Jump to content

SYMEON

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

SYMEON's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δύο ψαράδες έπιασαν δύο ψάρια με ομαδική προσπάθεια. Ωστόσο όμως το ένα ψάρι ήταν πολύ μεγαλύτερο από το άλλο, που ήταν αρκετά μικρό. Έτσι, μετά το ψάρεμα, λέει ο ένας στον άλλο: Ρε φίλε, περνάμε πολύ καλά οι δύο μας και νιώθω ότι με νιώθεις. Διάλεξε λοιπόν ποιό ψάρι θες να πάρεις σπίτι σου! Απαντάει ο άλλος άμεσα: Το μεγάλο φυσικά! Για να πάρει την απάντηση: καλά ρε φίλε και φυσικά λες? έτσι ξηγιέσαι? χωρίς δεύτερη σκέψη? Και του λέει πάλι ο άλλος: Γιατί ρε φίλε εσύ ποιο θα έπαιρνες? Του απαντάει λοιπόν εκ νέου: Μα νομίζω με όλο αυτό τον πρόλογο που σου έκανα είναι σαφές! Θα έλεγα το μικρό! Και παίρνει την τελική απάντηση: Ε πάρτο, τι φωνάζεις????
  2. Επίσης θα ήθελα να προτείνω κωμωδία με Γουίλ Φερελ αλλά ρε γμτ όσο και να μου αρέσουν οι απίστευτες στιγμές του σε ταινίες του δυσκολεύομαι να βρω ταινία που να αξίζει συνολικά. Το Get hard ίσως περισσότερο; Δεν ξέρω. Αν κάποιος έχει κάποια αλλη ταινία του που να την έχει υπόψη του ας την γράψει.
  3. We’re the Millers Αμερικανιά μεν αλλά για χαλαρό βραδινό γέλιο, με παρέα είναι αρκετά καλή.
  4. Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις παπούτσια που δεν είναι αθλητικά, αφού τα θες για πολύωρη ορθοστασία, δες τα slowwalk. Πολύ ελαφριά, ανθεκτικά και άνετα για casual. Και οικονομικά. Το κακό είναι ότι είναι πάνω στο ίδιο σχέδιο σχεδόν όλα.
  5. SYMEON

    Huawei Mate 20 Pro

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τη διάθλαση της οθόνης τη δέχομαι από αριστερά. Δηλαδή το μέγεθος που παρουσιάζεται αριστερά είναι αποδεκτό με την έννοια όταν παρατηρείται μόνο κάθετα. Όπως είναι όλες οι edge. Ε από δεξιά είναι λίγο παραπάνω. Τόσο όσο να φαίνεται ξεκάθαρα και να αλλοιώνει γκρι, λίγο αλλά το αλλοιώνει, κίτρινο, κλπ. Κυρίως όμως το λευκό. Τζαμακι με μαύρο πλαίσιο ποιο έχεις γιατί είχα δοκιμάσει παλιότερα και ξεκολλούσε γι'αυτό αυτό είχα μεμβράνη. Ίσως με το μαύρο πλαίσιο να είναι καλύτερα αλλά σκέφτομαι να το στείλω ούτως η άλλως δεδομένου ότι και στο Πλαίσιο που τους το έδειξα το θεώρησαν θέμα, μικρό μεν αλλά υπαρκτό. Είναι τόσο όσο χρειάζεται για να φαίνεται βασικά. Αυτό είναι το γμτ. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν υπήρχε αρχικά τόσο έντονο, ότι ήταν όπως και αριστερά πολύ περιορισμένο.
  6. SYMEON

    Huawei Mate 20 Pro

    Την έβγαλα για να δω αν είναι το ίδιο και είναι το ίδιο δυστυχώς. Γι αυτό στην αρχή σκέφτηκα ότι παλαιότερα ίσως επειδή δεν είχα μεμβράνη για αυτό δεν έβλεπα κάτι και έφταιγε η μεμβράνη αλλά δεν..
  7. SYMEON

    Huawei Mate 20 Pro

    Και εγώ στο όριο είμαι. Σκέφτομαι να το αποδεχτώ. Παλιότερα δεν το είχα παρατηρήσει, απλά όταν το έδειξα στο πλαίσιο μου είπαν ότι είναι ζήτημα αλλά είναι οριακά ορατό. Ο Τεχνικός δηλαδή μου είπε να το στείλουμε. Εγώ περίμενα να μου πουν..ξέρεις τώρα, δεν το βλέπω ρε φίλε... Είδα και άλλο που ήταν χαρτί. Δίπλα δίπλα τα έβαλα. Στο s7 edge Που το είχα και εγώ, μου το είχαν πει, όσο και αν προσπάθησα δεν το είχα δει.
  8. SYMEON

    Huawei Mate 20 Pro

    Μα ρε παιδιά έχετε δει κάπου σε προδιαγραφές να λέει ότι πρασινίζει στο κυρτό τμήμα της οθόνης από τη μια μόνο πλευρά? Μα με βάση τη λογική και τη συμμετρία αυτό δε στέκει. Θα μπορούσα να ζήσω με αυτό επειδή είναι ελάχιστο και η σκιά ελάχιστα ξεφεύγει από το κυρτό τμήμα αλλά αφού ξεφεύγει? Δηλαδή τι πάει να πει πρέπει να μπαίνει αρκετά μέσα στο ίσιο τμήμα της οθόνης? Τέλοσπάντων καλό θα ήταν να το παρατηρώ μόνο εγώ αλλά δεν είναι έτσι αλλά και πάλι το λέω αυτό να μην παρεξηγηθώ μιλάμε για καταπληκτική συσκεύη σε όλα τα υπόλοιπα με εξαίρεση αυτό και όσο αφορά την προσωπική μου εμπειρία.
  9. SYMEON

    Huawei Mate 20 Pro

    Να σε ρωτήσω κάτι hasiotis_John, με άλλο κινητό το ίδιο το έχεις συγκρίνει? Γιατί εγώ τα έβαλα δίπλα δίπλα και δε φαινόταν καθόλου πρασινίλα. Εντωμεταξύ όταν το γέρνεις βγαίνει και εκτός κυρτού τμήματος η πράσινη σκιά. Κατά τ' άλλα δεν το συζητώ, πολύ μπροστά η συσκευή είναι αλήθεια.
  10. SYMEON

    Huawei Mate 20 Pro

    1. Το κάνει από τη μια πλευρά σε λευκό φόντο,ΟΧΙ από την άλλη πλευρά και όπως και να το γυρίσεις σε landscape ή ορθή θέαση 2. Είχα το s7 Edge και ουδέποτε είχα τέτοιο ζήτημα. Και για το λόγο αυτό το σύγκριναν και με άλλο το ίδιο τηλέφωνο και είναι αφενός πολύ μικρή η πρασινίλα από την άλλη όμως είναι εκεί και δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αλλά αν είναι διάθλαση του φωτός είναι διάθλαση μόνο από τη μια πλευρά της οθόνης. Και όπως είπα ελάχιστα, από την άλλη καθόλου. -Σε χαμηλή φωτεινότητα με γκρι φόντο εμφανίζεται σαν ήπιο ξεθώριασμα που μόλις φτάνει, ή υπερβαίνει για λίγο, σε ορισμένα σημεία το κυρτό τμήμα της οθόνης. Είναι μικρό το φαινόμενο αλλά ανάλογα με τον φωτισμό γίνεται πιο ορατό. Ίσως να βοηθάει το φαινόμενο της διάθλασης που λες αλλά από την άλλη πλευρά ότι και να κάνει είναι οκ. Από δεξιά μόνο και οριακά. Αλλά είναι υπαρκτό, τι να κάνω? Ή το καταπίνω και το αποδέχομαι ή ελπίζω να είναι κάτι που αποκαθίσταται χωρίς να δημιουργηθούν άλλα ζητήματα. πχ που έχουν να κάνουν με την πιστοποίηση IP68 και πάντα εφόσον το εντοπίσουν και το δεχτούν.
  11. SYMEON

    Huawei Mate 20 Pro

    Παιδιά χαιρετώ όλους στο φόρουμ και παραθέτω την εμπειρία μου μέχρι τώρα. Ερχόμενος από S7 edge ποτέ δεν είχα ζήτημα με διάθλαση του φωτός κλπ που λέγονται και να φαίνεται πράσινη χροιά στα όρια της οθόνης. Το Mate 20 Pro που έχω είναι αγορασμένο τέλη Ιανουαρίου και κατασκευή 2019. Οθόνη ΒΟΕ με έλεγχο με Device HW. Δεν παρατηρούσα τίποτα στην οθόνη και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τις απίστευτες δυνατότητες του. Πραγματικά σκεφτόμουν ότι πρόκειται για εταιρεία που θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον όσ αφορά την καινοτομία σε κινητά...μέχρι που έπεσε στην αντίληψη μου μια στενή πράσινη χροιά στο κυρτό τμήμα της οθόνης και μόνο δεξιά! άρχισα να το ψάχνω στο διαδίκτυο και έπεσα σε αυτό το φόρουμ. Μετά από μέρες έχει γίνει ακόμα πιο έντονο και ενώ μίλησα με το σέρβις της HuaWei που μου ανέφεραν ότι αφού είναι στο κυρτό τμήμα της οθόνης είναι φυσιολογικό και να μην ανησυχώ, σήμερα, δύο μέρες μετά πήγα στο πλαίσιο, από όπου είναι αγορασμένο το τηλ. γιατί προσωπικά συνέχιζα να το βλέπω και να με ενοχλεί, σε λευκό φόντο και μόνο δεξιά φαίνεται. Το δείχνω στον πρώτο, μου λέει έχει πρόβλημα η οθόνη, πήγαινε το να το δει ο ειδικός. Το βλέπει το παιδί στο σέρβις και μου λέει δεν το βλέπω ανησυχητικό...??Και πριν προλάβω να το πάρω το κοιτάζει στο πλάι και μου λέει, Να το! Το βλέπω! Φέρε το να το στείλουμε για επισκευή. Και ενώ το διαπιστώνουν το ζήτημα, που προφανώς προβληματίζει είναι και το θέμα κατά πόσο επιπόλαια θα το κοιτάξουν στο σέρβις, γιατί είναι κάτι που φαίνεται σε μικρό βαθμό αφενός, ενοχλεί ωστόσο, αφετέρου ΔΕΝ υπήρχε αρχικά! Δηλαδή αν έχουν τη λογική ότι είναι στο κυρτό τμήμα η πράσινη χροιά και αν το τοποθετήσεις σε γωνία μόνο τότε φαίνεται...ε τι να πω...Πρέπει δηλαδή κάτι που πέφτει συνεχώς στο μάτι σε λευκό φόντο επειδή είναι μικρό και σε όλο το μήκος της δεξιάς πλευράς να περιμένω να χαλάσει εντελώς και μετά να πάω. Τέλοσπάντων από ότι μου είπαν γίνεται επισκευή με αλλαγή οθόνης και παρόλο που μου είπαν ότι τα πριν του 2019 εμφάνιζαν το θέμα, εμένα το εμφανίζει σε μικρότερο βαθμό, με ΒΟΕ οθόνη, σε λευκό φόντο.
×
×
  • Create New...