breakdancer Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 iksera mia kopela pou etrwge astamatita ta petsakia tis! na vlepeis mia omorfi kopela me matwmena daxtyla! aoutsss.... Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 δεν νομίζω να είναι φόβος,μπορεί να είναι μίσος,έχθρα,κακία αλλά όχι φόβος φίλε, δεν είμαι μισογύνης!! το αντίθετο. απλά δεν μαρέσει σε κάποιες κοπέλες που τις σέβεσαι όσο κανείς, τους δίνεις προσοχή όσο κανείς.. και τις φέρεσαι με τον πιο καλό τρόπο, και όταν όλα τελιώσουν γυρίζουν στο παλιό ρεμάλι :p και όταν σε βλέπουν γυρίζουν πλάτη και μιλάνε στο τηλέφωνο! κάτι΄τέτοια!!!!! με εξοργίζουν!!!!:angry: :angry: :ρ :down: :fool: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 φίλε, δεν είμαι μισογύνης!! το αντίθετο. απλά δεν μαρέσει σε κάποιες κοπέλες που τις σέβεσαι όσο κανείς, τους δίνεις προσοχή όσο κανείς.. και τις φέρεσαι με τον πιο καλό τρόπο, και όταν όλα τελιώσουν γυρίζουν στο παλιό ρεμάλι :p και όταν σε βλέπουν γυρίζουν πλάτη και μιλάνε στο τηλέφωνο! κάτι΄τέτοια!!!!! με εξοργίζουν!!!!:angry: ok ,σόρυ.Πάντως συχνές οι περιπτώσεις που λες.μου έχει συμβεί και εμένα και δυστυχώς μου συμβαίνει συχνα...:( Μερικές είναι :pig:και πρέπει να φωνάξεις τον:superman:να τις:kill:να τις :shoot:τέλως πάντων ή να τις:knife:.:!:!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Aυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι οι διαγνωσεις των γιατρων... οταν ειναι λαθος...κι οταν αυτο το λαθος ειναι μοιραιο!! Καποτε μου κοστισε πολυ ενα τετοιο λαθος....! Καποιον πολυ αγαπημενο! Κι απο τοτε καθε φορα που περιμενω μια διαγνωση ή οποιοδηποτε ιατρικο αποτελεσμα νιωθω απαισια ...φοβαμαι για το τι θα ακουσω..φοβαμαι το τι θα συμβει μετα .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Παιδια εμενα με τρομαζουν οι Αγελαδες:lol: :lol: :lol: Οσοι εχουν προλαβει το websloth ξερουν!:lol: :p και ιδου και το αρχειο για αυτους που δεν γνωρισαν τους μυθους! .mht αρχειο ειναι. http://rapidshare.com/files/398437/The_WebSloth_Read-to_kokkino_koumbi.rar.html Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με τις φοβίες μου επιρρεάζουνε την λειτουργικότητα μου! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Παιδια εμενα με τρομαζουν οι Αγελαδες:lol: :lol: :lol: Οσοι εχουν προλαβει το websloth ξερουν!:lol: :p και ιδου και το αρχειο για αυτους που δεν γνωρισαν τους μυθους! .mht αρχειο ειναι. http://rapidshare.com/files/398437/The_WebSloth_Read-to_kokkino_koumbi.rar.html Που τους θυμήθηκες αυτούς τώρα; Respect στα παλικάρια... Αν έχεις κρατήσει κι άλλα, ανέβασέ τα κάπου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Που τους θυμήθηκες αυτούς τώρα; Respect στα παλικάρια... Αν έχεις κρατήσει κι άλλα, ανέβασέ τα κάπου poios re autos ehei ola ta arthra alla einai tsifutis den prokite na ta anevasei. autos (Alekz182) kai i mana mou einai i megaluteres fovies mou :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με τις φοβίες μου επιρρεάζουνε την λειτουργικότητα μου! Ομοιοπαθης εγω προσπαθω να τη παλεψω μονη μου... Παω κοντρα σε ολα.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Φοβαμαι τον κακο μου εαυτο, σε επαγγελματικα και αισθηματικα θεματα!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Που τους θυμήθηκες αυτούς τώρα; Respect στα παλικάρια... Αν έχεις κρατήσει κι άλλα, ανέβασέ τα κάπου Και για να μην λεει ο kap οτι ειμαι τσιφουτης:lol: :p το link εχει οοoλα τα αρχεια απο websloth,οσοι δεν τους γνωριζουν καιρος ειναι να τους μαθουν!;) Οσοι τους προλαβαν απολαυστε το μεγαλειο τους!:respect: στην οκνηρια του internet. http://rapidshare.com/files/530140/websloth.gr.rar.html Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ομοιοπαθης εγω προσπαθω να τη παλεψω μονη μου... Παω κοντρα σε ολα.... δηλαδή; πες λεπτομέρειες μπας και ακολουθήσω και εγώ κάτι! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Είμαι της γνώμης ότι οι φοβίες δεν παλεύονται έτσι απλά.Χρειάζονται κι ένα χέρι βοηθείας. Έχω κι εγώ τις δικές μου φοβίες κι όχι μόνο. Πάθαινα κρίσεις πανικού.Πρέπει όλοι οι φοβισμένοι, να μιλήσουμε με έναν ειδικό και φυσικά να το παλέψουμε και μόνοι μας, αφού ως ενήλικες γνωρίζουμε καλά ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό μας, αλλά ο ειδικός παίζει σημαντικό ρόλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Και για να μην λεει ο kap οτι ειμαι τσιφουτης:lol: :p το link εχει οοoλα τα αρχεια απο websloth,οσοι δεν τους γνωριζουν καιρος ειναι να τους μαθουν!;) Οσοι τους προλαβαν απολαυστε το μεγαλειο τους!:respect: στην οκνηρια του internet. http://rapidshare.com/files/530140/websloth.gr.rar.html Άψογος φίλε. Ευχαριστώ :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Άψογος φίλε. Ευχαριστώ :O πολυ γιοργουελκαμ:) ενυταιμ. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 φοβαμαι τα περιστερια,αν δειτε στην Αθηνα καποια να ουρλιαζει καθε φορα που ερχεται κοντα της περιστερι that's me ,επσης φοβαμαι ολα τα πτηνα κοτες,σπουργιτια μεχρι και τα καναρινια.με τα υπολοιπα ζωα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Εγώ φοβάμαι τοπ κατέβασμα σκάλας. Έχω συνέχεις την εικόνα οτι πέφτω. Όταν ήμουνα μικρί είχα πέσει από τις σκάλες του σχολείου αλλά δεν έπαθα τίποτα σαν μικρό παιδί που ήμουν. Δεν ξέρω αν αυτή τη φοβία την ανέπτυξα από αυτό το συμβάν ή σε κάποια άλλη ζωή χα χα. Να με δείτε να κατεβαίνω σκάλες, σαν τη γιαγιά πάω :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 φοβαμαι τα περιστερια,αν δειτε στην Αθηνα καποια να ουρλιαζει καθε φορα που ερχεται κοντα της περιστερι that's me ,επσης φοβαμαι ολα τα πτηνα κοτες,σπουργιτια μεχρι και τα καναρινια.με τα υπολοιπα ζωα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. :lol: :lol: Σε νιώθω!! Με τα περιστέρια το ίδιο παθαίνω κι εγώ. 2 φορές μάλιστα είχαν έρθει πάνω μου και από τότε χορεύω ζεϊμπέκικα στα πεζοδρόμια όταν τα πετυχαίνω :p :p Όταν δε, έρχονται στο μπαλκόνι μου τα κυνηγάω με τις σκούπες :O Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Στο Συνταγμα:cry: :cry: :cry: :scared: οχι πηγαινω σπανια,ειδικα εκει που ειναι τα περιστερια αν εχω παει κανα 2 φορες.. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 με τα υπολοιπα ζωα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. δηλαδη αναμεσα σε ενα λιονταρι και ενα σπουργιτακι θα προτιμουσες να εχεις διπλα σου ενα λιονταρι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Όταν ήμουν 5-6 χρονών, είχα μια ανεξήγητη φοβία με το τηλέφωνο... Τώρα, αν εξαιρέσουμε αυτή με τις κατσαρίδες, δεν έχω καμία (νομίζω!). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 εμενα με φοβιζει απιστευτα η φωτια.... απιστευτα ομως... ουτε γκαζακι αναβω... και ενα ''χουι'' που εχω... διορθωνω τα πατακια στις εξωπορτες οταν παω επισκεψη ... με το ποδι...:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Τι φταίω εγώ που όταν ήμουν μικρός με έιχαν ανεβάσει σε μια κεραμοσκεπή ενος σπιτιού να πίασω την μπάλα που παίζαμε και μετά που πήραν τη σκάλα και αναγκάστηκα να πηδήξω...:( γιατί δεν μου την έδιναν...:O Αυτό μου έχει μείνει και αν μου ζητήσεις να ανέβω πχ. σε ένα δέντρο θα ανέβω άνετα :rolleyes: αλλά μετά....:confused: ποιός θα με (βοηθήσει) να κατέυω?:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Α,εγώ έχω το άλλο ωραίο... Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να ανέβω στο ψηλότερο κτήριο, να βγω στο μπαλκόνι και να κοιτάξω κάτω. Εκεί που υπάρχει ΤΟ πρόβλημα είναι όταν χρειαστεί να ανέβω κάποια (μεταλλική) σκάλα.Ανεβαίνω μέχρι το δεύτερο -άντε,βία μέχρι και το τρίτο- σκαλί και μετά όπως ανεβαίνω,έτσι ξανακατεβαίνω...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Α,εγώ έχω το άλλο ωραίο... Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να ανέβω στο ψηλότερο κτήριο, να βγω στο μπαλκόνι και να κοιτάξω κάτω. Εκεί που υπάρχει ΤΟ πρόβλημα είναι όταν χρειαστεί να ανέβω κάποια (μεταλλική) σκάλα.Ανεβαίνω μέχρι το δεύτερο -άντε,βία μέχρι και το τρίτο- σκαλί και μετά όπως ανεβαίνω,έτσι ξανακατεβαίνω...:O :X :X Περίεργο βρε αυτό :confused: :happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts