Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βαζεις το unlimited προγραμμα και ενα προγραμματακι καπακι ιντερνετ,και παλι σου βγαινει πιο φτηνα και καλυτερο προγραμμα απ οτι της wind

μην το συζητατε τα unlimited δεν συγκρινοντε με αυτο της wind καταρχην η βοντα απευθηνεται σε ολες τις κατηγοριες ανθρωπων απο παγιο 20 ως 198 ενω το προγραμμα της wind απευθυνεται σε συγκεκριμενο τυπο ανθρωπων.

με 20 ευρω παγιο εχεις απεριοριστο σε αλλα κινητα vodafone πλακα μου κανετε?η wind εχει 330 τσαμπα κλησεις προς ολα τα κινητα ενω η βοντα απεριοριστα προς βοντα +500' προς αλλα κινητα

ξέρει κανένας καμία πληροφορια αν θα ''απαντήσει'' άμεσα η vodafone στο wind xl???

απαντησε ηδη με 2 νεα προγραμματα unlimited το 60 και το 100

Don't give up! :!:

Για το πρόγραμμα surf and talk πρεπει να επιλέξω προφιλ ιντερνετ το vodafone wap ή vodafone internet?

Οποιο θες.

Στην vf τα δωρεαν ειναι για ολα τα apns. :cool:

Αλλάζει το ποσό επιδότησης απο μήνα σε μήνα?Ρωτάω γιατί βρίσκομαι στον 11ο μήνα (απο την τελευταια ανανεωση συμβολαίου) κ έχω επιδότηση 100 ευρώ. Θα αλλαξει εστω κ λίγο το ποσό τον αλλο μήνα? Επίσης σήμερα καταλαβα οτι συμφερει να κανεις καινούργια σύνδεση παρά ανανεωση συμβολαιου (οσον αφορα το ποσο επιδότησης) :( ! Επιπλεον ξερει κανείς κατα πόσο επηρεάζεται το ποσο της επιδοτησης αν εχει προηγηθει εκπτωση αντι επιδοτησης?

Ευχαριστώ

παντως σιγουρα επηρεαζεται το ποσο της επιδοτησης αν κανεις μια αιτηση φορητοτητας. πιανει σχεδον παντα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που έκανα αίτηση διακοπής πάντως και αποσύνδεσης ενός αριθμού,δεν τους ένοιαξε και πολύ να με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν τπτ....

Εγώ που έκανα αίτηση διακοπής πάντως και αποσύνδεσης ενός αριθμού,δεν τους ένοιαξε και πολύ να με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν τπτ....

εκανες αιτηση διακοπης και αποσυνδεσης , οχι αιτηση φορητοτητας. και τα δυο πονανε την καθε εταιρια αλλα η φορητοτητα τους μπαινει στο ματι πιο πολυ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά το Vodafone My account ή τα'χει παίξει ή τα'χουν παίξει μαζικά εκεί στη Vodafone όσον αφορά το λογαριασμό μου ...

στην πρώτη σελίδα .. εκεί όπου δίνει περιγραφή των συμβολαίων .. μου γράφει κανονικά τα συμβόλαια (όπως ζήτησα να γίνουν οι αλλαγές, μετά από 1 μήνα ταλαιπωρίας)

'Οταν όμως πατήσω την επιλογή "ανάλυση λογαριασμού" μου δίνει περιγραφή των προγραμμάτων τελείως διαφορετική, δηλαδή, το Οικονομικό 20 το'χει Unlimited 20 και το Unlimited 25 το'χει Οικονομικό 25.

Επειδή το βλέπω ως περιγραφή που είναι δυνατόν να αλλάξει, έχει να κάνει με λάθος πληκτρολόγησή τους αυτό το πράγμα...; (εγώ δεν έχω ασχοληθεί καν με τις τροποποίησεις κτλ) ή όντως έχουν κάνει λάθος στα προγράμματά μου και μου έχουν βάλει άλλα αντ' άλλων;;

Τέλος .. αυτό το καταραμένο το Europe ... είπανε σε 3 μέρες θα ενεργοποιηθεί, έχουν περάσει 3 εργάσιμες και ένα Σ.Κ. και ενεργοποίηση δεν είδα ..

Μ' έχει κουράσει αυτό το "παιχνιδάκι" με την εξυπηρέτηση πελατών της VF..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εκανα προσφατα αιτηση αποσυνδεσης και μετα απο κανα 3ημερο με πηραν τηλεφωνο και μου προσφεραν εκπτωση στα παγια 25% και 45 ευρω περισσοτερη επιδοτηση απ'αυτη που ειχα.

Φυσικα πριν γινει αυτο ειχαμε μια αναλυτικη κουβεντα οπου εξεφρασα τα παραπονα μου και τις παρατηρησεις μου. Θεωρω οτι αναλογα με το τι θα τους πεις κανουν κι αυτοι αναλογα τις κινησεις τους.

Εγω π.χ. εξεφρασα παραπονα για τις αυξησεις χρεωσεων καθε Αυγουστο και ειδικα τις φετινες που αφορουσαν ολες τις υπηρεσιες φωνης σε ολα τα επιπεδα.

Παιδιά το Vodafone My account ή τα'χει παίξει ή τα'χουν παίξει μαζικά εκεί στη Vodafone όσον αφορά το λογαριασμό μου ...

στην πρώτη σελίδα .. εκεί όπου δίνει περιγραφή των συμβολαίων .. μου γράφει κανονικά τα συμβόλαια (όπως ζήτησα να γίνουν οι αλλαγές, μετά από 1 μήνα ταλαιπωρίας)

'Οταν όμως πατήσω την επιλογή "ανάλυση λογαριασμού" μου δίνει περιγραφή των προγραμμάτων τελείως διαφορετική, δηλαδή, το Οικονομικό 20 το'χει Unlimited 20 και το Unlimited 25 το'χει Οικονομικό 25.

Επειδή το βλέπω ως περιγραφή που είναι δυνατόν να αλλάξει, έχει να κάνει με λάθος πληκτρολόγησή τους αυτό το πράγμα...; (εγώ δεν έχω ασχοληθεί καν με τις τροποποίησεις κτλ) ή όντως έχουν κάνει λάθος στα προγράμματά μου και μου έχουν βάλει άλλα αντ' άλλων;;

Τέλος .. αυτό το καταραμένο το Europe ... είπανε σε 3 μέρες θα ενεργοποιηθεί, έχουν περάσει 3 εργάσιμες και ένα Σ.Κ. και ενεργοποίηση δεν είδα ..

Μ' έχει κουράσει αυτό το "παιχνιδάκι" με την εξυπηρέτηση πελατών της VF..

Το My Account κανει κατα καιρους τα δικα του. Ποτε μη δινεις βαση στο τι αναφερεται εκει. Καλυτερα να μιλησεις απ'ευθειας με εξυπηρετηση πελατων.

Παιδιά είμαι χρόνια συνδρομητής της Vodafone, αποφάσισα να αλλάξω πρόγραμμα και κατέληξα σε κάποιο για iphone (για να πάρω και ένα iphone).

Θέλω να ρωτήσω / μάθω, αν κάνω αλλαγή συμβολαίου (διατηρώντας τον αριθμό μου) δικαιούμαι την επιδότηση του iphone? Η ισχύει μόνο για καινούργιες συνδέσεις?

Αν όντος είναι μόνο για καινούργιες συνδέσεις, μπορώ να κάνω συμβολαίο iphone της cosmote με φορητότητα? Η και εκεί είναι μονο για καινούργια σύνδεση?

H Φορητότητα μετράει πάντα σαν νέα σύνδεση

Αλλά καλό είναι να ρωτήσεις και στους 2 , Για Iphone συνήθως δίνει μεγαλύτερη επιδότηση η vodafone και στους παλιούς συνδρομητές.

Φυσικα και εχει.

Το Vodafone 100 +250sms +1 Gb κοστίζει 40 ευρώ

Αν θες το Vodafone 100 + 1Gb κοστιζει 37,5 ευρώ

Αλλα γενικα σε οποιο προγραμμα θες βαζεις 500ΜΒ με 13 ευρώ και 1gb με 17,5 ευρώ.

Εγώ που είμαι στο vodafone 240, που πλέον δεν παρέχεται, θα μπορέσω για παράδειγμα να βάλω τα 500mb με 13 ευρώ. Αν γίνεται, θα μπορέσω μετά από ένα χρόνο να σταματήσω αυτήν την υπηρεσία και να έχω το κανονικό 240 που έχω τώρα;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Παιδιά έχω 2 συνδέσεις... Η μια ειναι στο παλιο με τα 120 λεπτα δωρεαν και η αλλη στα 250-300 αν θυμαμαι καλά.

Τι κοστος επιδοτησης να υπολογιζω? Στην πρωτη βγήκε στα 130 και εκανα ενσταση. Η αλλη αναμενεται αρχες νοεμβριου αλλα και γενικα κανει μεγαλυτερους λογαριασμους σαν νουμερο.

Θελω να κανω μετατροπη σε iphone και στην εξυπηρετηση μου ειπαν οτι μεταφεροντας το προγραμμα σε iphone επιδοτουμε εξτρα απο το προγραμμα κατα ενα τμημα μαζι και η επιδοτηση. Ισχύει αυτό? Ξερει κανεις να με βοηθησει?

Ισχύει. Υπολόγισε περίπου 40€ χωρίς Φ.Π.Α ανάλογα και το πρόγραμμα.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Ισχύει. Υπολόγισε περίπου 40€ χωρίς Φ.Π.Α ανάλογα και το πρόγραμμα.
απο εκεί γύρω ξεκινά και πάει ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις και τη διαρκεια του συμβολαίου 12μηνο ή 18μηνο.

Τελικά, αν πιέσεις λίγο ... όλα γίνονται ... !!

και αναφέρομαι στο γεγονός της επιδότησης συσκευής που "έχασα" λόγω λάθους ενημέρωσης της Vodafone όταν έκανα τη φορητότητα από Cosmote πριν 1.5 μήνα περίπου ... !!

Αφού αποδέχτηκαν ότι το λάθος ήταν δικό τους, κι ότι για παραπάνω από ένα μήνα εγώ ταλαιπωρήθηκα με λάθος πακέτα φωνής, λάθος χρεώσεις, κτλ, κι αφού τους έστειλα και email με τα παράπονά μου και τα είπα και άλλες τόσες φορές τηλεφωνικά.. μου έχουν εγκρίνει ένα ποσό για μια νέα συσκευή ... από βδομάδα θα ξέρω και περισσότερες λεπτομέρειες ...

Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά.. έστω και μετά από 1,5 μήνα .. και με έναν πρώτο λογαριασμό γύρω στα 190 euro.. :wacko:

τα αγαθά κόποις κτώνται τελικά, παιδιά..!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Με 190 ευρω λογαριασμο θα επρεπε να στειλουν τη συσκευη σπιτι τυλιγμενη σε κορδελα και μαζι εναν αλβανο η πακιστανο η κινεζο η ελληνα (ετσι για να μη με λετε ρατσιστη) να σου την κραταει στο αυτι οταν κανεις κλησεις :lol:

παιδια λυστε μου μια απορια...τα unlimited πχ αυτο με τα 70 ευρω πως διανεμονται τα λεπτα?3000 ευρω προς ολους χυμα η υπαρχουν κατηγοριες?δεν εχω καταλαβει!

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7731

Και ο Κοκκαλης καμια σχεση δεν εχει με την Vodafone. :p

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7731

Και ο Κοκκαλης καμια σχεση δεν εχει με την Vodafone. :p

διαβασα εκει που λες αλλα καπου σε μια διαφημιση ειχα δει 3000 λεπτα!εκει που λες λεει 1500

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7751

Μονο το 195 εχει 3000 λεπτα.

Δεν ξερω αν παιζει αλλη προσφορα.

Παιδιά έχω 2 συνδέσεις... Η μια ειναι στο παλιο με τα 120 λεπτα δωρεαν και η αλλη στα 250-300 αν θυμαμαι καλά.

Τι κοστος επιδοτησης να υπολογιζω? Στην πρωτη βγήκε στα 130 και εκανα ενσταση. Η αλλη αναμενεται αρχες νοεμβριου αλλα και γενικα κανει μεγαλυτερους λογαριασμους σαν νουμερο.

Θελω να κανω μετατροπη σε iphone και στην εξυπηρετηση μου ειπαν οτι μεταφεροντας το προγραμμα σε iphone επιδοτουμε εξτρα απο το προγραμμα κατα ενα τμημα μαζι και η επιδοτηση. Ισχύει αυτό? Ξερει κανεις να με βοηθησει?

Οσο αυξάνονται τα χρόνια παραμονής στην εταιρεία μειώνεται η επιδότηση?

Εγω περυσι και φετος ειχα το ιδιο ακριβως προγραμμα (you and me)και η επιδότηση φέτος μειώθηκε 40 ευρώ σε σχέσηε με πέρυσι.

και εγω το εχω παρατηρησει αυτο στην cosmote. απο 120 -> 80 -> 40 -> 20. ωσπου εφυγα! :)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Επομένως ισχύει έτσι?Την 1η χρονια είχα 140 ευρώ επιδότηση και φέτος είχα 40!!!Ελεος!Αλλά δεν θέλω να φύγω από την vodafone.:(

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών