμε απο το κινητο να καλεσουμε Αμεση Δραση (100) παιδια ενω απο cosmote γινεται ?

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω και το ευρωπαϊκό νούμερο 112 στο 100 βγάζει.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω και το ευρωπαϊκό νούμερο 112 στο 100 βγάζει.

Πιθανον αλλα με σχετο 100 "πεταει" την κλιση .Με cosmote μια χαρα καλει το 100.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πιθανον αλλα με σχετο 100 "πεταει" την κλιση .Με cosmote μια χαρα καλει το 100.

Αυτό που κάνουν με το 100 και άλλους αριθμούς έκτακτης ανάγκης είναι ότι τους δρομολογούν στο εκάστοτε τμήμα της περιοχής (αστυνομικό, πυροσβεστικό, ΕΚΑΒ, κλπ). Είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς να στέλνουν τα πάντα στο 112 και να σε συνδέουν από εκεί όπου χρειάζεται.

Χθες χρειάστηκε να καλέσω το 100 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα (vodafone).

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Τελειώνει τον άλλο μήνα και το δικό μου συμβόλαιο,βλέπω πως ανανεώσαν κάποιοι (ή δίνουν ακομα) το red1 με 18€ και χωρις συνδυαστικό;

Εγώ που εχω συνδυαστικό με σταθερό παίζει να μου το δώσουν σε αυτη την τιμη;

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών