Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγάλη. Το Friends δεν υπάρχει στο site.:rolleyes:

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς είναι αυτό το πρόγραμμα?

Γιατί αφού δεν υπάρχει στο site, δεν μπορώ να πάρω πληροφορίες απο κάπου αλλού προφανώς..

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς είναι αυτό το πρόγραμμα?

Γιατί αφού δεν υπάρχει στο site, δεν μπορώ να πάρω πληροφορίες απο κάπου αλλού προφανώς..

Τα χουμε γράψει μερικές σελίδες πιο πίσω. Απ' τη στιγμή που έχεις το σήμα της VF στην υπογραφή σου, θεωρώ ότι όφειλες να γνωρίζεις. :rolleyes:

Τα χουμε γράψει μερικές σελίδες πιο πίσω. Απ' τη στιγμή που έχεις το σήμα της VF στην υπογραφή σου, θεωρώ ότι όφειλες να γνωρίζεις. :rolleyes:

Ε συγνώμη τότε που αμαυρώνω το σήμα της voda επειδή δεν ήξερα για το πρόγραμμα :lol:

Περα απ τη πλάκα, κοίταξα τις σελίδες αλλά οι πληροφορίες είναι σκόρπιες και δεν εβγαλα σαφή συμπεράσματα. Δηλαδη αν καταλαβα καλα με 10€ παγιο μιλάς με όποιον αριθμό vodafone θέλεις, απεριόριστα?

Αυτό παρέχεται σε συμβόλαια ή εταιρικά

Εμ.. κι εσύ, βοηθάς που βοηθάς, πες και μια κουβέντα παραπάνω... με το τσιγγέλι στα βγάζω!:p

Κόκκινοι φίλοι μου εκ των έσω, ξέρει κανείς αν η big red σκοπεύει να φέρει σύντομα το N78?
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

nucleogenesis, με το να χεις το σήμα της ΚουΚλουξΚλαν στην υπογραφή σου, νόμιζα ότι δουλεύεις σε κατάστημα VF...

Το πακέτο αυτό απευθύνεται σε συνεργάτες VF, αλλά με λίγη πίεση το πέρνεις. ;)

χαίρετε

έχω vodafone συμβόλαιο και μιλάω πολύ με 1 άτομο που επίσης έχει vodafone συμβόλαιο, υπάρχει κάποιος τρόπος να μιλάω όσο πιο φτηνά γίνεται?

ξέρω ότι υπάρχει χρέωση 0.01 ευρώ ανά λεπτό προς 2 αριθμούς vodafone, αλλά είναι μόνο στο Vodafone a la cart

υπάρχει κάτι ανάλογο για συμβόλαια (χρεώσεις 0.01 για έναν αριθμό)?

ευχαριστώ

PS: μήπως με το vodafone 2gether, θα μπορώ να έχω ένα a la cart και ένα συμβόλαιο ταυτόχρονα? οπότε θα τηλεφωνώ στο συγκεκριμένο αριθμό από το a la cart?

Ή το γυρίζετε σε Vodafone 150 You & Me ή Vodafone 300 You & Me

Ή το γυρίζετε σε Vodafone 150 You & Me ή Vodafone 300 You & Me

44.5 ευρώ το μήνα είναι πανάκριβο

το VF φίλοι είναι καλύτερη λύση

αυτό που σκεφτόμουν είναι μια κάρτα sim με 2 αριθμούς, ο ένας a la cart και ο άλλος συμβόλαιο, ώστε όταν θελήσω να κάνω κλήσεις προς τον συγκεκριμένο αριθμό να έχω 0.01 λεπτό χρέωση και για όλες τις υπόλοιπες κλήσεις το συμβόλαιο μου

αλλά πάγιο το 2.5 ευρώ θα το πληρώνω και στο συμβόλαιο και στην κάρτα? δλδ συνολικά 5 ευρώ το μήνα?

Με το 2gether ομως δεν ισχυει το 1 λεπτο/λεπτο, οποτε δεν ειναι λυση. Μονο cu συμφερει να εχεις σε 2gether, απο τοτε που καταργηθηκαν οι 5λεπτες ειναι πλεον οτι πρεπει.

Στην καρτα δεν εχει παγιο, μονο στο συμβολαιο πληρωνεις.

Με το 2gether ομως δεν ισχυει το 1 λεπτο/λεπτο, οποτε δεν ειναι λυση. Μονο cu συμφερει να εχεις σε 2gether, απο τοτε που καταργηθηκαν οι 5λεπτες ειναι πλεον οτι πρεπει.

εγώ όμως θέλω να κάνω κλήσεις προς αριθμό συμβολαίου και όχι προς CU, και το CU έχει φτηνές χρεώσεις μόνο προς CU

γιατί να μην ισχύει το 2gether με το 0.01 ανά λεπτό? είναι σίγουρο αυτό?

δεν βρίσκω λύση, σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία αν βρω λύση αλλού

@ nikkoleta

Βασικά δεν ξέρω την οικοιότητά σου με το άτομο που θέλεις να μιλάς γι αυτό μη με παρεξηγήσεις, αλλά γενικότερα τα ζευγάρια πλέον έχουν μια δεύτερη καρτούλα σιμ:

είτε με το free2go της Wind και την επιλογή nonstop,

είτε το cu της vodafone και την αντίστοιχη προσφορά (στα συν βέβαια είναι τα 1200' και 1200 σμς με κάθε ανανέωση 15€)...

Εμείς τουλάχιστον έτσι το έχουμε κάνει.

Και οι 2 έχουμε συμβόλαιο, αλλά επειδή όπως είπες κι εσύ 44.5€ το μήνα για το you&me είναι πανάκριβο, βάλαμε το cu

γιατί να μην ισχύει το 2gether με το 0.01 ανά λεπτό? είναι σίγουρο αυτό?

100% σίγουρο. Είχα κι εγώ 2gether και τα ξέρω από πρώτο χέρι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από πέρυσι που το είχα.

Όπως προαναφέρθηκε, αν δε βρεις κάτι που να σου ταιριάζει σε άλλη εταιρία (που λίγο χλωμό το κόβω να έχεις επιλογή από Wind και Cosmote για οικονομική χρέωση σε συμβόλαιο Vodafone), το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα καρτοκινητό έξτρα είτε εσύ, ή να πάρει το άτομο που θες να καλείς ένα cu και να χρησιμοποιήσετε στην τελική και οι δύο το 2gether, αν δε θέλετε να κουβαλάτε 2η συσκευή. Το πάγιο του 2gether δεν είναι και τίποτα τρομερό, ούτε 2.5€ δεν είναι... Και τα cu συμφέρουν πολύ, ειδικά με τις τελευταίες προσφορές.

44.5 ευρώ το μήνα είναι πανάκριβο

το VF φίλοι είναι καλύτερη λύση

αυτό που σκεφτόμουν είναι μια κάρτα sim με 2 αριθμούς, ο ένας a la cart και ο άλλος συμβόλαιο, ώστε όταν θελήσω να κάνω κλήσεις προς τον συγκεκριμένο αριθμό να έχω 0.01 λεπτό χρέωση και για όλες τις υπόλοιπες κλήσεις το συμβόλαιο μου

αλλά πάγιο το 2.5 ευρώ θα το πληρώνω και στο συμβόλαιο και στην κάρτα? δλδ συνολικά 5 ευρώ το μήνα?

44.5 € για δύο νούμερα (συνδέσεις) νομίζεις ότι είναι πολύ? Με απεριόριστο χρόνο ομιλίας μεταξύ σας (που αν κατάλαβα καλά αυτό σε ενδιαφέρει κυρίως) και με 150' χρόνο ομιλίας για άλλες κλήσεις, τα οποία τα μοιράζεστε? Εδώ το ατομικό Vodafone 150' έχει 26 € !!! Εμένα γιατί μου φαίνεται λογική τιμή? :blink::blink:

Βέβαια, όπως προείπαν, εξαρτάται και από τη σχέση που έχεις με το άλλο άτομο.

44.5 € για δύο νούμερα (συνδέσεις) νομίζεις ότι είναι πολύ? Με απεριόριστο χρόνο ομιλίας μεταξύ σας (που αν κατάλαβα καλά αυτό σε ενδιαφέρει κυρίως) και με 150' χρόνο ομιλίας για άλλες κλήσεις, τα οποία τα μοιράζεστε? Εδώ το ατομικό Vodafone 150' έχει 26 € !!! Εμένα γιατί μου φαίνεται λογική τιμή? :blink::blink:

Βέβαια, όπως προείπαν, εξαρτάται και από τη σχέση που έχεις με το άλλο άτομο.

Τα 150' χρόνο ομιλίας είναι 150' στον καθένα ή και στους 2 αριθμούς συνολικά?

Εγώ νομίζω ότι ο ένας από τους δύο εάν έχει ένα δεύτερο κινητό ala carte και έχει βάλει το 0,01 λεπτό για 2 οποιουσδήποτε αριθμούς vodafone συμφέρει πολύ καλύτερα από το να δίνεις τόσα λεφτά στα πάγια.

Το vodafone double είναι μονο για επαγγελματικά προγράμματα; Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα απο το site της βονταφον.
Samsung S21 Ultra

Τι είναι τα Vodafone Top 5 & Top 5 SMS

Η Vodafone λανσάρει δυο νέα προγράμματα που δίνουν 2500!!!! δωρεάν λεπτά ομιλίας και 2500 !!!!! δωρεάν SMS προς 5 κινητά ή σταθερά νούμερα της επιλογή σας…

Νέα Προγράμματα:

Vodafone Top 5

Vodafone Top 5 SMS

2500 δωρεάν λεπτά ομιλίας

2500 SMS

Επιδότηση συσκευής

Vodafone Tοp 5 :

Νέο πρόγραμμα λιανικής που προσφέρει 2500 δωρεάν λεπτά το μήνα προς 5 νούμερα που έχει επιλέξει να καλεί ο πελάτης

2300 δωρεάν λεπτά προς όσα κινητά Vodafone ανήκουν στα 5 προεπιλεγμένα νούμερα

200 δωρεάν λεπτά, προς κινητά ή σταθερά όλων των υπολοίπων εθνικών δικτύων (Cosmote, Wind, Q,OTE,TELLAS…) που ανήκουν στα 5 προεπιλεγμένα νούμερα

Vodafone Tοp 5 SMS :

Νέο πρόγραμμα λιανικής που προσφέρει 2500 δωρεάν λεπτά και 2500 δωρεάν SMS το μήνα προς στα 5 νούμερα που έχει επιλέξει να καλεί ο πελάτης

2300 δωρεάν λεπτά προς όσα κινητά Vodafone ανήκουν στα 5 προεπιλεγμένα νούμερα

200 δωρεάν λεπτά, προς κινητά ή σταθερά όλων των υπολοίπων εθνικών δικτύων (Cosmote, Wind, Q,OTE,TELLAS…) που ανήκουν στα 5 προεπιλεγμένα νούμερα

2500 δωρεάν SMS προς τα 5 προεπιλεγμένα κινητά νούμερα

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Vodafone Top5 Vodafone Top5 SMS

Μηνιαίο Πάγιο 25€ 30€

Συνολικός αριθμός μελών 5 5

Συνολικός Δωρεάν Χρόνος ομιλίας 2,500 λεπτά 2,500 λεπτά

Δωρεάν χρόνος προς Vodafone 2300 λεπτά 2300 λεπτά

Δωρεάν χρόνος προς προεπιλεγμένα κινητά άλλων εταιρειών/ σταθερά 200 λεπτά 200 λεπτά

Δωρεάν SMS προς τα 5 προεπιλεγμένα νούμερα - 2500 sms

Χρεώσεις λοιπών εθνικών κλήσεων εκτός των προεπιλεγμένων 0,2499 € / λεπτό 0,2499 € / λεπτό

Αποστολή SMS προς λοιπούς εθνικούς προορισμούς € 0,1071/sms* € 0,1071/sms**

Τα 5 νούμερα που επιλέγει ο πελάτης μπορούν να είναι: κινητά Vodafone, κινητά Cosmote, Wind/Q και σταθερά όλων των εθνικών παρόχων σταθερής τηλεφωνίας

Στο Vodafone Top 5 SMS ο πελάτης έχει 2500 δωρεάν λεπτά ομιλίας και 2500 SMS προς 5 επιλεγμένους προορισμούς.

Από τα 2500 δωρεάν λεπτά, τα 2300 λεπτά, είναι προς κινητά Vodafone, και τα 200 λεπτά είναι προς όλα τα υπόλοιπα κινητά ή σταθερά (εθνικά).

Τα 2500 SMS και τα 2500 δωρεάν λεπτά είναι μόνο προς τα 5 νούμερα που έχει δηλώσει ο πελάτης.

Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα αλλαγής των δηλωμένων μελών μία φορά το μήνα, ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσθέσει νέο μέλος εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις

Τα 2500 δωρεάν λεπτά & 2500 δωρεάν SMS μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τον πελάτη που είναι γραμμένος στο Top 5 & Top 5 SMS και όχι αντίστροφα

Δεν συνδυάζονται με τα επιπρόσθετα προγράμματα συμβολαίου: Κλήσεις προς σταθερά, SMS, MMS, Best Friends, Όλοι σε Ένα

Συνδυάζονται με τις επιπρόσθετες υπηρεσίες Surf & Mail 30, Surf & Mail 150, Vodafone live Unlimited

Τα προγράμματα Top 5 & Top 5 SMS ανήκουν στο group 2 και για οποιαδήποτε αλλαγή ισχύει η εμπορική πολιτική των προγραμμάτων λιανικής

Ισχύει η υπηρεσία ενημέρωσης δωρεάν χρόνου ομιλίας και SMS μέσω του 1284. Ο πελάτης θα ενημερώνεται αναλυτικά για τον υπολειπόμενο δωρεάν χρόνο ομιλίας του (από τα 2300 και τα 200 λεπτά) όπως και για τα υπολειπόμενα από τα 2500 SMS.

Προσοχή!!!!! Τα 2300 λεπτά είναι μόνο προς κινητά Vodafone και όχι προς κινητά άλλων δικτύων ή νούμερα Vodafone που έχουν γίνει φορητότητα σε άλλη εταιρία. Σε περίπτωση που ένα νούμερο vodafone έχει γίνει φορητότητα σε άλλη εταιρία, θα εμφανίζεται ενημερωτικό μήνυμα.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Guest valeria

Καλά όλα αυτά αλλά έχω μία απορία:

Τα 200 λεπτά είναι μόνο για κλήσεις προς τα προεπιλεγμένα σταθερά/κινητά των υπόλοιπων εταιρειών;Και αν είναι έτσι τι ισχύει με όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα που δεν καταχωρήθηκαν στα 5 προεπιλεγμένα;Υπάρχει κανονική χρέωση; :confused:

Τα προγράμματα αυτά είναι κατά την γνώμη μου πατάτα και μάλιστα χαλασμένη.

Το πάγιο των 25 ευρώ είναι μόνο για κλήσεις προς τα επιλεγμένα τηλέφωνα και οι υπόλοιπες κλήσεις χρεώνονται επιπλέον. Κρίμα γιατί η διαφήμιση σε προδιαθέτει για άλλα πράγματα.

Σαν αυτόνομο δεν στέκει, μόνο αν το συνδυάσεις με άλλο. Δεν με πειράζει που δεν συνδυάζεται με το best friends αλλά με το κλήσεις προς σταθερά γιατί όχι; Με άλλα λόγια δεν μπορείς να έχεις σταθερό αριθμό που να συνδέεται με το κινητό σου μαζί με το top5...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Για το vodafone business club γνωρίζει κανείς αν ενεργοποιείται αυτόματα (σε παλιούς κ νέους συνδρομητές) ή αν χρειάζεται κάποια αίτηση?

xerei kaneis tipota gia to kartoprograma?xreoseis ktl?:shifty:

Sorry ρε παιδιά αλλά σας είναι τόσο δύσκολο να δείτε τα sites των εταιρειών πριν κάνετε τέτοιες ερωτήσεις?

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3111

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών