captum Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 :wacko: Με εστηλες! Απιστευτο κομματι, βεβαια ο συγκεκριμμενος εχει βγαλει και το Lost in the night, που και αυτο ηταν παρα πολυ καλο, και νομιζω πως ειχε κανει επιτυχια - και οχι μονο στην Ελλαδα...- [οfftopic]Ναι, αυτός το είχε γράψει (πιστεύω "ελαφρώς" επηρεασμένος από το Big In Japan των Alphaville...:ninja::X:p). Καλά, όχι ότι είχε σκίσει εκτός Ελλάδας, αλλά μια άλφα επιτυχία την είχε... :rolleyes:[/offtopic] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 ενα κομματι οχι τοσο δυνατο,το τραγουδαει γυναικα και λεει 'always did circles' you ...αυτα μονο συγκρατησα.. το γνωριζει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas260 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδιά, θα ήθελα αν έχει κανείς το τραγούδι το πριμ της Λένας Αλκαίου που ακούγεται στην σειρά το καφέ της χαράς, γιατί είναι υπέροχο τραγούδι και δεν μπορώ να το βρω. Όποιος το χει και θέλει, ας στείλει ένα πμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Signomi psaxno edo kai kana mina ena tragoudi pou lei peripou hold on... stay... na na na... to vazei sta club kai stis kafeteries kai einai pros to rnb kai miazei me ena remix to drop it like its hot. As me boithisei kapoios. Please... Μπας και λες το world hold on? http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Please help, psaxnw ena palio kommataki, pou leei sto refrain ..fly to the moon and back, if you be if you be my baby, leei se kanena kati? Eyxaristw :) Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Please help, psaxnw ena palio kommataki, pou leei sto refrain ..fly to the moon and back, if you be if you be my baby, leei se kanena kati? Eyxaristw :) Savage Garden--To the moon and back 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Savage Garden--To the moon and back :D :D :D Thnx c00kiE :) Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonam_86 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Καλησπερα σε ολους! βασικα ψαχνω ενα ελληνικο τραγουδι 10ετιας ισωσ κ παραπανω, ειναι ντουετο ψιλο-μπαλαντα, αντρας με μια γυναικα και εχω συγκρατησει οτι λεει ''μια μουσικη τις νυχτεσ με κυνηγαει'', με ξυπναει, ενα απο τα δυο :wacko: και στο ρεφραιν επαναλαμβανεται η φραση ''σε θελω'' και μετα ειναι μονο η γυναικα που κανει κατι: να νι να νανινιναι :p . εχω ψαξει σε google και P2P με τιτλο ''σε θελω'' αλλα χωρις αποτελεσμα...:( σιγα μωρε.. Στην Ελλάδα ζούμε . . . :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Καλησπερα σε ολους! βασικα ψαχνω ενα ελληνικο τραγουδι 10ετιας ισωσ κ παραπανω, ειναι ντουετο ψιλο-μπαλαντα, αντρας με μια γυναικα και εχω συγκρατησει οτι λεει ''μια μουσικη τις νυχτεσ με κυνηγαει'', με ξυπναει, ενα απο τα δυο :wacko: και στο ρεφραιν επαναλαμβανεται η φραση ''σε θελω'' και μετα ειναι μονο η γυναικα που κανει κατι: να νι να νανινιναι :p . εχω ψαξει σε google και P2P με τιτλο ''σε θελω'' αλλα χωρις αποτελεσμα...:( Ωραίο τραγούδι... Νίκος Γρηγοριάδης με την Κατερίνα Κυρμιζή - Νυχτερινό :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Επειδή ξέρω πως θα βρώ αυτό που ψάχνω, ήθελα να σας ζητήσω να μου πείτε 2-3 τραγούδια στο ίδιο στύλ και ύφος με το Sometimes των Erasure. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 ενα κομματι οχι τοσο δυνατο,το τραγουδαει γυναικα και λεει 'always did circles' you ...αυτα μονο συγκρατησα.. το γνωριζει κανεις? Edie Bryckel & the new Bohemians - Circle επίσης από τους ίδιους, υπέροχο είναι και το "What I am" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonam_86 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 captum 1000 thanks!!! :) Όντως για μενα ειναι απο τα πιο ωραία ελληνικά που έχω ακούσει σιγα μωρε.. Στην Ελλάδα ζούμε . . . :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 re paidia pios einai o titlos tou kainourgiou tragoudiou tis ******zou pou leei "min feugeis"? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 re paidia pios einai o titlos tou kainourgiou tragoudiou tis ******zou pou leei "min feugeis"? "Μην φεύγεις"... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Άκουσα στο Σφαίρα σήμερα ένα κομμάτι που έλεγε κάτι μέσα για τύπο μελαχγολικό, έχεις κάνει υπόψην πιο είναι? ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Άκουσα στο Σφαίρα σήμερα ένα κομμάτι που έλεγε κάτι μέσα για τύπο μελαχγολικό, έχεις κάνει υπόψην πιο είναι? Σταυρος Λογαριδης - Τυπο μελαγχολικο honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Θυμάται κανείς ένα πολύ "δυνατό" r'n'b τραγούδι που έπαιζε γύρω στο 2002-2003, με γυναικεία φωνή, που έλεγε "you're all that" (μπορεί και να είναι αυτός ο τίτλος) "...you bring me joy, happiness..." και σε κάποια στιγμή "ράπαρε" και ένας. Όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει τίποτα, ούτε σε google, ούτε σε p2p... :) :worry: Hill St. Soul - All That :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το παρακάτω τραγούδι?? http://rapidshare.com/files/35638756/1.GOR_BEST_SONG.mp3.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το παρακάτω τραγούδι?? http://rapidshare.com/files/35638756/1.GOR_BEST_SONG.mp3.html Rene Aubry - Apres la pluie II 2 παρατηρήσεις: 1. Μην ανεβάζεις ολόκληρα κομμάτια (και μάλιστα στα 192 kbps), αντίκειται στους κανόνες... καλύτερα ένα sample μικρό και με μικρό bitrate... 2. Καλύτερα να χρησιμοποιείς το sendspace γι' αυτή τη δουλειά, μιας και δεν έχει χρονοκαθυστερήσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 "Μην φεύγεις"... ;) giati den iparxei pouthena sta gnosta meri ?:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Hill St. Soul - All That :) Σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν το έχω ακούσει ακόμα, αλλά για να το λες, αυτό θα είναι! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ΞΟΟΞ±ΟΞΉΟΟΟ ΟΞΏΞ»Ο! ΞΡν ΟΞΏ ΟΟ ΟΟΡκάΟΡι Ξ±ΞΊΟΞΌΞ±, αλλά Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ΟΞΏ λΡΟ, Ξ±ΟΟΟ ΞΈΞ± Ρίναι! :) δεν φαίνεται τι λες... Wind GPRS? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Καλημέρα. Άκουσα χθες βράδυ ένα πολύ καλό rap/hip hop κομμάτι ελληνικό σε αργό ρυθμό με πολύ καλή μουσικούλα. Ένας άνδρας τραγουδούσε τους στίχους (δε μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν) και μια πολύ περίεργη γυναικεία φωνή το ρεφραίν από το οποίο έσωσα τα: «Θέλω πάλι πίσω να σε φέρω φως μου... μια ελπίδα....» Ξέρω δεν είναι πολλά... αλλά γνωρίζει μήπως κάποιος; Thanx :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volkpr Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Καλημέρα. Άκουσα χθες βράδυ ένα πολύ καλό rap/hip hop κομμάτι ελληνικό σε αργό ρυθμό με πολύ καλή μουσικούλα. Ένας άνδρας τραγουδούσε τους στίχους (δε μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν) και μια πολύ περίεργη γυναικεία φωνή το ρεφραίν από το οποίο έσωσα τα: «Θέλω πάλι πίσω να σε φέρω φως μου... μια ελπίδα....» Ξέρω δεν είναι πολλά... αλλά γνωρίζει μήπως κάποιος; Thanx :) mhdenisths-afierwmeno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 kalhmeraaa!akousa ena tragoudi x8es sto radio, ellhniko rap htan kai to mono pou sugkrathsa htan pou se mia stigmh elege "den exei proswpo ma proswpo allazei" kai kala to tragoudi periegrafe kati alla den sou elege ti einai....to gnwrizei kaneis? http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts