dimifoti Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 παρακαλώ να αρχίζουν να έρχονται περισσότερα ανέκδοτα με μέτριο χιούμορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 παρακαλώ να αρχίζουν να έρχονται περισσότερα ανέκδοτα με μέτριο χιούμορ Ανεκδοτα κατα παραγγελια θελεις ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Ανεκδοτα κατα παραγγελια θελεις ;Έχασες το point.. Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnn Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak13 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYMEON Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Δύο ψαράδες έπιασαν δύο ψάρια με ομαδική προσπάθεια. Ωστόσο όμως το ένα ψάρι ήταν πολύ μεγαλύτερο από το άλλο, που ήταν αρκετά μικρό. Έτσι, μετά το ψάρεμα, λέει ο ένας στον άλλο: Ρε φίλε, περνάμε πολύ καλά οι δύο μας και νιώθω ότι με νιώθεις. Διάλεξε λοιπόν ποιό ψάρι θες να πάρεις σπίτι σου! Απαντάει ο άλλος άμεσα: Το μεγάλο φυσικά! Για να πάρει την απάντηση: καλά ρε φίλε και φυσικά λες? έτσι ξηγιέσαι? χωρίς δεύτερη σκέψη? Και του λέει πάλι ο άλλος: Γιατί ρε φίλε εσύ ποιο θα έπαιρνες? Του απαντάει λοιπόν εκ νέου: Μα νομίζω με όλο αυτό τον πρόλογο που σου έκανα είναι σαφές! Θα έλεγα το μικρό! Και παίρνει την τελική απάντηση: Ε πάρτο, τι φωνάζεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnn Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας και βλέπει τον γιο του να κάθεται για πρώτη φορά ήσυχα με ένα βιβλίο στο χέρι. «Τι κάνεις εκεί γιε μου;» τον ρωτάει «Διαβάζω πατέρα, για να μπορώ σε λίγο καιρό να βγάλω χρήματα.» «Μπράβο παιδί μου, με κάνεις περήφανο! Και τι διαβάζεις;» «Τα κάλαντα!» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos1984 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 καλημέρα παιδιά, νέος εδώ ελπίζω να τα λέμε όμορφα και πολιτισμένα !!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 – Γιατρέ μου, έχω πολλά νεύρα. Όπου πηγαίνω μπλέκω σε καβγάδες. – Μάλιστα …. Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο να συγκρατείτε το θυμό σας αγαπητέ μου. Έχετε μπλέξει σε πολλούς καβγάδες; – Ναι … Γιατί; Τραβάς κάνα ζόρι; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρισκόμαστε σε ένα αεροπλάνο όπου σε μία στιγμή ακούγεται το ακόλουθο: - "Κυρίες και κύριοι θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως βρισκόμαστε σε λάθος υψόμετρο. Έχουμε χάσει την κεντρική και την βοηθητική μηχανή όπου έπρεπε να ήταν στην θέση της πριν από μισή ώρα. Επίσης λείπουν και τα δύο φτερά και τώρα πέφτουμε στη θάλασσα. Στη μέση του διαδρόμου έχει ανοίξει μία σχισμή, όποιος έχει καλή όραση θα μπορεί να δει ένα μικρό βαρκάκι. Κυρίες και κύριοι οι πιλότοι σας μιλούν μέσα από το βαρκάκι". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSta Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 -Γεια σου κοπελιά, πώς σε λένε? -Αυστρία -Απο που Βιέννη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobus Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosLemnos Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 :happy::rolleyes:χ ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χαχαχαχαχα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 καλο φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskouk Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Παίρνει τηλέφωνο κάποιος την αστυνομία και λέει "εκατό εκεί;" και του απαντάνε "όχι τρεις είμαστε". Μππρρρρρ.... Παράθεση Όσα έρθουν κι όσα πάνε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxalo Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 (edited) Edited August 16, 2019 by baxalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxalo Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NobodyRankXV Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Θα σας πω ένα δικό μου: - Πως λέγεται αυτός που προφανώς είναι Κινέζος ;; - Obvious-lee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balou2013 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Πάει ένας σκελετός σ' ένα μπαρ και λέει: "Ενα ουίσκι και μια σφουγγαρίστρα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseiras Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 :lol: πολυ καλοο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaeldam Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Τι κάνεις Σία; – Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο. – Δεν έχει σημαΣία ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήταν καμιά 10ρια άτομα στον Αγ. Πέτρο για να τους στείλει αναλόγως στην Κόλαση ή στον Παράδεισο.. Αφού έστειλε σχετικά όλους στην Κόλαση φτάνει και στον τελευταίο τον οποίο τον έστειλε στον Παράδεισο.. Πετάγεται ένας και του λέει... - Καλά τρελός είσαι; Αυτός είναι οδηγός λεωφορείου και περνάει με κόκκινο, δεν υπολογίζει τους πεζούς,τρέχει σαν τρελός,παρανομεί καθημερινά τον ΚΟΚ...κτλ Και ο άγιος του απαντάει.. - Μπορεί,αλλά είναι ο μόνος από όλους εσάς που στην βάρδιά του κάνει 50 άτομα να κάνουν τον σταυρό τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Μια γυναίκα πεθαίνει ξαφνικά από έμφραγμα και πάει στον Παράδεισο. Ο άντρας της μετά από λίγο καιρό, πεθαίνει και αυτός σε τροχαίο δυστύχημα και πάει και αυτός και την συναντάει στον ουρανό! Εκείνη δείχνει ενθουσιασμό μόλις τον βλέπει τρέχει καταπάνω του και του λέει: «Αγάπη μου, τι ευτυχία είναι αυτή; Θα είμαστε και πάλι μαζί!» Το ακουει ο συζυγος και της απαντάει… «Άσε τις χαζομάρες, η συμφωνία ήταν: «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».» Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros94141 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Μια ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητο της και σταματάει στο φανάρι όπου της καθαρίζει ένας Πακιστανός το τζάμι. Η κοπέλα του δίνει ένα ευρώ κι ο Πακιστανός από τον ενθουσιασμό του της λέει: «Κυρία μου είστε μια κούκλα.» Η ξανθιά τον ευχαριστεί και συνεχίζει την πορεία της. Στο επόμενο φανάρι συναντάει ξανά τον ίδιο Πακιστανό, της καθαρίζει το τζάμι, του δίνει πάλι ένα ευρώ, κι εκείνος της κάνει το ίδιο κομπλιμέντο. Εκείνη προχωράει αλλά σε όποιο φανάρι και να σταματήσει συναντάει τον ίδιο Πακιστανό και επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό. Αυτό έγινε 5-6 φορές, ώσπου κόντευε να σκάσει η ξανθιά και τελικά του είπε: «Άκου, θα σου δώσω 10 ευρώ, αρκεί να μου πεις πως το κάνεις κι εμφανίζεσαι σε κάθε φανάρι.» «Κυρία, αν μου δώσετε 20 ευρώ, θα σας πω πως να βγείτε από αυτήν την πλατεία!» ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δύο φίλοι, ο Τάκης κι ο Μήτσος πάνε να παραλάβουν το καινούργιο αμάξι που είχε αγοράσει ο Τάκης. Το παίρνουν, μπαίνουν μέσα και λέει ο Τάκης στον Μήτσο: «Επειδή είναι καινούργιο το αμάξι και είμαι πολύ αγχωμένος, θέλω να έχεις κι εσύ το νου σου!» «Κανένα πρόβλημα.» λέει ο Μήτσος «Κάθε φορά που θα φτάνουμε σε σταυροδρόμι θα κοιτάς δεξιά κι αριστερά κι αν δεν έρχεται αμάξι, θα μου λες «εντάξ» και θα περνάω.» Λίγες μέρες αργότερα ξυπνάνε στο νοσοκομείο και ρωτάει ο Τάκης τον Μήτσο: «Ρε φίλε, τι πάθαμε, πως βρεθήκαμε εδώ, θυμάσαι τίποτα;» «Ναι, θυμάμαι! Στο τελευταίο σταυροδρόμι, δεν σου είπα «εντάξ», είπα «ένα τανκς»!» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbal Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ο Βάγγος άρχισε να τρελαίνεται γιατί του είχε μπει η ιδέα ότι είναι καλαμπόκι και τον κυνηγούν οι κότες να τον φάνε. Τον κλείσανε σε ένα ψυχιατρείο και μετά από λίγους μήνες τον φώναξε ο Διευθυντής και του είπε: «Βάγγο τώρα είσαι καλά πλέον, οπότε μπορείς να γυρίσεις στο χωριό σου.» Και του απαντάει ο Βάγγος: «Εγώ καλά είμαι και ξέρω ότι δεν είμαι καλαμπόκι, αλλά οι κότες το ξέρουν;» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisGLX Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Το καλύτερο που είδα σε meme για τον Ντάνο: "Μπορείς να ελλατώσεις το τσιγάρο...αλλά δε μπορείς να τσιγαρίσεις το έλατο" :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts