Jump to content

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΤΕΙ είναι αυτό ρε παιδιά ή ..... ;:X :blink: Τη μία είναι ανοιχτό και πιθανότατα θα γίνει μάθημα,την άλλη το βράδυ η ανακοίνωση λέει μάθημα το πρωί λέει συνέλευση το βράδυ κατάληψη :blink: ότι θέλει μου φαίνεται κάνει ο καθένας εκεί μέσα :p

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΤΕΙ είναι αυτό ρε παιδιά ή ..... ;:X :blink: Τη μία είναι ανοιχτό και πιθανότατα θα γίνει μάθημα,την άλλη το βράδυ η ανακοίνωση λέει μάθημα το πρωί λέει συνέλευση το βράδυ κατάληψη :blink: ότι θέλει μου φαίνεται κάνει ο καθένας εκεί μέσα :p

Βασίλη μου φαίνεται ότι έπιασες το νόημα:p .

Τα μάθατε τα τελευταία νέα?

26.01.07: Λήξη μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου

29.01.07 - 02.02.2007: Συμπληρωματκά μαθήματα/εργαστήρια

05.02.07: Εναρξη εξετάσεων Α΄ περιόδου

05.03.07: Εναρξη μαθημάτων εαρινου εξαμήνου

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ Βασίλης: Οχι ΤΕΙ ειναι γιατι τα "ή" εχουν και καποια οργανωση....:p :p :lol:

@Theoni: Ναι αυτα ακουγονται εδω και 2 βδομαδες, βεβαια υπαρχουν και κακες γλωσσες που μιλανε για μαζικα κλεισιματα μετα τις διακοπες και τοτε ποιος μας πιανει....:wacko: :ninja:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη......

Αυτό για τα κλεισίματα μας το είπε και ένας καθηγητής...

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

• 3 weeks later...
Από αύριο ξεκινάει κατάληψη στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης μέχρι και την Πέμπτη που γίνεται πάλι γενική συνέλευση

και ετσι οπως παει αν ψηφιστει ο νομος σας βλεπω να μην μπαινεται παλι για μαθημα!!!

εγω παντως αφου πηρα το πτυχιο και το κρεμασα στο μπανιο...ξερετε που...βρηκα δουλεια οπως ολοι...ανεξαιρετου πτυχιου...

α.μεταξυ μας το καλυτερο πτυχιο ειναι το βισμα!!!!

simera sta tei serron exoume syneleysi geniki kai mallon to pame gia katalipsi!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

τα τει της πάτρας νομίζω έκλεισαν χθες και του ηρακλείου κρήτης έχουν σήμερα συνέλευση και απο ότι άκουσα πάνε για κλείσιμο...

Να ρωτησω γιατι παντα ολα αυτα ξεκινουν πριν απο εξεταστικες; Μηπως ειναι το ιδιο με τους δημοσιους υπαλληλους που κανουν απεργια παντα Παρασκευη ή Δευτερα;

και ετσι οπως παει αν ψηφιστει ο νομος σας βλεπω να μην μπαινεται παλι για μαθημα!!!

εγω παντως αφου πηρα το πτυχιο και το κρεμασα στο μπανιο...ξερετε που...βρηκα δουλεια οπως ολοι...ανεξαιρετου πτυχιου...

α.μεταξυ μας το καλυτερο πτυχιο ειναι το βισμα!!!!

Η πιο σωστη κουβεντα!!!

Τελικα μας βαζουν να κανουμε ονειρα και σχεδια για να μας παει η ζωη οπου αυτη θελει!!!!

Αφου το κρεμασες στο μπανιο παλι καλα παντως! Εγω ουτε που ξερω που ειναι πια. Τελευταια φορα ειδα τα 2 πτυχια μου στο καλαθακι της τουαλετας!

Το ΤΕΙ Πειραιά έμαθα θα κλείσει Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή. Ας το επιβεβαιώσει και η sofi-k ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελευταια φορα ειδα τα 2 πτυχια μου στο καλαθακι της τουαλετας!

Αμα τα χεις τοσο για πεταμα δεν μας δινεις κι εμας κανενα...;:O :p

ΤΕΙ Πειραια παπαλα κι εμεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω γιατι παντα ολα αυτα ξεκινουν πριν απο εξεταστικες; Μηπως ειναι το ιδιο με τους δημοσιους υπαλληλους που κανουν απεργια παντα Παρασκευη ή Δευτερα;

Πως θα χωνέψουν τα παιδιά τη γαλοπούλα ή πως θα κάνουν το καλοκαίρι τα μπάνια τους; :rolleyes:

Πως θα χωνέψουν τα παιδιά τη γαλοπούλα ή πως θα κάνουν το καλοκαίρι τα μπάνια τους; :rolleyes:

Η' πως θα μεινουν(μεινουμε) αιωνιοι φοιτητες;:rolleyes: :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. κατάληψη μέχρι την Παρασκευή... Όπως κ Ηλεκτρολόγοι, Μηχανολόγοι, Μαθηματικό Θεσ/νίκης... Κατι άκουσα πως όλες οι σχολές του Α.Π.Θ. τελούν υπό κατάληψη εκτός του Οικονομικού...

Επίσης αύριο κ στις 17/01, μετά από απόφαση της συγκλίτου, δεν θα γίνουν μαθήματα....

Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. κατάληψη μέχρι την Παρασκευή... Όπως κ Ηλεκτρολόγοι, Μηχανολόγοι, Μαθηματικό Θεσ/νίκης... Κατι άκουσα πως όλες οι σχολές του Α.Π.Θ. τελούν υπό κατάληψη εκτός του Οικονομικού...

Επίσης αύριο κ στις 17/01, μετά από απόφαση της συγκλίτου, δεν θα γίνουν μαθήματα....

Kαλά... Είπες για το Πολυτεχνείο!

Για μας τους Χημικούς (μηχανικούς) γιατί δε λες τιποτα; :p :)

Κατάληψη κ εμείς μέχρι τη Δευτέρα. Οι αρχιτέκτονες δεν κάναν κατάληψη; :confused:

Τhe end of an era...

H τιμημένη ΑΣΟΕΕ τι θα κάνει;; Έχει κανείς κανα νέο;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Τελικα για τει πειραια>>>????

Αυτη τη βδομαδα κλειστα...

Για περαιτερω εξελιξεις θα ενημερωσω, αν καποιος αλλος ξερει τιποτα ας πει...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]