Teo010 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ευχαριστω!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Κοιταξε να δεις, τα εταιρικα προγράμματα έχουν "ιδιοτροπίες" και συνεννοειται η "μαμά" Vodafone για τέτοιες περιπτώσεις... Ίσως το έθεσα λίγο πολύπλοκα: πρέπει η μεταβίβαση να γίνει σε άλλο ΑΦΜ εταιρικό για να νοείται μεταβίβαση και να τίθεται το ερώτημα της μεταφοράς επιδότησης. Σε αυτη την περίπτωση ΔΕΝ μεταφέρεται όμως καμία επιδότηση!Τωρα, αν ο νόμιμος εκπροσωπος ειναι ο Μήτσος και αποφασιστει οτι απο τον άλλο μήνα θα είναι ο Κώτσος η επιδοτηση παραμένει. Αρκει να υφισταται το ιδιο εταιρικο ΑΦΜ (κι ας εχει αλλάξει το προσωπικό του νομ.εκπροσ.). Επίσης αν ενας συνδρομητής με εταιρικό ΑΦΜ μεταβιβάσει τις γραμμές του στον υιο του(συγγενης α' βαθμού) αλλα οχι σε εταιρικα προγραμματα (αλλά απλά προγράμματα λιανικής), η επιδοτηση ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ.Επέτρεψε μου να σου πώ οτι ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το όλο θέμα είναι πολύ "μπακαλίστικος". Τι "ιδιοτροπίες" έχουν τα εταιρικά προγράμματα δηλαδή? Και τι σχέση έχει το πρόγραμμα χρήσης με την επιδότηση?(αυτό κι αν ήταν κοτσάνα - με το συμπάθιο) Δηλαδή δεν μπορώ να έχω εταιρεία και να έχω πρόγραμμα χρησης για ιδιώτες? Το άλλο δε, (εκει μας αποτελείωσες!), να μεταβιβάσει λές κάποιος με εταιρικό αφμ (ποιός κάποιος είναι αυτός?στην παπαδόπουλος ΕΠΕ είναι ο ίδιος ο παπαδόπουλος ή ο νόμιμος εκπρόσωπος του?) στον υιό του, αλλά όχι σε εταιρικά προγράμματα(!). Γιατί υπήρχε περίπτωση ο υιός σαν ιδιώτης να συνεχίσει να έχει εταιρικό πρόγραμμα? Εδώ είναι ένα φόρουμ, το οποίο σε καμία περίπτωση βέβαια δεν αντικαθιστά το τμημα εξυπηρέτησης πελατών της εκάστοτε εταιρείας, αλλά βοηθά στο να ενημερωνόμαστε οι καταναλωτές. Αν δεν γνωρίζουμε λοιπόν κάτι με σιγουριά, καλό είναι να διαβάζουμε ή να ρωτάμε πριν απαντήσουμε με βεβαιότητα και παραπληροφορήσουμε τους χρήστες του φόρουμ. Η επιδότηση σε μεταβίβαση μεταφέρεται σε κάθε περίπτωση, απλά δεν μεταφέρεται αυτόματα. Το πρόγραμμα χρήσης είναι αυτό που δεν μπορεί να διατηρήσει ο νέος κάτοχος,αν αυτό είναι εμπορικά μη διαθέσιμο. θα πρέπει να επιλέξει κάποιο απο τα καινούρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Θέλω να κάνω μία ερώτηση σε σχέση με το λογαριασμό μου. Έχω το Nokia 5800 και χρησιμοποίησα μερικές φορές το a-gps για να κλειδώσει δορυφόρους πιο γρήγορα. Εδώ, να αναφέρω ότι έχω το πρόγραμμα Vodafone 240 και στο λογαριασμό που μου ήρθε, βλέπω internet.vodafone. τη μία 5,88 kb, μετά 5,20 kb, αλλά στην καθαρή αξία γράφη 0. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, γιατί δε χρεώνεται καθόλου αυτό; Επειδή ίντερνετ μέσω κινητού δε χρησιμοποιούσα ποτέ (μόνο wifi), μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο δεν υπάρχει χρέωση; Υπάρχει κάποιο όριο ή είναι κάτι άλλο; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Θέλω να κάνω μία ερώτηση σε σχέση με το λογαριασμό μου. Έχω το Nokia 5800 και χρησιμοποίησα μερικές φορές το a-gps για να κλειδώσει δορυφόρους πιο γρήγορα. Εδώ, να αναφέρω ότι έχω το πρόγραμμα Vodafone 240 και στο λογαριασμό που μου ήρθε, βλέπω internet.vodafone. τη μία 5,88 kb, μετά 5,20 kb, αλλά στην καθαρή αξία γράφη 0. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, γιατί δε χρεώνεται καθόλου αυτό; Επειδή ίντερνετ μέσω κινητού δε χρησιμοποιούσα ποτέ (μόνο wifi), μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο δεν υπάρχει χρέωση; Υπάρχει κάποιο όριο ή είναι κάτι άλλο; Εχεις καποιο surf and mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Εχεις καποιο surf and mail? Όχι, τίποτα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Παιδια εχω ενα προγραμμα με 240 λεπτα και 50 μυνηματα και δινω 37 ευρω το μηνα. Συνηθως δε τροω το χρονο και τωρα που ειναι να παρω επιδοτηση και μ λεει ειναι 100 ευρω (ενω περυσι πηρα 160) και του λεω οτι εγω αν παω cosmote θα παρω 300 και μου λεει εγω σας το κανω 160. Παιζει να παρω τα 300 αν την μεταβιβασω τη συνδεση καπου αλλου? Η αν τους πω κατι συγκεκριμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Δε νομίζω να πάρεις τα 300 με μεταβίβαση. Οπότε ή δέχεσαι τα 160 ή πας αλλού, so simple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Επέτρεψε μου να σου πώ οτι ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το όλο θέμα είναι πολύ "μπακαλίστικος". Τι "ιδιοτροπίες" έχουν τα εταιρικά προγράμματα δηλαδή? Και τι σχέση έχει το πρόγραμμα χρήσης με την επιδότηση?(αυτό κι αν ήταν κοτσάνα - με το συμπάθιο) Δηλαδή δεν μπορώ να έχω εταιρεία και να έχω πρόγραμμα χρησης για ιδιώτες? Το άλλο δε, (εκει μας αποτελείωσες!), να μεταβιβάσει λές κάποιος με εταιρικό αφμ (ποιός κάποιος είναι αυτός?στην παπαδόπουλος ΕΠΕ είναι ο ίδιος ο παπαδόπουλος ή ο νόμιμος εκπρόσωπος του?) στον υιό του, αλλά όχι σε εταιρικά προγράμματα(!). Γιατί υπήρχε περίπτωση ο υιός σαν ιδιώτης να συνεχίσει να έχει εταιρικό πρόγραμμα? Εδώ είναι ένα φόρουμ, το οποίο σε καμία περίπτωση βέβαια δεν αντικαθιστά το τμημα εξυπηρέτησης πελατών της εκάστοτε εταιρείας, αλλά βοηθά στο να ενημερωνόμαστε οι καταναλωτές. Αν δεν γνωρίζουμε λοιπόν κάτι με σιγουριά, καλό είναι να διαβάζουμε ή να ρωτάμε πριν απαντήσουμε με βεβαιότητα και παραπληροφορήσουμε τους χρήστες του φόρουμ. Η επιδότηση σε μεταβίβαση μεταφέρεται σε κάθε περίπτωση, απλά δεν μεταφέρεται αυτόματα. Το πρόγραμμα χρήσης είναι αυτό που δεν μπορεί να διατηρήσει ο νέος κάτοχος,αν αυτό είναι εμπορικά μη διαθέσιμο. θα πρέπει να επιλέξει κάποιο απο τα καινούρια. Καταρχην θα σε παρακαλουσα πολυ να μην μιλάς με τρόπο που θίγει τους άλλους. Δεν σου μιλησα ετσι εγω. Κατά δευτερον δουλευεις σε κατάστημα της Vodafone?Με πολυ σιγουρια λες όσα λες(τα οποια δεν ισχυουν) Τρίτον, οταν αναφερομαι σε "ιδιοτροπιες" εννοω-αν και δεν ηθελα να το γραψω εδω μεσα-οτι η εταιρεια προκειμενου να κερδισει ή να διατηρησει τις οποιες εταιρικες συνδεσεις, μπορει να "εμφανισει" παραθυράκια" από το πουθενα και να παρακαμψει την οποια διαδικασια(πολυ "μπακαλιστικο" ε?) Τεταρτον απο τη στιγμη που οι γραμμες σου ειναι υπο εταιρικο ΑΦΜ ΔΕΝ νοουνται γραμμες ιδιωτών (απλα προγραμματα λιανικης εννοω), αλλα εταιρικα. Πεμπτον το "Η επιδότηση σε μεταβίβαση μεταφέρεται σε κάθε περίπτωση, απλά δεν μεταφέρεται αυτόματα" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ Α'ΒΑΘΜΟΥ. Και στην τελικη μπορουμε να παρουμε πρωτα την επιδοτηση και κατόπιν να μεταβιβασουμε το νουμερο οπου θελουμε. Ειναι και ο πιο απλος τροπος. Οσο γι αυτο "παραπληροφορήσουμε τους χρήστες του φόρουμ." εκανα οτι δεν το ειδα:mad: Kι αφού νομίζεις οτι το θέτω "μπακαλίστικα" ορίστε τί ισχύει επίσημα: Το ποσό επιδότησης που πρόκειται να δοθεί για τη γραμμή μπορεί να μεταφερθεί εφ' όσον η μεταβίβαση γίνεται: Από Ιδιώτη σε Ιδιώτη (Α' βαθμός συγγένειας) Ιδιώτη σε εταιρεία (εφόσον ιδιώτης και νόμιμος εκπρόσωπος είναι το ίδιο φυσικό πρόσωπο) και αντίστροφα Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η μεταφορά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της Vodafone. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Καταρχην θα σε παρακαλουσα πολυ να μην μιλάς με τρόπο που θίγει τους άλλους. Δεν σου μιλησα ετσι εγω. Κατά δευτερον δουλευεις σε κατάστημα της Vodafone?Με πολυ σιγουρια λες όσα λες(τα οποια δεν ισχυουν) Τρίτον, οταν αναφερομαι σε "ιδιοτροπιες" εννοω-αν και δεν ηθελα να το γραψω εδω μεσα-οτι η εταιρεια προκειμενου να κερδισει ή να διατηρησει τις οποιες εταιρικες συνδεσεις, μπορει να "εμφανισει" παραθυράκια" από το πουθενα και να παρακαμψει την οποια διαδικασια(πολυ "μπακαλιστικο" ε?) Τεταρτον απο τη στιγμη που οι γραμμες σου ειναι υπο εταιρικο ΑΦΜ ΔΕΝ νοουνται γραμμες ιδιωτών (απλα προγραμματα λιανικης εννοω), αλλα εταιρικα. Πεμπτον το "Η επιδότηση σε μεταβίβαση μεταφέρεται σε κάθε περίπτωση, απλά δεν μεταφέρεται αυτόματα" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ Α'ΒΑΘΜΟΥ. Και στην τελικη μπορουμε να παρουμε πρωτα την επιδοτηση και κατόπιν να μεταβιβασουμε το νουμερο οπου θελουμε. Ειναι και ο πιο απλος τροπος. Οσο γι αυτο "παραπληροφορήσουμε τους χρήστες του φόρουμ." εκανα οτι δεν το ειδα:mad: Kι αφού νομίζεις οτι το θέτω "μπακαλίστικα" ορίστε τί ισχύει επίσημα: Το ποσό επιδότησης που πρόκειται να δοθεί για τη γραμμή μπορεί να μεταφερθεί εφ' όσον η μεταβίβαση γίνεται: Από Ιδιώτη σε Ιδιώτη (Α' βαθμός συγγένειας) Ιδιώτη σε εταιρεία (εφόσον ιδιώτης και νόμιμος εκπρόσωπος είναι το ίδιο φυσικό πρόσωπο) και αντίστροφα Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η μεταφορά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της Vodafone.Δεν έχω χρόνο να σου απαντήσω τώρα, γιατί ειναι και πολλές οι ανακρίβειες που λες. Θα μείνω σε αυτό που ανέφερα περι παραπληροφόρησης, και για επιβεβαίωση κάνε μια επίσκεψη σε κατάστημα/κάλεσε 13830. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Θέλω να κάνω μία ερώτηση σε σχέση με το λογαριασμό μου. Έχω το Nokia 5800 και χρησιμοποίησα μερικές φορές το a-gps για να κλειδώσει δορυφόρους πιο γρήγορα. Εδώ, να αναφέρω ότι έχω το πρόγραμμα Vodafone 240 και στο λογαριασμό που μου ήρθε, βλέπω internet.vodafone. τη μία 5,88 kb, μετά 5,20 kb, αλλά στην καθαρή αξία γράφη 0. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, γιατί δε χρεώνεται καθόλου αυτό; Επειδή ίντερνετ μέσω κινητού δε χρησιμοποιούσα ποτέ (μόνο wifi), μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο δεν υπάρχει χρέωση; Υπάρχει κάποιο όριο ή είναι κάτι άλλο; Πόσο καιρό το έχεις; Μάλλον είναι το promo πακέτο που μπαίνει αυτόματα με την αγορά (με σύνδεση ή επιδότηση) συγκεκριμένων συσκευών. Σε αυτό, έχει δωρεάν 20MB για τους 2 πρώτους μήνες του συμβολαίου και μετά, αν θέλεις το συνεχίζεις επί πληρωμή ή το διακόπτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Δεν έχω χρόνο να σου απαντήσω τώρα, γιατί ειναι και πολλές οι ανακρίβειες που λες. Θα μείνω σε αυτό που ανέφερα περι παραπληροφόρησης, και για επιβεβαίωση κάνε μια επίσκεψη σε κατάστημα/κάλεσε 13830. Δεν χρειάζεται. Κάθε μέρα εκεί είμαι. Κι αυτά που γράφω είναι από την εσωτερική ενημέρωση της εταιρειας. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τελεία. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Καταρχην θα σε παρακαλουσα πολυ να μην μιλάς με τρόπο που θίγει τους άλλους. Δεν σου μιλησα ετσι εγω. Κατά δευτερον δουλευεις σε κατάστημα της Vodafone?Με πολυ σιγουρια λες όσα λες(τα οποια δεν ισχυουν) Τρίτον, οταν αναφερομαι σε "ιδιοτροπιες" εννοω-αν και δεν ηθελα να το γραψω εδω μεσα-οτι η εταιρεια προκειμενου να κερδισει ή να διατηρησει τις οποιες εταιρικες συνδεσεις, μπορει να "εμφανισει" παραθυράκια" από το πουθενα και να παρακαμψει την οποια διαδικασια(πολυ "μπακαλιστικο" ε?) Τεταρτον απο τη στιγμη που οι γραμμες σου ειναι υπο εταιρικο ΑΦΜ ΔΕΝ νοουνται γραμμες ιδιωτών (απλα προγραμματα λιανικης εννοω), αλλα εταιρικα. Πεμπτον το "Η επιδότηση σε μεταβίβαση μεταφέρεται σε κάθε περίπτωση, απλά δεν μεταφέρεται αυτόματα" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ Α'ΒΑΘΜΟΥ. Και στην τελικη μπορουμε να παρουμε πρωτα την επιδοτηση και κατόπιν να μεταβιβασουμε το νουμερο οπου θελουμε. Ειναι και ο πιο απλος τροπος. Οσο γι αυτο "παραπληροφορήσουμε τους χρήστες του φόρουμ." εκανα οτι δεν το ειδα:mad: Kι αφού νομίζεις οτι το θέτω "μπακαλίστικα" ορίστε τί ισχύει επίσημα: Το ποσό επιδότησης που πρόκειται να δοθεί για τη γραμμή μπορεί να μεταφερθεί εφ' όσον η μεταβίβαση γίνεται: Από Ιδιώτη σε Ιδιώτη (Α' βαθμός συγγένειας) Ιδιώτη σε εταιρεία (εφόσον ιδιώτης και νόμιμος εκπρόσωπος είναι το ίδιο φυσικό πρόσωπο) και αντίστροφα Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η μεταφορά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της Vodafone.1ον θίγεσαι πολύ ευκολα. 2ον αυτές τις.. άντε μην πώ τωρα εχουν διατηρήσει στα vshops (του τυπου α βαθμός συγγενειας κτλ) γι'αυτό η εξυπηρέτηση τους έχει μείνει χρόνια πίσω. Ο προφανής λόγος - αν δεν βλέπεις λίγο πιο μακριά απο αυτά που σου δίνουν - είναι να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου άμεσα). 3ον ποιά διαδικασία να "παρακάμψει"? Δική της διαδικασία είναι, δεν είναι νόμος του κράτους!!! Το αν εσένα σου λένε να το κάνεις έτσι, για να το "πουλήσεις" στον πελάτη, οτι και καλά του κάνεις εσυ και η εταιρεία χάρη, είναι άλλο θέμα. Εσυ όταν στέλνεις το αίτημα σου για να μεταφερθεί η επιδότηση κάποιου, βάζεις επισυναπτόμενο πιστοποιητικό οικογενειακής μερίδας? 4ον μην το πείς και παραέξω αυτό περι προγραμμάτων λιανικής... Ο πατέρας μου είναι εταιρικός και έχει οικονομικό 30. Το ανάποδο δεν γίνεται (λέμε τώρα γιατί κι αυτό γίνεται), ο ιδιώτης να έχει εταιρικό πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Παιδια εχω ενα προγραμμα με 240 λεπτα και 50 μυνηματα και δινω 37 ευρω το μηνα. Συνηθως δε τροω το χρονο και τωρα που ειναι να παρω επιδοτηση και μ λεει ειναι 100 ευρω (ενω περυσι πηρα 160) και του λεω οτι εγω αν παω cosmote θα παρω 300 και μου λεει εγω σας το κανω 160. Παιζει να παρω τα 300 αν την μεταβιβασω τη συνδεση καπου αλλου? Η αν τους πω κατι συγκεκριμενο? Παρε παλι και ζητα εκτος απο την επιδοτηση των 160ευρω να σου δωσουν και εκπτωση στο παγιο 20%. Μην αρχισουμε να λεμε για το αν γινεται ή οχι. Το εχω κανει ηδη και στις 3 γραμμες που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Πόσο καιρό το έχεις; Μάλλον είναι το promo πακέτο που μπαίνει αυτόματα με την αγορά (με σύνδεση ή επιδότηση) συγκεκριμένων συσκευών. Σε αυτό, έχει δωρεάν 20MB για τους 2 πρώτους μήνες του συμβολαίου και μετά, αν θέλεις το συνεχίζεις επί πληρωμή ή το διακόπτεις. Μα το vodafone 240, δεν ισχύεις πλέον. Είναι παλιό πρόγραμμα και απλά συνεχίζει να ισχύει για τους υπάρχοντες πελάτες. Τέλη 2001 ή αρχές 2002 το έκανα. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 1ον θίγεσαι πολύ ευκολα. 2ον αυτές τις.. άντε μην πώ τωρα εχουν διατηρήσει στα vshops (του τυπου α βαθμός συγγενειας κτλ) γι'αυτό η εξυπηρέτηση τους έχει μείνει χρόνια πίσω. Ο προφανής λόγος - αν δεν βλέπεις λίγο πιο μακριά απο αυτά που σου δίνουν - είναι να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου άμεσα). 3ον ποιά διαδικασία να "παρακάμψει"? Δική της διαδικασία είναι, δεν είναι νόμος του κράτους!!! Το αν εσένα σου λένε να το κάνεις έτσι, για να το "πουλήσεις" στον πελάτη, οτι και καλά του κάνεις εσυ και η εταιρεία χάρη, είναι άλλο θέμα. Εσυ όταν στέλνεις το αίτημα σου για να μεταφερθεί η επιδότηση κάποιου, βάζεις επισυναπτόμενο πιστοποιητικό οικογενειακής μερίδας? 4ον μην το πείς και παραέξω αυτό περι προγραμμάτων λιανικής... Ο πατέρας μου είναι εταιρικός και έχει οικονομικό 30. Το ανάποδο δεν γίνεται (λέμε τώρα γιατί κι αυτό γίνεται), ο ιδιώτης να έχει εταιρικό πρόγραμμα. 1oν-Ναι, το εχω αυτό από τα γεννοφάσκια μου:p 2ον-Σε αυτό συμφωνω γι αυτο και αυτό πρεπει να γίνεται. 3ον-Ναι ζητάνε ταυτότητες να επισυνάπτουμε για να αποδυκνείεται και καλά η συγγένεια:confused: 4ον-Το Οικονομικό 30 όμως δεν νοείται εταιρικό προγραμμα, δεν είπα όμως οτι δεν μπορεί να το κάνει. Κατατάσσεται όμως στα απλά και ΟΧΙ στα εταιρικά προγράμματα (π.χ Επαγγελματικό 90 κλπ) και δεν χαίρει των προνομίων των εταιρικών (π.χ φθηνότερη χρέωση, δυνατότητα ενδοεπικοινωνιας δωρεαν με άλλες γραμμες που ειναι στο ιδιο εταιρικο πακέτο κλπ). Συνεπώς ο μπαμπάς σου ΔΕΝ είναι εταιρικός πελατης της vodafone αλλά κατέχει μια απλή γραμμη ιδιώτη. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 παιδια 2χρονια τωρα ειχα συνδεση και εδινα 50ε το μηνα. επαιρνα 100ε περιπου επιδοτηση. στη μεση του 3ου χρονου,το εκανα οικονομικο 20. η επιδοτηση θα ειναι τον ιουλιο.οπωσ καθε χρονο. θα ειναι μικρη πιστευω,γτ δε ξεπερνω το οριο. συμφαιρει να παρω την επιδοτηση (αν εχει κανεισ το ιδιο προγραμμα,ποση ειναι?) η να κανω νεα συνδεση στο ιδιο προγραμμα? γτ θελω νεο κινητο Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 επισησ,το χωρισ παγιο υπαρχει?ειναι καλο? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Κάνε φασαρία να στην ανεβάσουν αν είναι μικρή. Αν δεν στην ανεβάσουν, πήγαινε σε άλλη εταιρεία και ζήτα τους μεγάλη επιδότηση για φορητότητα. Το χωρίς πάγιο υπάρχει, για νέες συνδέσεις μόνο και με δωδεκάμηνη δέσμευση. Το καλό είναι σχετικό. Άλλους τους βολεύει, άλλους όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 δε μπορω να κανω φεσαρια,θα με σουταρουν:ninja: απλα θα τουσ πω οτι παω αλλου (αν και δε θελω να φυγω απο βοντα). ειχα ακουσει οτι δινουν 300ε επιδοτηση σε νεα συνδεση. η 1ωρα στο χωρις παγιο,εχει 16ε. καλο ακουγεται για οποιον δε μιλαει πολυ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 δε μπορω να κανω φεσαρια,θα με σουταρουν:ninja: απλα θα τουσ πω οτι παω αλλου (αν και δε θελω να φυγω απο βοντα). ειχα ακουσει οτι δινουν 300ε επιδοτηση σε νεα συνδεση. η 1ωρα στο χωρις παγιο,εχει 16ε. καλο ακουγεται για οποιον δε μιλαει πολυ Άλλο νέα σύνδεση και άλλο ανανέωση συμβολαίου. Αν κάνεις ανανέωση συμβολαίου δεν μπορείς να βάλεις το χωρίς πάγιο. Αν θέλεις πήγαινε σε κατάστημα και ζήτα να στείλουν αίτημα για αύξηση της επιδότησης ή πάρε τηλέφωνο στο 13830. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 θα κανω το αιτημα που ειπες. δεν ηξερα οτι υπαρχει η δυνατοτητα Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 θα κανω το αιτημα που ειπες. δεν ηξερα οτι υπαρχει η δυνατοτητα Αν δεις ότι δεν στην ανεβάσουν αρκετά τότε κάνε αίτημα φορητότητας σε άλλο δίκτυο και θα σε πάρουν τηλέφωνο για να σου αυξήσουν την επιδότηση και να σου κάνουν και έκπτωση στο πρόγραμμα χρήσης που έχεις. (Αυτή την περίοδο παίζει πολύ αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 καλα κολπα αυτα:) Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Αν δεις ότι δεν στην ανεβάσουν αρκετά τότε κάνε αίτημα φορητότητας σε άλλο δίκτυο και θα σε πάρουν τηλέφωνο για να σου αυξήσουν την επιδότηση και να σου κάνουν και έκπτωση στο πρόγραμμα χρήσης που έχεις. (Αυτή την περίοδο παίζει πολύ αυτό) Οντως και μενα με ειχαν παρει τηλ απο την cosmote και απο 70ευρω μου το πηγαιναν 150, ψιχουλα αφου με την προσφορα της vodafone με τα 300ευρω πηρα το νοκια 5800 21.30ευρω! Δεν πιστευω να το επερνα λιγοτερο στην cosmote!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Νομίζω πως το Χωρις Πάγιο δε διατίθεται εδώ και κάποιους μήνες ούτε για νέες συνδέσεις! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts