panosz75 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Έκανα δοκιμή μόλις τώρα, ύστερα απ' όσα έχω διαβάσει... :wacko: Στα στοιχεία του μηνύματος αναφέρει την ώρα που το μήνυμα εστάλει απ' το άλλο νούμερο, κι όχι την ώρα που άνοιξα το κινητό... Οπότε δεν ισχύει αυτό που λέτε πως αυτό το πρόβλημα το έχουν όλα τα s60 3rd :blink: Η δοκιμή έγινε σε Nokia 6120 classic. Λειτουργικό Σύστημα: Symbian OS v9.2 Πλατφόρμα: Series 60 3rd Edition FP1. Κατ' αρχήν, κάνεις πολύ καλά και με/μας διορθώνεις, γιατί το πιο σημαντικό είναι να μην ακούγονται ανακρίβειες και να μην μένουμε όλοι με λάθος εντυπώσεις, και αναφέρομαι και στον εαυτό μου. Εγώ ό,τι ξέρω το ξέρω από αυτά που ακούω εδώ μέσα, καθότι δεν έχω προς το παρόν τηλέφωνο με 3rd Edition. Επειδή περιμένω το Ν81 και έχω θορυβηθεί, γι' αυτό το ψάχνω τόσο, ώστε να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις "κατόπιν εορτής".;) Αναφέρθηκα στα τηλέφωνα που ξέρω ότι ισχύει αυτό το bug, και αυτά είναι το Ν73 σίγουρα (με το πιο πρόσφατο firmware), το Ν95 και αν δεν κάνω λάθος και το Ν80. Το ότι αυτό το bug προστέθηκε στο νέο firmware του Ν73, αυτό μόνο καλό δεν είναι και ίσως προμηνύει γενικευμένες αλλαγές και στα υπόλοιπα. Οπότε όποιοι έχετε καινούργια τηλέφωνα, το νου σας με τις αναβαθμίσεις, τι διορθώνουν και τι όχι. Μακάρι πάντως οι Φινλανδοί να το πήραν χαμπάρι και να το διορθώσουν σύντομα. Να θυμίσω άλλο ένα bug του Ν73, που αν δεν είχες ανοιχτό το τηλέφωνο δεν λειτουργούσε η αφύπνιση, το οποίο αν δεν απατώμαι εν τέλει διορθώθηκε. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Δεν αντιλέγω αφού δεν γνωρίζω τι γίνεται με τα άλλα μοντέλα, απλά ενημερώνω πως το πρόβλημα δεν πρέπει να είναι γενικό... :) Υ.Γ. Έχω την τελευταία αναβάθμιση ( v 03.83 ) Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Δεν αντιλέγω αφού δεν γνωρίζω τι γίνεται με τα άλλα μοντέλα, απλά ενημερώνω πως το πρόβλημα δεν πρέπει να είναι γενικό... :) Υ.Γ. Έχω την τελευταία αναβάθμιση ( v 03.83 ) Πολύ ωραία, καλά κάνεις και το διευκρινίζεις και αυτό, γιατί ίσως από την υπερβολική μου ανυπομονησία να υπερέβαλλα εαυτόν. :) Εξάλλου αυτός είναι ένας από τους θεμελιώδεις σκοπούς του παρόντος forum, να υπάρχει αλληβοήθεια και συννενόηση για όσα μέλη μοιράζονται κοινές ανησυχίες. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Κατ' αρχήν, κάνεις πολύ καλά και με/μας διορθώνεις, γιατί το πιο σημαντικό είναι να μην ακούγονται ανακρίβειες και να μην μένουμε όλοι με λάθος εντυπώσεις, και αναφέρομαι και στον εαυτό μου. Εγώ ό,τι ξέρω το ξέρω από αυτά που ακούω εδώ μέσα, καθότι δεν έχω προς το παρόν τηλέφωνο με 3rd Edition. Επειδή περιμένω το Ν81 και έχω θορυβηθεί, γι' αυτό το ψάχνω τόσο, ώστε να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις "κατόπιν εορτής".;) Αναφέρθηκα στα τηλέφωνα που ξέρω ότι ισχύει αυτό το bug, και αυτά είναι το Ν73 σίγουρα (με το πιο πρόσφατο firmware), το Ν95 και αν δεν κάνω λάθος και το Ν80. Το ότι αυτό το bug προστέθηκε στο νέο firmware του Ν73, αυτό μόνο καλό δεν είναι και ίσως προμηνύει γενικευμένες αλλαγές και στα υπόλοιπα. Οπότε όποιοι έχετε καινούργια τηλέφωνα, το νου σας με τις αναβαθμίσεις, τι διορθώνουν και τι όχι. Μακάρι πάντως οι Φινλανδοί να το πήραν χαμπάρι και να το διορθώσουν σύντομα. Να θυμίσω άλλο ένα bug του Ν73, που αν δεν είχες ανοιχτό το τηλέφωνο δεν λειτουργούσε η αφύπνιση, το οποίο αν δεν απατώμαι εν τέλει διορθώθηκε. πολυ σωστος...... ξερω πολυ κοσμο που δεν βαζει την τελευταια εκδοση του n73 μονο και μονο για αυτο τον λογο......(καλα που προλαβα και τους ειδοποίησα τους ανθρωπους) ναι καλες οι καμερες καλα τα προγραμματα κτλ κτλ κτλ αλλα μερικα πραγματα ειναι πολυ σημαντικα για ενα τηλ....οπως το να ξερεις τι ωρα σου εστειλε ο αλλος μηνημα....ειτε για δουλειά ειτε για οτιδήποτε αλλο....ειναι μεγαλο μπερδεμα το θεμα..... μακαρι να βγει μια εφαρμογη που να μας λυνει το προβλημα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 παντως εγω απο την αρχη που ειχα το ν91 με τα 4 γιγα,χωρις αναβαθμισεις κ τετοια ειχα αυτο το προβλημα κ στη συνεχεια με τις αναβαθμισεις.το ιδιο κ τωρα με το ν91 8 γιγα. δεν παλευετε η κατασταση αυτη παντως...ειναι πολυ ηλιθιο αυτο το bug... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Και εγώ με το Ν73ΜΕ, ανέκαθεν είχα αυτό το πρόβλημα με την ώρα στα sms. 3 νεότερα firmware μετά, το πρόβλημα παραμένει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Και εγώ με το Ν73ΜΕ, ανέκαθεν είχα αυτό το πρόβλημα με την ώρα στα sms. 3 νεότερα firmware μετά, το πρόβλημα παραμένει. Είναι βλακώδες, τίποτα άλλο δε θα πω. :X Ας ελπίσουμε ότι στα αναμενόμενα τηλέφωνα (N95 8GB, N81, N82 κλπ) θα εκλείψει αυτό το bug. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Για να μην απαντήσει κανείς ως τώρα, μάλλον δεν απασχολεί και πολλούς το πότε σου έχει στείλει κάποιος μήνυμα, κάτι που είναι μία από τις βασικές και θεμελιώδεις λειτουργίες ακόμη και ενός απλούστατου κινητού τηλεφώνου, αλλά αυτό που μας απασχολεί όλους είναι το αν θα έχουμε 5mp κάμερα και ενσωματωμένο GPS με φωνητική καθοδήγηση στο σουπερ-ουαου κινητό που "απιθώσαμε" στο τραπέζι της καφετέριας για να καμαρώνουμε σα γύφτικα σκεπάρνια. ;) Σόρρυ για τον τόνο του post μου αλλά απορώ πώς τόσοι χρήστες (όχι μόνο πανελλαδικά, αλλά και παγκοσμίως) αγοράζουν μανιωδώς και χρησιμοποιούν τις νέες OS9 συσκευές όταν υπάρχει ένα τόσο σοβαρό μειονέκτημα. :wacko: Και βέβαια είναι να απορεί κανείς για την σκοπιμότητα μιας τέτοιας "δυσλειτουργίας", η οποία μάλιστα, αν δεν απατώμαι, δεν υπήρχε στα τηλέφωνα με OS9.1 εξ αρχής, αλλά προστέθηκε πρόσφατα με τις καινούργιες εκδόσεις firmware (βλέπε N73 κλπ). Κανονικά και με το νόμο υπάρχει και στη ναυαρχίδα των 700+€ της Nokia, το Ν95, αν δεν κάνω λάθος. :wacko: Κι εμένα με απασχολεί το θέμα. Ο τόνος του post σου είναι μια χαρά, το δικό μου θα ήταν πολύ πιο καυστικό γι' αυτό δε συνεχίζω. Απλά ντροπή για τη Nokia. Έχω το N73 και θα έβαζα την τελευταία αναβάθμιση μόνο και μονο γι' αυτό (έχω την προτελευταία) αλλά από ό,τι έμαθα θα είναι τσάμπα κόπος. Δεν το διόρθωσαν. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 παντως εγω απο την αρχη που ειχα το ν91 με τα 4 γιγα,χωρις αναβαθμισεις κ τετοια ειχα αυτο το προβλημα κ στη συνεχεια με τις αναβαθμισεις.το ιδιο κ τωρα με το ν91 8 γιγα. δεν παλευετε η κατασταση αυτη παντως...ειναι πολυ ηλιθιο αυτο το bug... Και εγώ με το Ν73ΜΕ, ανέκαθεν είχα αυτό το πρόβλημα με την ώρα στα sms. 3 νεότερα firmware μετά, το πρόβλημα παραμένει. Κι εμένα με απασχολεί το θέμα. Ο τόνος του post σου είναι μια χαρά, το δικό μου θα ήταν πολύ πιο καυστικό γι' αυτό δε συνεχίζω. Απλά ντροπή για τη Nokia. Έχω το N73 και θα έβαζα την τελευταία αναβάθμιση μόνο και μονο γι' αυτό (έχω την προτελευταία) αλλά από ό,τι έμαθα θα είναι τσάμπα κόπος. Δεν το διόρθωσαν. Επειδή δεν έχω εικόνα του τι γίνεται (...αν γίνεται κάτι) σε sites και fora του εξωτερικού με το συγκεκριμένο bug, υπάρχει κάποια αντίδραση των χρηστών OS9 γενικά??? Θέλω να πιστεύω ότι στο εξωτερικό υποτίθεται υπάρχουν ενεργοί πολίτες που όταν θίγονται ως καταναλωτές, διεκδικούν τα κεκτημένα δικαιώματά τους. Κάτι τέτοιο είχαν κάνει και με το 3230 οι Φινλανδοί (να θυμίσω το εκνευριστικό "μπιπ" που χτυπάει πριν από κάθε ήχο κλήσης, μηνύματος, υπενθύμισης κλπ), αλλά ακόμα και μετά από διαμαρτυρίες χρηστών δε διορθώθηκε τίποτα, παρά μόνο ελλατώθηκε ελαφρώς η ένταση του ήχου αυτού. Εδώ όμως πρόκειται για κάτι που τείνει να γενικευτεί, μιας και αφορά αρκετές συσκευές ήδη, και ποιος ξέρει πόσες ακόμα... Θέλω να πιστεύω ότι θα δοθεί τελικά λύση. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Gia poio provlima lete re pedia giati ego den exo parei xampari tipota! To mono pou exei simvei se mena einai na valo tin imerominia mprosta gia na kano egkatastasi logismiko,kai mou irthe ena sms kai exei imeromini dekemvriou kai einai proto proto,pera apo ayto den exo paratrisei kati allo. Eseis ti akrivos ennoeitai? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Ενημερώση για όσους τους ενδιαφέρει η εφαρμογή "irRemote" συμβατή με τα S60 τηλέφωνα της 3rd Edition: Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Psiloc Support Team η εφαρμογή θα επανακυκλοφορίσει στις 1 Νοεμβρίου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Gia poio provlima lete re pedia giati ego den exo parei xampari tipota! To mono pou exei simvei se mena einai na valo tin imerominia mprosta gia na kano egkatastasi logismiko,kai mou irthe ena sms kai exei imeromini dekemvriou kai einai proto proto,pera apo ayto den exo paratrisei kati allo. Eseis ti akrivos ennoeitai? Μιλάμε για το πρόβλημα που έχουν αρκετά από τα καινούργια τηλέφωνα της Nokia με Symbian OS 9, κατά το οποίο αν έχεις το τηλέφωνο κλειστό και κάποιος εν τω μεταξύ σου στείλει μήνυμα, όταν ανοίξεις το τηλέφωνο και λάβεις το μήνυμα, σαν ώρα αποστολής το τηλέφωνο σου λέει την ώρα που άνοιξες το τηλέφωνο και όχι την ώρα που πραγματικά σου έστειλαν το μήνυμα. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Παιδιά ψάχνω για ένα πρόγραμμα που να κρατάει το μητρώο με τις κλήσεις και τα μυνήματα,ώστε να ξέρω ποιός με πήρε.Αυτό το πρόγραμμα το θέλω γιατί σβήνω συχνά το μητρώο του κινητού με τις κλήσεις και τα μυνήματα. ;;;;; george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reticent Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Παιδιά, μήπως ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να βάζει κωδικούς σε διάφορα αρχεία; (Στις φωτογραφίες, βίντεο κ μηνύματα θέλω). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν ξέρω αν έχει ξαναφερθεί, αλλά το συγκεκριμένο θέμα αποτελείται από πολύ μεγάλο αριθμό σελίδων κ από μία γρήγορη αναζήτηση δε έδειξε κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας. :) (Το Ν95 έχω) If you're 555, then I'm 666. What's it like to be a heretic? :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Παιδιά, μήπως ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να βάζει κωδικούς σε διάφορα αρχεία; (Στις φωτογραφίες, βίντεο κ μηνύματα θέλω). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Best Crypto http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Μιλάμε για το πρόβλημα που έχουν αρκετά από τα καινούργια τηλέφωνα της Nokia με Symbian OS 9, κατά το οποίο αν έχεις το τηλέφωνο κλειστό και κάποιος εν τω μεταξύ σου στείλει μήνυμα, όταν ανοίξεις το τηλέφωνο και λάβεις το μήνυμα, σαν ώρα αποστολής το τηλέφωνο σου λέει την ώρα που άνοιξες το τηλέφωνο και όχι την ώρα που πραγματικά σου έστειλαν το μήνυμα. Den to exo prosekei ayto.To idio simvainei kai an den exeis sima kai laveis to minima argotera? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Den to exo prosekei ayto.To idio simvainei kai an den exeis sima kai laveis to minima argotera? Ναι, δυστυχώς... [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Τι βλεπουν τα ματια μου!!! εκτος εαν δεν καταλαβα καλα.. :O Θα μπορουμε να μπαινουμε σε ολους τους φακελους.. :yahoo: xxxxxxxxxxxxxxx http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Τι βλεπουν τα ματια μου!!! εκτος εαν δεν καταλαβα καλα.. :O Θα μπορουμε να μπαινουμε σε ολους τους φακελους.. :yahoo: xxxxxxxxxxxxxxxxx Ακριβως ! ;) Δινεται η δυνατοτητα μεσω παρεμβασης στο λογισμικο , να αλλαξεις δικαιωματα . Καλο μεν αλλα Risky! [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Τι βλεπουν τα ματια μου!!! εκτος εαν δεν καταλαβα καλα.. :O Θα μπορουμε να μπαινουμε σε ολους τους φακελους.. :yahoo: xxxxxxxxxxxxxxxxx To eleksa to post alla den katalava,ti akrivos petixane tora?Epi tis ousias... Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Eπειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα και προσπαθω να καταταλαβω τι πρεπει να κανουμε.. :O μπορουμε να το εχουμε στα ελληνικα να το δοκιμασω? :) To eleksa to post alla den katalava,ti akrivos petixane tora?Epi tis ousias... Θα μπορουμε να μπαινουμε σε ολους τους φακελους στο κινητο μας.. για εμενα ειναι πολη συμαντικο αυτο :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Τι βλεπουν τα ματια μου!!! εκτος εαν δεν καταλαβα καλα.. :O Θα μπορουμε να μπαινουμε σε ολους τους φακελους.. :yahoo: xxxxxxxxxx Δεν ξερω για σενα φιλαρακι αλλα εμενα με επιασε μια περιεργη φαγουρα στα χερια.Ειναι μεγαλος ο πειρασμος.Για μεταφραση δοκιμασε το google translate.Ακυρο,δεν υποστηριζει εληνικα [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Εγω να δεις τι επαθα.. ενα οδηγο στα ελληνικα χρειαζομαι.................. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Με λιγα λογια ,κανεις αναβαθμιση στην συσκευη σου . Βρισκεις το αρχειο της αναβαθμισης στο C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\http://www.dsut.online.n okia.com.oti.caresuite\Products\<phonemodel> (πρεπει να το κανω στην πραξη για να δω ποιο αρχειο τροποποιειται κλπ) Το ανοιγεις με hex-editor ,βρισκεις "MaximumMode" (ή και το "DefaultMode" και αλλαζεις τα perimissions ,και μετα save [...] # MIDlets in untrusted MIDlet suites need user permission before doing anything DomainBindings: [uNTRUSTED] FunctionGroupBinding: "Application Auto Invocation" Permission: User DefaultMode: Session MaximumMode: Session EndFunctionGroupBinding FunctionGroupBinding: "Landmark" Permission: User DefaultMode: Session MaximumMode: Session EndFunctionGroupBinding [...] Στην συνεχεια κανεις αναβαθμιση με το ηδη τροποποιημενο λογισμικο Αυτα στα πολυ πολυ γρηγορα ,γιατι ειμαι δουλεια ... Μετα τροποποιεις και τον file-explorer Σχετικα θεματα : http://symbaali.info/ http://www.symbian.com/developer/techlib/v9.2docs/doc_source/ToolsAndUtilities/Installing-ref/swipolicy.html http://www.symbian-freak.com/news/007/10/symbian_s60_has_been_hacked.htm [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Kαι τοσες μερες δεν μπορω να κανω αναβαθμιση στο κινητο μου.. πανω που τα παρατησα θα αρχισω να ψαχνομαι παλη. Τι να πω ελπιζω να βγαλω ακρη αυτη την φορα, οποιος το δοκιμασει εας μας πει αποτελεσματα... :) Αυτα στα πολυ πολυ γρηγορα ,γιατι ειμαι δουλεια ... Και εσυ! και εγω.. :p :lol: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts