bill_viper Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Φφφ...ότι χειρότερο είναι αυτό που γίνεται τώρα! Αντί να βγεί μία απόφαση τελεσίδικη μιας έχουν στο πάνω-κάτω, ούτε το πρόγραμμα μας δε μπορούμε να κανονίσουμε.. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Για να μεταδώσω και εγώ από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η σχολή μου (Πληροφορική) έχει κατάληψη εδώ και δύο - τρεις εβδομάδες (δηλ. πάνε τα τελευταία εργαστήρια) και εξακολουθεί να έχει κατάληψη μέχρι και σήμερα. Κατάληψη απέκτησε προ ολίγων ημερών και το Χημικό και όπως εμείς και αυτοί έχουν μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με αυτά που ακούγονταν, οι καταλήψεις θα συνεχίζονταν μέχρι σήμερα, ώστε να ξεκινούσαν ύστερα κατευθείαν οι απεργίες. Όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Χώρια που, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, δεν έχει βγει ακόμα πρόγραμμα εξεταστικής (στην Πληροφορική). Και εγώ φυσικά εξακολουθώ να είμαι στην Αθήνα. Ελπίζω να γίνει απεργία, διότι ειδάλλως θα πρέπει να ανέβω την Κυριακή. Τελευταία νέα: Συνέλευση καθηγητών στο Π.Ι. και για τους πληροφορικάριους, η κατάληψη συνεχίζεται μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα γίνει η καθιερωμένη συνέλευση για τη συνέχιση της κατάληψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 to mathimatiko athinwn apo exthes kai meta apo geniki syneleysi twn foititwn telei ypo katalipsi ews tin erxomeni tetarti opou tha xanasyneleysoun oi foitites... oli i athina apo oti xerw einai ypo katalipsi!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Τα ΤΕΙ Πειραια θα ειναι και αυριο κλειστα??? Θα ειναι υπο καταληψη??? Οχι τιποτε αλλο αλλα εγω αυριο εχω στις 8 εργαστηριο μην τρεχω τσαμπα και ξυπναω απο τα χαραματα.............. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Τα ΤΕΙ Πειραια θα ειναι και αυριο κλειστα??? Θα ειναι υπο καταληψη??? Οχι τιποτε αλλο αλλα εγω αυριο εχω στις 8 εργαστηριο μην τρεχω τσαμπα και ξυπναω απο τα χαραματα.............. Ναι, και αύριο κλειστά. Κατά 99% και τη Δευτέρα. Το βράδυ θα ξέρω σίγουρα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Μπραβο βρε Θεωνη.... ευχαριστω για την πληροφορια!!!!:) :) :) :) :D Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Κι εμείς σε κατάληψη...Γεωλογικό Αθήνας :) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Εμεις στο ΠαΜακ τον δικο μας χαβα... :p Κανονικα εδωσα σημερο το πρωτο μαθημα της εξεταστικης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Στα ΤΕΙ Αθήνας τι γίνετε;; Ξέρει κανένας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Εμεις στο ΠαΜακ τον δικο μας χαβα... :p Κανονικα εδωσα σημερο το πρωτο μαθημα της εξεταστικης! malista..opws exoume anaferei hdh oi ka8hghtes apofasisan na mhn kanoun apergia enw h syneleysh twn foithtwn gia to an 8a ginoun kinhtopoihseis einai th deyetera...egw stis 6 dinw to prwto ma8hma na doume ti 8a ginei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Εμεις στο ΠαΜακ τον δικο μας χαβα... :p Κανονικα εδωσα σημερο το πρωτο μαθημα της εξεταστικης! Είπαμε.Εμείς προχωράμε δυνατά και...απεργοσπαστικά:p Θα μας πούν άραγε γιατί συμμετείχαν στις προηγούμενες απεργίες, "εκφράζοντας την ανησυχία τους για τον νέο νόμο-πλαίσιο" , και σήμερα που ο νόμος ετοιμάζεται προς ψήφιση έπαψαν να ανησυχούν;Τί άλλαξε;Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love Marieta's Law.:rolleyes: Aρα οι...απεργοί καθηγητές του ΠΑ.ΜΑΚ απλά είχαν αποφασίσει να πάρουν ένα διήμερο ρεπό στις προηγούμενες απεργίες, και δεν τους ενδιέφεραν οι κινητοποιήσεις του κλάδου τους. Ολα καλά, όλα...δεξιά λοιπόν στο ΠΑ.ΜΑΚ.:rolleyes: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Κι εμεις 'γαλαζιο' πρυτανη εχουμε στο ΕΚΠΑ,αλλα οι απεργιες γινονται κανονικα:p Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 foitites epi ptyxio (4o etos kai anw) tha dwsoun kanonika eksetaseis. opws kai autoi pou xrwstane ptyxiakes den exoun provlima. oi mikroteroi foitites kata 90% kalo septembri! Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Παιδιά στην Ασοεε τι αποφασιστηκε τελικά σήμερα; Θα γίνει η εξεταστική; Αν ξέρει κανείς ας μου πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Παιδιά στην Ασοεε τι αποφασιστηκε τελικά σήμερα; Θα γίνει η εξεταστική; Αν ξέρει κανείς ας μου πει! H σύγκλητος αποφάσισε να αποφασίσει τη Δευτέρα... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Απ'όσο ξέρω αποφασίστηκε..πως δεν αποφασίστηκε τίποτα...Νομίζω πως θα κάνει συνέλευση η σύγκλητος την Δευτέρα τελικά, καθώς και ΓΣ οι φοιτητές! Κλασσικά κόλπα του πρύτανη για να αυξήσει την αγωνία των φοιτητών για απώλεια της εξεταστικής ώστε να μην ψηφίσουν αυτό που προτείνει η ΠΑΣΠ :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Απ'όσο ξέρω αποφασίστηκε..πως δεν αποφασίστηκε τίποτα...Νομίζω πως θα κάνει συνέλευση η σύγκλητος την Δευτέρα τελικά, καθώς και ΓΣ οι φοιτητές! Κλασσικά κόλπα του πρύτανη για να αυξήσει την αγωνία των φοιτητών για απώλεια της εξεταστικής ώστε να μην ψηφίσουν αυτό που προτείνει η ΠΑΣΠ :mad: Έτσι ακριβώς! Βαλτός είναι! :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Πάντως απ' ότι φαίνεται δε θα γίνει. Εσείς τι λέτε; Όχι τίποτε άλλο, να κανονίσουμε και το πρόγραμμά μας για τις διακοπές :lol: ;) Μας βλέπω να λιώνουμε Σεπτέμβρη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 To ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ κλειστό μέχρι και την Τρίτη και την Τετάρτη θα ξαναγίνει συνέλευση σπουδαστών. (Σύμφωνα με ανακοίνωση ενός καθηγητή μου στο site του) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Μία ζωή μπ***λο θα είναι η κατάσταση με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Έτσι είχα χάσει και εγώ 1 χρόνο από την ζωή μου... :protest: :protest: :protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Απο Πατρα ΤΕΙ παιδια κανα νεο plzzzzz. Δεν το σηκωνουν στην γραμματεια. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 To ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ κλειστό μέχρι και την Τρίτη και την Τετάρτη θα ξαναγίνει συνέλευση σπουδαστών. (Σύμφωνα με ανακοίνωση ενός καθηγητή μου στο site του) είσαι σίγουρη? μέχρι και την τετάρτη το απόγευμα είχαν πει ότι θα είνει κλειστο Πεμπτη και Παρασκευή, και την Δευτέρα θα ξανακάνουν συνέλευση για το αν θα κλείσει Τρίτη-Τετάρτη.. άλλα έλεγε ο ένας άλλα ο άλλος.. όχι τίποτ'άλλο, τρίτη και τετάρτη δίνω 2 εργαστήρια,και είναι ψιλοδύσκολα,τουλάχιστον να το λέγανε σίγουρα να ξέραμε κι εμείς τι θα κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 me to aei peiraia ti ginetai? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. June 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 με τει λαρισας ξερει κανεις?παρακαλω οποιος ξερει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Μία ζωή μπ***λο θα είναι η κατάσταση με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Έτσι είχα χάσει και εγώ 1 χρόνο από την ζωή μου... :protest: :protest: :protest: Έχασες ένα χρόνο; Φυλακή σε έκλεισαν; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts