Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περισσότερα λεπτά προς άλλα δίκτυα;; Από πού προκύπτει αυτό; Αφού ίδια προγράμματα με την VF και την Cosmote έχει... ;) Αν η πλειονότητα των επαφών σου ωστόσο δεν είναι στην Wind, δε σε συμφέρει να πας.

Εννοώ σε σύγκριση με το πρόγραμμα vodafone που έχω τώρα . Έχω το vodafone unlimeted 30 που έχει 50 ' προς άλλα δύκτια και με 30% έκπτωση μου βγαίνει γύρω στα 23 ευρώ ενώ αυτό που μου προτείνουν είναι το wind small με 90 ' λεπτά προς άλλα δύκτια και γύρω στα 13 ευρώ αλλά μάλλον χωρίς φόρους .Ακόμα και έτσι συμφέρει .

London for ever

Tότε μην το σκέφτεσαι, πήγαινε WIND. Εξάλλου υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σε καλέσουν από τη Vodafone με καλύτερη προσφορά γι να σε κρατήσουν πελάτη.

καλημερα!ειμαι χρονια σ'ενα απλο οικονομικο προγραμμα και σκεφτομαι να μετακινηθω 'ενα προγραμμα unlimited.Θελω να ρωτησω ποια ειναι η ελαχιστη χρεωση κλησης και αν το παγιο που γραφουν περιλαμβανει φπα η οχι.Επισης,τα mb που προσφερει για ιντερνετ πως καταναλωνονται?Δηλαδη,αν κανω απλο σερφαρισμα σε ιστοσελιδες για 2 ωρες ποσα mb καταναλωνω?υπαρχει χρονοχρεωση στο ιντερνετ για κινητα?τελος,γιατι τα unlimited ειναι φτηνα?στο οικονομικο προγραμμα 100 μιλαω μονο 100 λεπτα χωρις sms ενω σ'ενα unlimited ειναι πολλαπλασια τα οφελη...συγγνωμη για τις χαζες ερωτησεις απλα εχω αρκετα χρονια ν'ασχοληθω με κινητα και υπηρεσιες

καλημερα!ειμαι χρονια σ'ενα απλο οικονομικο προγραμμα και σκεφτομαι να μετακινηθω 'ενα προγραμμα unlimited.Θελω να ρωτησω ποια ειναι η ελαχιστη χρεωση κλησης και αν το παγιο που γραφουν περιλαμβανει φπα η οχι.Επισης,τα mb που προσφερει για ιντερνετ πως καταναλωνονται?Δηλαδη,αν κανω απλο σερφαρισμα σε ιστοσελιδες για 2 ωρες ποσα mb καταναλωνω?υπαρχει χρονοχρεωση στο ιντερνετ για κινητα?τελος,γιατι τα unlimited ειναι φτηνα?στο οικονομικο προγραμμα 100 μιλαω μονο 100 λεπτα χωρις sms ενω σ'ενα unlimited ειναι πολλαπλασια τα οφελη...συγγνωμη για τις χαζες ερωτησεις απλα εχω αρκετα χρονια ν'ασχοληθω με κινητα και υπηρεσιες

Η ελάχιστη χρέωση κλήσης στα Unlimited Είναι 45 δευτερόλεπτα προς όλους και 3 λεπτά προς την Vodafone Και σταθερά αν περιλαμβάνονται στο Unlimited

Αν τελιώσουν τα 1500 η ελάχιστη είναι 45 δευτερόλεπτα και προς σταθερά και πρός Vodafone.

Τα MB καταναλώνονται ανάλογα με το μέγεθος των σελίδων που επισκέφτεσε και δεν έχει σχέση με τις ώρες, δεν υπάρχει χρονοχρέωση.Τα Unlimited δεν τα θεωρώ φτηνά .

Τα Unlimited δεν τα θεωρώ φτηνά .

Εξαρτάται τι χρήση κάνεις. Εγώ έχω ένα dual sim κινητό με Unlimited προς Vodafone και Cosmote. Με 30€ μιλάω όσο θέλω προς όλους και 60' προς Wind/Q.

Η ελάχιστη χρέωση κλήσης στα Unlimited Είναι 45 δευτερόλεπτα προς όλους και 3 λεπτά προς την Vodafone Και σταθερά αν περιλαμβάνονται στο Unlimited

Αν τελιώσουν τα 1500 η ελάχιστη είναι 45 δευτερόλεπτα και προς σταθερά και πρός Vodafone.

Τα MB καταναλώνονται ανάλογα με το μέγεθος των σελίδων που επισκέφτεσε και δεν έχει σχέση με τις ώρες, δεν υπάρχει χρονοχρέωση.Τα Unlimited δεν τα θεωρώ φτηνά .

Η ελαχιστη διαρκεια ειναι 45 δευτερολεπτα στα συμβολαια. Μαλλον μπερδευεσαι με το unlimited στην καρτοκινητη που ειναι 3λεπτη ελαχιστη διαρκεια κλησης

Εννοώ σε σύγκριση με το πρόγραμμα vodafone που έχω τώρα . Έχω το vodafone unlimeted 30 που έχει 50 ' προς άλλα δύκτια και με 30% έκπτωση μου βγαίνει γύρω στα 23 ευρώ ενώ αυτό που μου προτείνουν είναι το wind small με 90 ' λεπτά προς άλλα δύκτια και γύρω στα 13 ευρώ αλλά μάλλον χωρίς φόρους .Ακόμα και έτσι συμφέρει .

Είσαι σίγουρος ότι δε σου έταξαν λαγούς με πετραχήλια; Με 90' προς άλλα δίκτυα είναι μόνο το Wind S εμπορικά διαθέσιμο, με πάγιο 35 ευρώ. Ακόμη και με το Double Play M ή L να το συνδυάσεις, καθώς και με έκπτωση παγίου αντί επιδότησης δεν πέφτεις κάτω απ'τα 18.67 ευρώ, χωρίς φόρο κινητής τηλεφωνίας μάλιστα. :confused: Για ψάξτο λίγο! Μπορεί ο εκπρόσωπος που σε κάλεσε να είναι κολλημένος ακόμη στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα.

Επίσης, δεν υπάρχει Unlimited 30 που να έχει 50' προς άλλα δίκτυα, ούτε παλιό, ούτε καινούριο! Ποιο ακριβώς unlimited έχεις; :confused:

Edited by kotsianis7

Η ελαχιστη διαρκεια ειναι 45 δευτερολεπτα στα συμβολαια. Μαλλον μπερδευεσαι με το unlimited στην καρτοκινητη που ειναι 3λεπτη ελαχιστη διαρκεια κλησης
σωστα...περασα απο καταστημα της vodafone το πρωι και μου ειπαν το ιδιο

Χρόνια πολλά . Αρχές Δεκεμβρίου έκανα αλλάγη συμβολαίου και έκπτωση 30% χωρίς συσκευή στο unlimeted 30 .Εάν φύγω τώρα για wind τι θα πληρώσω στην vodafobe;

μια που αναφερθηκαν οι λεγομενες εκπτωσεις μου ειπαν απο ενα καταστημα vodafone οτι απο την στιγμη που κλεινω 1 χρονο δικαιουμαι 20% εκπτωση στους μηνιαιους λογαριασμους η να παρω επιδοτηση.δε μπορω να παρω δλδ κ τα 2....

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

παζαρι που?στο καταστημα η μεσω τηλεφωνου εκει που ρωτας το ποσο της επιδοτησης

Καλυτερα μεσω τηλεφωνου.Οτι και να σου πουν θα κανεις αιτημα για αυξηση επιδοτησης , θα σε παρουν τηλ την επομενη μερα και εκει θα κανεις τα παζαρια.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Για μένα άμεση προτεραιότητα για το κόκκινο δίκτυο είναι μια πλήρης και δωρεάν ενημέρωση για το υπόλοιπο του πακέτου δεδομένων που έχεις. Ειδικά τώρα που προωθεί σχεδόν αποκλειστικά τα νέα απεριόριστα με ενσωματωμένο internet...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Είσαι σίγουρος ότι δε σου έταξαν λαγούς με πετραχήλια; Με 90' προς άλλα δίκτυα είναι μόνο το Wind S εμπορικά διαθέσιμο, με πάγιο 35 ευρώ. Ακόμη και με το Double Play M ή L να το συνδυάσεις, καθώς και με έκπτωση παγίου αντί επιδότησης δεν πέφτεις κάτω απ'τα 18.67 ευρώ, χωρίς φόρο κινητής τηλεφωνίας μάλιστα. :confused: Για ψάξτο λίγο! Μπορεί ο εκπρόσωπος που σε κάλεσε να είναι κολλημένος ακόμη στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα.

Επίσης, δεν υπάρχει Unlimited 30 που να έχει 50' προς άλλα δίκτυα, ούτε παλιό, ούτε καινούριο! Ποιο ακριβώς unlimited έχεις; :confused:

Ναι, είμαι σίγουρος ότι δεν μου έταξαν λαγούς με πετραχήλια γιατί ούτε εγώ δεν το πίστευα και ζήτησα γραπτώς το οποίο θα το ανεβάσω βα το δείτε .

Για την vodafone to νεο unlimeted 30 me 70 λεπτά και όχι 50 όπως αρχικά είχα γράψει.

Τέλος με κάλεσε η vodafone μου έκανε αντιπροσφορά . Δηλαδή στο πρόγραμμα που είμαι ήδη (70') από 23 το πήγαν στ 16,80 και στα 50 λεπτά με 14 ευρώ . Δεν είναι σαν την προσφορά της wind όμως έμεινα στην vodafone για τους παρακάτω λόγους :

1) Είναι εξωτερικός συνεργάτης και όπως ξέρετε πολύ είναι καμένοι .

2) Το σήμα δεν είναι σαν την vodafone και ποιότητα και ποσότητα

3) Το ίδιο και το internet

Γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη στην wind.

Να δω τι δικαιολογία θα πω για να μην μου στείλουν τον courier

Edited by chrismasgr
London for ever

Για μένα άμεση προτεραιότητα για το κόκκινο δίκτυο είναι μια πλήρης και δωρεάν ενημέρωση για το υπόλοιπο του πακέτου δεδομένων που έχεις. Ειδικά τώρα που προωθεί σχεδόν αποκλειστικά τα νέα απεριόριστα με ενσωματωμένο internet...

μου ειπε μια υπαλληλος καταστηματος (απο τα λιγα ατομα που εμπιστευομαι) οτι θα γινει και αυτο σε λιγο καιρο

καλησπερα και χρονια πολλα,

Ξερει κανεις τι παιζει με το προγραμμα "Vodafone Ανταλλαγη"?

Υπαρχει και στο καινουριο Χριστουγεννιατικο φυλλαδιο αλλα ουτε ο υπαλληλος που ρωτησα ηξερε να μου πει ουτε στο Site βρηκα κατι.

Ευχαριστω

Ξερει κανεις τι παιζει με το προγραμμα "Vodafone Ανταλλαγη"?

Λογικα αυτο ειναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286329

Αν μαθεις τιποτα περισσοτερο ενημερωσε και μας και αν πας σε καταστημα ρωτα ποσο περνουν το vivaz! :p

Edited by Teo010

:D ναι αυτο ειναι αλλα σε 2 μαγαζια που ρωτησα λεγανε οτι να ναι "ε κανα 10% παραπανω περιπου" "δεν εχει αρχισει ακομα" καταλαβες...

Λογικα αυτο ειναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286329

Αν μαθεις τιποτα περισσοτερο ενημερωσε και μας και αν πας σε καταστημα ρωτα ποσο περνουν το vivaz! :p

Πέρυσι τέτοιο καιρό έμεινα στη vodafone ύστερα από παράλληλη μείωση στο πάγιο μου και αύξηση της επιδότησης μου. Αν δεν γίνει και φέτος κάτι αντίστοιχο με βλέπω προς cosmote.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρυσι τέτοιο καιρό έμεινα στη vodafone ύστερα από παράλληλη μείωση στο πάγιο μου και αύξηση της επιδότησης μου. Αν δεν γίνει και φέτος κάτι αντίστοιχο με βλέπω προς cosmote.

Και πολυ καλα θα κανεις αν σε βολευει αυτο.Ειδικα τωρα που η φορητοτητα γινεται σε 3 μερουλες... ουυυ δεν το σκεφτεσαι καν.Το θεμα ειναι ποσο μεγαλυτερη επιδοτηση θα σου εκανε η κοσμοτε ωστε να φυγεις.

Περισσότερα λεπτά προς άλλα δίκτυα;; Από πού προκύπτει αυτό; Αφού ίδια προγράμματα με την VF και την Cosmote έχει... ;) Αν η πλειονότητα των επαφών σου ωστόσο δεν είναι στην Wind, δε σε συμφέρει να πας.

Η WIND έχει ακόμα τα προγράμματα χρόνου ομιλίας προς όλους!!!!

http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/tariff_plans/commercially_available_tariff_plans.aspx

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και σε άλλες εταιρίες...

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7661

http://www.cosmote.gr:80/cosmoportal/page/T14/xml/Personal__category_group__contractplan_group_Personal_FreeTalkTime/section/OtherTariffPlans

Αν δεν είσαι σίγουρος μην λες kotsanes

Φιλικά!

Μην ξεχνάμε και αυτές τις λύσεις παιδιά! Ψυχραιμία...

Edited by DemetreKre

WOW!! Τρομερό νέο!!

Ποιος είπε ότι η VF και η Cote δε δίνουν προγράμματα με σταθερό χρόνο ομιλίας προς όλους; Μη λες μ@@#κίες κι εκτίθεσαι...:rolleyes:

Μόνος σου εξάλλου παρέθεσες τις σελίδες των εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων των ανταγωνιστριών...

Αν έχει και σταθερό στην WIND (π.χ double medium) μπορούν να βάλουν 10 ευρώ έκπτωση!

Οπότε μπορείς να κάνει ένα WIND-140 να μην πάρει συσκευή και να πληρώνει 13 ευρώ το μήνα ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΠΑ

Κρίμα @kotsianis7 έχεις στείλει 7.500 μηνύματα και ακόμα μυρωδιάς είσαι και κολλημένος με το δίκτυο της VODAFONE

PS: Αν είδες πότε έγινε η τελευταία τροποποίηση στο παραπάνω μήνυμά μου δεν θα έλεγες μ***

Λογικά ναι είναι .

Εκτός αν έχεις εταιρικό , αλλά μια ερώτηση στο 13830 θα σε διαφωτήσει πλήρως.

Επίσης καλό είναι να ενεργοποιήσης και το Passport.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών