Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει κανει κανεις καταγγελια συμβασης?αν μπορει να μου πει τι να κανω..τα εχω παρει με την βοντα αν θελετε και σε πμ.ευχαριστω

Δεν βλέπω να χαμπαριάζουν και σε όλους λένε για επιστροφή της επιδότησης. Μάλλον πάμε για ομαδική καταγγελία στην ένωση καταναλωτή και γνωστοποίηση στα ΜΜΕ.

εχω μιλησει με 2 ατομα απο το cc και τους ρωτησα αν με επηρεαζουν οι αλλαγες.η πρωτη κοπελα ειπε οχι...ο δευτερος μου λεει το απιστευτο που ειδατε οτι σας επηρεασει?ποια ανακοινωση διαβασατε?που την βρηκατε στο σαιτ μας μπορειται να μου πειτε και σε μενα για να σας εξυπηρετησω?μα παμε καλα cc μιας εταιριας οπως της voda να ρωταει τον πελατη που βρηκε την ανακοινωση στο σαιτ?

μετα συμπληρωνς την φορμα και μου ειπανε α ξερετε σας ανεβασαμε το παγιο αλλα θα μιλατε ποιο φτηνα γιατι επεσε η χρεωση/δευτερολεπτο και οτι της ειπα οτι η υπαρχει ελαχιστη χρεωση ανα λεπτο πλεον το γυρισε στο τσαμικο.πανε καλα στην βοντα?τι να πω απο το κακο στο χειροτερο

Δεν βλέπω να χαμπαριάζουν και σε όλους λένε για επιστροφή της επιδότησης. Μάλλον πάμε για ομαδική καταγγελία στην ένωση καταναλωτή και γνωστοποίηση στα ΜΜΕ.

Εγω τους ζήτησα να μου στείλουν σε e-mail αυτά που μου έλεγαν στο τηλέφωνο, γιατί σκοπεύω να τα χρησιμοποιησω νομικά. Μετα απο 1 εβδομάδα, ολα μια χαρά. Δε πληρωσα τιποτα! Ξερουν οτι κανουν λαθος, απλα ποντάρουν στο κλασσικο ελληνικο 'δε βαριεσαι'..

Δεν θέλω να φύγω από την εταιρία,γιατί είμαι απολύτως ευχαριστημένος,απλά αισθάνομαι ότι με κοροιδεύουν....Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο post απλά ήθελα κάπου να ξεδώσω!!!!

Κάνε απειλή φορητότητα και ΙΣΩΣ πιάσει. Έχει περιγραφεί πολλές φορές σε αυτό το site η διαδικασία.

Εγω τους ζήτησα να μου στείλουν σε e-mail αυτά που μου έλεγαν στο τηλέφωνο, γιατί σκοπεύω να τα χρησιμοποιησω νομικά. Μετα απο 1 εβδομάδα, ολα μια χαρά. Δε πληρωσα τιποτα! Ξερουν οτι κανουν λαθος, απλα ποντάρουν στο κλασσικο ελληνικο 'δε βαριεσαι'..

Γι' αυτό πρέπει να τα κυνηγάμε τα πράγματα και να τους κόψουμε το βήχα. Μας περνάνε για ιθαγενείς.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Κάνε απειλή φορητότητα και ΙΣΩΣ πιάσει. Έχει περιγραφεί πολλές φορές σε αυτό το site η διαδικασία.

Γι' αυτό πρέπει να τα κυνηγάμε τα πράγματα και να τους κόψουμε το βήχα. Μας περνάνε για ιθαγενείς.

Πάντως εγώ έκανα αίτηση φορητότητας απο Vodafone σε Wind ... αλλά η κόκκινη ετερία με έγραψε κανονικά.... όχι μόνο δεν με πήρε για αντιπρόταση αλλά ούτε για να ρωτήσει γιατί θέλω να φύγω... έχω 2 γραμμές με 70-80 ευρώ τον μήνα, και είμαι 10 χρόνια πέλάτης. πήγα στην Wind την μία γραμμή και τον αύγουστο θα πάρω και την άλλη.

Πάντως εγώ έκανα αίτηση φορητότητας απο Vodafone σε Wind ... αλλά η κόκκινη ετερία με έγραψε κανονικά.... όχι μόνο δεν με πήρε για αντιπρόταση αλλά ούτε για να ρωτήσει γιατί θέλω να φύγω... έχω 2 γραμμές με 70-80 ευρώ τον μήνα, και είμαι 10 χρόνια πέλάτης. πήγα στην Wind την μία γραμμή και τον αύγουστο θα πάρω και την άλλη.

Οταν θα περασει κανενα 2μηνο απο τωρα να μας γραψεις τις διαφορες των δικτυων. Βαζω στοιχημα οτι θα εισαι στα προθυρα να ξαναγυρισεις στη vodafone.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

εμενα στο καρτοπρογραμμα 25 100€ επιδοτηση και 15% εκπτωση στο παγιο... :X

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Από περιέργεια ρωτάω μπας και βγάλουμε κάποια άκρη για το πώς σκέφτονται στην vodafone. Έχεις πολλές εισερχόμενες κλήσεις;;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Από περιέργεια ρωτάω μπας και βγάλουμε κάποια άκρη για το πώς σκέφτονται στην vodafone. Έχεις πολλές εισερχόμενες κλήσεις;;

Δεν θα βγάλεις ποτε άκρη, ξέχνα το! Είναι λαβυρινθος η λογική, και στο τέλος βρίσκεις μέχρι και Μινώταυρο (!)

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Ναι. Εγώ όπως είχα πει είχα επικοινωνήσει με τη vodafone εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/opinionRequest.action?opinionType=2 kαι μετά με πήραν και μου είπαν ότι κανονικά μπορώ να κάνω καταγγελία της σύμβασης και να κάνω φορητότητα ή αποσύνδεση χωρίς να πληρώσω την επιδότηση για τη συσκευή που είχα πάρει (270 ευρώ ήταν κι όλας περίπου).

μετά από πόσες μέρες που είχα στείλει το μέιλ, με πήραν τη Δευτέρα που πέρασε και μου είπαν ότι δε γίνεται χωρίς να επιστρέψω αναπόσβεστη επιδότηση. Τους αντιπρότεινα κάποια έκπτωση μέχρι να ανανεώσω τον Αύγουστο και την Τετάρτη με ενημέρωσαν ότι ούτε αυτό γίνεται.

Αν μου προσφέρουν και καμία επιδότηση γύρω στο 60άρι, Bye Bye vodafone τον Αύγουστο...

μετά από πόσες μέρες που είχα στείλει το μέιλ, με πήραν τη Δευτέρα που πέρασε και μου είπαν ότι δε γίνεται χωρίς να επιστρέψω αναπόσβεστη επιδότηση. Τους αντιπρότεινα κάποια έκπτωση μέχρι να ανανεώσω τον Αύγουστο και την Τετάρτη με ενημέρωσαν ότι ούτε αυτό γίνεται.

Αν μου προσφέρουν και καμία επιδότηση γύρω στο 60άρι, Bye Bye vodafone τον Αύγουστο...

Τι να πω περίεργο... Παλιότερα είχες πάρει κάποια έκπτωση στο πάγιο μήπως? (άσχετα από την έκπτωση παγίου αντί επιδότησης) ??

εχει κανει κανεις καταγγελια συμβασης?αν μπορει να μου πει τι να κανω..τα εχω παρει με την βοντα αν θελετε και σε πμ.ευχαριστω

Εγώ όπως έχω πει έκανα κανονικά χωρίς να πληρώσω την επιδότηση.. έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες πώς το έκανα (μέσω του site)

Edited by Alex0077

Τι να πω περίεργο... Παλιότερα είχες πάρει κάποια έκπτωση στο πάγιο μήπως? (άσχετα από την έκπτωση παγίου αντί επιδότησης) ??

όχι, ποτέ! τα θέλει και τα παθαίνει η vodafone πάντως

όχι, ποτέ! τα θέλει και τα παθαίνει η vodafone πάντως

Είμαι σίγουρος ότι ένα 20% έκπτωση στο πάγιο μπορεί να σου δώσει. Πέρσι έδιναν 30, φέτος έπεσε στο 20%. Απλά ξαναπάρε στο 13830 και μίλα με ένα άλλο τμήμα και πες τους στα ίσια αν μπορούν να σου δώσουν μία έκπτωση στο πάγιο για να μην κάνεις φορητότητα.

παιδια μια ερωτηση να κανω.

απο οσο γνωριζς η επιδοτηση ανοιγει 1 μηνα πριν κλεισει το 12 μηνο σωστα?

ποσο καιρο μπορεις να την κρατησεις μεχρι να την παρεις?

παιδια μια ερωτηση να κανω.

απο οσο γνωριζς η επιδοτηση ανοιγει 1 μηνα πριν κλεισει το 12 μηνο σωστα?

ποσο καιρο μπορεις να την κρατησεις μεχρι να την παρεις?

Απ´οσο ξέρω όσο θέλεις απλά το πόσο της επιδότησης θα αλλάζει.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος

Samsung S21 Ultra

Στον 11ο ή στον 10ο μήνα σου δίνει δικαίωμα επιδότησης; Γιατί στα προηγούμενα χρόνια μου ερχόταν με το που έκλεινα τον δέκατο. Απλά ρωτάω μήπως άλλαξε κάτι.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Στον ενδεκατο μηνα ερχεται.

Μιλάς ότι αυτό ισχύει το τελευταίο διάστημα ή εννοείς ότι γινόταν πάντα; Γιατί μέχρι και πέρυσι στον 10ο μου ερχόταν. Συγκεκριμένα, ανανέωσα το συμβόλαιο στις 10 Νοεμβρίου του 2009 και μετά στις 31 Αυγούστου 2010 (φυσικά με επιδότηση συσκευής), δηλαδή δεν είχαν συμπληρωθεί καν οι 10 μήνες.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Καλησπερα!Ειμαι συνδρομητης της vodafone απο το 2004, πηρα την επιδοτηση μου 23/08/11 και η ανανεωση στο συμβολαιο λεει 23/09/11. Μεχρι το Νοεμβριο ειχα παγιο 50ευρω οπου και το κατεβασα στα 26 εξαιτιας της στρατιωτικης θητειας!Θελω να παρω καινουρια συσκευη και υποθετω οτι δεν θα μου δωσουν παραπανω απο 80ευρω και επομενως θελω να ανοιξει νωριτερα!Αν κανω φορητοτητα υπαρχει περιπτωση να παρω καλυτερη προσφορα???βασικα ηδη σε καταστημα της wind στο παγιο 25 μου δινουν 149!καποια βοηθεια???

Καλησπερα!Ειμαι συνδρομητης της vodafone απο το 2004, πηρα την επιδοτηση μου 23/08/11 και η ανανεωση στο συμβολαιο λεει 23/09/11. Μεχρι το Νοεμβριο ειχα παγιο 50ευρω οπου και το κατεβασα στα 26 εξαιτιας της στρατιωτικης θητειας!Θελω να παρω καινουρια συσκευη και υποθετω οτι δεν θα μου δωσουν παραπανω απο 80ευρω και επομενως θελω να ανοιξει νωριτερα!Αν κανω φορητοτητα υπαρχει περιπτωση να παρω καλυτερη προσφορα???βασικα ηδη σε καταστημα της wind στο παγιο 25 μου δινουν 149!καποια βοηθεια???

Σιγουρα δεν προκειται να στην μειωσουν, οποτε αξιζει να κανεις και να δεις το αποτελεσμα :)

Παντως (απο προσωπικη πειρα) νομιζω πως εχουν μειωσει πολυ τις επιδοτησεις.

@ostvarivanje να σου πω την αληθεια δεν ξερω απο ποτε ισχυει, αλλα εμενα ληγει το συμβολαιο 2 Ιουνιου και μου εδωσαν την επιδοτηση 2 Μαϊου, ενω ειχα ρωτησει και αρχες Απριλη. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

@ostvarivanje να σου πω την αληθεια δεν ξερω απο ποτε ισχυει, αλλα εμενα ληγει το συμβολαιο 2 Ιουνιου και μου εδωσαν την επιδοτηση 2 Μαϊου, ενω ειχα ρωτησει και αρχες Απριλη. :)

Τέλος πάντων, θα δω αν μου έρθει με το λογαριασμό του Ιουνίου (στις 11 κάθε μήνα μου εμφανίζει το λογαριασμό το my account). Αν δεν έρθει και τον Ιούνιο, σημαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει.

Οταν θα περασει κανενα 2μηνο απο τωρα να μας γραψεις τις διαφορες των δικτυων. Βαζω στοιχημα οτι θα εισαι στα προθυρα να ξαναγυρισεις στη vodafone.

Γιατί το λές αυτό??? έχει προβλήματα το δίκτυο της Wind?? πάντως ως τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Οχι .. δεν έχω πολλές το μήνα 80-100 ... μέσος όρος δηλαδή 2-3 την ημέρα.

το περίεργο είναι ότι δεν πήραν να ρωτήσουν ούτε γιατί θέλω να φύγω

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Καλησπέρα!

Έχω το νέο Unlimited 30. Το ερώτημα μου είναι, χρεώνομαι όταν στέλνω MMS σε αριθμό Vodafone?

Και αν ναι πόσο..? Γιατί δεν έβγαλα άκρη με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο επίσημο site..

Καλησπέρα!

Έχω το νέο Unlimited 30. Το ερώτημα μου είναι, χρεώνομαι όταν στέλνω MMS σε αριθμό Vodafone?

Και αν ναι πόσο..? Γιατί δεν έβγαλα άκρη με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο επίσημο site..

ριξε μια μάτια εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1123 το πακέτο σου δεν περιλαμβάνει δωρεάν μμς προς βοντα και τα χρεώνεςαι με την χρέωση την παραπάνω.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών