Jump to content

case

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by case

  1. Εχει κανα μήνα που τέλιωσα εγώ τη σειρά και έγω πεθυμίσει πάρα πολύ να ξαναδώ επεισόδιο......
  2. Κάποτε υπήρχε Γερμανός.Τώρα δεν ξέρω σίγουρα.
  3. Παιδιά βοήθεια μόλις τέλειωσα ψες την 6η σεζόν και καίγομε να δω τη συνέχεια...Στα βίντεο κλαπ ακόμα να έρθει η 7η. Μπορεί κάποιος να μου στείλει π.μ πως μπορώ και από που να το κατεβάσω;; Ευχαριστώ.
  4. Ειδη ρουχισμού από που αγοράζετε;;;
  5. Υπάρχει κανένα online κατάστημα που να στέλνει και στην Κύπρο;;
  6. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει όταν λέμε πληροφοριακά συστήματα τι ακριβώς εννοούμε;;;
  7. Υπάρχει κάποια υπηρεσία που μπορώ να στήλω ένα δέμα και να πάει απευθείας στην πόρτα του παραλήπτη;; Οχι κατ'ανάγκη από τα ΕΛΤΑ. Ευχαριστώ!
  8. Εχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Συνδέω το καλώδιο στην συσκευή και στο pc αλλά δεν βλέπω να γίνεται καμμιά ένωση.
  9. Τα πλήκτρα δεξια του τηλεφώνου που έχουν πάνω μια κάμερα το ένα και το άλλο γράφει mp3 χρειάζονται καμμιά ρύθμιση για να λειτουργίσουν;; Εγώ όταν τα πατάω δεν συμβαίνει τίποτε.
  10. Η δόνηση πως ενεργοποιείται;;
  11. Τι περιέχει στο κουτί;;
  12. Στην Αθήνα υπάρχουν καταστήματα damart???
  13. Μεταξύ D900 και Ε900 πιο προτείνετε;;; Εκτός από την κάμερα και το μέγεθος ποιες είναι οι κυριότερες διαφορές τους;;;
  14. Ποια η διαφορά μεταξή Α150-Α160;;;
  15. Θα είναι κι αυτοί εκεί «Ραντεβού το Σεπτέμβριο» δίνουν δάσκαλοι, καθηγητές, φοιτητές και πανεπιστημιακοί με την κυβέρνηση και προσωπικά με την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου. *Πρώτο τεστ για τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν είναι το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, στη Θεσσαλονίκη στις 9 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης. Πρόκειται για εκδήλωση που είχαν αποφασίσει το συντονιστικό των καταλήψεων, η ομοσπονδία των πανεπιστημιακών, η ΔΟΕ αλλά και η ΟΛΜΕ προκειμένου να δοθεί συνέχεια στις μεγάλες διαδηλώσεις του καλοκαιριού και τις φοιτητικές καταλήψεις. *Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) θα προχωρήσει σε πενθήμερη απεργία μία βδομάδα μετά το κτύπημα του πρώτου κουδουνιού. Από τις 18 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου τα δημοτικά σχολεία όλης της χώρας θα βάλουν «λουκέτο». «Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που αποφασίζεται απεργία με τόσο μεγάλη συμμετοχή», σημειώνει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δ. Μπράτης. *Απεργιακές κινητοποιήσεις ίσως αποφασίσουν και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, καθώς μεθαύριο συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ: «Θα προτείνουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα όπου θα περιλαμβάνονται και απεργίες», τονίζει ο γ.γ. της ομοσπονδίας Γρ. Καλομοίρης. Στα αιτήματα που προβάλλουν οι καθηγητές, τα τελευταία χρόνια, προστίθεται φέτος και η κατάσταση με τα επαγγελματικά λύκεια (ΕΠΑΛ) που αποτελούν μετεξέλιξη των ΤΕΕ. «Υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια τόσο στους καθηγητές όσο και στον μαθητικό πληθυσμό αφού καταργούνται 61 ΤΕΕ για λόγους, υποτίθεται, χωροταξικούς, και 25 από τις 42 συνολικά ειδικότητες» υπογραμμίζει ο Γρ. Καλομοίρης. *Η πρόσφατη θέση του πρωθυπουργού, ότι «δεν θα αυξηθούν οι δαπάνες στα τριτοβάθμια ιδρύματα εάν δεν προηγηθούν αλλαγές στη λειτουργία τους», προκαλεί εγρήγορση σε φοιτητές και πανεπιστημιακούς. Βεβαίως, το διάστημα, αυτό προέχει η ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου που θυσιάστηκε στο «βωμό» των καταλήψεων. Ωστόσο, θα συμμετάσχουν στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη στις 9 και στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου. elefthorotipia.gr
  16. Tι βιβλίο μου συστήνεται να πάρω για το Ecdl;;;;
  17. 3erei kaneis posa stixizei auto to montelo stin kipro???
  18. Στα ΤΕΙ Αθήνας τι γίνετε;; Ξέρει κανένας;;
  19. Pou mporo na vro plirofories gia a-class??
  20. Από που μπορώ να κατεβάσω επεισόδια των friends;;;;
  21. Τόσες φορές τα έχει παίξει σε επανάληψη η ΝΕΤ. Δεν είχε πετύχει καμμια;;
  22. KAI απόψε επανάληψη;;;;;;; :mad: :mad: Είναι σίγουρο αυτό;;;
×
×
  • Create New...