Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι συνδρομητής vodafone στο αρχαίο flexi 35 (210' προς όλους ή 497 SMS) και μετά από αίτηση φορητότητας στην cosmote με κάλεσε η vodafone και πέρασα στο Unlimited 50 με το ίδιο πάγιο (35 ευρώ) το οποίο προσφέρει απεριόριστα κινητά και μηνύματα μεταξύ vodafone, απεριόριστα σταθερά, 190' και 100 SMS προς όλους + 500 MB internet. Νομίζω ήταν καλό deal. Να υποθέσω ότι μετά το πέρας του 1 έτους η έκπτωση παραμένει;

Είμαι συνδρομητής vodafone στο αρχαίο flexi 35 (210' προς όλους ή 497 SMS) και μετά από αίτηση φορητότητας στην cosmote με κάλεσε η vodafone και πέρασα στο Unlimited 50 με το ίδιο πάγιο (35 ευρώ) το οποίο προσφέρει απεριόριστα κινητά και μηνύματα μεταξύ vodafone, απεριόριστα σταθερά, 190' και 100 SMS προς όλους + 500 MB internet. Νομίζω ήταν καλό deal. Να υποθέσω ότι μετά το πέρας του 1 έτους η έκπτωση παραμένει;

εμενα μετα απο αιτηση φορητοτητας στην κοσμοτε και ενω σε 2 προσφορες τους ειπα οχι απο την vodafone για να μην φυγω τελικα μου εδιναν το unlimited 60 στα 33€.πιεσε τους κ αλλο νομιζω...

35€ μαζί με φόρους; Μπορούσες να ζητήσεις κάτι καλύτερο.

Ξέρετε αν καποιος που έχει unlimited συμβολαιο προς vodafone μπορεί να καλει απο τον δωρεαν χρονο των 1500 λεπτων προς καρτοκινητο vodafone international??? ή είναι μόνο για συμβολαια και καρτοκινητα (καρτοκινητο vodafone και cu)???

Ευχαριστω

Ξέρετε αν καποιος που έχει unlimited συμβολαιο προς vodafone μπορεί να καλει απο τον δωρεαν χρονο των 1500 λεπτων προς καρτοκινητο vodafone international??? ή είναι μόνο για συμβολαια και καρτοκινητα (καρτοκινητο vodafone και cu)???

Ευχαριστω

Με μικρη επιφυλαξη αλλα γιατι να μην μπορει ? Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ξερουμε αν ενας αριθμος vodafone ειναι συμβολαιο , καρτοκινητο ή οτιδηποτε αλλο.

Παρε το 2106702000 αν και νομιζω οτι ετσι ειναι.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω

Φυσικά και μπορεί.

Αν αλλαξω την συνδεση 2 αριθμων απο νεο επαγγελματικο 300 σε unlimited 45 και κανω μεταφορα των 2 αριθμων σε οικογενειακο πακετο τι εκπτωση θα παρω (στο περιπου)?
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Αν αλλαξω την συνδεση 2 αριθμων απο νεο επαγγελματικο 300 σε unlimited 45 και κανω μεταφορα των 2 αριθμων σε οικογενειακο πακετο τι εκπτωση θα παρω (στο περιπου)?

Η έκπτωση είναι €6 ανά γραμμή. Άρα €45-€6=€39+12%=€43,68/γραμμή

Η έκπτωση είναι €6 ανά γραμμή. Άρα €45-€6=€39+12%=€43,68/γραμμή

ευχαριστω φιλε!

με τον φορο το unlimited 50 ποσο βγαινει?

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Ρε παιδιά σας παρακαλώ μια διευκρινηση.

Μιλησα με εναν της vodafone απ την εξυπηρετηση πελατων και μου πε πως αν κανω μεσω τηλεφωνου την εκπτωση που μου προτεινουν για το συμβολαιο που εχω, δεσμευομαι για ενα χρονο επειδη το τηλεφωνο ηχογραφειται και εχει ισχυ συμβολαίου.

Αληθεια ειναι αυτό? Σημειωτεον πως δεν εχω παρει επιδοτηση συσκευης.

Μιλησα με εναν της vodafone απ την εξυπηρετηση πελατων και μου πε πως αν κανω μεσω τηλεφωνου την εκπτωση που μου προτεινουν για το συμβολαιο που εχω, δεσμευομαι για ενα χρονο επειδη το τηλεφωνο ηχογραφειται και εχει ισχυ συμβολαίου.

Ναι, ισχύει. Η ειδική προσφορά που γίνεται υπάγεται στους όρους του προγράμματος "έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής".

ευχαριστω φιλε!

€50-€6.50=€43.50+12%=€48,72

Αν είσαι ανάμεσα στα δύο προτίμησε το Unlimited 50 είναι πολύ πιο οικονομικό. Γιατί αν έχεις το Unlimited 45 και μιλήσεις 60' παραπάνω θα πληρώσεις 60*€0,33=€19,80+15%=€22,77 επιπλέον. Για €5 που έχουν περίπου διαφορά τα 2 προγράμματα αξίζει.

Δε μου φαίνεται λογικό...Θα σου διαβάσεις 2 σελίδες όρους;

ευχαριστω φιλε!

Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε με τους φόρους κινητής...

Όλες οι τιμές που βλέπετε σε έντυπα περιέχουν το ΦΠΑ 23%

Υπάρχει και ο φόρος κινητής ο οποίος για λογαριασμούς κάτω από 61,5€ με ΦΠΑ είναι 12%

Οπότε αν θέλετε να μάθετε τελική τιμή υπολογίζεται το πάγιο του προγράμματος, αφαιρείτε πιθανές εκπτώσεις και τέλος υπολογίζετε και το 12% (δηλ. πολ/σμο με 1,12)

Δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις απλά είναι τα πράματα! Ούτε χρειάζεται κανά ιδιαίτερο μαθηματικό μυαλό!

Ισχύει για όλες τις εταιρίες κινητής! Προγράμματα adsm δεν υπολογίζετε το φόρο κινητής γιατί δεν ισχύει! Ούτε σταθερά τηλέφωνα!

Για λογαριασμούς κάτω από 50€ χωρίς ΦΠΑ είναι 12%

Για λογαριασμούς από 50,01 έως 100€ χωρίς ΦΠΑ είναι 15% κτλ

Αυτοί είναι οι φόροι του κράτους.

Στα καρτοκινητά ο φόρος είναι 12% ανεξάρτητα το ποσό

Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε με τους φόρους κινητής...

Όλες οι τιμές που βλέπετε σε έντυπα περιέχουν το ΦΠΑ 23%

Υπάρχει και ο φόρος κινητής ο οποίος για λογαριασμούς κάτω από 61,5€ με ΦΠΑ είναι 12%

Οπότε αν θέλετε να μάθετε τελική τιμή υπολογίζεται το πάγιο του προγράμματος, αφαιρείτε πιθανές εκπτώσεις και τέλος υπολογίζετε και το 12% (δηλ. πολ/σμο με 1,12)

Δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις απλά είναι τα πράματα! Ούτε χρειάζεται κανά ιδιαίτερο μαθηματικό μυαλό!

Ισχύει για όλες τις εταιρίες κινητής! Προγράμματα adsm δεν υπολογίζετε το φόρο κινητής γιατί δεν ισχύει! Ούτε σταθερά τηλέφωνα!

Για λογαριασμούς κάτω από 50€ χωρίς ΦΠΑ είναι 12%

Για λογαριασμούς από 50,01 έως 100€ χωρίς ΦΠΑ είναι 15% κτλ

Αυτοί είναι οι φόροι του κράτους.

Στα καρτοκινητά ο φόρος είναι 12% ανεξάρτητα το ποσό

Έτσι είναι απλά να πούμε ότι ο φόρος κινητής επιδέχεται και τον ΦΠΑ δηλαδή αφού υπολογίσουμε το πάγιο χωρίς ΦΠΑ κ προσθέσουμε τον φόρο κινητής μετά στο συνολικό πόσο προσθέτουμε το 23% ΦΠΑ.Δηλαδή φορολογείται και ο φόρος!

€50-€6.50=€43.50+12%=€48,72.

Στο ποστ αναφερεις οτι η εκπτωση στο οικογενειακο ειναι 6.50 στη βοντα παλι μου ειπαν 10% απο καθε παγιο! Τελικα τι ισχυει?

Στο ποστ αναφερεις οτι η εκπτωση στο οικογενειακο ειναι 6.50 στη βοντα παλι μου ειπαν 10% απο καθε παγιο! Τελικα τι ισχυει?

Ισχύει ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο σάιτ έχει αυτά που λέει ο φίλος κ εμένα μου είπανε 10%. Εμένα ήδη έχει ενεργοποιηθεί η έκπτωση 10% οπότε τελικά είναι ότι σου πουν απο το τηλέφωνο!

10% η έκπτωση στο πάγιο κάθε συμβολαίου που συμμετέχει στο Όλοι σε ένα, από τα 20 ευρώ και πάνω.

Και δε συνδυάζεται με την συνδυαστική προσφορά της HOL.

Καλημερα, εχω 2 γραμμες στην κατοχη μου με συμβολαιο.

Στις 31/8/10 εκανα ανανεωση συμβολαιου για 18μηνες.

Η μια γραμμη εχει το παλιο unlimited 30 (απεριοριστα vodafone+sms + 100 λεπτα προς αλλα δικτυα) + το προγραμμα Mobile Internet large (15,50€ παγιο).

Επειδη δεν χρησιμοποιω πανω απο 30΄ προς αλλα δικτυα χρονο ομιλιας, αποφασισα να μεταβω στο νεο οικονομικο προγραμμα unlimited 25.

Μπηκα στο account μου στο vodafone-online αλλα δεν μου επιτρεπει να κανω την αλλαγη προγραμματος, κ' μου εμφανιζει το μνμ: Γενικό Σφαλμα κατά τη διάρκεια ελέγχων.

Επισης αποφασισα να αλλαξω και το Mobile Internet large στο Mobile Internet medium διοτι και εκει maximum να καταναλωνω 150mb/μηνα.

Εδω το συστημα μου εμφανιζει το εξης:

Η αλλαγή της Mobile Internet Υπηρεσίας προς μικρότερο πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από 1 χρόνο την αρχική σύνδεση / ανανέωση.

Για το προγραμμα ιντερνετ οκ το καταλαβα, θα κανω την αλλαγη στις 1/9/11, αλλα για το προγραμμα φωνης λετε και εκει να εχω "δεσμευση" για 1 ετος.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Πάντα αυτό το μήνυμα βγάζει όταν παίζουν υπερ-επιδοτήσεις κλπ.

Στην περίπτωσή σου έχει ως εξής: τα παλιά unlimited με internet, ήταν συνδυασμός των απλών unlimited με πακέτο mobile internet.

Στα νέα unlimited επειδή έχουν ενσωματωμένο internet, δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα ενεργό και επιπρόσθετο πακέτο mobile internet. Οπότε, ναι μεν πας να κάνεις την αλλαγή, όμως δεν επιτρέπεται επειδή στην ουσία πας να απενεργοποιήσεις το πακέτο mobile internet που σε δεσμεύει για 1 χρόνο.

2 λύσεις: περιμένεις μέχρι τις 31/8 για να κάνεις αλλαγή σε νέο unlimited ή

επιστρέφεις ποσοστό απ'το ποσό της επιδότησης που σου έδωσε το πακέτο mobile internet που έχεις ενεργό τώρα. Υπολόγισε περίπου το 50% της επιδότησης του πακέτου mobile internet. Κάτι άλλο νομίζω δεν μπορεί να γίνει.

Δηλαδή περιμένω εώς και 31/8/11 και τότε μπορω να διακοψω οριστικά το πακέτο Ίντερνετ; Με συνδυασμό πάντα να επιλέξω το νέο unlimited 25; Θα μου το επιτρέψουν λες ή θα πρέπει να κλείσω το 18μηνο;

Και κάτι ακόμη. Ας υποθέσουμε οτι εάν διακοψω τώρα και πάω στη wind θα πρέπει να δώσω 100€ στη βονταφον απτο υπόλοιπο της επιδότησης.

Αυτα τα 100€ θα μου έρθουν με τη μορφή εντυπου λογαριασμου; Εάν δεν τα πληρώσω αμέσως δεν θα μου επιτρέψουν να μεταφερθω σε άλλη εταιρεία;

Μπορείς να αλλάξεις στο Οικονομικό 20 που έχει 100 λεπτά προς όλους και να βάλεις με 5€ 500' προς Vodafone. Και αν θες και μηνύματα βάζεις άλλα 5€ για 70 sms. Αυτά μέχρι να περάσει η δέσμευση που έχεις για το mobile internet, μετά πας κανονικά σε νέο unlimited.

Αν αλλάξεις εταιρία, το αναπόσβεστο το πληρώνεις στον τελευταίο λογαριασμό.

Αν αλλάξεις εταιρία, το αναπόσβεστο το πληρώνεις στον τελευταίο λογαριασμό.

Σ´ευχαριστω για την πρόταση/λύση.

Τώρα όσον αφορά για το αναπόσβεστο όφελος, θα με αφήσει η vodafone στη wind; Ή θα πρέπει πρώτα να της εξόφλησω το αναπόσβεστο όφελος και μετα να με αποδεσμευσει απο το δίκτυο της;

Το ρωτάω αυτο γιατι τα χρήματα θα είναι γύρω στα 150€ & δεν θα τα έχω όλα μαζεμένα. Θα μπορέσω μετα απο 1 - 1,5 να της τα δώσω.

Σ´ευχαριστω για την πρόταση/λύση.

Τώρα όσον αφορά για το αναπόσβεστο όφελος, θα με αφήσει η vodafone στη wind; Ή θα πρέπει πρώτα να της εξόφλησω το αναπόσβεστο όφελος και μετα να με αποδεσμευσει απο το δίκτυο της;

Το ρωτάω αυτο γιατι τα χρήματα θα είναι γύρω στα 150€ & δεν θα τα έχω όλα μαζεμένα. Θα μπορέσω μετα απο 1 - 1,5 να της τα δώσω.

Θα σε αφήσει, αρκεί να πληρώσεις πριν την αίτηση φορητότητας ό,τι χρωστούμενα έχεις από λογαριασμούς(αν έχεις.). Το αναπόσβεστο το πληρώνεις όποτε θες(σε λογικά πάντα πλαίσια :p)

Αλλά αφού τηλεφωνείς σχεδόν αποκλειστικά σε VF, γιατί να πας σε Wind? :worry: Απλά για να ξαναγυρίσεις αμέσως μετά στην VF σε νέο Unlimited?

Ακούστε τι γίνεται στο λογαριαμό μου.

Έκανα αλλαγή προγράμματος, μου έκαναν εκκαθάριση στο παλιό προγραμμα αλλά ξεχάσαν;;; να μου χρεώσουν το πάγιο του νέου προγράμματος. Αυτό στον πρώτο λογαριαμό.

Και στον δεύτερο το ίδιο, ένω γράφει κανονικά το πρόγραμμα και φυσικά δεν χρεώνομαι για κλήσεις μεχρι τα λεπτά του προγράμματός μου, ΔΕΝ υπάρχει χρέωση παγίου. Αυτό δηλαδή συμβαίνει 2 μηνες τώρα.

Πληρώνω δηλαδή μόνο οτι κλήσεις κάνω πανω από τα λεπτά του προγράμματος που έχω επιλέξει!!! (κατι ψιλά δηλαδή + τον φορο κινητ. τηλεφωνιας)

Τι συμβαίνει, έχει κανείς καμια ιδέα τι γίνεται, μη με κυνηγανε μετά να τα πληρώνω μαζεμένα

Edited by billy14

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών